|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Katunia jejku przykro mi. Trzymam kciuki aby Tomaszek jak najszybciej wyzdrowiał.
Dziewczyny dziś mi koleżanka powiedziała, ze na początku ciąży nie wolno stosować kremów do ciała tylko oliwkę dla dzieci. A na kremie babydream który mi mąz kupił jest napisane, ze od 1 miesiąca ciąży. |
|
|
|
#3422 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi , Rosi, Rosi
Czytałam ostatnio w Ciężarówce, że nie wolno niektórych tam olejków w siebie wcierać (już nie pamiętam jakich). Ale krem to krem
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia a co jest napisane na tym kremie?? że od pierwszego miesiąca...to myślisz że by ściemę walili "smarujcie się mamuśki, smarujcie mimo że wam nie wolno, my mamy z tego zysk...". Daj spokój i smaruj się.
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko wiem, wiem tak tylko napisałam. Niedługo to sie okazę, że kobieta w ciąży myć włosów nie może albo mydła używać bo tez szkodliwe
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez nie mogą napisać na opakowaniu, ze mozna uzywac od pierwszego miesiaća gdyby tak nie było bo by mieli takie piękne pozwy w sądzie że łoo Skoro napisali, ze mozna to mozna- widocznie zrobione są badania ![]() KAtunia przykro mi trzymam kciuki, zeby mały szybko wyzdrowiał!!Aguś to dobrze, ze jest szansa ze to szybko minie małej!! Dziewczyny macie karty w superpharm? własnie dostałam od nich maila otakiej tresci A w Super-Pharm tylko w dniach 27-31.10 hit cenowy: Pieluchy Pampers Economy+ za 29,99 zamiast 50,99! Za każde 30zl wydane na inne produkty kupisz 1 paczkę pieluch. nie wiem czy się opłaca ale przekazuję
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
katuniaja tylko za porod dosta;am, za lezenie 4dob nie
![]() nesca teraz w tesco jest 3xpak pampers za 100zl ![]() madzielnka ja sie smarowalam tym czym wczesniej oliwka tez bo fajnie nawilzala skore. no i do masowania lepsza niz lotion.
|
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na razie nie kupuje ;D |
|
|
|
|
#3429 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Rosi, przykro mi z powodu wujka. To Twoje przeczucie niewiarygodne, więc jak widać coś w tym jest. Katuniu, przytulam Was mocno. A propos ubezpieczeń zapomniałam Wam napisać, że mój mąż za to kolano, na które miał w maju operacje nie dostał ani grosza odszkodowania, nawet za szpital, bo był 4 dni a się okazało, że w Allianz wypłacają za min. 5 dni, dziady!! Co do odszkodowania stwierdzili, że przy jego urazie nie było przyczyn zewnętrznych i że to nie był wypadek. Nie miał nawet żadnej komisji, nic!! Cóż, okazuje się, że jakbyśmy naściemniali o okolicznościach zajścia to by może dostał. Odwoływaliśmy się, ale oczywiście podtrzymują swoje stanowisko. Myśleliśmy, że chociaż trochę nam się zwróci za leki, choćby za zastrzyki za prawie 500zł żałosne, ale prawdziwe:/ |
|
|
|
#3430 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie najgorsze jest to ze prawdopodobnie bedziemy teraz sie leczyc zastrzykami ![]() ![]() jak pomysle ze beda go kluc codziennie to az mnie serducho bolia dobrze z jednej strony tyko ze po Tomciu nie widac choroby,nie ma goraczki,ma apetyt jest wesoly ja tez dostalam za urodzenie dziecka a za pobyt w szpitalu nie Madzia - jesli chodzi o smarowanie to mysle ze warto chocby oliwka. Ja osobiscie uzywalam cala ciaze z pharmacerisa na przemian z oliwka i zero rozstepow |
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
anulka ale zlodzieje!
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
oj faktycznie bidulka
przykro mi Cytat:
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu, kciuki za to by Tomuś szybko wyzdrowiał
|
|
#3436 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za miłe słowa Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Decyzję mam, że kasa za pobyt w 14 tyg ciąży się należy. Nie dostałam jeszcze za to pieniędzy. Kliwiuś ja jestem podciągnięta pod ubezpieczenie męża i na jego konto miał być przelew. Nie ma go na pewno. Madzia pisałam, że NIE dostałam kasy za pobyt po porodzie, bo się nie należy. To nie był pobyt spowodowany chorobą, ani wypadkiem, więc moja polisa tego nie obejmuje. A Twoja koleżanka dostała dlatego, że miała cc. Cytat:
![]() Biedny Tomuś |
|||||
|
|
|
#3437 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
przykro mi, mój wujek jak zmarł to od drugiego wujka obok mieszkającego w bloku o tej godzinie co wujek zmarł pies zaczął szczekać
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia, boroczek ledwo roczek skończył i już chory moc zdrowych fluidków od cioci śliweńki dla Tomusia Cytat:
![]() Cytat:
dziś był u nas Kukiz w pracy koleżanka ze szczęścia prawie się posikała kiedyś jak był u nas to inna koleżanka na kasie ze szczęścia nie sprawdziła nawet czy swoją karta płacił
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za dobre slowa dla Tomcia dziekuje Wam kochane za wsparcie na szczescie ma sie obejsc bez szpitala, od razu sie pytalam lekarke jak powiedziala ze podejrzewa zapalenie pluc i stwierdzila ze w takim stanie w jakim jest Tomus ( w sumie po nim nie widac choroby) poradzimy sobie leczac w domu, ale bedzie to troche trwac... Musialam jakos pokombinowac zeby jutro do pracy nie jechac, na szczescie kolezanka zrozumiala. jestem jutro sama w domu bo mazel do pracy idzie. Wiec jedynym naszym wyjsciem jutro bedzie kolejna wizyta u lekarki... |
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też używałam oliwki z johnsona, ale tej w żelu. Wcześniej miałam też w żelu z penathena. I nie mam ani jednego rozstępu. |
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam w żelu
na wychowawcze nie mogę iść bo niestety nie będziemy mieli się za co utrzymać wtedy :/
|
#3441 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() ![]() ![]() wróciłam właśnie ze szkolenia z Gordona wychowanie bez porażek, przedemną jeszcze 5 spotkań ale już mi się podoba ![]() ![]() Cytat:
kiedy ja to kochammmmmm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
biedactwo... ogromne kciuki!!!
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to samoz becikowym bylo Cytat:
Cytat:
noooo jak krowie na rowie wytłumaczone ![]() moje ubezpieczenie tez po porodzie nie obejmuje a tak ogolnie to mam szpitalne wypłacane powyzej 4 dni jak tylko 4 dni bym lezala to moge ich wiecie gdzie pocałowac.... w sam środeczek swoja drogą to kurca było by nie fair jak by po cc dawali szpitalne a po SN juz nie... no jak poród jest poród połóg jest połóg madzia dopytaj proszę kolezanke jakie miała uzasadnienie tego swiadczenia za pobyt po porodzie i co obejmowała jej polisa bo az mi sie wierzyc nie chce
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o prace szefostwo czy z małą nie ma kogo zostawić?
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jedno i drugie
|
|
|
|
|
#3446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej... ja od niecałej godziny w domu... a o 9 wyjechałam
padam na twarz, a jutro pobudka o 6 i na 7 do pracyyy ![]() Pasowanie się udało! Fajnie było, oczywiście nie obyło się bez płaczu na widok rodziców, no ale... najgorzej, że nie było rodziców jednego dziecka... tak mi było go żal, że coś niesamowitego... biedactwo chodziło i płakało w kółko a pani Ania chodziła za nim i go ściskała bez przerwy No i dzisiaj zakończyłam moje pierwsze warsztaty!! Fajne uczucie! No i mam zaświadczenie ![]() ![]() ![]() Cytat:
w każdym razie zamiar taki był ), że Ania to Ania, bo Ań jest wiele ale Ana jest jedna no i miałam wrażenie, że to nie przez pomyłkę w pominięciu "i" tylko celowe, gdyż ponieważ i zewsząd do niektórych Ań mówią Ana ![]() Cytat:
a po za tym nie zawsze musi być o córce tylko jakaś inna sprawa, której tak szybko nie zajarzę, że to nie do mnie nooooo iii tamta gucia się myliła, a w tym wypadku mylę się ja ![]() no i kropeczka ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj podekscytowana moim pierwszym szkoleniem, tzn. jego zakończeniem ![]() aaa i dopominam się o te balony tzn zdjęcia
|
|||
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest to co póki co wiem, coś w styczniu ma być z gruszczyk kolczyńską ale nie wiem czy o matematyce czy o obserwacji, jest jeszcze o teatroterapii ale to w weekend jak mąż ma szkołę więc ja nie idę, aaaaaaaa i fas jeszcze był a balony obfotkowałam jutro wrzucę bo muszę je zrzucić ale to do klubu do nauczycielskiego
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow zazdraszczam seriooo... u nas takie skąpstwo, że tragedia... za ten co byłam płaciłam sama, ale tani był więcej mnie transport wyniósł, bo paliwo po 5,39 już a dojechac muszę 30km... masakra...a z przedszkola to nie ma narazie nic... dyrektorka coś mówiła, że 2 albo 3 będą i na tym koniec... ale narazie nie wiadomo co, ani gdzie, ani nic na ten temat. Czekam na foto
|
|
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

Czytałam ostatnio w Ciężarówce, że nie wolno niektórych tam olejków w siebie wcierać (już nie pamiętam jakich). Ale krem to krem 

Skoro napisali, ze mozna to mozna- widocznie zrobione są badania
trzymam kciuki, zeby mały szybko wyzdrowiał!!

brawo laski
trzymajcie sie dzielnie.
kiedyś jak był u nas to inna koleżanka na kasie ze szczęścia nie sprawdziła nawet czy swoją karta płacił 
w każdym razie zamiar taki był