Nasze blogi kosmetyczne - cz. II - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 15:16   #301
Yasinisi
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

A ja chciałam się pochwalić, że po ostatniej rozmowie z promotorem ustalilam o czym będzie moja mgr

Temat dokładnie nie sprecyzowany jeszcze ale będzie to wyglądało mneij więcej tak:

"Komunikacja człowieka ze zwierzęciem/ Fenomen zaklinaczy koni"

Gorzej, że na uczelni nikt nigdy o niczym takim nie pisał, promotor choć jeździ konno to pewnie tez nie będzie mógł zbyt wiele pomóc..
O ile rozdział o zaklinaczach nie powinien byc problemem bo materiałów jest mnóstwo to nie wiem jak sie zabrać za pierwszy czyli ten teoretyczny.. Wiem tylko, że ma być o komunikacji z ukierunkowaniem już na zwierzęta..
A w 3 rozdziale to totalni nie wiem co powinnam zawrzeć..

Qrcze.. Strasznie cienko mi idzie pisanie takich rzeczy.. Dobrze, że choć temat fajny i ciekawy..

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 15:17   #302
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Zdobył literackiego Nobla w zeszłym roku...
Dobrze wiedzieć Orientuję się przede wszystkim w literaturze polskiej, zwłaszcza podróżniczej
No nic, zabiorę się za czytanie jak skończę aktualnie czytany kryminał Childa

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
A ja chciałam się pochwalić, że po ostatniej rozmowie z promotorem ustalilam o czym będzie moja mgr

Temat dokładnie nie sprecyzowany jeszcze ale będzie to wyglądało mneij więcej tak:

"Komunikacja człowieka ze zwierzęciem/ Fenomen zaklinaczy koni"

Gorzej, że na uczelni nikt nigdy o niczym takim nie pisał, promotor choć jeździ konno to pewnie tez nie będzie mógł zbyt wiele pomóc..
O ile rozdział o zaklinaczach nie powinien byc problemem bo materiałów jest mnóstwo to nie wiem jak sie zabrać za pierwszy czyli ten teoretyczny.. Wiem tylko, że ma być o komunikacji z ukierunkowaniem już na zwierzęta..

Qrcze.. Strasznie cienko mi idzie pisanie takich rzeczy.. Dobrze, że choć temat fajny i ciekawy..
Pisałaś nam już o tym
Ale chętnie powtórzę, że zazdroszczę takiego tematu
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 15:19   #303
cathiebaj
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30180471]Ja pierwszy raz o nim słyszę
Znalazłam ją na półce z nowymi książkami. Ta o której piszesz jest jakąś poprzednią częścią czy zupełnie niezależną powieścią?[/QUOTE]

Niezależną. Pochwała macochy też niezła. Albo Pantaleon i wizytanki ^^
Stary 2011-10-27, 15:23   #304
Yasinisi
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30180588]Dobrze wiedzieć Orientuję się przede wszystkim w literaturze polskiej, zwłaszcza podróżniczej
No nic, zabiorę się za czytanie jak skończę aktualnie czytany kryminał Childa

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Pisałaś nam już o tym
Ale chętnie powtórzę, że zazdroszczę takiego tematu [/QUOTE]

Taak? jejku, ja to mam ale sklerozę.. Myślałam, że pisałam o tym na końskim forum

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 15:23   #305
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
ja śmigam na rajd po bibliotekach bo ustaliłam wreszcie z promotorem o czym będzie moja mgr

Byłam w szoku, że się zgodził bo nikt o tym wcześniej nie pisał na uczelni.. Tym bardziej, że to uniwerek, wydział neofilologii i ze zwierzętami nie ma nic wspólnego za bardzo..

Jakież było moje zaskoczenie gdy okazało się, że mój promotor jest zapalonym koniarzem od 30 lat :d

a temat będzie brzmiał jakoś tak:

komunikacja czlowieka ze zwierzętami. Fenomen zaklinaczy koni.

mam nadzieję, że znajdę odpowiednie źródła do rozdziałów teoretycznych, bo ten o zaklinaczach nie powinien być problemem. Trzymajcie kciuki.. I jak ktoś ma jakieś rady albo kojarzy dobre książki traktujące ogólnie o komunikacji człowieka ze zwierzętami to będę wdzięczna..
Cytat:
Napisane przez yasinisi Pokaż wiadomość
a ja chciałam się pochwalić, że po ostatniej rozmowie z promotorem ustalilam o czym będzie moja mgr :d

temat dokładnie nie sprecyzowany jeszcze ale będzie to wyglądało mneij więcej tak:

"komunikacja człowieka ze zwierzęciem/ fenomen zaklinaczy koni"

gorzej, że na uczelni nikt nigdy o niczym takim nie pisał, promotor choć jeździ konno to pewnie tez nie będzie mógł zbyt wiele pomóc..

Stary 2011-10-27, 15:42   #306
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

nie zauważyłam nowego wątku ale juz nadrabiam
Moje wyszukiwania:
czy krotkie paznokcie moga byc piekne
kubuś puchatek stoi bokiem i je miodek
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 15:46   #307
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cathiebaj Pokaż wiadomość
Ooo tak, "Pantaleon i wizytantki"!
Stary 2011-10-27, 15:47   #308
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
a ja akurat tej książki nie przebrnęłam

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:02   #309
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
Bo to strasznie indywidualna sprawa.
Moja mama np. nigdy nie przebrnęła przez "Mistrza i Małgorzatę" mimo wieelu prób, a to jedna z moich ulubionych książek.
Z kolei ja nie dałam rady przeczytać do końca "Hobbita" ani żadnej części "Władcy pierścieni", sama męka dla mnie.
Jedyne co mnie drażni, to jak ktoś mówi, że książka X to dno, tylko dlatego, że mu nie podeszła, bo była za trudna albo za lekka, albo język nie ten itp.
Stary 2011-10-27, 16:05   #310
cathiebaj
Rozeznanie

Cytat:
Bo to strasznie indywidualna sprawa.
Moja mama np. nigdy nie przebrnęła przez "Mistrza i Małgorzatę" mimo wieelu prób, a to jedna z moich ulubionych książek.
Z kolei ja nie dałam rady przeczytać do końca "Hobbita" ani żadnej części "Władcy pierścieni", sama męka dla mnie.
Jedyne co mnie drażni, to jak ktoś mówi, że książka X to dno, tylko dlatego, że mu nie podeszła, bo była za trudna albo za lekka, albo język nie ten itp.
Racja, racja. Co do Llosy to ja wątpię czy kiedykolwiek przebrnę przez Zielony dom :P Ten styl masakruje.
Może po prostu nie trawisz fantasy? Dla mnie dzieła Tolkiena to jedne z najlepszych książek Ale co kto lubi
A Bułhakowa nie przeczytać to się pierwszy raz z tym spotykam Sama przeczytałam z 5 razy... Ach te nasze mamy, moja też ma zupełnie inny gust czytelniczy niż ja, no cóż.
Stary 2011-10-27, 16:08   #311
greatdee
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

Jamapi - ja też nie

Cierpiałam katusze czytając Pantaleona, a czytałam to na studiach... W ogóle cierpię katusze czytając Llosę, nie wiem za co on zgarnął tego Nobla
FanPage na Facebooku
greatdee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:11   #312
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Racja, racja. Co do Llosy to ja wątpię czy kiedykolwiek przebrnę przez Zielony dom :P Ten styl masakruje.
Może po prostu nie trawisz fantasy? Dla mnie dzieła Tolkiena to jedne z najlepszych książek Ale co kto lubi
A Bułhakowa nie przeczytać to się pierwszy raz z tym spotykam Sama przeczytałam z 5 razy... Ach te nasze mamy, moja też ma zupełnie inny gust czytelniczy niż ja, no cóż.
To, że nie przepadam za Fantasy (uwielbiając przy tym SF) to swoją drogą, ale jednak staram się doczytywać książki do końca.
Ja też nie uwierzyłam jak usłyszałam to od mamy, ale zdarza się, zmusić się siebie nie da. Z tym, że moja ma bardzo podobny gust to mojego, po prostu coś nie pozwala jej przeczytać tej jednej książki.
Stary 2011-10-27, 16:13   #313
cathiebaj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez greatdee Pokaż wiadomość
Jamapi - ja też nie

Cierpiałam katusze czytając Pantaleona, a czytałam to na studiach... W ogóle cierpię katusze czytając Llosę, nie wiem za co on zgarnął tego Nobla
Za trudność w czytaniu...?

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
To, że nie przepadam za Fantasy (uwielbiając przy tym SF) to swoją drogą, ale jednak staram się doczytywać książki do końca.
Ja też nie uwierzyłam jak usłyszałam to od mamy, ale zdarza się, zmusić się siebie nie da. Z tym, że moja ma bardzo podobny gust to mojego, po prostu coś nie pozwala jej przeczytać tej jednej książki.
Heh, a ja mam odwrotnie - nie cierpię SF, za to uwielbiam fantasy
Stary 2011-10-27, 16:17   #314
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

O, ja tak samo! Fantasy a SF to dla mnie niebo a ziemia
Z ulubionych powieści fantasy to oczywiście Władca Pierścieni i Achaja

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

A macie konta na www.lubimyczytac.pl ?
http://lubimyczytac.pl/profil/45782/orlica Tu jest moje
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:27   #315
yolcia1
Rozeznanie

Ja też nie przepadam za SF, a fantasy kocham.
Wiedźmin, Eragon, Świat dysku <3

U mnie nowy post,a w nim lakier Orly kto ciekawy to kilkać w link w opisie.
yolcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:31   #316
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yolcia1 Pokaż wiadomość
Ja też nie przepadam za SF, a fantasy kocham.
Wiedźmin, Eragon, Świat dysku <3

U mnie nowy post,a w nim lakier Orly kto ciekawy to kilkać w link w opisie.
Wiedźmin tak, jak najbardziej i z miłością, Eragon do przeczytania się nada, ale Świata Dysku nie trawię I szczerze powiem, że najbardziej mnie odrzucają te kolorowe straszne okładki, uprzedziłam się tak do książek, choć dwie próbowałam czytać Jakoś nie mój klimat
Stary 2011-10-27, 16:38   #317
cathiebaj
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30181898]Wiedźmin tak, jak najbardziej i z miłością, Eragon do przeczytania się nada, ale Świata Dysku nie trawię I szczerze powiem, że najbardziej mnie odrzucają te kolorowe straszne okładki, uprzedziłam się tak do książek, choć dwie próbowałam czytać Jakoś nie mój klimat [/QUOTE]

O tak, tak, Wiedźmin Eragona i Świata Dysku póki co nie tknęłam. Właśnie kończę cykl Miecz Prawdy Terrego Goodkinda, swoją drogą polecam, i biorę się za Martina i Pieśni Lodu i Ognia, aaach
Stary 2011-10-27, 16:44   #318
maffash
Zakorzenienie

Zapraszam do mnie na post o pedzlach Chantill
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:49   #319
Linusiaczek
Wtajemniczenie

Do Świata Dysku zabierałam się kilkukrotnie, przeczytałam w sumie 2, może nawet 3 książki z tej serii, ale dowcip Terrego Pratchetta mi chyba jednak nie podchodzi, bo nie czuję tego halo, o którym wszyscy dookoła mnie opowiadali Wszyscy moi znajomi kochali go pasjami, tylko ja jakoś nie. Tak samo czytałam Sapkowskiego Lex Perpetua, przeczytałam 3/4 i... no dobra, ok, książka nie jest zła, ale mnie po prostu nie podeszła. Zabrałam się nawet za "Autostopem przez Galaktykę", ale wrażenia te same - nie, to jednak nie jest mój gust.

Ja lubię książki takie, że mogą być nudne (historia sama w sobie), ale styl pisania jest taki, że nie mogę przestać czytać. Taką książką, ewidentnie nudną, ale ze stylem, w którym się rozpływałam, był "Portret Damy" H. James'a. Coś takiego było też w książce Herty Mueller "Atemschaukel" (nie wiem czy została przetłumaczona na polski, czytałam po niemiecku). No ale to jest jednak książka już nacznie bardziej ambitna niż Portret Damy. H. Muller to jest jednak wyższy kaliber, nie da się ich porównywać. Jedną z najlepszych książek, jakie czytałam, była "Kocia Kołyska" Vonegutta. Kurcze, to to była książka!

Ale czasami lubię też innego typu książki, np. wszyscy najeżdżali na "Diabeł ubiera się u Prady", że niby książka płytka i w ogóle masakra - przeczytałam, bo sama chciałam sobie wyrobić opinię i uważam, że to nie jest książka zła. Ok, nie spełnia jakiegoś wyższego literackiego zadania, no ale przecież nie taki był też jej zamysł. Jest lekka, dobrze się czyta, zabawna, ale jest w niej też jakaś myśl przewodnia.

Edytowane przez Linusiaczek
Czas edycji: 2011-10-27 o 16:52
Linusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:01   #320
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linusiaczek Pokaż wiadomość
Do Świata Dysku zabierałam się kilkukrotnie, przeczytałam w sumie 2, może nawet 3 książki z tej serii, ale dowcip Terrego Pratchetta mi chyba jednak nie podchodzi, bo nie czuję tego halo, o którym wszyscy dookoła mnie opowiadali Wszyscy moi znajomi kochali go pasjami, tylko ja jakoś nie. Tak samo czytałam Sapkowskiego Lex Perpetua, przeczytałam 3/4 i... no dobra, ok, książka nie jest zła, ale mnie po prostu nie podeszła. Zabrałam się nawet za "Autostopem przez Galaktykę", ale wrażenia te same - nie, to jednak nie jest mój gust.

Ja lubię książki takie, że mogą być nudne (historia sama w sobie), ale styl pisania jest taki, że nie mogę przestać czytać. Taką książką, ewidentnie nudną, ale ze stylem, w którym się rozpływałam, był "Portret Damy" H. James'a. Coś takiego było też w książce Herty Mueller "Atemschaukel" (nie wiem czy została przetłumaczona na polski, czytałam po niemiecku). No ale to jest jednak książka już nacznie bardziej ambitna niż Portret Damy. H. Muller to jest jednak wyższy kaliber, nie da się ich porównywać. Jedną z najlepszych książek, jakie czytałam, była "Kocia Kołyska" Vonegutta. Kurcze, to to była książka!

Ale czasami lubię też innego typu książki, np. wszyscy najeżdżali na "Diabeł ubiera się u Prady", że niby książka płytka i w ogóle masakra - przeczytałam, bo sama chciałam sobie wyrobić opinię i uważam, że to nie jest książka zła. Ok, nie spełnia jakiegoś wyższego literackiego zadania, no ale przecież nie taki był też jej zamysł. Jest lekka, dobrze się czyta, zabawna, ale jest w niej też jakaś myśl przewodnia.
"Kocia kołyska" jest cudowna, zapadła mi w pamięć. Kończyłam ją czytać w autobusie, wyszłam z nosem w niej i prawie wpadłam pod samochód, a później dobre 10 minut zbierałam myśli.

Co do "Diabła..." - też przeczytałam, ot, takie czytadło, lekkie, momentami niespójne i bezsensowne moim zdaniem, ale nie miałam wobec tej książki wymagań innych niż żeby łatwo mnie oderwała od rzeczywistości i nie zmusiła w żaden sposób do refleksji. Zadanie spełnione w 100%.
Stary 2011-10-27, 17:03   #321
greatdee
Wtajemniczenie

Cytat:

Niee, ja czytałam w oryginale, ale po prostu ten humor do mnie nie trafia w ogóle...
FanPage na Facebooku
greatdee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:04   #322
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Linusiaczek Pokaż wiadomość
Też lubię takie lekkie książki, można się przy nich nieźle zrelaksować
I ja w przeciwieństwie do Was tutaj nie znoszę ani SF ani fantasy
A ostatnią przeczytaną książką jest "11 minut" Paulo Coelho.
Stary 2011-10-27, 17:10   #323
enn_
Zakorzenienie

Ja za Paulo Coelho zdecydowanie nie przepadam.

Czytałyście "Nowy wspaniały świat"? Co sądzicie?
Edit: Odnośnie właśnie tej książki, chyba tylko raz spotkałam się z opinią podobną do mojej - że dla jednostek wobec których system zadziałał (i których była zdecydowana większość) to właściwie nie była antyutopia (chociaż zawsze można argumentować, że bez poznania nieszczęścia nie można docenić szczęścia).

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2011-10-27 o 17:14
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:18   #324
amoureuese
Raczkowanie

Cytat:
Część I

Nasze blogi:
agabil1 (1) http://agowepetitki.blogspot.com/
agabil1 (2) http://makeup-boulevard.blogspot.com/
ama09 http://kamykowyswiat.blogspot.com/
aneczka240 http://zolzanna.blogspot.com
Annabelle http://missy-temptation.blogspot.com/
Anesthesia http://kotwkosmetyczce.blogspot. com
annaluka www.bella-beauty-bella.blogspot.com
anonyme http://anonimowoopieknie.blogspo t.com
antii http://ecosmetics.blogspot.com
Arrianna http://kawaii-maniac.blogspot.com
bzeltynka http://bzeltynka.blogspot.com
CandyKiller http://candykillerr.blogspot.com
catgirl http://19catgirl92.blogspot.com/
cathiebaj http://impresjeiekspresje.blogspot.com/
Charmain http://misz-maasz.blogspot.com/
chochlik kornwalijski http://www.chochlikkornwalijski.blogspot.com/
ciriness www.dezemka.blogspot.com
cornelia www.miss--everything.blogspot.com
Damaris_ http://whalesnails.blogspot.com
Delorean http://deloean.blogspot.com/
descentrada http://za-wysoko.blogspot.com/
desporadka http://kinga-make-up.blogspot.com
desti http://cosrocewokowpadnie.blogsp ot.com
dimiti http://shpcdream.blogspot.com/
Drozja http://oliskova.blogspot.com
Em http://lusterko-em.blogspot.com
enn_ http://23rdmarch.com
Estella http://polishmakeupbag.blogspot.com/
ewalucja www.ewalucja.blogspot.com
ewelot http://sysunia1986.blogspot.com/
eweska http://pedzlem-malowane.blogspot.com/
ewwwa http://ewwwa-makeup.blogspot.com/
fiska http://swiat-fiski.blogspot.com/
gohs http://sthlikegohs.blogspot.com/
greatdee http://greatdee85.blogspot.com
Hermit http://blond-bunny.blogspot.com
Hosenka* http://lakierowo.blogspot.com
idalia_ http://idaalia.blogspot.com/
ilussia http://mojkosmetycznyswiat.blogspot.com/
irsin http://agatamanosa.blogspot.com
jamapi http://wchwililuzu.blogspot.com/
karolcia198506 http://kosmetycznieinietylko.blogspot.com/
kasiaj85 http://sweet-and-punchy.blogspot.com/
kociaczek88 http://madziamakeup.blogspot.com
Kokosowa-panna http://kokosowa-panna.blogspot.com/
Lawendowa1 http://kokosovo.blogspot.com/
leejdi http://kosmetycznie-z-leejdi.blogspot.com
lele http://wszystkocomniezachwyca.blogspot.com/
Lemirka http://redhead-blabber.blogspot.com
Linusiaczek http://www.nietestowane-na-zwierzetach.blogspot.com/
losek78 (1) http://nails-orchidea.blogspot.com/
losek78 (2) http://recenzjo-mania.blogspot.com/
maffash www.i-clothes-and-cosmetics.blogspot.com
maja http://zpiatkunasobote.blogspot. com
mandragona http://upaskudy.blogspot.com
marta6704 http://maleszalenstwatuski.blogspot.com/
niosewampicie http://zakupowebestie.blogspot.c om
Obsession blog http://somethingtodoff.blogspot. com
One_LoVe http://my-love-cosmetics.blogspot.com/
orlica (1) http://lakieroholiczka.blogspot. com
orlica (2) www.kosmetyki-orlicy.blogspot.com
ouuGlamour http://lajfstyle.blogspot.com
panna joanna http://joannapanna.blogspot.com/
pierniczkowa http://nietylkokosmetycznie.blog spot.com
prralka http://publiczna-pralnia.blogspot.com/
rodzynka1989 http://raisin1989.blogspot.com/
Silloe http://silloe.blogspot.com/
smakowanie http://belleoleum.blogspot.com/
sosmooth http://so-smooth-life.blogspot.com/
SweetBlackDevil http://ladyinpurplee.blogspot.co m
trustmyself http://trustmyself-make-up.blogspot.com
tylkokasia http://tylkokasiaa.blogspot.com/
vilandre http://innocent-greed.blogspot.com/
Wena90 http://www.shopping-of-wena.blogspot.com/
westalka http://pieknodrzemiewnaturze.blo gspot.com
whitedaisy http://whiteedaisy.blogspot.com/
wilhelmina http://kolorowykot.blogspot.com/
Wronia3 http://ptasiek-to-ja.blogspot.com
yasinisi http://yasinisi.blogspot.com/
YenneferD http://eteleport.blogspot.com
yolcia1 http://lady-flower123.blogspot.com
zoila http://zzzoila.blogspot.com/

Katalog polskich blogów kosmetycznych: www.beautyblogs.pl

A ja ? Też dołączyłam w poprzedniej części ;/

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

http://the-anni.blogspot.com/2011/10/konkurs.html

Zapraszam na konkurs kochane

KLIK

amoureuese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:20   #325
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Też lubię takie lekkie książki, można się przy nich nieźle zrelaksować
I ja w przeciwieństwie do Was tutaj nie znoszę ani SF ani fantasy
A ostatnią przeczytaną książką jest "11 minut" Paulo Coelho.
11 minut bardzo mi sie podobalo ;D I tez nie lubie ani Fantasy, ani SF
Stary 2011-10-27, 17:28   #326
Damaris_
Zadomowienie

O, Vonnegut to chyba mój ulubiony pisarz. Polecam też inne jego książki.
Stary 2011-10-27, 17:29   #327
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
11 minut bardzo mi sie podobalo ;D I tez nie lubie ani Fantasy, ani SF
Ufff, jedna bratnia dusza się znalazła
Stary 2011-10-27, 17:34   #328
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Ufff, jedna bratnia dusza się znalazła
Heh , co jeszcze czytasz ciekawego ? Ja ostatnio pochlaniam ciagle ksiazki o tematyce afrykansko arabskiej
Stary 2011-10-27, 17:43   #329
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Heh , co jeszcze czytasz ciekawego ? Ja ostatnio pochlaniam ciagle ksiazki o tematyce afrykansko arabskiej
Teraz się biorę za Coco Chanel, już ją kiedyś zaczęłam, ale nie miałam kiedy skończyć
Stary 2011-10-27, 17:54   #330
monique_05
Raczkowanie

Cytat:
Wszystkie jesteście dopisane.
Witam, czy i ja mogę poprosić o dodanie do listy? Z góry dziękuję
monique_05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości