|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - jesienna odsłona!
Witajcie w mały piątek ![]() Juz się nauczyła? A jeszcze wczoraj nie wiedziała co to torba... Wyłaź Misianko kochana, no już Miszczu Szyperu rozkręcić to też bym może dała radę, ale złożyć do kupy to już niekoniecznie... Cytat:
Cytat:
mnie sie skojarzyło "chłopaku jak kociaku" ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Jeszcze kulkę miałam posłać Katty Kulka na palec
|
|
#1862 |
|
Piers do przodu
|
Mała Olu - palec pulsuje mi w ten sam deseń jak kula
jadę na "profesjonalną" zmianę opatrunku i naukę - jak zrobić sobie dobrze samej relację z nauk zdam jak wrócę
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Katty
a misiance też mówie - wyłaź jako i ja wylazłam ![]() przeziębionam, oczywiście katar od Ady i siedzimy doma |
|
|
|
#1865 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
krissku i malleksandro, toć wypełzam, powolutku, już 3/4 mię na wierzchu
olu - nauczyła się przedwczoraj, ale przedtem też w torbie siadywała, tylko ie wiedziała że to torba ![]() kasia-san - biedny paluszek i biedna Ty ale bandzie gut
|
|
#1866 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Misianko, wynijdź z torby, jako i ja wyszłam - 1/4 to już niedużo
![]() Katty, biedny paluch Twój A ja przestaję widzieć na oczy, mroczki mam. Od komputera oczywiście, musze sobie jakieś krople kupić bo tak ok. 16.00 to dosłownie przestaję widzieć na oczy
|
|
|
|
#1867 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No a mnie się udało i nawet żadna śrubka niewiadomego pochodzenia nie została po tym rozkręcaniu . Takam zdolna. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Katjusza -paluchowa opowieść jak z horroru
![]() Misianko - wyndź z torby. Abo siedzenie w niej coś daje? Tylko czlowiekowi ciasno, ciemno i jelitowo . A popacz, jaki dzisiaj świat zaokiennie ładnyczesio
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2011-10-27 o 11:14 |
|
|
|
#1869 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Wylazłem.
Z pewno tako niechencio , ale cusz - trzeba jakoś tego, nie?![]() Dzwonię do hydraulika, może będę miała jutro już prysznic mhrrrrauu, fajnie by było
|
|
#1870 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
ahoj!
a ja nadal kurna w torbie. az mi gloopio tu przylazic, bo co przyjde to marudze, ale jak juz pomarudze to tak troche jakby lżej ; ) i tak se mysle, co to bedzie jak mi tak zostanie. z tymi kapeluszami i wiecznym skrzywieniem mordy. torba i jeszcze pod oknem jakas babcia do dziecia robi tititititi i caly czas gada do niego w tym stylu. mam ochote jej jajko na glowe rzucic
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2011-10-27 o 11:58 |
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
I ja pomarudzę
Kot ściągnął obrus a wraz z nim porcelanową miskę co ze sto lat miała
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Lubuś, zmieniam torby.
aktualnie mam od Wegi pożyczone, różowe bio ; ) ale nie jest różowo Tymenko Takie skarby to chyba lepiej przy kocie za szybką trzymać : ( Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2011-10-27 o 12:15 |
|
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
Margotko, jak byłam u okulisty i przyznałam się do uzależnienia od kropel naocznych, to dostałam opeer. Uzywałam kropli, które obkurczają naczynia, czyli visine classic, betadrin, starazolin itd. Całkowicie bezpieczne są krople nawilżające - ja dostałam prikaz na Hylo comod albo jakieś inne "hylo", podobno Visine też są w wersji hydro czy jakoś tak - niebieskie. Te nawilżające krople zawierają hialuronian sodu (kwas hialuronowy), który mozna stosować codziennie.
Dla Gdańszczanek mam linka: http://www.gdansk.pl/kultura?id=13685
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zadomowienie
|
Składaczku a rzuć jak Ci nie szkoda jajka
i nie krępuj sie narzekaniem - każdy bywa raz na wozie, raz pod wozemTymeno przypomniał mi sie wierszyk: W pokoiku, na stoliku stało mleczko i jajeczko Przyszedł Kotek, wypił mleczko a ogonkiem stłukł jajeczko Przyszła Mama, Kotka zbiła a skorupki wyrzuciła Przyszedł Tata, Kotka schował a Mamusię pocałował U mnie niestetyż wszytskie tłukące durnostojki pochowane
|
#1878 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ja tam nie trzymam rzeczy cennych w dostępności dla Królowej, już mię doświadczenie naumiało ![]() no ale rozumiem, że Kot w niełasce, miski szkoda ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
też mi okolog doradził na przesuszone/zmęczone/ogólnie nadwrażliwe oczka i że dla alergików dobre są (wtedy jeszcze byłam alegikiem )Składaczku - teraz ja rzeknę - wyłaź z torby jako i ja wyszłam, przyjdź se tu pomarudzić i już, zawsze trochę lżej. A sąsiadce zrzuć to jajko
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-10-27 o 12:26 |
||
|
|
|
#1879 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Ja w tej chwili nie stosuję żadnych (baaardzo sporadycznie Euphrasia - krople ze świetlikiem, ale one tak naprawdę nic nie dają, byc moze nieco nawilżają, ale w sposób dla mnie nieodczuwalny) , więc o uzależnieniu trudno mówić, natomiast coś zacząć muszę, choćby i raz na jakis czas, bo autentycznie nie daję rady ![]() Ze sie malować malowałam ostatnio jakos na wiosnę to trudno (a tak mnie Tymena kusiła tym Benefitem), przezyję, ale że pod wieczór wyglądam jak królik albinos na ciężkim kacu, to już insza inszość.... Tymeno, współczuję straty naczynia, ale przy kocie to takie cudeńka trzeba faktycznie chować w bezpieczne miejsca
|
||
|
|
|
#1880 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Margociu, zapomniałam dodać, że w ramach kuracji stosowałam rano i wieczorem żel, a w ciągu dnia 2-3 razy krople, przez miesiąc. Teraz stosuję tylko żel, na ogół tylko rano. I oczka dają radę
![]() No i to nie są te zwężające naczynia, a to ważne - te zwężające nadają się tylko od czasu do czasu, absolutnie nie codziennie
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, wiem, zeźlona jestem na siebie nie na kota. To znaczy na niego troche też
|
|
|
|
#1882 |
|
Piers do przodu
|
Oj Tymciu
![]() Małgoś - każde krople nawilżające są dobre łącznie z solą fizjologiczną - długie lampienie się w monitor skutkuje przypadłością suchego oka (mimowolnie rzadziej mrugamy) Uwaga- opisuję profesjonalną zmianę opatrunku ![]() 1. rozwiązać bandaż 2. zdjąć namoczony wodą utlenioną gazik 3. polać palucha wodą utlenioną 4. przyłożyć czysty gazik 5. zabandażować palucha Noooo czad, bez okazania w życiu bym nie wiedziała jak się zabrać do zmiany opatrunku
|
#1883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Widzisz, Katty, jakiej pożytecznej i skomplikowanej rzeczy się dziś nauczyłaś
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
katty, aże mnie dreszcz przejszedł, brrr. tymciu ja dziś wyciągałam kartę bankomatową spod komody, kalendarzyk spod łóżka i gumki do włosów z różnych zakamarków. telefon nauczyłam się chować do szuflady
|
|
|
|
#1885 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
, czasem mnie te opowieści śmieszą, ale ... częściej przestraszają![]() Nawet na medycynie studenty padają na gupim pytaniu "kiedy chirurg ma sterylne ręce?" ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() ja to miałam kuracyją, kiedy w ciągu 1,5 miersiąca trzeci raz trafiłam z zapaleniem spojówek i od słowa do słowa ... wyszła prawda jakim kamikadze jestem a dodam, że mam na obu oczętach -4,75 , więc powinnam raczej uważać, na resztki wzroku
|
|
|
#1886 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Katty, mnie dreszcz przeszedł po przeczytaniu punktu trzeciego
![]() Misianko, ja, tak jak wspominałam, tych zwężajacych nie stosuję, i odczuwam nie tyle suchość oka co potworne zmęczenie, przekrwienie, zaczerwienienie. Na dodatek jestem atopowcem, więc obchodzę się ze sobajak ze zgniłym jajem (tzw. zbuk ) Nabęde tego Genteala, poczytałam troszkę o składzie i działaniu, i mam nadzieję , że pomoże
|
|
|
|
#1887 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
, wstydziłam się![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
(wiem, że pisałaś o niewużywaniu, ale ja w tej kwestii mam poczucie misji i trąbię na wszelki wypadek )
|
|
|
#1888 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ależ trąb ile dusza zapragnie (zwłaszcza, ze ja przygłucha, czego na klawiaturze nie widać )
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Maju
|
|
|
|
#1890 |
|
rude jest piękne:)
|
czeee
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

A jeszcze wczoraj nie wiedziała co to torba... Wyłaź Misianko kochana, no już 

jadę na "profesjonalną" zmianę opatrunku i naukę - jak zrobić sobie dobrze samej
relację z nauk zdam jak wrócę 

mhrrrrauu, fajnie by było

Kot ściągnął obrus a wraz z nim porcelanową miskę co ze sto lat miała