Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. VI - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 12:33   #301
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. VI

Mi się w ogóle nie podobają te zmiany na "lepsze". Czy można wrócić do starego systemu oglądania aukcji? Ktoś wie jak to zrobić?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:35   #302
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy z ta brązowa kieszonka na bialym nie bedzie głupio

zdjecie jest na modomani i fajnie to wyglada

tzn na watku wizaz o modomani:P

Edytowane przez Emilcia_1616
Czas edycji: 2011-10-27 o 12:37
Emilcia_1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:40   #303
madzia1_s
Zadomowienie

zamiawiała któras wizazanka te rzeczy?
http://moda.allegro.pl/super-czad-wl...894867147.html
http://moda.allegro.pl/super-czad-wl...877824232.html
madzia1_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:52   #304
kinga6699
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Odpisali mi, że jeśli chciałam ten jasny to powinna była napisać, że wybieram kolor popielaty, a skoro wybrałam szary to mi taki przysłali!!!
A czy czytałaś ich regulamin? Nic nie było o tym że jak nie wybierzesz koloru to oni ci wysyłają losowy? Często taka wzmianka jest na stronach "O mnie" trzeba uważnie czytać bo potem są problemy.
Stary 2011-10-27, 12:59   #305
molka86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Całkiem niedawno ktoś pytał o te sukienki http://allegro.pl/2011-2012-tanio-su...html?source=oo spodobała mi się i dodałam do obserwowanych Dziś patrzę na jednego z ulubionych blogów iii chyba ta sama co http://najlepszekosmetyki.pinger.pl/...-rudy-rudy-lis faaajnie się prezentuje chyba się skuszę
Cytat:
Napisane przez Atila Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tych sukienkach ?
Ma ją któraś z was ?
Zastanawiam się nad kupnem

http://allegro.pl/2011-2012-modna-su...875756211.html
Cytat:
Napisane przez qeres Pokaż wiadomość
jedna wizażanka ją kupiła i ma wkleić zdjęcie jak ją dostanie
To ja . Sukienka wygląda identycznie jak na zdjęciach z tego blogu http://najlepszekosmetyki.pinger.pl/m/8507563/info. Nawet pasek ma taki sam. Wykonana jest z grubej dzianiny. Niestety pomimo tego, że w sieciówkach zawsze kupuję rozmiar S to ta sukienka jest na mnie troszkę przyciasna . Mam kolor musztardowy. Później wkleję zdjęcia.

Wydaje mi się, że dziewczyna z tego blogu ma tą samą sukienkę tylko, że w cenie 65 zł (jak dla mnie sukienka nie jest tyle warta). Pisze, że sukienki są z prywatnej szwalni we Włoszech cóż te allegrowe też mają metki po włosku

Edytowane przez molka86
Czas edycji: 2011-10-27 o 15:57
molka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:58   #306
fiolkowa krolewna
Zakorzenienie

Dziewczyny... mega rozczarowanie ... Zamówiłam śliczny (?) sweterek w czarno-brązowe paski.... Jak widac na załączonym zdjęciu ten braz to taki piaskowy A wiecie co dostałam czarno-czerwony... !jest taki ochydny , że nie mogę patrzeć na ten sweter ... W dodatku nawet bez odpakowywania widzę ,że krzywo uszyty!!! Porażka. W ogóle nie wart ceny. Ja już do nich próbowałam się dodzwonić, ale nie da się. Napisałam mail.... że albo kasę zwracają, ale przysyłają mi sweter taki jak na aukcji i zwracają koszty przesyłki do nich, bo to ich wina przecież ;/

A co najśmieszniejsze... w ogóle na aukcji nie ma dostępnego czarno-czerwonego !!!!

http://allegro.pl/marynarski-sweter-...890760909.html

Żenada.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 44926049.jpg (79,6 KB, 104 załadowań)

MOTIVATION
fiolkowa krolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 14:39   #307
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolkowa krolewna Pokaż wiadomość
Dziewczyny... mega rozczarowanie ... Zamówiłam śliczny (?) sweterek w czarno-brązowe paski.... Jak widac na załączonym zdjęciu ten braz to taki piaskowy A wiecie co dostałam czarno-czerwony... !jest taki ochydny , że nie mogę patrzeć na ten sweter ... W dodatku nawet bez odpakowywania widzę ,że krzywo uszyty!!! Porażka. W ogóle nie wart ceny. Ja już do nich próbowałam się dodzwonić, ale nie da się. Napisałam mail.... że albo kasę zwracają, ale przysyłają mi sweter taki jak na aukcji i zwracają koszty przesyłki do nich, bo to ich wina przecież ;/

A co najśmieszniejsze... w ogóle na aukcji nie ma dostępnego czarno-czerwonego !!!!

Żenada.
chcialam go zamowic jak i pare innych rzeczy z ich aukcji.... Masz możliwość zrobić zdjecia tego co przyszło?
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 14:50   #308
fiolkowa krolewna
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ta druga aukcja, to chyba z ich drugiego konta (bardzo podobna stronka 'o mnie' więc po tym wnioskuję) na tej aukcji co zamawiałam nie było zdjęcia koloru, który mi przysłali.

W każdym razie po tym jak napisałam co myślę na ten temat, gościu zmienił ton, może dojdziemy do porozumienia (oby, bo ten kolor jest paskudny)
Kochana mam identyczny problem !!! Kupiłam czarno-brązowy sweterek, dostałam czarno- czerwony ;/ taki czarno-rudy, fuj.!!!!

Ale dzwonilam do nich... dodzwoniłam się. I powiedział mi gość, żebym odesłała napisałam karteczke i przyślą taki jaki ma być .

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
chcialam go zamowic jak i pare innych rzeczy z ich aukcji.... Masz możliwość zrobić zdjecia tego co przyszło?
Niestety nie mam możliwości, nie mam aktualnie aparatu

MOTIVATION
Stary 2011-10-27, 15:56   #309
path87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Mi się w ogóle nie podobają te zmiany na "lepsze". Czy można wrócić do starego systemu oglądania aukcji? Ktoś wie jak to zrobić?
tez wlasnie jestem ciekawa, jak ustawic stare allegro i czy w ogole sie da
Stary 2011-10-27, 16:10   #310
evela28
na drugie mam Irena

Cytat:
Odpisali mi, że jeśli chciałam ten jasny to powinna była napisać, że wybieram kolor popielaty, a skoro wybrałam szary to mi taki przysłali!!!
kurde co ja jestem jasnowidz żeby wiedzieć jakie oni mają kolory, kierowałam się zdjęciami, jeden kolor pasował jako szary, a oni wysyłają taki, co go wogóle nie było na zdjęciach, bo tak napisałam

oczywiście napisali, że przy zwrocie lub wymianie wszystkie koszty wysyłki pokrywam ja, więc mi się to nie opłaca

właśnie im piszę co myślę na ten temat
śmiechu warte

Cytat:

Żenada.
czyli taka sama technika co koleżanka miała z szaro popielato sweterkiem, nie podpisują kolorów a potem się głupkowato tłumaczą

Cytat:
Napisane przez path87 Pokaż wiadomość
tez wlasnie jestem ciekawa, jak ustawic stare allegro i czy w ogole sie da
wcześniej się dało, ale teraz już chyba na stałe ta zmiana

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:17   #311
hailie21
Zakorzenienie

Szukałam jak to zmienić, ale nie mogę znaleźć Ciekawe czy taka opcja jest w ogóle możliwa? Ani trochę nie podoba mi się nowy wygląd allegro Przypomina teraz bardziej e-bay.

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:27   #312
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana mam identyczny problem !!! Kupiłam czarno-brązowy sweterek, dostałam czarno- czerwony ;/ taki czarno-rudy, fuj.!!!!

Ale dzwonilam do nich... dodzwoniłam się. I powiedział mi gość, żebym odesłała napisałam karteczke i przyślą taki jaki ma być .

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Niestety nie mam możliwości, nie mam aktualnie aparatu
A jak Ci powiedzieli z kosztem przesyłki? Bo to chyba drugie konto tego co ja kupowałam...

Mnie niby też powiedzieli żebym odesłała to przyślą nowy, a jak nie będzie to zwrócą kasę, ale nie określił jednoznacznie co z kosztami wysyłki, pewnie i tak nie zwróci i nie wiem czy odsyłać, czy nie bo nie uśmiecha mi się tracić podwójnych kosztów wysyłki...
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:46   #313
happenstance
Raczkowanie

hej zamawiała któras z was te sukienki ?
http://moda.allegro.pl/749-modna-suk...880703508.html
cena super, tylko pytanie jak z jakoscia? nie znam sie na tych składach metek itp... jesli ktoś miał styczność z nimi proszę niech cos podpowie
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:54   #314
koszyk
Wtajemniczenie

Za tą cene sukienka spoko.Ja jestem zadowolona. Ta kiecusia jest cienka, na teraz polecam te grubsze chyba pare zł droższe bo są naprawde ciepłe i fajnie się w nich chodzi bo juz jest chłodno. Czuje że zimą nadal będę w tej ciepłej chodziła. A nawet ze dwie dokupie przy napływi gotówki
Ja kupowałam tą co ty dałaś linka i tą
http://allegro.pl/748-piekna-kobieca...845836686.html ta jest grubsze, akurat na jesień a nawet na zimę

Edytowane przez koszyk
Czas edycji: 2011-10-27 o 16:57
koszyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:01   #315
happenstance
Raczkowanie

dzięki wielkie za odpowiedz cena naprawde przystępna, a sukienka taka...uniwersalna, można smigać wymieniająć tylko dodatki
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:03   #316
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez molka86 Pokaż wiadomość
To ja . Sukienka wygląda identycznie jak na zdjęciach z tego blogu http://najlepszekosmetyki.pinger.pl/m/8507563/info. Nawet pasek ma taki sam. Wykonana jest z grubej dzianiny. Niestety pomimo tego, że w sieciówkach zawsze kupuję rozmiar S to ta sukienka jest na mnie troszkę przyciasna . Mam kolor musztardowy. Później wkleję zdjęcia.

Wydaje mi się, że dziewczyna z tego blogu ma tą samą sukienkę tylko, że w cenie 65 zł (jak dla mnie sukienka nie jest tyle warta). Pisze, że sukienki są z prywatnej szwalni we Włoszech cóż te allegrowe też mają metki po włosku
ja również jestem pewna, że ta jej sukienka to ta sama co na aukcji bo nawet pasek jest identyczny wklej proszę zdj w swojej

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:03   #317
Coco_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Zamawiał ktoś te spodnie na allegro?

http://allegro.pl/2229-l-bryczesy-le...888478491.html

Nie chodzi mi o jakość i krój bo je przymierzałam sklepie tylko o doświadczenia ze sprzedawcami allegro tych spodni bo zauważyłam coś dziwnego:

sprzedawca, który je wystawia ma zazwyczaj zero komentarzy, sprzedaje ok 50-100szt (za co zdąży otrzymać same pozytywy ale jedynie ok 20) po czym aukcja się kończy i nie wystawia ponownie.

Natomiast zaraz potem pojawia się nowe konto, inna nazwa sprzedawcy, zero komentarzy ale te same spodnie, identyczna modelka, opis słowo w słowo- wniosek- to ten sam sprzedawca. I znów po tygodniu przestaje sprzedawać na dawnym koncie i pojawia się nowe.W tym miesiącu było to ok 3 razy i różne konta.

Niby ma parę pozytywów za każdym razem ale jednak nadal się wstrzymuję z kupnem tych spodni...

Co do samych "spodni"przymierzałam je w sklepie (kolor jasny beż) materiał dosyć cienki, taki typowy legginsowy na pewno to nie spodnie-skinny tylko właśnie legginsy z kieszeniami i napami udające spodnie, coś a la tregginsy
Fajnie leżały i moim zdaniem są warte tych 50zł.

Jedynie przez jasny beż przebijały wszelkie fałdki i niedoskonałości (z cellulitem na czele) ale myślę, że ciemniejsze kolory będą ok
Ja zamawiałam i to dwie pary.
Ze sprzedającym nie miałam problemu, ale tez zauważyłam że ciągle zmienia konta. Opis, modelka i fotki są takie same. Wątpie żeby tak często kradli im zdjęcia i pomysł na wygląd aukcji.

Co do samych spodni to bez rewelacji. Takie tam cienkie szmatki. Mam granatowe w rozmiarze M (taki noszę) i jasny beż w rozmiarze L (bo już nie było beżowych "eMek"). Te beżowe w pasie są ok ale na nogach sporo za luźne. Granatowe M-ki w pasie są akurat ale pod kolanami i na lydkach tez luźne. Najzwyklejsze legginsy lepiej trzymaja tyłek w ryzach Więc niestety nie sa takie "legginsowate" ani skinny jak chciałam. Chyba że wziełabym S, ale wtedy w pasie niedopinka
Ogółem, jak już wspominałam - szmatki z wystającymi zewsząd nitkami. Na dodatek w granatowych nie było dziurki na guzik przy rozporku. Za taką cenę można mieć coś lepszego.
Coco_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:11   #318
molka86
Rozeznanie

Cytat:
ja również jestem pewna, że ta jej sukienka to ta sama co na aukcji bo nawet pasek jest identyczny wklej proszę zdj w swojej
Pasek, kolory, wymiary... tylko cena inna . Mogę wstawić zdjęcie samej sukienki bo tak jak pisałam jest troszkę za mała . Wymienię ją na M-kę. Z tego co widzę, blogerka też ma na sobie M.
Stary 2011-10-27, 17:24   #319
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez molka86 Pokaż wiadomość
Pasek, kolory, wymiary... tylko cena inna . Mogę wstawić zdjęcie samej sukienki bo tak jak pisałam jest troszkę za mała . Wymienię ją na M-kę. Z tego co widzę, blogerka też ma na sobie M.
poproszę czyli na XS i mały biust S-ka będzie ok?

Dbam o siebie

Stary 2011-10-27, 17:43   #320
scoiatael86
Rozeznanie

Dziewczyny a ja Was chciałam przestrzec przed użytkownikiem tel-kom_2010 . Moja wina, że nie przeczytałam komentarzy przed kupnem na jednej z jego aukcji. Wybrałam list priorytetowy jako formę dostawy i przesyłki nie otrzymałam. Kłócić się nie mogę bo na te listy nie ma potwierdzenia nadania i otrzymania przesyłki. Tak więc pieniądze wydane, towaru nie ma i negatyw na koncie :/ W każdym razie uważajcie na niego! Już pomijając fakt, że to jak się ten Pan wypowiada zarówno w swoich komentarzach i wiadomościach do użytkowników jest poniżej jakichkolwiek standardów obsługi klienta :/

Ale za to żeby nie było tak smutno, to muszę pochwalić użytkownika grzana3 . Zamawiałam od nich kilka swetrów, jeden wysłali nie ten kolor co zamówiłam - i to jeszcze moja wina była bo podałam kolor jakiego na aukcji nie było a oni bez problemu mi sweterek wymienili, a jako rekompensatę kosztów przesyłki zaproponowali 8zł na konto, albo jakiekolwiek legginsy z ich aukcji ja wybrałam czarne ocieplane, dziś przyszły i są super
Stary 2011-10-27, 17:58   #321
*Catherrine*
Zakorzenienie

Przyszły dziś do mnie te bluzeczki http://allegro.pl/show_item.php?item=1890467341 i golfik od tego sprzedawcy
Jestem bardzo zadowolona Bluzeczki są z cienkiego ale nie prześwitującego, miłego w dotyku materiału, mają szczypłe rękawy, więc nie będą odstawać Polecam!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PA270001 [1024x768].jpg (59,5 KB, 191 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA270002 [1024x768].jpg (97,4 KB, 131 załadowań)
Stary 2011-10-27, 17:58   #322
iwONKA595
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scoiatael86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja Was chciałam przestrzec przed użytkownikiem tel-kom_2010 . Moja wina, że nie przeczytałam komentarzy przed kupnem na jednej z jego aukcji. Wybrałam list priorytetowy jako formę dostawy i przesyłki nie otrzymałam. Kłócić się nie mogę bo na te listy nie ma potwierdzenia nadania i otrzymania przesyłki. Tak więc pieniądze wydane, towaru nie ma i negatyw na koncie :/ W każdym razie uważajcie na niego! Już pomijając fakt, że to jak się ten Pan wypowiada zarówno w swoich komentarzach i wiadomościach do użytkowników jest poniżej jakichkolwiek standardów obsługi klienta :/

Ale za to żeby nie było tak smutno, to muszę pochwalić użytkownika grzana3 . Zamawiałam od nich kilka swetrów, jeden wysłali nie ten kolor co zamówiłam - i to jeszcze moja wina była bo podałam kolor jakiego na aukcji nie było a oni bez problemu mi sweterek wymienili, a jako rekompensatę kosztów przesyłki zaproponowali 8zł na konto, albo jakiekolwiek legginsy z ich aukcji ja wybrałam czarne ocieplane, dziś przyszły i są super
hej, z tego co wiem wszystkie listy polecone maja potwierdzenie nadania, ekonomiczne nie maja.
Ja zawsze wysylam priorytetem i zawsze wypelniam ta karteczke na poczcie. Powinnas napisac do niego niech ci przysle potwierdzenie nadania.
Stary 2011-10-27, 18:03   #323
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny... mega rozczarowanie ...
Ech, zmartwiłaś mnie, bo ja od nich golf kupiłam Mam nadzieję, że będzie OK, bo już nie mam siły bawić się w odsyłanie.

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
mi też się podoba pomarańczowa i chyba też jeszcze ją dokupię, a podszewkę sama jakąś przyszyję albo zaniosę do krawcowej, bo jednak z podszewką chyba by się spódnica lepiej układała
A co jest nie tak z układaniem się tej spódniczki?
Stary 2011-10-27, 18:09   #324
malenkarybunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
Przyszły dziś do mnie te bluzeczki http://allegro.pl/show_item.php?item=1890467341 i golfik od tego sprzedawcy
Jestem bardzo zadowolona Bluzeczki są z cienkiego ale nie prześwitującego, miłego w dotyku materiału, mają szczypłe rękawy, więc nie będą odstawać Polecam!
Tyle bluzek? Nie przesadziłaś??? Fajne są, takie zwykłe, będę idealne na jesień/zimę
malenkarybunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 18:14   #325
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwONKA595 Pokaż wiadomość
hej, z tego co wiem wszystkie listy polecone maja potwierdzenie nadania, ekonomiczne nie maja.
Ja zawsze wysylam priorytetem i zawsze wypelniam ta karteczke na poczcie. Powinnas napisac do niego niech ci przysle potwierdzenie nadania.
tylko polecone mają dowód nadania a koleżanka wyżej pisała o samym priorytecie

ostatnio też miałam taką syt.. w takiej sytuacji nie da się nic wywalczyć.. można jedynie napisać zażalenie na poczcie.. mi całe szczęście sprzedawca oddał pieniążki

Dbam o siebie

Stary 2011-10-27, 18:14   #326
scoiatael86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwONKA595 Pokaż wiadomość
Polecone mają, ale nie priorytetowe. :/

Cytat:
tylko polecone mają dowód nadania a koleżanka wyżej pisała o samym priorytecie

ostatnio też miałam taką syt.. w takiej sytuacji nie da się nic wywalczyć.. można jedynie napisać zażalenie na poczcie.. mi całe szczęście sprzedawca oddał pieniążki
No właśnie. Niestety ten sprzedawca, z którym ja mam do czynienia to totalne dno w obsłudze klienta. Skoro ma tyyyyle przesyłek tygodniowo co nie giną to chyba zarobi na te kilka zaginionych. Takie rzeczy przecież się w koszty wrzuca :/ Ehhh masakra :/

Cytat:
Napisane przez *Catherrine*
Fajnie wyglądają te bluzeczki, czekałam aż ktoś je otrzyma Chyba sama zamówię

Edytowane przez scoiatael86
Czas edycji: 2011-10-27 o 18:16
scoiatael86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 18:37   #327
qeres
Zadomowienie

Cytat:
a wlasciwie czemu dostalas dwie jak zamawialas jedną? Jakiś gratis, czy po prostu pomyłka
podoba mi się, ale na modo mani pod paszkami liczą już 40 cm. A ja nosze XS, więc może być na mnie za luźna.
Dużo masz w biuście? Bo u ciebie widze taka obcisłą jest w tym miejscu
No właśnie niewiem chyba musieli się pomylić, bo nie było tego koloru który chciałam i najpierw napisałam że chce niebieską a potem im napisałam że jasny beż. No chyba że to rekompensata za to że nie było tamtej

no w biuście mam 75, właśnie też mnie to trochę denerwuje że się rozchodzi

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość
a ta ktora masz na zdjeciu to ta mniejsza czy wieksza?
ta mniejsza

wymianka ciuchowa
qeres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 18:38   #328
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
a jak wogóle leżą? jeśli można spytać to jaki masz rozmiar i czy na ciebie są w sam raz? Też chyba sobie zamówię
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 18:56   #329
fiolkowa krolewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
czyli taka sama technika co koleżanka miała z szaro popielato sweterkiem, nie podpisują kolorów a potem się głupkowato tłumaczą

wcześniej się dało, ale teraz już chyba na stałe ta zmiana
Dokładnie Jak kupiłam i wybrałam kolor to napisałam : Poproszę kolor czarno-brązowy. Skoro na aukcji są dwa , z czego jeden biało-niebieski a drugi czarno-brązowy, to wiadomo , że ten drugi!!!! A nie jakiś inny... A ja dostałam czarno-czerwony... taki czarno-rudy;/;/;/ Dla nich to może brąz???;/ Tyle, że tak jak pisałam... takiego koloru na aukcji nie było. A przecież oczywiste ,że sie nie wybiera koloru którego na zdjęciach w aukcji nie ma Bo ja bym sobie mogła wymyślić kolor... hmmmm czarno- fioletowy. I przysłaliby mi taki??? To jest ich rozumowanie

Cytat:
A jak Ci powiedzieli z kosztem przesyłki? Bo to chyba drugie konto tego co ja kupowałam...

Mnie niby też powiedzieli żebym odesłała to przyślą nowy, a jak nie będzie to zwrócą kasę, ale nie określił jednoznacznie co z kosztami wysyłki, pewnie i tak nie zwróci i nie wiem czy odsyłać, czy nie bo nie uśmiecha mi się tracić podwójnych kosztów wysyłki...
Spytałam o to jak dzwoniłam, i powiedziałam jak z przesyłką do nich bo to nie moja wina przecież , że mi wysłali co innego. Powiedział mi żebym napisała karteczkę w czym jest problem i dołączyła do przesyłki , i że on zwróci mi za tą przesyłkę do nich. No zobaczymy Jak nie to będę ścigać. Bo to przecież nie moja wina, że mają bałagan... że wysyłają co innego niż to co ja zamówiłam. Ehh to chore.. Tak w ogóle na kopercie pieczątka SHIMAO. A z takiego nicku , chyba outlet-shimao o ile sie nie mylę, tez kiedyś kupiłam sukienkę i dostałam rozdartą

MOTIVATION
Stary 2011-10-27, 19:05   #330
anusiakk_kk
Zadomowienie

czesc dziewczyny :P
ma ktoś:
http://allegro.pl/oryginalna-sukienk...882225518.html

tania i dosyć fajna ale ciekawe jak wyglada na prawde i przedewszystkim jaki kolor ewentualnie wybracl;p
anusiakk_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości