|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. VI
Mi się w ogóle nie podobają te zmiany na "lepsze". Czy można wrócić do starego systemu oglądania aukcji? Ktoś wie jak to zrobić?
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecie jest na modomani i fajnie to wyglada ![]() tzn na watku wizaz o modomani:P
24.03.2016 Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2011-10-27 o 12:37 |
|
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
zamiawiała któras wizazanka te rzeczy?
http://moda.allegro.pl/super-czad-wl...894867147.html http://moda.allegro.pl/super-czad-wl...877824232.html |
|
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
A czy czytałaś ich regulamin? Nic nie było o tym że jak nie wybierzesz koloru to oni ci wysyłają losowy? Często taka wzmianka jest na stronach "O mnie" trzeba uważnie czytać bo potem są problemy.
|
#305 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Sukienka wygląda identycznie jak na zdjęciach z tego blogu http://najlepszekosmetyki.pinger.pl/m/8507563/info. Nawet pasek ma taki sam. Wykonana jest z grubej dzianiny. Niestety pomimo tego, że w sieciówkach zawsze kupuję rozmiar S to ta sukienka jest na mnie troszkę przyciasna . Mam kolor musztardowy. Później wkleję zdjęcia.Wydaje mi się, że dziewczyna z tego blogu ma tą samą sukienkę tylko, że w cenie 65 zł (jak dla mnie sukienka nie jest tyle warta). Pisze, że sukienki są z prywatnej szwalni we Włoszech cóż te allegrowe też mają metki po włosku
KarmimyPsiaki.pl Edytowane przez molka86 Czas edycji: 2011-10-27 o 15:57 |
||
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... mega rozczarowanie ... Zamówiłam śliczny (?) sweterek w czarno-brązowe paski.... Jak widac na załączonym zdjęciu ten braz to taki piaskowy
A wiecie co dostałam czarno-czerwony... !jest taki ochydny , że nie mogę patrzeć na ten sweter ... W dodatku nawet bez odpakowywania widzę ,że krzywo uszyty!!! Porażka. W ogóle nie wart ceny. Ja już do nich próbowałam się dodzwonić, ale nie da się. Napisałam mail.... że albo kasę zwracają, ale przysyłają mi sweter taki jak na aukcji i zwracają koszty przesyłki do nich, bo to ich wina przecież ;/ A co najśmieszniejsze... w ogóle na aukcji nie ma dostępnego czarno-czerwonego !!!! http://allegro.pl/marynarski-sweter-...890760909.html Żenada.
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam czarno-brązowy sweterek, dostałam czarno- czerwony ;/ taki czarno-rudy, fuj.!!!!Ale dzwonilam do nich... dodzwoniłam się. I powiedział mi gość, żebym odesłała napisałam karteczke i przyślą taki jaki ma być .---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#310 | |||
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam jak to zmienić, ale nie mogę znaleźć
Ciekawe czy taka opcja jest w ogóle możliwa? Ani trochę nie podoba mi się nowy wygląd allegro Przypomina teraz bardziej e-bay.
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie niby też powiedzieli żebym odesłała to przyślą nowy, a jak nie będzie to zwrócą kasę, ale nie określił jednoznacznie co z kosztami wysyłki, pewnie i tak nie zwróci i nie wiem czy odsyłać, czy nie bo nie uśmiecha mi się tracić podwójnych kosztów wysyłki... |
|
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
hej zamawiała któras z was te sukienki ?
http://moda.allegro.pl/749-modna-suk...880703508.html cena super, tylko pytanie jak z jakoscia? nie znam sie na tych składach metek itp... jesli ktoś miał styczność z nimi proszę niech cos podpowie
|
|
|
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
Za tą cene sukienka spoko.Ja jestem zadowolona. Ta kiecusia jest cienka, na teraz polecam te grubsze chyba pare zł droższe bo są naprawde ciepłe i fajnie się w nich chodzi bo juz jest chłodno. Czuje że zimą nadal będę w tej ciepłej chodziła. A nawet ze dwie dokupie przy napływi gotówki
![]() Ja kupowałam tą co ty dałaś linka i tą http://allegro.pl/748-piekna-kobieca...845836686.html ta jest grubsze, akurat na jesień a nawet na zimę
Edytowane przez koszyk Czas edycji: 2011-10-27 o 16:57 |
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
dzięki wielkie za odpowiedz
cena naprawde przystępna, a sukienka taka...uniwersalna, można smigać wymieniająć tylko dodatki
|
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nawet pasek jest identyczny wklej proszę zdj w swojej ![]()
|
|
#317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i to dwie pary.Ze sprzedającym nie miałam problemu, ale tez zauważyłam że ciągle zmienia konta. Opis, modelka i fotki są takie same. Wątpie żeby tak często kradli im zdjęcia i pomysł na wygląd aukcji. Co do samych spodni to bez rewelacji. Takie tam cienkie szmatki. Mam granatowe w rozmiarze M (taki noszę) i jasny beż w rozmiarze L (bo już nie było beżowych "eMek"). Te beżowe w pasie są ok ale na nogach sporo za luźne. Granatowe M-ki w pasie są akurat ale pod kolanami i na lydkach tez luźne. Najzwyklejsze legginsy lepiej trzymaja tyłek w ryzach Więc niestety nie sa takie "legginsowate" ani skinny jak chciałam. Chyba że wziełabym S, ale wtedy w pasie niedopinka Ogółem, jak już wspominałam - szmatki z wystającymi zewsząd nitkami. Na dodatek w granatowych nie było dziurki na guzik przy rozporku. Za taką cenę można mieć coś lepszego. |
|
|
|
|
#318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Mogę wstawić zdjęcie samej sukienki bo tak jak pisałam jest troszkę za mała . Wymienię ją na M-kę. Z tego co widzę, blogerka też ma na sobie M.
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
S-ka będzie ok?
|
|
#320 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja Was chciałam przestrzec przed użytkownikiem tel-kom_2010 . Moja wina, że nie przeczytałam komentarzy przed kupnem na jednej z jego aukcji. Wybrałam list priorytetowy jako formę dostawy i przesyłki nie otrzymałam. Kłócić się nie mogę bo na te listy nie ma potwierdzenia nadania i otrzymania przesyłki. Tak więc pieniądze wydane, towaru nie ma i negatyw na koncie :/ W każdym razie uważajcie na niego! Już pomijając fakt, że to jak się ten Pan wypowiada zarówno w swoich komentarzach i wiadomościach do użytkowników jest poniżej jakichkolwiek standardów obsługi klienta :/
Ale za to żeby nie było tak smutno, to muszę pochwalić użytkownika grzana3 . Zamawiałam od nich kilka swetrów, jeden wysłali nie ten kolor co zamówiłam - i to jeszcze moja wina była bo podałam kolor jakiego na aukcji nie było ja wybrałam czarne ocieplane, dziś przyszły i są super
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły dziś do mnie te bluzeczki http://allegro.pl/show_item.php?item=1890467341 i golfik od tego sprzedawcy
![]() Jestem bardzo zadowolona Bluzeczki są z cienkiego ale nie prześwitującego, miłego w dotyku materiału, mają szczypłe rękawy, więc nie będą odstawać Polecam!
|
#322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zawsze wysylam priorytetem i zawsze wypelniam ta karteczke na poczcie. Powinnas napisac do niego niech ci przysle potwierdzenie nadania.
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Ech, zmartwiłaś mnie, bo ja od nich golf kupiłam
Mam nadzieję, że będzie OK, bo już nie mam siły bawić się w odsyłanie.Cytat:
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajne są, takie zwykłe, będę idealne na jesień/zimę
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio też miałam taką syt.. w takiej sytuacji nie da się nic wywalczyć.. można jedynie napisać zażalenie na poczcie.. mi całe szczęście sprzedawca oddał pieniążki
|
|
#326 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba sama zamówię
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2011-10-27 o 18:16 |
|||
|
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no w biuście mam 75, właśnie też mnie to trochę denerwuje że się rozchodzi ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- ta mniejsza
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kupiłam i wybrałam kolor to napisałam : Poproszę kolor czarno-brązowy. Skoro na aukcji są dwa , z czego jeden biało-niebieski a drugi czarno-brązowy, to wiadomo , że ten drugi!!!! A nie jakiś inny... A ja dostałam czarno-czerwony... taki czarno-rudy;/;/;/ Dla nich to może brąz???;/ Tyle, że tak jak pisałam... takiego koloru na aukcji nie było. A przecież oczywiste ,że sie nie wybiera koloru którego na zdjęciach w aukcji nie ma Bo ja bym sobie mogła wymyślić kolor... hmmmm czarno- fioletowy. I przysłaliby mi taki??? To jest ich rozumowanie Cytat:
Jak nie to będę ścigać. Bo to przecież nie moja wina, że mają bałagan... że wysyłają co innego niż to co ja zamówiłam. Ehh to chore.. Tak w ogóle na kopercie pieczątka SHIMAO. A z takiego nicku , chyba outlet-shimao o ile sie nie mylę, tez kiedyś kupiłam sukienkę i dostałam rozdartą
|
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny :P
ma ktoś: http://allegro.pl/oryginalna-sukienk...882225518.html tania i dosyć fajna ale ciekawe jak wyglada na prawde i przedewszystkim jaki kolor ewentualnie wybracl;p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

. Mam kolor musztardowy. Później wkleję zdjęcia.
czarno-czerwony... !jest taki ochydny , że nie mogę patrzeć na ten sweter

cena naprawde przystępna, a sukienka taka...uniwersalna, można smigać wymieniająć tylko dodatki
bo nawet pasek jest identyczny 
Więc niestety nie sa takie "legginsowate" ani skinny jak chciałam. Chyba że wziełabym S, ale wtedy w pasie niedopinka