|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
A mi się dziś śniło, że urodziłam bliźniaki - takie słodkie i kochane
aż dziwne bo o dzieciach mam zawsze koszmary, pierwszy raz pozytywny sen ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Dobra ja już wychodzę! Pa
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Ja już po shredzie - dzień drugi
ulokowałam się w pokoju brata Leje się ze mnie ![]()
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się dzisiaj Były śnił
Przyleciał z dużym bukietem kwiatów. Mówił, że nie wie co mu odwaliło i że on jednak chce ze mną być do końca życia. A ja na to: "Ale ja z Tobą nie chcę być" ![]() I wstałam w takim dobrym humorze A tu sms od Ciacha, że wraca dopiero jutro w nocy I idę sama na imprezę jutro.---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- 1000 post !
|
|
|
|
#274 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam.
Właśnie złapałam doła, bo u mnie nawet ofert pracy nie ma. W sumie jeszcze tak na mus nie szukam, ale mnie to dobija co się dzieje. Zazdroszczę własnego biznesu, jak i umowy na czas nieokreślony. ![]() Tez chciałabym własny biznesik, ale na to trzeba kasy trochę, a ja taki gołodupiec jestem... ![]() mala_biegaczka Twój TŻ po mgr w magazynie będzie pracował? Współczuję, ale niestety takie są realia u nas. Mii się też marzy fizjoterapia, ale niestety pozostanie raczej w marzeniach... Czasami się zastanawiam po co się uczyłam, uczę jak i tak nei wiadomo czy będę miała pracę? Nie rzadko ląduje się gdzieś na kasie w supermarkecie z wyższym wykształceniem. Wtedy sobie myślę, że mogłam iść do zawodówki i na to samo by wyszło, a mniej nauki i pracy nad sobą... |
|
|
|
#275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz jest w drugiej i już wkrótce rozwiązanie ![]() Witam nową PMkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z ciachem nadrobicie innym razem ![]() ![]() Cytat:
Hej ![]() My już na nogach. Zjemy śniadanko i TŻ do pracy, a ja na jazdy Zapomniałam Wam ostatnio powiedzieć, że moja przyjaciół zdała prawko za pierwszym razem W te 11 dni wolnego muszę zabrać się za pracę lic. Już na prawdę MUSZĘ ![]() W ogóle od rana mamy z TŻem znów dzień trudnych decyzji i rozmów... Wczoraj rozmawiałam z bliskimi koleżankami i też mi powiedziały, że jak wyjedziemy to pewnie nie wrócimy Bo w otoczeniu jest sporo ludzi, którzy wyjechali do No niby na rok, a jednak nie wracają
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-10-27 o 09:37 |
||||
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() i kurde jestem chora a tak się ostatnio cieszyłam, ze nic mnie nie bierze;/Flightless, to chyba nie ma znaczenia, czy się ktoś stresuje czy nie.. ja np. bardzo przeżywałam swój egzamin na prawko, a zdałam za pierwszym razem! Tobie też się uda
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam na myśli oczywiście czas spędzony razem ![]() Co do wyjazdu to faktycznie nie jest prosta decyzja. Ale ja bym jednak się zdecydowała ![]() Wogóle zrobiłam się odważniejsza odkąd rozstałam się z byłym. Jak byliśmy razem to wiedziałam co mnie czeka. Musimy zostać tutaj, bo on ma to gospodarstwo. A teraz tak naprawdę mogę wyjechać gdzie tylko chcę. W poszukiwaniu pracy oczywiście. Nic mnie tutaj nie trzyma No poza rodziną. Ale coś za coś....
|
|
|
|
|
#278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja już się boję co to będzie za kilka miesięcy jak znowu będe bezrobotna![]() Cytat:
I szczerze żałuję... Czuję, że i tak nie będę pracowała w zawodzie![]() A jesli być wyjechała to co z Sziszką? Cytat:
Dzień dobry. Zalezy jak dla kogo Jestem pokłócona z tż-tem i nie zapowiada się, żebyśmy się pogodzili.
|
||||
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli by się dało, to Sziszka pojechałaby oczywiście z Nami - nie wyobrażam sobie inaczej. A jeśli nie to, wzięłaby ją mama TŻ - na wieś
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
mala_biegaczka brawo za shreda!
Molise za 1000 post i brawo za sen![]() Dastin co sie stało ?! Nadrobiłam was ale nie będe juz cytowac.. Lece zjeść śniadanko i walka z 8 shredem;-)
NASZ DZIEŃ PM 2013 Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo,którego żona.., nie wypowiedziała. A.H Edytowane przez anuleczek19 Czas edycji: 2011-10-27 o 10:03 |
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewc zyny
![]() ja już po uczelni pogoda nawet fajna nie pada jest ciepło, także można nawet na spacer się wybrać. Co do tego o paniach z budżetówki, pracowałam w urzędzie i jak widziałam sumy jakie te panie zarabiają przy 8 godzinach pracy, i umówimy się kiedy ta praca jest to jest a kiedy nie to się siedzi i przegląda strony www. to aż mnie nosiło jak mówiły że one mało zarabiają.... ja przyszłam zielona i dostałam 300zł więcej niż średnia krajowa... dla tego ja nie rozumiem ich rozczen że ciągle chcą podwyżki.... witam nową PMKę ![]() Dastin nie smutaj ułoży się na pewno a TŻ niech nie robi sobie żartów zdrowie jest ważne i trzeba dbać!! ![]() 19monisia89 dużo zdrówka kochana! kuruj się;* co do pracy ja też MUSZĘ SIĘ ZEBRAĆ W SOBIE i zacząć ją pisać .. także proponuję utworzyć grupę wsparcia miłego dnia... a teraz Aga musi zrobić sobie jakoś śniadanko
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() witam też nowe PM-ki ![]() Tematu pracy nawet nie będę zaczynać... A jeszcze dziś się będę stresowac cały dzień mam korki dośc daleko i muszę pojechać samochodem. A ostatnio jak pojechałam... Chciałam zaparkować no i hmm wjechałam na wysoki krawężnik i... TŻtowe auto ma teraz pęknięte takie coś plastikowe (zderzak to jest? ) ![]() Jeździ mi sie fajnie ale za Boga nie umiem parkować a teraz w końcu śmigam do fryzjera |
|
|
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś "nie zmieściłam" się w bramie wjazdowej pod moim domem i zarysowałam błotnik, też w TŻa samochodzie a to wszystko przez moją babcię! jak zwykle mówi, że za szybko jeżdżęCytat:
![]() i jak najbardziej jestem za grupą wsparcia muszę wymyślić temat.. a pracę pomoże mi pisać koleżanka;P
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zbieram na jazdy już. Ja to mam dopiero stresa - bo ruch pewnie będzie I skończę sobie jazdy dziś w mieście u rodziców TŻ i tak nie ma do 19 minimum więc nie będę się nudzić ![]() Trzymajcie kciuki, pa
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ja już w pracy więc i przy kompie
![]() Cytat:
![]() No a co do zarobków to nie wiem jak w urzędach się zarabia ale jak w wojsku to wiem.... żeby czegoś się dorobić to niestety tylko misje zagraniczne. |
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na egzaminie też takiego parkowania nie było
|
|
|
|
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
Cześć laski!
Melduję się w nowym wątku Chciałam jeszcze na poprzednim napisać coś, ale już nie zdążyłam... Wczoraj cały dzień przesiedziałam na uczelni, najpierw w bibliotece szukając materiałów do nieszczęsnej pracy licencjackiej, a później wieczorem wyczekując kobity z prawa cywilnego, co by mi wpis zrobiła. Do dziś nie wierzę, że mam wpisane piękne "dst" obok nazwy przedmiotu Dziękuję więc wszystkim tym, które trzymały kciukasy i wierzyły, że jeszcze się uda zdać chociaż ja sama nie wierzyłam Dzięki laski Zapraszam na małe co nieco![]() Niestety w tym tygodniu już z Wami nie popiszę, mam trochę roboty w domu i nauki na zjazd ale mam nadzieję, że po weekendzie Was nadrobię Oczywiście o ile nie poszalejecie. W starym wątku zostało mi do nadrobienia jedyne 50 stron ![]() Do napisania
|
#289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to jeszcze nawet na temat nie umiem sie zdecydowac.. cellulit czy depilacja laserowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- owieczka- gratulacje wpisu
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale kierować uwielbiam, jak jeżdżę swoim autkiem to spokojnie ale jak przesiadam się do TŻowego samochodziku to budzi się we mnie pirat drogowy ![]()
|
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
z rana super się spala a najlepiej jak ćwiczysz jeszcze przed śniadaniem i przed ćwiczeniem wypijesz kawę. Rusza się matabolizm. a próbowałyście może tabaty - taki trening interwałowy, trwa 4 minuty, podobno zwala z nóg, ale jest skuteczny. tak się jakoś przymierzam i zacząć nie mogę...
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo zawsze stoje 2metry od krawężnika |
|
|
|
|
#293 | |
|
Zadomowienie
|
a co do jazdy samochodem to zgadzam sie z zytka
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- tyle nas siedzi na wątku a żadna nic nie pisze.. |
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj mi to przydałoby się pobiegać, ale niestety za leniwa jestem. teraz zimno jest to już w ogóle nie będzie mi sie chciało taki sam zapał mam do ćwiczeń jak i do diet, a niestety przybyło mi jakiś czas temu tu i ówdzie i mam nadzieje do 2013 zrzucić ale znając mnie to lenistwo weźmie górę. Znacie jakieś sprawdzone przepisy na zwalczanie lenia? MIA ja też kiedyś rzadko jeździłam ale jak TŻ pokazał mi jak się jeździ to nie mam problemu ani z zaparkowaniem ani z jazdą, rajdowiec się ze mnie zrobił
|
|
|
|
|
#295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna ![]() ![]() Nerki to strasznie cięzkie cholerstwo... wiem, bo byłam w szpitalu na nery...;/Cytat:
jestem dumna ![]() ![]() Cytat:
Ojj kochana węcej tak nie rób, bo ![]()
|
|
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wszystko mnie boli, więc średnio mam siłę
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Co to Shred??
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się szykuję na zajęcia
Za godzinę muszę jechać...Cytat:
Ja mam tylko lekkie na łydkach ![]() Jeszcze co do Shreda. Ćwiczycie z ciężarkami ? Macie takie "prawdziwe" ? Czy czymś zastępujecie ?
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zestaw ćwiczeń, malinka w poprzednim wątku pod koniec wrzucała linki
sama będę musiała ich poszukać, bo tylko 1lvl mam dają niezły wycisk - ja, która mam kondycję dość dobrą, nie miałam siły dzisiaj przez półtorej godziny wstać z łóżka, tak mnie wszystko boli ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
mnie też po pierwszym dniu nic nie bolało ![]() na razie mam dwie butelki wody po 1,5 litra, ale w przysiadach bocznych są zupełnie niepraktyczne i je odstawiam wtedy.
|
|
|
#300 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hihiCytat:
Gratulacje kochana!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

aż dziwne bo o dzieciach mam zawsze koszmary, pierwszy raz pozytywny sen 

I idę sama na imprezę jutro.

Dziękuję więc wszystkim tym, które trzymały kciukasy i wierzyły, że jeszcze się uda zdać chociaż ja sama nie wierzyłam
Zapraszam na małe co nieco