|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy
ja przed świętami planuje odświeżyć efekt tak 0,5-0,8 ml zobaczymy co dr zaproponuje..
ale pisałam do niego e-mail ostatnio ( bo zmieniam gabinet nie chcę iść do tego gdzie byłam ostatnio) i odpisał mi doktor ,że zaczął ostrzykiwać właśnie Styl Age M I napisał mi ,że jest o wiele lepszy niż Restylane ,którym robił pare lat ! coś w tym chyba musi być ?! Co do moich ust do od ostatniego zabiegu pod koniec lipca delikatnie coś tam zeszło ale efekt jest megaśny w porównaniu do moich wczesniejszych ust ,których prawie nie mialam. Oczywiscie nie podobają mi się one tak do końca.. może dlatego ,że wybrałam taką doktor a nie inną.. teraz mam już klinike z polecenia paru pań które robią tam usta, zobaczymy. cenią się niestety za 0,8 ml chcą 900 zł za 1 ml 1200-1300 zł ![]() No ale trudno. Czasami mam wrażenie ,że z jednej strony jak stoje bokiem do lusterka mam delikatną kaczuszkę a z drugiej strony nie.. hmm ,może to dlatego,że z tej strony z ktorej mi się wydaje ,że jest efekt kaczuszki mam zanik czerwieni wargowej i tego tak do konca nie da sie skorygowac.. Będę musiała porozmawiać z doktorem ,moze coś mi zaproponuje ![]() Może dlatego,że mialam podane dużo w kontur na środku górnej wargi ? ![]() burbery pokaz usteczka jak mozesz;-) ale tak z caluśkiej twarzy,wtedy lepiej widac efekt. Bo ja jak zrobie zdjecie samych swoich ust to wydaja sie ogromne a na calej twarzy efekt w ogole inny
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2011-10-25 o 13:03 |
|
|
|
#2102 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Przyczajenie
|
hej, powiększała któraś z was usta w margaret spa w Łodzi?
|
|
|
|
#2104 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny,
zaczęłam dopiero przeglądać ten wątek. Chciałabym powiększyc sobie usta, mieć je lepiej nawilżone. Szukam pewnej ręki w Krakowie. Czy słyszałyście moze żeby ktoś w Krakowie powiększał usta kaniulą, podobno bez krwiaków? Nie mogę sobie pozwolić na usta w siniakach
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
siniakow jako takich duzych nie ma
a co do kaniuli to trochę lekarzy używa jej ale przy kaniuli konieczne jest znieczulenie dentystyczne. Najlepiej wybrac parę dobrych klinik i podzwonic i zapytać się czy używają kaniuli czy tylko igły zwykłej. ps. fajny nick
|
#2106 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny PO DLUUUGIEJ PRZERWIE, mam remont OKROPNIE zajmuje czas.
Ustka lepiej, opuchlizna zeszla jednak trzeba dostrzyknac, bo strony sa nie do konca rowne choc efekt jak sie dorowna tak jak bede chciala, bedzie super! Dodam zdjecia niebawem, mysle ze za tydzien po dostrzyknieciu, DZIEKI ZA WSPARCIE ![]() Sabrinka_ dzieki za info, sprawdze. Mamba i Wiosenka_ zdjecia wkleje niebawem, po dostrzyknieciu. Nadal czekam na info o Krakowie i okolicach a' propos USTEK, mile widziane zdjecia, swoje dodam niebawem, JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC! |
|
|
|
#2107 |
|
Przyczajenie
|
Do BURBERY..
gdzie robisz usteczka? Jaki gabinet, jakie miasto? Ja choc troche krzywo wyszlo, to podoba mi sie moj efekt, ale chciala bym isc gdzies gdzie wstrzykna mi rowno Wtedy bedzie juz BOSKO. Bo efekt jest super, pomimo lekkiej asymetrii
|
|
|
|
#2108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieg wykonany kaniula wlasnie zero krwiaczkow itd a efekt zaraz po zabiegu i miesiac po taki sam
|
|
|
|
|
#2109 |
|
BAN stały
|
Hejka dziołchy
![]() ja co jakiś czas dostaję info na maila z nowymi projektami i doczytałam że rusza coś nowego. Czy ktoś wie coś o kwasie l-polimlekowym? Pytam tutaj bo wy przecież grono eksperckie jesteście
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
kwas l-polimlekowy to środek wolumetryczny ,czyli uzupełniający ubytki .
Gębokie zmarszczki,zapadniete policzki,okolice kosci policzkowych - uwydatnienie kosci policzkowych . Ogólnie jest przeznaczony do skóry już bardziej dojrzałej na której już widać procesy starzenia.
|
#2111 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2113 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i zobaczyłam Twoje usteczka. Masz przepiękne usta!!!! Po prostu o takich marzę. To jest fantastyczne, że nie miałaś żadnych siniaków. ![]() Znalazłam sobie już stronę tego gabinetu i postaram się umówić na zabieg jak najszybciej bo chciałabym już mieć takie usta jak Ty. Bardzo Ci dziękuje za szybką odpowiedź. Napisz mi tylko czy to bardzo boli? Czy Pani dr jakoś znieczuli mi usta do zabiegu i czy w ogóle trzeba znieczulać? |
|
|
|
|
#2114 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta doktor która mi robiła usta wczesniej ma zrobione policzki i mówiła,że ma po 2-3 ampułki w JEDNYM policzku bo inaczej efekty sa praktycznie niezauważalne nawet dla nas co dopiero dla innych. Jedna ampułka to koszt ok 1000 zł
|
|
#2116 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Przyczajenie
|
WITAM WAS Dziewczeta!
Ja dzis na 15:30 ide na dostrzykniecie, troche sie boje, mam nadzieje ze wyjdzie rowno. Dla nie wtajemniczonych( duzo tu info, masa posot, a ja zadko sie tu pojawiam) przypomnienie. 3tyg tem mialam swoj pierwszy raz z ustkami, cos nie poszlo, wyszlo troche krzywo, choc usta mialam praktycznie symetryczne oprocz jednej strony w gornej wardze, ale minimalna roznica. Chcialam ustka lekko powiekszyc, uwypuklic i skorygowac ten mankament. dostrzyknieta mialam nie cala jednostke kwasu, wiec nie duzo, jednak efekt, juz po opuchliznie nie jest perfect, a po to przeciez robimy takie zabiegi, zeby cos poprawic. Ustka choc slicznie, naturalnie powiekszone sa troszke krzywe, i to mnie irytuje,. BYLAM N KONTROLI bez doplaty bede miec dostrzykniecie, choc nie twierdze boje sie troszke, ze znow cos nie pojdzie. Czy ktoras z Was miala taki przypadek, i czy kwas rzeczywiscie po jakism czasie calkowicie sie wchlania? Bo ewentualnie poczekam az sie wchlonie i dostrzykne cos potem tylko w celu wypelnienia a nie modelowania. A, i czy ktoras z was slyszala o tym rozpuszczaniu kwasu czy to dziala? Lekarze mowia ze tak, ze kwas calkowicie sie wchlonie, ze mozna rozpuscic, wrazie czesgos i USTKA wracaja do swojego ksztaltu, ale wiadomo moga troche kolorowac rzeczywistosc. Czekam na info i zalacze zdjecia, jak bedzie dobrze, jak zle podam juz nazwe gabinetu, jako przestroge.TRZYMAJCIE KCIUKI |
|
|
|
#2118 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak mi nie pojdzie w moim gabinecie z tym dostrzyknieciem, wybiore sie w celach ratunkowych do Twojej Pani Dr.PS mam nadzieje ze, dobrze urzywam formy odp. z cytatem ![]() Jakbys mogla przeczytac PROOOSZE Moj poprzedni post a propos mojego przypadku i ewentualnego cofniecia zabiegu, bede wdzieczna za jakiekolwiek opinie czy informacje. Pozdrawiam U_u. |
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście zależy od kształtu twarzy, ale 1 ampułka w 1 policzek to baardzo dużo!!! żeby po tym nie wyglądać jak górniak
![]() zwykle jest 1 ampułka na 2 poliki |
|
|
|
#2120 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
zalezy od twarzy, moja doktor miala 2-3 ampulki na policzek i wcale nie miala az tak uwydatnionych kości policzkowych
|
#2122 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa chciałabym się was zapytać czy macie jakieś doświadczenia z aquamidem ? Chciałabym sobie powiększyć usta , ale chyba wolałabym coś trwalszego oczywiście ze względów ekonomicznych . Moje usta należą do małych z wyraźnie węższą górną wargą mam też pytanie ile potrzeba wstrzyknąć ml kwasu lub trwałego aquamidu , żeby uzyskać znaczny efekt ? 2 ml wystarczy ? Może orientuje się któraś gdzie takie zabiegi wykonywane są w województwie podkarpackim , małopolskim ? Proszę o porady dziękuje i pozdrawiam
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
zabieg aquamidem nie jest już polecany przez dobrych profesjonalistów ze względu na skutki uboczne i możliwośc przemieszczenia się preparatu stałego bez możliwości jego usunięcia..
|
#2124 |
|
Raczkowanie
|
aha czyli lepiej wybrac kwas . A moglabys mi powiedziec ile ml musialabym wstrzyknac, żeby moje male usta zamienily sie w pelne? Bo mysle, ze 1 ml to zupełnie za mało.
|
|
|
|
#2125 |
|
Raczkowanie
|
też o tym czytalam. Kurcze ze wzgledow ekonomicznych aquamid bylby lepszy, ale pewnie bede musiala wstrzyknac sobie kwas. A moglabys mi powiedziec ile trzeba wstrzyknac ml zeby z malych ust uzyskac efekt pelnych ??
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Bo 1 ml to napewno za mało. |
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 1,8 ml i efekt jest pełnych ust ale wiadomo kobiecie zawsze mało
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi zależy na promiennym wyglądzie i wypoczętej twarzy mam po pół ampułki w każdy polik i jest spora różnica, z tym, że mam naturalnie wystające kości, tylko zbyt wychudzoną twarz.Cytat:
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-10-28 o 08:34 |
||
|
|
|
#2128 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Przyczajenie
|
a wstawisz zdjęcia?
ile płaciłaś i ile ml miałaś?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

Wtedy bedzie juz BOSKO. Bo efekt jest super, pomimo lekkiej asymetrii 

i zalacze zdjecia, jak bedzie dobrze, jak zle podam juz nazwe gabinetu, jako przestroge.
Jak mi nie pojdzie w moim gabinecie z tym dostrzyknieciem, wybiore sie w celach ratunkowych do Twojej Pani Dr.