|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Dzień dobry, ja zmyłam juz oliwke Hipp z włosów, szampon alterry z granatem, maska też z alterry z granatem i zaraz nałoże serum termoochronne i ułożę włoski.
A potem idę do miasta, złożyc papiery.. Miłego
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
hej
dziekuje
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja zaraz idę zmyć oleje.
|
|
#1684 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda że nie mam Rossmana niedaleko siebie
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już od samego rana na nogach, pomimo, że mam wolne Kupiłam dziś 2 kolejne lakiery Mania to już jest jakaś Czekam też na moją sesę i heenarę i doczekać się nie mogę, ale to oczywiście dzięki naszej poczcie tak wszystko się opóźnia. |
|
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
DOMOWE MASECZKI
Wystarczy sięgnąć po zawartość domowych spiżarni lub zrobić zakupy w pobliskim sklepie spożywczym. Zrobione w domu maseczki na twarz pomogą nam odpowiednio zadbać o cerę. Maseczki na twarz - owsiana i drożdżowa Maseczka z płatków owsianych posiada właściwości wygładzające. Wystarczą 3-4 łyżeczki płatków owsianych, które należy ugotować z mlekiem w małym garnuszku. Trzeba go trzymać na ogniu tylko do momentu wrzenia. Maseczka powinna mieć konsystencję gęstej papki, którą nakłada się na twarz i trzyma przez 15-20 minut. Maseczka drożdżowa poradzi sobie z wypryskami. Ćwierć kostki drożdży należy zmieszać z letnim mlekiem lub wodą. Gęstą masę nakłada się na twarz i czeka aż skrzepnie. Dla osiągnięcia trwałych efektów maseczkę powinno się stosować 1-2 razy w tygodniu. Cerę świetnie nawilża maseczka z twarogu i miodu. Dwie łyżeczki miodu należy lekko podgrzać i zmieszać z twarogiem (ok. 100 gramów). Po 20-30 minutach zmywa się ją z twarzy ciepłą wodą. Gdy skóra jest zbyt tłusta, warto zastosować maseczkę z miodu, mąki i białka. Białko z jednego jajka należy ubić na pianę i zmieszać z połową szklanki miodu pszczelego oraz łyżką razowej mąki pszennej. Papkę nakłada się na pół godziny. Żeby specyfiki lepiej działały, przed nałożeniem maseczki warto zrobić sobie kilkuminutową parówkę i - przede wszystkim - dobrze oczyścić twarz. Pielęgnacja cytrusami Owoce egzotyczne również idealnie nadają się do pielęgnacji skóry. Wyciąg z papai wspomaga walkę z cellulitisem, brzoskwinia regeneruje zmęczoną cerę, a cytrusy są dobre na wszystko. Tym owocom witamin nie brakuje. Pełne są witaminy A i H (odpowiedzialnych za prawidłowy rozwój i funkcjonowanie skóry), E, B1, B2, PP i tej najcenniejszej - C. Dlaczego najważniejszej? Bo dostarcza ona skórze energii, odżywia ją, poprawia jej koloryt. Silnie wpływa na syntezę kolagenu, dzięki czemu skóra długo zachowuje gładkość i dobrą formę, jest odpowiednio nawilżona.
|
#1687 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Jakbym brała wszystko co na wizażu polecane to bym musiała mieć pokój dla kosmetyków specjalnie ![]() Orientuje się któraś z was czy jest już taka limitowanka catrice? miała być chyba w październiku, tematem miały być 3 miasta: londyn, berlin i coś jeszcze- miały być zestawy cieni itp. Dawno w naturze nie byłam i nawet nie wiem co się święci :brzydal? Zdążyłam już dzisiaj być na szybko w Krakowie i wrócić, stworzę jeszcze jednego maila i idę na drzemkę, bo oczy mi się zamykają.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-10-27 o 13:49 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1688 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1689 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() olusia a co to za sałatka z zupek chińskich??
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zrobiłam gulasz i do smażenia użyłam oleju z pestek winogron.
A teraz czekam na Tżta.
|
|
#1691 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kiedyś mielone usmażyłam na oleju z pestek winogron i pycha były.
))
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() tak sie zastanawialam nad tym visaxinum na tradzik i stwierdzilam ze sklad jakos nie powala i poszperalam i zamowilam sobie Silice 100tabletek ma bardzo bogaty sklad wiec juz sie nie moge doczekac ... tylko nie miala cynku wiec dokupilam osobno tez 100szt wiec na ponad 3 mies mam kuracje wiec bede mogla sie potem wypowiedziec o dzialaniu ale mysle ze dobrze ze nie zdecydowalam sie na visaxinum, dzis sluchalam ciekawej audycji w radiu o lekach (maja byc jakies zmiany w przyszlym roku) i bardzo madrze tam facet gadal ze jesli cos jest reklamowane to znaczy ze jego cena automatycznie wzrasta (bo reklamy sa niesamowicie drogie) a sklad wcale nieraz nie jest zadna nowoscia, wiec najlepiej jest po prostu zapytac w aptece o tanszy odpowiednik, bo przewaznie kazdy lek/suplement ma swoj odpowiednik. I stwierdzilam ze koles ma racje i tez tak bede robila, w sumie zawsze staralam sie np zamiast rutinoscorbinu kupowac rutinacee itp do tego zlozylam zamowienie na nowe mineralki ![]() kobieto pytalas o maseczke z mineralami z morza martwego, mam z Avonu Planet Spa
|
#1693 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny za gratulacje
co do micela moge polecic niebieski biodermy- mojej siostrze wyleczyl mega tradzik w pare tygodni ( nie moze brac lekow , antybiotykow bo choruje i nie wolno jej nic brac), do dzisiaj ma idealna cere i to co mnie dziwi zero blizn z tamtego okresu a ja wlasnie polecialam dzisiaj po troche ciuchow i za rada siostry postanowilam kupic rurki na takiej duzej hali , targowisku . wrazenia?? koszmar . fakt kupilam dwie pary spodni w cenie jednej . pozniej cos mnie podkusilo zeby pobiegac dalej . no i owszem bielizne mozna ustrzelic ladna, efektowna, chcialam dokupic pas do ponczoch, ale zapomnialam niestety . natomiast na koniec cofnelam sie po spodniczke mini, bardzo podobna z kokardka widzialam kilka dni temu w stradim . niestety pani subtelnie przekonywala, ze to jej zdaniem xs,a ja powinnam wziac m ( nosze spodnie rozmiar 32, a dzisiaj mialam na sobie sweter, kurtke, szal, ale bylo widac, ze jestem normalna i szczupla ). no to chce isc do przymiezalni i co? przymiezalnia to plachta przesuwana , ale nic dzielnie mierze kiecke, oczywiscie s spokojnie wchodzi, a poniewaz kiecka jest naprawde krotka wolam TZta , a zamiast tego.......... baba odslania zamaszyscie plachte i wlatuje z lustrem i cala sobe . moze mniej by mnie to zirytowalo gdyby nie fakt, ze stalam w puchatych skarpetkach, podwinietej kurtce i z bliznami od depilatora na lydkach . ..kupujecie w takich miejscach, macie podobne doswiadczenia ?
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#1694 |
|
Wtajemniczenie
|
juliana ja kiedyś robiłam zakupy na takich targach, czasami teraz też się zdaży, ale wolę jednak sklepy. Kiedy mam coś np. przymiezyc to wiem e mogę spokojnie się rozebrać i nie zmarzne i nikt mi nie wejdzie kiedy stoję w bieliznie.
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mnie kusi jakieś zamówienie mineralne... ale na cienie i róż
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.hm.com/pl/product/95471?article=95471-BCytat:
|
|
#1698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no zdecydowanie masz racje
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#1699 |
|
Wtajemniczenie
|
zaraz ide z tż do baru
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne rzeczy mozna dorwac ale przymierzam np bluzke na top zeby sie tylko zobaczyc, nie chodze do tych ich "przymierzalni", a spodni tam nie kupuje. Lubie tez tam np kupowac jakies cieple rajstopy, skarpety czy majtki czyli takie rzeczy ktorych nie trzeba przymierzac a buty, spodnie itp to kupuje w sieciowkach![]() tym razem Meowki juz dawno mialam na nie chrapke, podoba mi sie niesamowicie ich caly sposob bycia, te nazwy, opakowania![]()
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-10-27 o 18:49 |
|
|
|
|
#1703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, a nie mialam teraz kilku stowek na markowe jeansy wiec![]() niemniej zgadzam sie co do rzeczy bez mierzenia i bielizny/rajstop ceny sie ok piekne kosmetyki , poprosilabym o linka, ale nie kupie na razie nic innego z kolorowki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczescie dawno nie musialam kupowac spodni, mam zapas na jakis czas poki co ale znam ten problema tu link do stronki Meow jakby ktos jeszcze byl ciekaw
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej piekne
Cytat:
bo blada jestemjulianna-p Gratuluję pracy [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;30183067]Treść usunięta[/QUOTE] Mniam pyszna jest ![]() Jutro wypłata W niedzielę jadę na targ, będę szukać -spodni haremek -butów: kozaków i sznurowanych botek -grubych różnorakich rajstop i pewnie jeszcze wielu rzeczy, dobrze że ładną pogodę zapowiadają ![]() Co do przymierzania na targach ja zawsze jak planuję szukać spodni to jadę w spódnicy i nawet jak nie ma przymierzalni to jakoś daję radę
|
|
|
|
|
#1707 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, nawet nie wpadlam na spodnie , tak jestem zafiksowana , ze tylko tallyy albo cubus , dziekiCytat:
, a mierzenie na targu - zwyczajnie nie wiedzialam, ze tak powinnam , gdybym sie kiedykolwiek na cos jeszcze zdecydowala to bede pamietac ten trik![]() party teraz wiem, na jakim jeszcze watku Cie widzialam . zazdroszcze zapasu sponi , ja mam sporo, niestety prawie kazde lekko za duze ( lub wiecej niz lekko) dlatego jak uslyszalam opowiesci o tym jakie to cudowne miejsce z malymi spodniami polecialam wrecz ...cienie piekne, stronka super mrrrrrr , czekam n recenzje kosmetykow
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2011-10-27 o 19:43 |
||
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt trafi się czasem para odstająca od reszty, dlatego ja do przymierzalni zawsze biorę ze sobą 2 pary jednego rozm bo serio jedne 32 jest malutkie jak powinno a drugie może mieć szersze ciut nogawki na dole i mieć szersze uda ale jak już się ma te swoje to jest się baaardzo zadowolonym, ja prawie wszystkie portki mam właśnie z bershki no i mają do wyboru bardzo wiele modeli super skinny
|
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
snow bardzo dziekuje, jak tylko bede miala okazje wlece i poprzymierzam
. odpowiedni rozmiar spodni to dla mnie rzadkosc bo mimo tego , ze mam "kobiece ksztalty" to jednak najczesciej nawet rurki mi odstaja ...jak bede miala okazje wstawie jutro zdjecia moich ostatnich nabytkow , zwlaszcza ukochanej torbya ja sobie siedze z olejem na glowie i modle sie o kolor bo farbowanie najwczesniej za tydzien ![]() i jeszcze pytanie do Was- uwazacie, ze w okularach mozna seksownie wygladac?? miewam skrajne opinie i juz sama nie wiem wiec opinie mile widziane
|
|
|
#1710 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

Dbam o włosy i zapuszczam 

i na które nie musiałam odpowiadać 
gratuluję
jedynie na rzęsy i brwi nakładam 

A teraz czekam na Tżta.
. wrazenia?? koszmar
.