|
|
#2791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
![]() Cytat:
) to nie pies ![]() A wiecie cooo....? Dzisiaj asystowałam profesorowi przy operacji jak mnie 2 tygodnie temu ochrzcił swoją asystentką do sprawdzania listy obecności i uzupełniania dokumentów, tak dzisiaj kazał się umyć, dał sterylne rękawiczki i mu pomagałam przy... usuwaniu gałki ocznej kota
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi mi się podobają
|
#2793 |
|
MBZ♥
|
Carmi mi się nie podoba to wytłoczenie-kojarzy mi się z kasetonami, które kieyś przyklejało się na sufity
bez tego byłyby eleganckie![]() Magda pytanie w którym kolorze czułabyś się najlepiej mi się nadal podoba ciemne na górze, jaśniejsze na dole ale w taki delikatny sposób a nie chamskie przejście schodowe![]() Stygmatku zwizualizowałam sobie tego tasiemca ![]() ![]() a co Ty myślisz o myciu zębów u psów? ![]() i gratuluję operacji
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Broń Boże nie robię nikomu konkurencji, podobieństwo nicków to czysty przypadek - pierwsze co mi do głowy przyszło :P jeśli ktos się poczuł urażony to przepraszam . btw też nie przepadam za kokosami .A trafiłam na Wasz wątek bo również oczekuję na oświadczyny, jestem z moim TŻ 4,5 roku ale nie spędza mi brak pierścionka snu z powiek. Póki co hehe ![]() I dodam jeszcze, że czytałam Wasze ostatnie posty o Waszych zwierzakach i łezka mi się w oku zakręciła bo 3 tygodnie temu musiałam uśpić swojego ukochanego pieska .Dobra, już nie przynudzam i pozdrawiam
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ale o niebo lepsze były te zaproszenia, które wrzuciła Anioł (też tłoczone).
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
BYou, no właśnie o ombre cały czas myślałam i w sumie do teraz byłam przekonana, że sobie zrobię, ale mam wątpliwości. Może rzeczywiście
Chciałabym spróbować, tym bardziej że i tak skracam włosy, więc nawet jak się końcówki zniszczą to nie w takim stopniu... Eh... Nie wiem co robić
|
#2798 |
|
MBZ♥
|
witaj Kokosova
![]() przykro mi z powodu psa ![]() opowiedz coś więcej o Was ![]() no i masz czekoladę wkupną?
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ja myślę- nic konkretnego. My swoim zwierzakom nie myjemy i poniekąd jest to błąd. Jest, bo młody ma w tym momencie 3 lata i się już kwalifikuje na zabieg oczyszczania kamienia. Ś.p. pies żył 17 lat i miał minimalny kamień i nigdy nie miał usuwanego- z tym, że on jadł dużo uszu wołowych to sobie ścierał. W każdym razie- decyzja indywidualna, ale jak się komuś chce z tym bawić to trzeba zacząć jak najwcześniej, bo dla psa nie jest to ani trochę przyjemne.
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostań z nami, zostań z nami
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
no pięknie..... TŻ ma 38,4 gorączkę.....
leży pod dwiema kołdrami i mu zimno... a do lekarza oczywiście na razie nie chce iść
|
|
|
|
#2802 |
|
MBZ♥
|
Magda własnie chodziło mi o ombre
![]() Carmi rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Frezyjko a nie możesz zamówić wizyty domowej? |
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
carmel - zaproszenia ładne
tylko koniecznie zamów próbki! trzeba sprawdzić jakość ich wykonania! kokosova - ja sobie żartowałam wręcz napisałam specjalnie, żebyś się do nas odezwała wiem straszny ze mnie manipulant ![]() bardzo mi przykro z powodu psiaka
|
|
|
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kokosova witaj
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Carmi fajne zaproszenia, a pokaz te Aniołowe ?? Stygmatku a co sadzisz o sterylizacji suki przed pierwszą cieczką ?? i czy mleczaki u psa tez trzeba myc ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
na razie chce poczekać do wieczora
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi faceci to tak ZAWSZE. Mój tak samo. Chory,ale do lekarza nie pójdzie.
Kokosova Witaj ![]() właśnie czytałam relację zaręczyn. Ciekawe kiedy ja tego uświadczę ![]() my wysterylizowaliśmy Sarę po pierwszej cieczkę. Ale potem powiedzieli,że im wcześniej tym lepiej.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-10-27 o 15:14 |
|
|
|
#2807 |
|
Przyczajenie
|
BYou pewnie, że mam czekolade, do wyboru do koloru
nie wypada z pustymi rękami przychodzić :PA co do nas, to tak jak wspomniałam jesteśmy ze sobą 4.5 roku. Oboje studiujemy zaocznie. Ja na 1, on na 2 roku magisterki. Ja obecnie szukam pracy ale ciężko mi to idzie (nikt mnie nie chce :P ) a TŻ pracuje w szkole. Nie mieszkamy razem, a ślub planujemy jak sami na niego zarobimy i będziemy wiedzieli, że jesteśmy sami w stanie się utrzymywać. A i jeszcze ja mam 22 lata a TŻ 23 ![]() Nie ma szans żebym przerobiła wszystkie części Waszego wątku także jak bym chciała się coś o Was dowiedzieć to będę pytać ![]() I jeszcze powiem Wam, że fajnie że sobie założyłyście taki wątek i w sumie przypadkowe osoby stały się sobie bliskie
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj kokosowa |
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
witaj kokosova
![]() przykro mi z powodu psiaka ![]() a ja zaczynam długi weekend jadę do domu i idziemy na obiad urodzinowy fajnie nie muszę gotować
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dojrzałą decyzję o ślubie... ale są czasem sytuacje ja u mnie czy u carmelki, że rodzice wręcz czuja się źle kiedy nie mogą dołożyć się własnej córce do ślubu... i jest to dla nich ujma, kiedy mówi się, że samemu wyprawia się ślub.... zobaczysz co czas pokaże no a co do wątku, to faktycznie - stałyśmy się sobie bardzo bliskie i serdecznie zapraszamy do zaprzyjaźnienia się z nami
|
|
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może trochę małe. |
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
i co z tego? ![]() ja nadal lubię
|
|
|
|
#2814 |
|
Przyczajenie
|
Luuubie żelki
![]() Frezyjka wiem, moi rodzice też pewnie nie będą chcieli przyjąć do wiadomości, że ślub i wesele będziemy chcieli zrobić za swoje. Zobaczymy jak to będzie. Nawet gdyby rodzice chcieli w tym momencie dać pieniądze i gdyby powiedzieli żeby zrobić wesele to ja bym tego nie chciała, bo myślę, że to nie jest trudno to wszystko zorganizować, trudniej by było później się utrzymywać, jak póki co jedno z nas ma tylko pracę i obydwoje studiujemy. A brać po ślubie pieniądze od rodziców to chyba niebardzo. Trochę pomieszałam, ale nie chce mi się myśleć jak to napisać zrozumiale :P. A ile z Was w trakcie jak sobie piszecie na tym wątku się zaręczyło? Tak z ciekawości
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa tak szczerze mówiąc to nie wiadomo kiedy jest dobry czas na sterylizację. Przed pierwszą cieczką można i nie jest to błąd, ale niektóre mądre głowy twierdzą, że jednak lepiej po, bo w końcu cieczka jest oznaką dojrzałości płciowej, więc zbyt wczesna sterylka może spowodować jakieś zaburzenia hormonalne.
I w sumie jest to dosyć logiczne więc ja bym jednak chyba poczekała, przemęczyła się przez tą pierwszą cieczkę a dopiero potem wysterylizowała. Co do zębów- jeśli masz zamiar w przyszłości czyścić jej zęby, to musisz zacząć już teraz. Bo jak już będzie miała stałe, może sobie nie dać grzebać w pysku
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łohohoho - dużo najlepiej zajrzyj na pierwszą stronę wątku i wejdx na blog z relacjami.... tam sa wszystkie zaręczone |
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest też sporo mężatek, nawet kilka ciąż i jedno dziecko ![]() A podejście jak najbardziej prawidłowe. U nas obydwoje mamy pracę i utrzymujemy się sami. Po prostu gdyby rodzice nie mieli chęci/możliwości dołożenia się do wesela, to na pewno nie rozilibyśmy imprezy na 120 osób. ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Będą kciuki
|
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

innego zwierzaka bym nie chciała
Husky, Canaan Dog, Labrador... Są piękne, ale zmuszałyby mnie do długiego codziennego spaceru
Dzisiaj asystowałam profesorowi przy operacji 

. btw też nie przepadam za kokosami
.
Chciałabym spróbować, tym bardziej że i tak skracam włosy, więc nawet jak się końcówki zniszczą to nie w takim stopniu... Eh... Nie wiem co robić 

leży pod dwiema kołdrami i mu zimno...
wiem straszny ze mnie manipulant 

za dojrzałą decyzję o ślubie... ale są czasem sytuacje ja u mnie czy u carmelki, że rodzice wręcz czuja się źle kiedy nie mogą dołożyć się własnej córce do ślubu... i jest to dla nich ujma, kiedy mówi się, że samemu wyprawia się ślub.... zobaczysz co czas pokaże