|
|
#271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
No teraz na szczęście już się skończyło, ale siedzenie w domu - niiiigdy. Już się nawet umówiliśmy z TŻtem, że w razie gdyby nam się plany życiowe pozmieniały i będziemy mieli jednak dzieci to on zostanie w domu, bo się będzie do tego znacznie bardziej nadawał niż ja.Cytat:
A tak w pewnym wieku to już wszyscy (prawie) ludzie szukają kogoś na stałe i zazwyczaj mają podobne priorytety w życiu także nie ma się co martwić
Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2011-10-26 o 23:57 |
||
|
|
|
#272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#274 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do małżeństwa - bardzo sobie chwalę, zmieniło mnie na lepsze, złagodniał mi charakter ![]() Cytat:
![]() W sumie ja też za bardzo narzekać nie mogę, malutka nie jest marudą, tylko towarzyska bardzo i jak to zwykłam mówić, ma trochę bardziej skomplikowaną instrukcję obsługi niż jej siostra w tym samym wieku ![]() Cytat:
Gratulacje dla dzieciątka - to już nie noworodek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie w sumie od razu wiedzieliśmy, że uroczystość się odbędzie zgodnie z 'tradycjami' i obie strony tego chciały. Zanim trafiłam na swoją drugą połówkę, też minęło trochę czasu [ok 6 lat w związkach]. Ale nie patrz na to, jak na stratę, bo te wydarzenia kształtują Ciebie, Twój charakter i klarują oczekiwania.
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dawno mnie tu nie było ![]() Ale dzisiaj porcja haseł pod jakimi mnie wyszukano: - glitery na dzien dobry dla męzczyzny - niezdara co nowego
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się śmieję, że na każdego przyjdzie pora - prędzej, czy później
I najczęściej jest tak, że jak facet chce, to kobieta nie chce, i na odwrót. Pomijając fakt, że niektórzy (np. ja) są wybredni
|
#277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też myślę tak jak dziewczyny, ułoży się Fajna babka jesteś to czemu nie Bardzo dużo związków powstaje teraz po 30stce, ślubów też takich prawie co drugi. Poza tym to fajnie, teraz możesz inwestować w siebie, wybawić się, zwiedzać a potem będziesz w pełni gotowa i spełniona aby założyć rodzinę ![]() BTW Mam w P. samotnego kolege rocznik 84 jakbyś chciała kiedyś randkę w ciemno
|
|
|
|
|
#278 |
|
Moderatoreska
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30172425]A ja miałam i mam nadal jednego jedynego faceta, nigdy nawet żadnego (faceta
) nie całowałam, poza moim TŻem ![]() I przyznam szczerze, że jestem z tego powodu zadowolona - zwłaszcza jak słucham opowieści koleżanek o tych wszystkich nieudanych związkach, zmarnowanych latach itd. Nawet jeśli z TŻem nam się nie ułoży, w co wątpię, to tych dotychczasowych 5 lat nigdy nie uznam za zmarnowane, bo jak dotąd są najszczęśliwszymi w moim życiu U mnie podobnie, mój mąż jest tym pierwszym i ostatnim, 16października mieliśmy 12 rocznicę ślubu :P Wiadomo, nie zawsze było kolorowo, bo za nudno też nie może być :P Dzień dobry ![]() Dzisiaj idę na zlot, spotkam kilka wizażanek, fajnie tak poznać kogoś na żywo
|
|
|
|
#279 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jeszcze dzieci nie ma ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
Mi TŻ oświadczył się po miesiącu znajomosci, a ślub po kolejnych 6 miesiącach. Wszystko jest możliwe ![]() Dopiero zaczynamy życie małżeńskie (w sobotę będą 3 tygodnie), remontujemy mieszkanie, wybieramy meble itp. Potrafimy się albo uśmiać przy tym do łez, albo pokłócić tak, że przedwczoraj spałam pod kocem Całe życie mieszkałam w bloku, on w domu i nie ma pojęcia o tym, że pokoje i kuchnia w mieszkaniu nie mogą być luźne, niemal puste ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() Zawirowania miłosne ciągle u mnie były, męża poznałam gdy nie chciałam mieć nikogo, po raz pierwszy dobrze mi było samej, nie tęskniłam za facetem, a tu masz ci los ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Cieszę się, że męża poznałam na tym etapie, na którym jestem - dojrzałam, wyszalałam się, wiem, czego oczekuję od drugiej osoby, jakich swoich zachowań unikać lub choć starać się z nimi walczyć. Nie każda z Was musi się z tym zgadzać
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-10-27 o 08:49 |
|||||
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
no to jesteśmy w tym samym wieku
![]() dzięń dobry w ogóle
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
ale mi sie nie chce isc na uczelnie mam do tego jeszcze pelno spraw do zalatwienia i kurcze... nie chce mi sie straszliwie ktos jeszcze cierpi na nicniechciejstwo?
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego siedzę na opiece w domu
|
|
#283 | ||||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
woda musi być w temperaturze pokojowej, a jak lakier spada w postaci kulek to mozna dodac do wody kilka kropelek zmywacza, albo zamiast czekac, az lakier "spadnie" do wody to dotykac nim powierzchni wody Cytat:
mozna tez brzegi rozlanego lakieru przyczepic do scianek szklanki, wtedy na srodku łatwiej robic wzorek Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak
Cytat:
A na wychodzenie zawsze znajdzie się czas.. Bratowa z bratem mają 2 miesięcznego synka i zawsze znajdą jakąś nianię (patrz ja, babcia itd) żeby spędzić trochę czasu poza domem tylko we dwoje lub z przyjaciółmi.Ps. Dobrze mieć takiego męża ![]() Cytat:
Randka w ciemno mówisz? Ja strasznie nieśmiała dziewczyna jestem i nigdy czegoś takiego nie próbowałam, dlatego tez nie wyobrażam sobie poznania kogoś w necie.. Po miesiącu? Wow.. Krótko.. Ale rozumiem, że jak się trafi na tego jedynego to można sie na coś takiego odważyć.. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30172425]A ja miałam i mam nadal jednego jedynego faceta, nigdy nawet żadnego (faceta ) nie całowałam, poza moim TŻem ![]() I przyznam szczerze, że jestem z tego powodu zadowolona - zwłaszcza jak słucham opowieści koleżanek o tych wszystkich nieudanych związkach, zmarnowanych latach itd. Nawet jeśli z TŻem nam się nie ułoży, w co wątpię, to tych dotychczasowych 5 lat nigdy nie uznam za zmarnowane, bo jak dotąd są najszczęśliwszymi w moim życiu I bardzo fajnie, że tak Wam się ułożyło.. Moi rodzice znali się od 4 klasy podstawówki, od razu zostali parą, pobrali się w wieku 19 lat i tak są już szczęśliwym małżeństwem od 30 lat ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Bzeltynko, dzięki za radę.. Przy następnej okazji spróbuję.. Póki co jednak po ostatnich doświadczeniach gdy wszyyyystko wokół było upaprane a efektów zero, jakoś brak mi weny.. Teraz czekam na sondy (polecone przez Niosę Wam Picie - dziękuję ) i najpierw będę próbowała zrobić nimi jakieś zdobienia
|
||
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
a jakie masz lakiery? constance carroll sie na pewno dobrze rozpływają i z tego co widzę na youtube to china glaze też
a np sephorowe do kitu |
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sprawdzałam wszystkich ale póki co najlepiej rozchodził się nowy SH. |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
a ja nie mam dziś zajęć na uczelni więc zamierzam stworzyć co najmniej 2 wpisy znów mnie ktoś wyszukiwał pod hasłem ''kot skrzydłokwiat'' ![]() a co do dyskusji to podczytuję od wczoraj i nie wiedziałam co napisać bo ja w sumie to chyba jakaś felerna do związków jestem.. nie umiem stworzyć nic trwałego.. coraz częściej myślę że zostanę starą panną z kotem na kolanach
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja u siebie obstawiam raczej psa
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój
Ja też byłam pewna, ze skończę jako stara panna i juz byłąm z tym faktem byłam pogodzona, aż zupełnie niespdziewanie napatoczył się taki jeden i wywrócił miw szytsko do góry nogami Gdyby ktoś na początku roku powiedział, że jeszcze w ciągu tego roku poznam miłość swojego życia, a co wiecej będę już mężatką to bym go wyśmiała
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu to był duży bachor i oczywiście poznałam w czasie kryzysu innego faceta i odeszłam od Niego z myślą, że 'będzie lepiej'.... Możliwe, że czas na poważną rozmowe.. Też bym chciała żeby mi się facet oświadczył po miesiącu/dwóch/pół roku/roku .. tylko ja trafiam akurat na jakiś leszczy.. w dodatkowu starych koni którzy boją się 'nie wiem k* czego'.
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2011-10-27 o 12:57 |
|
|
|
|
#292 |
|
Konto usunięte
|
Na blogu kosmetycznym dałam właśnie biżuteryjno-zakupową notkę, ciekawa jestem czy nasze gusta się choć trochę pokrywają ^^
A na lakierowym za parę minut pojawi się Orly - Sweet Peacock ![]() Wkurzyłam się, bo jechałam dziś na zajęcia tylko po to, żeby dowiedzieć się, że ich nie ma, a wykład dziś wyjątkowo odbędzie się później i będzie obowiązkowy -.- Mi to "później" niestety nie pasuje, bo mam lekarza, szkoda... |
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30178045]
Wkurzyłam się, bo jechałam dziś na zajęcia tylko po to, żeby dowiedzieć się, że ich nie ma, a wykład dziś wyjątkowo odbędzie się później i będzie obowiązkowy -.- Mi to "później" niestety nie pasuje, bo mam lekarza, szkoda...[/QUOTE] Uwielbiam takie sytuacje.. Czas studentów niestety często gęsto jest marnowany.. Jakbyśmy nie mieli nic innego do roboty..
|
|
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie na blogu Halloweenowo
|
#296 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wróciłam właśnie, zahaczyłam o bibliotekę i przytargałam sobie spory stosik książek Kilka babskich historycznych romansideł (uwielbiam takie odmóżdżacze
|
|
|
|
|
#297 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30180218]Dokładnie...
Wróciłam właśnie, zahaczyłam o bibliotekę i przytargałam sobie spory stosik książek Kilka babskich historycznych romansideł (uwielbiam takie odmóżdżacze [/QUOTE]Nie lubię tej książki Llosy, zdecydowanie lepsza moim zdaniem jest Ciotka Julia i skryba
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
irytuje mnie robienie zdjec w taka pogode
|
|
|
|
#300 |
|
po prostu Em :)
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30180471]Ja pierwszy raz o nim słyszę
![]() [/QUOTE] Zdobył literackiego Nobla w zeszłym roku...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

No teraz na szczęście już się skończyło, ale siedzenie w domu - niiiigdy. Już się nawet umówiliśmy z TŻtem, że w razie gdyby nam się plany życiowe pozmieniały i będziemy mieli jednak dzieci to on zostanie w domu, bo się będzie do tego znacznie bardziej nadawał niż ja.
A tak w pewnym wieku to już wszyscy (prawie) ludzie szukają kogoś na stałe i zazwyczaj mają podobne priorytety w życiu także nie ma się co martwić

mam do tego jeszcze pelno spraw do zalatwienia i kurcze... nie chce mi sie straszliwie