Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 10:26   #1681
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Dzień dobry, ja zmyłam juz oliwke Hipp z włosów, szampon alterry z granatem, maska też z alterry z granatem i zaraz nałoże serum termoochronne i ułożę włoski.

A potem idę do miasta, złożyc papiery..

Miłego
Stary 2011-10-27, 10:48   #1682
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
coz bardzo mi przykro, na pewno znajdziesz cos lepszego
dziekuje
Stary 2011-10-27, 10:48   #1683
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja zaraz idę zmyć oleje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 11:05   #1684
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez aasiaa1109 Pokaż wiadomość
rownież polecam tabletki Vitapil, zawsze mnie ratują w kryzysowych sytuacjach. Teraz też właśnie kończe 2 opakowanie i juz jest lepiej niż było
Będe miała je na uwadze jak będe miała sobie jakies kupic napewno.
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Cześć
Niedawno wróciłam od K. i szukam czegoś co by mi się nadało na konspekt do pracy licencjackiej potrzebuje tego na piątek a nawet materiałów jeszcze nie mam

To super mnie czeka pisanie licencjatu...

Ja uwielbiam wytuszowane rzęsy i kreska na górnych powiekach, taka grubsza

Czyli zadawali pytania, których nie powinni i na które nie musiałam odpowiadać jak ja nie lubie czegoś takiego

A na kasie można szybko się nauczyć wszystkiego, wiadomo że nie nastąpi to w dzień czy dwa ale do miesiąca powinnaś szybko wszystko opanować Moje doświadczenie to ledwo miesiąc na kasie w innym markecie ale każda kasa jest inna więc i tak na niewiele mi się to zdało. Poza tym nie jest ciężko bo mu mnie kasjerka nie wykłada towaru na sklepie, jedynie alkohol i to co jest przy kasach tj. gumy, ciastka, apteczka ect. więc jest nieźle

Przykro mi

julianna gratuluję
dziekuje kochana
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Przykro mi Kochana Trzymam kciuki byś cos znalazła szybko fajniejszego

O czym piszesz licencjata;>

Julianna gratulacje
dziekuje kochana
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
przykro mi a olejku rycynowego nie używam bo właśnie przyciemnia kolor jedynie na rzęsy i brwi nakładam

fajna jest dziś mi tak fajnie włoski błyszczały po niej wklejam zdj bo akurat robiłam na inny wątek

ja kreseczkę też lubię ale ostatnio robiłam hmmm przed wakacjami chyba jakoś czasu nie mam rano nigdy

oo fajnie to czekamy
śliczne włoski. I chyba przestane uzywac tego olejku.
Cytat:
fajnie
i dziękuję bardzo

po każdym myciu niestety czyli co 2-3dni ale pomiędzy już prostownicy nie tykam, chociaż tyle dobrego
Wow ja nie używam wogóle, podziwiam że włoski masz takie ładne pomimo prostowania. Ja bym musiała codziennie bo na drugi dzień już mam znowu jakieś falowane.
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
A jak się nie wymaluje to wyglądam jak chora a wyglądac jakoś w pracy muszę

Dziękuję Merz mnie nie zachwycił ale visaxinum spróbuję
Ja też wyglądam jak chora jak sie nie pomaluje czasami

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ja muszę skoczyć po jakiś olejek Alterry (będę używać do olejowania włosów),
bo Babydreamy mam na wykończeniu
Oo widze że Alterry kosmetyki służa, musze mieć je na uwadze
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Pamiętacie mnie?
Miałam awarię kompa, ale dzisiaj go odzyskałam i wróciłam
Pamiętam
Cytat:
ja też używam teraz duetu alterry szampon z morelą i pszenicą i maska a wosk z miodem nie ociepla Ci włosów?
Szkoda że nie mam Rossmana niedaleko siebie
Stary 2011-10-27, 11:14   #1685
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Ja już od samego rana na nogach, pomimo, że mam wolne Kupiłam dziś 2 kolejne lakiery Mania to już jest jakaś

Czekam też na moją sesę i heenarę i doczekać się nie mogę, ale to oczywiście dzięki naszej poczcie tak wszystko się opóźnia.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 12:45   #1686
marta 85
Wtajemniczenie

DOMOWE MASECZKI

Wystarczy sięgnąć po zawartość domowych spiżarni lub zrobić zakupy w pobliskim sklepie spożywczym. Zrobione w domu maseczki na twarz pomogą nam odpowiednio zadbać o cerę.
Maseczki na twarz - owsiana i drożdżowa

Maseczka z płatków owsianych posiada właściwości wygładzające. Wystarczą 3-4 łyżeczki płatków owsianych, które należy ugotować z mlekiem w małym garnuszku. Trzeba go trzymać na ogniu tylko do momentu wrzenia. Maseczka powinna mieć konsystencję gęstej papki, którą nakłada się na twarz i trzyma przez 15-20 minut.
Maseczka drożdżowa poradzi sobie z wypryskami. Ćwierć kostki drożdży należy zmieszać z letnim mlekiem lub wodą. Gęstą masę nakłada się na twarz i czeka aż skrzepnie. Dla osiągnięcia trwałych efektów maseczkę powinno się stosować 1-2 razy w tygodniu.
Cerę świetnie nawilża maseczka z twarogu i miodu. Dwie łyżeczki miodu należy lekko podgrzać i zmieszać z twarogiem (ok. 100 gramów). Po 20-30 minutach zmywa się ją z twarzy ciepłą wodą. Gdy skóra jest zbyt tłusta, warto zastosować maseczkę z miodu, mąki i białka. Białko z jednego jajka należy ubić na pianę i zmieszać z połową szklanki miodu pszczelego oraz łyżką razowej mąki pszennej. Papkę nakłada się na pół godziny.
Żeby specyfiki lepiej działały, przed nałożeniem maseczki warto zrobić sobie kilkuminutową parówkę i - przede wszystkim - dobrze oczyścić twarz.
Pielęgnacja cytrusami

Owoce egzotyczne również idealnie nadają się do pielęgnacji skóry. Wyciąg z papai wspomaga walkę z cellulitisem, brzoskwinia regeneruje zmęczoną cerę, a cytrusy są dobre na wszystko. Tym owocom witamin nie brakuje. Pełne są witaminy A i H (odpowiedzialnych za prawidłowy rozwój i funkcjonowanie skóry), E, B1, B2, PP i tej najcenniejszej - C. Dlaczego najważniejszej? Bo dostarcza ona skórze energii, odżywia ją, poprawia jej koloryt. Silnie wpływa na syntezę kolagenu, dzięki czemu skóra długo zachowuje gładkość i dobrą formę, jest odpowiednio nawilżona.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 13:46   #1687
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
nic w sh nie upolowałam tylko Tż'owi koszulę nową Ganta za 8zł wstąpiłam też do H&M i w końcu pojawiły się sweterki na które tak czekałam wzięłam nawet się nie zastanawiałam bo branie mają straszne z tego co widziałam
a jakie to sweterki?

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
julianna- gratulacje

a ja dziewczyny w końcu zrobiłam ten krok.. i zakładam bloga
prosimy potem o adres

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Czekam też na moją sesę i heenarę i doczekać się nie mogę, ale to oczywiście dzięki naszej poczcie tak wszystko się opóźnia.
Oj chciałabym obydwa te oleje, ale to za jakiś czas.

Jakbym brała wszystko co na wizażu polecane to bym musiała mieć pokój dla kosmetyków specjalnie

Orientuje się któraś z was czy jest już taka limitowanka catrice? miała być chyba w październiku, tematem miały być 3 miasta: londyn, berlin i coś jeszcze- miały być zestawy cieni itp.
Dawno w naturze nie byłam i nawet nie wiem co się święci :brzydal?

Zdążyłam już dzisiaj być na szybko w Krakowie i wrócić, stworzę jeszcze jednego maila i idę na drzemkę, bo oczy mi się zamykają.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-10-27 o 13:49
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:24   #1688
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 16:34   #1689
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej

olusia a co to za sałatka z zupek chińskich??
Stary 2011-10-27, 16:37   #1690
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja dzisiaj zrobiłam gulasz i do smażenia użyłam oleju z pestek winogron. A teraz czekam na Tżta.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:08   #1691
ramoncia217
Wtajemniczenie

Ja kiedyś mielone usmażyłam na oleju z pestek winogron i pycha były. ))
Stary 2011-10-27, 17:13   #1692
party_girl7
Zakorzenienie

hej
tak sie zastanawialam nad tym visaxinum na tradzik i stwierdzilam ze sklad jakos nie powala i poszperalam i zamowilam sobie Silice 100tabletek ma bardzo bogaty sklad wiec juz sie nie moge doczekac... tylko nie miala cynku wiec dokupilam osobno tez 100szt wiec na ponad 3 mies mam kuracje wiec bede mogla sie potem wypowiedziec o dzialaniu ale mysle ze dobrze ze nie zdecydowalam sie na visaxinum, dzis sluchalam ciekawej audycji w radiu o lekach (maja byc jakies zmiany w przyszlym roku) i bardzo madrze tam facet gadal ze jesli cos jest reklamowane to znaczy ze jego cena automatycznie wzrasta (bo reklamy sa niesamowicie drogie) a sklad wcale nieraz nie jest zadna nowoscia, wiec najlepiej jest po prostu zapytac w aptece o tanszy odpowiednik, bo przewaznie kazdy lek/suplement ma swoj odpowiednik. I stwierdzilam ze koles ma racje i tez tak bede robila, w sumie zawsze staralam sie np zamiast rutinoscorbinu kupowac rutinacee itp

do tego zlozylam zamowienie na nowe mineralki chce przetestowac kolejna firme, moze akurat lepiej sie sprawdzi, do tego dobralam kilka cieni do oczu i nie moge sie doczekac paczuszki!

kobieto pytalas o maseczke z mineralami z morza martwego, mam z Avonu Planet Spa
Stary 2011-10-27, 17:26   #1693
julianna-p
Wtajemniczenie

dzieki dziewczyny za gratulacje.

co do micela moge polecic niebieski biodermy- mojej siostrze wyleczyl mega tradzik w pare tygodni ( nie moze brac lekow , antybiotykow bo choruje i nie wolno jej nic brac), do dzisiaj ma idealna cere i to co mnie dziwi zero blizn z tamtego okresu. sama go uzywam i nie dam sobie powiedziec, ze mozna go porownac z jakimkolwiek micelem z ziaji czy eveline ( mialam chyba kazdy mozliwy bo kiedys sie zafiksowalam na micele wiec kupowalam wszytskie). z tanszych opcji podobnodobry z dermedica

a ja wlasnie polecialam dzisiaj po troche ciuchow i za rada siostry postanowilam kupic rurki na takiej duzej hali , targowisku . wrazenia?? koszmar.
fakt kupilam dwie pary spodni w cenie jednej, do tego nawet fajna bielizne , ALE kulture kupowania oceniam na -100%. dramt i tragedia. pierwsza przymiezalnie- jeansy- brudno , zero krzesla, jeden maly wieszak, ale narmalna kabina i jakos sie dalo. pozniej cos mnie podkusilo zeby pobiegac dalej. no i owszem bielizne mozna ustrzelic ladna, efektowna, chcialam dokupic pas do ponczoch, ale zapomnialam niestety. natomiast na koniec cofnelam sie po spodniczke mini, bardzo podobna z kokardka widzialam kilka dni temu w stradim. pomyslalam, ze kupie, w sumie czemu nie za jedyna 40 zl. niestety pani subtelnie przekonywala, ze to jej zdaniem xs,a ja powinnam wziac m ( nosze spodnie rozmiar 32, a dzisiaj mialam na sobie sweter, kurtke, szal, ale bylo widac, ze jestem normalna i szczupla). no to chce isc do przymiezalni i co? przymiezalnia to plachta przesuwana, ale nic dzielnie mierze kiecke, oczywiscie s spokojnie wchodzi, a poniewaz kiecka jest naprawde krotka wolam TZta , a zamiast tego.......... baba odslania zamaszyscie plachte i wlatuje z lustrem i cala sobe. moze mniej by mnie to zirytowalo gdyby nie fakt, ze stalam w puchatych skarpetkach, podwinietej kurtce i z bliznami od depilatora na lydkach. szczerze powiedziawszy na targu bylam jako nastolatka, ale w zyciu nie sadzilam, ze ktos moze wleciec do mojej "przymiezalni". ..
kupujecie w takich miejscach, macie podobne doswiadczenia?

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:33   #1694
ramoncia217
Wtajemniczenie

juliana ja kiedyś robiłam zakupy na takich targach, czasami teraz też się zdaży, ale wolę jednak sklepy. Kiedy mam coś np. przymiezyc to wiem e mogę spokojnie się rozebrać i nie zmarzne i nikt mi nie wejdzie kiedy stoję w bieliznie.
Stary 2011-10-27, 17:36   #1695
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
do tego zlozylam zamowienie na nowe mineralki chce przetestowac kolejna firme, moze akurat lepiej sie sprawdzi, do tego dobralam kilka cieni do oczu i nie moge sie doczekac paczuszki!
jakie ?
też mnie kusi jakieś zamówienie mineralne... ale na cienie i róż

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:40   #1696
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:41   #1697
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Będe miała je na uwadze jak będe miała sobie jakies kupic napewno.

dziekuje kochana

dziekuje kochana

śliczne włoski. I chyba przestane uzywac tego olejku.

Wow ja nie używam wogóle, podziwiam że włoski masz takie ładne pomimo prostowania. Ja bym musiała codziennie bo na drugi dzień już mam znowu jakieś falowane.
Ja też wyglądam jak chora jak sie nie pomaluje czasami

Oo widze że Alterry kosmetyki służa, musze mieć je na uwadze

Pamiętam

Szkoda że nie mam Rossmana niedaleko siebie
dziękuję

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a jakie to sweterki?

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

prosimy potem o adres

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Oj chciałabym obydwa te oleje, ale to za jakiś czas.

Jakbym brała wszystko co na wizażu polecane to bym musiała mieć pokój dla kosmetyków specjalnie

Orientuje się któraś z was czy jest już taka limitowanka catrice? miała być chyba w październiku, tematem miały być 3 miasta: londyn, berlin i coś jeszcze- miały być zestawy cieni itp.
Dawno w naturze nie byłam i nawet nie wiem co się święci :brzydal?

Zdążyłam już dzisiaj być na szybko w Krakowie i wrócić, stworzę jeszcze jednego maila i idę na drzemkę, bo oczy mi się zamykają.
o taki http://www.hm.com/pl/product/95471?article=95471-B

Cytat:

co do micela moge polecic niebieski biodermy- mojej siostrze wyleczyl mega tradzik w pare tygodni ( nie moze brac lekow , antybiotykow bo choruje i nie wolno jej nic brac), do dzisiaj ma idealna cere i to co mnie dziwi zero blizn z tamtego okresu. sama go uzywam i nie dam sobie powiedziec, ze mozna go porownac z jakimkolwiek micelem z ziaji czy eveline ( mialam chyba kazdy mozliwy bo kiedys sie zafiksowalam na micele wiec kupowalam wszytskie). z tanszych opcji podobnodobry z dermedica

a ja wlasnie polecialam dzisiaj po troche ciuchow i za rada siostry postanowilam kupic rurki na takiej duzej hali , targowisku . wrazenia?? koszmar.
fakt kupilam dwie pary spodni w cenie jednej, do tego nawet fajna bielizne , ALE kulture kupowania oceniam na -100%. dramt i tragedia. pierwsza przymiezalnie- jeansy- brudno , zero krzesla, jeden maly wieszak, ale narmalna kabina i jakos sie dalo. pozniej cos mnie podkusilo zeby pobiegac dalej. no i owszem bielizne mozna ustrzelic ladna, efektowna, chcialam dokupic pas do ponczoch, ale zapomnialam niestety. natomiast na koniec cofnelam sie po spodniczke mini, bardzo podobna z kokardka widzialam kilka dni temu w stradim. pomyslalam, ze kupie, w sumie czemu nie za jedyna 40 zl. niestety pani subtelnie przekonywala, ze to jej zdaniem xs,a ja powinnam wziac m ( nosze spodnie rozmiar 32, a dzisiaj mialam na sobie sweter, kurtke, szal, ale bylo widac, ze jestem normalna i szczupla). no to chce isc do przymiezalni i co? przymiezalnia to plachta przesuwana, ale nic dzielnie mierze kiecke, oczywiscie s spokojnie wchodzi, a poniewaz kiecka jest naprawde krotka wolam TZta , a zamiast tego.......... baba odslania zamaszyscie plachte i wlatuje z lustrem i cala sobe. moze mniej by mnie to zirytowalo gdyby nie fakt, ze stalam w puchatych skarpetkach, podwinietej kurtce i z bliznami od depilatora na lydkach. szczerze powiedziawszy na targu bylam jako nastolatka, ale w zyciu nie sadzilam, ze ktos moze wleciec do mojej "przymiezalni". ..
brzmi jak Marywilska

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 17:42   #1698
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
juliana ja kiedyś robiłam zakupy na takich targach, czasami teraz też się zdaży, ale wolę jednak sklepy. Kiedy mam coś np. przymiezyc to wiem e mogę spokojnie się rozebrać i nie zmarzne i nikt mi nie wejdzie kiedy stoję w bieliznie.

no zdecydowanie masz racje, watpie bym kiedykowliek chciala tam wrocic... najlepszy jest slogan reklamowy tego miejsca- normalne sklepy

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
Stary 2011-10-27, 17:47   #1699
ramoncia217
Wtajemniczenie

zaraz ide z tż do baru
Stary 2011-10-27, 17:52   #1700
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
zaraz ide z tż do baru
udanego wyjscia

Stary 2011-10-27, 18:00   #1701
buahhot
Marcelover ♥♥♥

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30181799]Treść usunięta[/QUOTE]
a my zamowilismy pizze

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 18:42   #1702
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

co do targow to czasem przejde sie po nich, ale nigdy jesienia czy zima, zawsze jak jest cieplo fajne rzeczy mozna dorwac ale przymierzam np bluzke na top zeby sie tylko zobaczyc, nie chodze do tych ich "przymierzalni", a spodni tam nie kupuje. Lubie tez tam np kupowac jakies cieple rajstopy, skarpety czy majtki czyli takie rzeczy ktorych nie trzeba przymierzac a buty, spodnie itp to kupuje w sieciowkach zreszta coraz rzadziej ostatnio odwiedzam targi, wole SH czy wlasnie galerie
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
jakie ?
też mnie kusi jakieś zamówienie mineralne... ale na cienie i róż
tym razem Meowki juz dawno mialam na nie chrapke, podoba mi sie niesamowicie ich caly sposob bycia, te nazwy, opakowania cienie zamowilam z kolekcji Egyptian Treasures i Wild Child mam nadzieje ze okaza sie moimi idealnymi kosmetykami bo juz sie w nich zakochalam nawet bez testowania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg group_1.jpg (166,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Glittering-Gold-Make-Up.jpg (20,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gold makeup.jpg (42,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img13355.makijaze.1213016.jpg (53,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img95866.makijaze.1212513.jpg (37,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img137526.makijaze.1178386.jpg (53,5 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-10-27 o 18:49
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 18:52   #1703
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
co do targow to czasem przejde sie po nich, ale nigdy jesienia czy zima, zawsze jak jest cieplo fajne rzeczy mozna dorwac ale przymierzam np bluzke na top zeby sie tylko zobaczyc, nie chodze do tych ich "przymierzalni", a spodni tam nie kupuje. Lubie tez tam np kupowac jakies cieple rajstopy, skarpety czy majtki czyli takie rzeczy ktorych nie trzeba przymierzac a buty, spodnie itp to kupuje w sieciowkach zreszta coraz rzadziej ostatnio odwiedzam targi, wole SH czy wlasnie galerie

tym razem Meowki juz dawno mialam na nie chrapke, podoba mi sie niesamowicie ich caly sposob bycia, te nazwy, opakowania cienie zamowilam z kolekcji Egyptian Treasures i Wild Child mam nadzieje ze okaza sie moimi idealnymi kosmetykami bo juz sie w nich zakochalam nawet bez testowania
no wlasnie szlam speclanie po spodnie bo jestem tzw malenstwem i mam takie szczescie, ze najczesciej nie moge ustrzelic najmniejszych spodni, a nie mialam teraz kilku stowek na markowe jeansy wiec
niemniej zgadzam sie co do rzeczy bez mierzenia i bielizny/rajstop ceny sie ok

piekne kosmetyki , poprosilabym o linka, ale nie kupie na razie nic innego z kolorowki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-27, 19:05   #1704
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie szlam speclanie po spodnie bo jestem tzw malenstwem i mam takie szczescie, ze najczesciej nie moge ustrzelic najmniejszych spodni, a nie mialam teraz kilku stowek na markowe jeansy wiec

piekne kosmetyki , poprosilabym o linka, ale nie kupie na razie nic innego z kolorowki
to witam w gronie, tez jestem mini na szczescie dawno nie musialam kupowac spodni, mam zapas na jakis czas poki co ale znam ten problem
a tu link do stronki Meow jakby ktos jeszcze byl ciekaw
Stary 2011-10-27, 19:26   #1705
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

bershka ma malutkie spodnie ja zawsze kupuje tam najmniejszy rozmiar i jest ok

Dbam o siebie

Stary 2011-10-27, 19:29   #1706
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej piekne

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Ja wczoraj posmarowalam sie samoopalaczem no i nie powiem, mam zdrowy koloryt buzki naturalna opalenizna

Muszę isc zmyc olej z wlosow... a pozniej naloze odzywke herbal do farbowanych (pieknie pachnie )
Też by mi się samoopalacz przydało nałożyć a raczej się zpsikać bo blada jestem

julianna-p
Gratuluję pracy

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30183067]Treść usunięta[/QUOTE]
Mniam pyszna jest

Jutro wypłata
W niedzielę jadę na targ, będę szukać
-spodni haremek
-butów: kozaków i sznurowanych botek
-grubych różnorakich rajstop
i pewnie jeszcze wielu rzeczy, dobrze że ładną pogodę zapowiadają

Co do przymierzania na targach ja zawsze jak planuję szukać spodni to jadę w spódnicy i nawet jak nie ma przymierzalni to jakoś daję radę
Stary 2011-10-27, 19:41   #1707
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
bershka ma malutkie spodnie ja zawsze kupuje tam najmniejszy rozmiar i jest ok
a ja fotad kupowalm.mierzylam tam wylacznei gorne nakrycia, nawet nie wpadlam na spodnie , tak jestem zafiksowana , ze tylko tallyy albo cubus, dzieki

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej piekne

Też by mi się samoopalacz przydało nałożyć a raczej się zpsikać bo blada jestem

julianna-p
Gratuluję pracy

Mniam pyszna jest

Jutro wypłata
W niedzielę jadę na targ, będę szukać
-spodni haremek
-butów: kozaków i sznurowanych botek
-grubych różnorakich rajstop
i pewnie jeszcze wielu rzeczy, dobrze że ładną pogodę zapowiadają

Co do przymierzania na targach ja zawsze jak planuję szukać spodni to jadę w spódnicy i nawet jak nie ma przymierzalni to jakoś daję radę
dzieki, strasznie sie ciesze,
a mierzenie na targu - zwyczajnie nie wiedzialam, ze tak powinnam , gdybym sie kiedykolwiek na cos jeszcze zdecydowala to bede pamietac ten trik

party teraz wiem, na jakim jeszcze watku Cie widzialam. zazdroszcze zapasu sponi , ja mam sporo, niestety prawie kazde lekko za duze ( lub wiecej niz lekko) dlatego jak uslyszalam opowiesci o tym jakie to cudowne miejsce z malymi spodniami polecialam wrecz ...
cienie piekne, stronka super mrrrrrr , czekam n recenzje kosmetykow

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2011-10-27 o 19:43
Stary 2011-10-27, 19:57   #1708
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
a ja fotad kupowalm.mierzylam tam wylacznei gorne nakrycia, nawet nie wpadlam na spodnie , tak jestem zafiksowana , ze tylko tallyy albo cubus, dzieki

dzieki, strasznie sie ciesze,
a mierzenie na targu - zwyczajnie nie wiedzialam, ze tak powinnam , gdybym sie kiedykolwiek na cos jeszcze zdecydowala to bede pamietac ten trik

party teraz wiem, na jakim jeszcze watku Cie widzialam. zazdroszcze zapasu sponi , ja mam sporo, niestety prawie kazde lekko za duze ( lub wiecej niz lekko) dlatego jak uslyszalam opowiesci o tym jakie to cudowne miejsce z malymi spodniami polecialam wrecz ...
cienie piekne, stronka super mrrrrrr , czekam n recenzje kosmetykow
no to następnym razem spójrz na spodnie też tam rozm 32 jest faktycznie jak 32 fakt trafi się czasem para odstająca od reszty, dlatego ja do przymierzalni zawsze biorę ze sobą 2 pary jednego rozm bo serio jedne 32 jest malutkie jak powinno a drugie może mieć szersze ciut nogawki na dole i mieć szersze uda ale jak już się ma te swoje to jest się baaardzo zadowolonym, ja prawie wszystkie portki mam właśnie z bershki no i mają do wyboru bardzo wiele modeli super skinny

Dbam o siebie

Stary 2011-10-27, 20:06   #1709
julianna-p
Wtajemniczenie

snow bardzo dziekuje, jak tylko bede miala okazje wlece i poprzymierzam. odpowiedni rozmiar spodni to dla mnie rzadkosc bo mimo tego , ze mam "kobiece ksztalty" to jednak najczesciej nawet rurki mi odstaja...
jak bede miala okazje wstawie jutro zdjecia moich ostatnich nabytkow, zwlaszcza ukochanej torby i kolczykow, ktore sama robilam.

a ja sobie siedze z olejem na glowie i modle sie o kolor bo farbowanie najwczesniej za tydzien

i jeszcze pytanie do Was- uwazacie, ze w okularach mozna seksownie wygladac?? miewam skrajne opinie i juz sama nie wiem wiec opinie mile widziane

Stary 2011-10-27, 20:25   #1710
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości