|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C. cz. 5
|
|
|
|
#4652 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
przymierzam sie do zakupu pudru z Maca, jednak nie do konca wiem ktory wybrac... po przeczytaniu recenzji na wizazu sklaniam sie najbardziej chyba w strone Studio Fix...wiem, ze to 2w1, ale niektore wizazanki pisaly, ze uzywaja go takze na podklad. Dosc pozytywne opinie ma tez Blot Pressed Powder i Skinfinish....jako, ze ja nigdy nie mialam okazji przetestowac tych kosmetykow - nie wiem, ktory wybrac i licze na Wasza pomoc. Glownie zalezy mi na gladkim, jedwabnym wykonczeniu makijazu, cere mam mieszana.... |
|
|
|
#4654 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Pudry typu 2in1 czyli tak naprawde podkłady w kompakcie nie nadają się na wykończenie makijazu, za cięzkię sa. Natomiast stosuje się je świetnie same.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-10-26 o 21:37 |
|
|
|
|
#4655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak dla mnie daje efekt o który Ci chodzi.
|
|
|
#4656 |
|
Zadomowienie
|
Ja na pewno biorę bo skunksy uwielbiam a taki podróżny zestaw mi się przyda (zwłaszcza że z zestawu z TT jako podróżnego jestem bardzo zadowolona)
|
|
|
|
#4657 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Czyli co w końcu?
Jest jutro przedsprzedaż, czy tez nie? ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
|
#4658 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dopiero dopatrzyłam, że faktycznie.. wcześniej jakoś nie zwracałam na nie uwagi ![]() oświadczam więc, że z Glitterowej kolekcji zakupię zestawik skunksików i to wszystko wszystko inne jest bee ![]() Cytat:
Edytowane przez martiryb Czas edycji: 2011-10-26 o 21:49 |
||||
|
|
|
#4659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4660 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- I chyba tak zrobię, bo coś mi mówi, ze skunksy rozejdą się piorunem, a na szóstki będzie pewnikiem można jeszcze zapolować ![]() Dziękuje za pomoc w wyborze
|
|
#4661 |
|
Raczkowanie
|
dzieki ! chyba skusze sie na ten Skinfinish w takim razie....mam tylko maly problem, a mianowicie musze go zamowic online ( mieszkam co prawda w Anglii) ale to najblizszego sklepu Maca mam dosc daleko...mam wiec trudnosci w wyborze odcienia. Czy wiecie moze czym rozni sie Medium i Medium Plus?
|
|
|
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jutro na 100% jest przedsprzedaz w GM od godz 14,taka informacje dostalam dzis smsem z zaproszeniem. Chcialam sie przywitac na moim ulubionym watku, mam na imie Monika i jestem MAComaniaczka
Edytowane przez moni_k Czas edycji: 2011-10-26 o 22:19 Powód: blad |
|
|
|
#4663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam z łowów (teleportowałam się z Gda do Wawy ) z siatką MACowych produktów, ale zbóje mnie oszukali i okazało się, że Paint Poty nie kosztują 74zł, a 77zł, a cienie mineralne zamiast 78zł kosztują 82zł. W informacji prasowej ten cennik wyglądał nieco inaczej... W każdym razie koniec z zakupami i nie chcę już nic słyszeć o nowych kolekcjach!
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Też go chcem
![]() Nevado, pochwal się proszę
Edytowane przez tiniaczek Czas edycji: 2011-10-26 o 23:07 |
|
|
|
#4665 |
|
Wtajemniczenie
|
Nietopsze, nietopsze - całe moje wyliczenia z wydatkami biorą w łeb! A zapamiętałaś może prawidłowe ceny innych produktów, np. kul z błyszczykami/ pigmakami w środku czy zestawów tych największych (4 cienie, róż, błyszczyk, szminka, pędzle)? Z góry dzięki za update!
|
|
|
|
#4666 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja też.. i dziękuję Kochana, że wspomniałaś, że są 2 nowe, bo nie zwróciłam na to w ogóle uwagi, a do MACa miałam wcale nie jechać, skoro nic mi się nie podobało a tak to pojadę po pędzle ![]() ale się podjarałam ![]() Cytat:
|
|
#4667 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() Ale pomarudzę, mogli dac 5 pędzli, skoro w dwóch pozostałych zestawach jest ich tyle
|
|
#4668 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dziewczyny ile kosztują pomadki w regularnej ofercie?
|
|
|
|
#4669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że mój tok rozumowania jest zrozumiały
|
|
#4670 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No, ale sie przekonasz
|
|
#4671 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4672 |
|
Doncia
|
To we wroc też dziś będzie przedsprzedaż ??
Pytanie do koleżanek z zagranicy: czy są może u was dostępne jeszcze cienie z limitówki OUTRE (musztardowe)??
. Edytowane przez dwi071 Czas edycji: 2011-10-27 o 06:12 |
|
|
|
#4673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zgarnęłam trzy upragnione PP i 3 mineralne cienie... W każdym razie znajomy mi przywiózł je z Wawy i dał mi do zrozumienia, że trzeba być szalonym aby tyle wydać na kosmetyki. Mam jednak nadzieję, że warto i będę malować
![]() Cytat:
Corii, niestety nie wiem, ale jak na mój gust ceny zestawów nie powinny ulec zmianie. Mam takie przeczucie, że tylko pojedyncze produkty zyskały na cenie
|
|
#4674 |
|
Wtajemniczenie
|
Krysia wrzuciła fajny filmik z recenzją i swatchami wielu nowych rzeczy z zimowej kolekcji:
http://www.youtube.com/watch?feature...BDwol4#t=1003s Niestety, do mojej listy dołączył zestaw doustny Sultry: szminka i błyszczyk zapowiadają się w nim świetnie. |
|
|
|
#4675 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Zwracam się z prośbą o weryfikację oryginalności pigmentu Melon. Załączam zdjęcia. Czy w nakrętce nie powinno być normalnego gwintu ? I jeszcze mam pytanie. Czy pigmentu powinno być po sam brzeg słoiczka ?
|
|
|
|
#4676 | |
|
Moderator
|
Cytat:
a pigmentu często nie ma po sam brzeg, w wielu kolorach. Zależy też od kosnsystencji pigmaka, czasem się zbija i jest wrażenie, że jest go za mało. Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2011-10-27 o 12:38 |
|
|
|
|
#4677 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wygląda na oryginał. Może jakieś swatche zrób? A co do ilości, to pod sam "korek" nigdy nie ma.
|
#4678 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam po wczesnej przedsprzedaży! Mam dwa zestawy duże, 3 kule z cudami oraz pędzle i paletkę 6. dla Corii. Muszę przeprosić Nevadę - ten trzeci zestaw duży jednak wszedł do PL, ku mojemu zdumieniu. Ma chyba najpiękniejsze cienie, lśniące i mocne kolory, ale niestety brązową szminkę i błyszczyk w komplecie.
Szminka Whirls & Thrills nie ma prawie koloru, wygląda jak opalizujący tęczowo błyszczyk. Na razie nie brałam. Winterized piękny, ale to po prostu fiolet, odpuściłam. Adam z Galmoku polecał mi jeszcze taki szarawy błyszczyk z drobinami, Pleasure Principle - obłędny, rozjaśniający usta, ale chwilowo nie brałam. Aha, ceny - paletki 6. kosztują jednak 179, duze zestawy (pędzle i te do twarzy) bez zmian po 225 zł. |
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4680 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() Czyli dobrze, że nie zdecydowałam się na szminkę i Winterized ![]() A powiedz mi Kochana, jak zestaw z tuszem i pędzelkiem - chodzi mi o te cienie dwójkowe z Woodsmoke - macałaś je - fajny ten ciemny kolor? I jak PP Let's Skate - warto? Czy brokat i odpuścić?
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

Gdzie tu sprawiedliwość

Jeśli tak będzie to mnie EL polskie miło zaskoczy 

dopiero dopatrzyłam, że faktycznie.. wcześniej jakoś nie zwracałam na nie uwagi 

) z siatką MACowych produktów, ale zbóje mnie oszukali