|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII
Witam się po obiadku
Najadłam się jak dziki koń ![]() Cytat:
Bo tą którą zapłaciliście za kupon powinni Wam oddać w tej chwili. W końcu to niedotrzymanie warunków umowy.Cytat:
![]() Cytat:
Ale... decyzja jest Twoja. W kązdym razie bardzo Ci pasuje ta kiecunia ![]() Cytat:
Czym się te laski kierują. Masakra normalnie. Kurcz, miejscówka elegancka a tu taka suknia. Na bal przebierańców bym jej nie ubrała Cytat:
Chociaż uważam, że takie akcje są w ogóle dziwne. Po cholerę taka pokazówka Ale ja stara jestem, to się nie znam na dzisiejszym świecie ![]() Nam właśnie opowiadał nasz kamerzysta, że mu się tacy zleceniodawcy trafiają. Nawet po tym, jak rzuca jakąś mega cenę za takie filmowanie. A cenę podrzucił po tym, jak to jedna parka z nim ustaliła, że będą ujęcia niby z nocy poślubnej. No i nam kamerzysta opowiada. Ładnie pięknie, idą za rączki gdzieś korytarzem hotelowym do pokoju. Buzi, buzi, jakieś przytulanki, siadają na łóżko, buzi, buzi. Młoda ściąga młodemu marynarkę, rozpina koszulę... w tym momencie dla kamerzysty było jasne, że odjeżdża z kamerą, ekran się zaciemnia i koniec sceny. No i zaczął zbierać wszystkie sprzęty i do wyjścia, a oni do niego, że przecież się jeszcze nic nie zaczęło, no i musiał kręcić całą akcję. I tak nam opowiada i stwierdził: "No i tym sposobem stałem sie operatorem kamery, kręcącej po**ola" To jest masakra dopiero. Jak już tak bardzo chcieli, to sobie mogli rzucić kamerkę/aparat w kąt pokoju, a nie angażować do tego osobę trzecią. Sic! |
|||||
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są też tańsze - te np. poniżej 100 zł - http://www.etsy.com/listing/76313319...facet=handmade http://www.etsy.com/listing/76313278...facet=handmade http://www.etsy.com/listing/71874236...facet=handmade |
|
|
|
|
#2344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
współczuję temu kamerzyście i że oni tak się nie wstydzili przy obcej osobie ...
|
|
#2345 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny który zestaw wam się najlepiej widzi
|
#2346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() z tym, że ja miałam być PMką2013 na początku ![]() Cytat:
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Kessi - mi najbardziej podobają się pierwsze albo ostatnie - ale to z uwagi na naszyjnik
dobra, zmykam na aero
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem nową PM, więc nie wiem czy chwaliłaś się już swoją ślubną suknią. Od niej sporo zależy. To jaki ma dekolt na przykład determinuje założenie konkretnego naszyjnika. Nie zważając na to typuję w zestaw nr 2 i zestaw nr 4. Te podobają mi się najbardziej.
![]()
|
|
|
|
#2350 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() A swoją drogą masz przewspaniałą datę ślubu O której ślubujecie?Cytat:
Cytat:
A potem trafiłam na jakiś wątek na wizażu na ten temat i tyyyle się naczytałam o tym, no porażka straszna. Ludzie mają już kompletnie nasrane w głowach.OK, decyzja podjęta, nie jedziemy. Mamy nadzieję, że na podstawie tego, co D. ustaliła dziś tymi oszustami, w czwartek dostaniemy zwrot kosztów za kupon i za przelot, który kupiliśmy. I teraz nie wiemy, co robić z weekendem, może gdzieś pojedziemy za Wawę, a może w ogóle nic nie zrobimy. Sama już nie wiem, ale jestem tak zniesmaczona tą sytuacją całą, że naprawdę... A TŻ powiedział, że nie daruje im ani złotówki.
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... zaczynam miec ogromny dylemat... chodzi o kamerzyste :/ kiedy wybieraliśmy Naszego obecnego, wiadomo: szybko, szybko ten jest najlepszy z okolicy, ma wolny Nasz termin i na dodatek tani...
Teraz jednak jak oglądam filmiki w stylu MPS studios czy jak to sie tam nazywało.. Piękne są.. i rozglądałam się za w miare tanimi filmikami w tym stylu, ale jak wiadomo te filmy nie schodzą poniżej 6 tysięcy. Wiem że to kolosalna cena ale nawet nie wiecie jak bardzo zależy mi na pięknym filmie (bo uwielbiam oglądać filmy i na prawde chcę aby do tego filmu mnie ciągnęło) ![]() wiadomo każdy grosz się liczy i wiem że już teraz na styk wyrobimy się z oszczędnościami, ale przecież troche zawsze nam się wróci z kopert.. Może ja też zdołam spokojnie zarobić na tych kamerzystów- i pewnie tak będzie.. a jak ich nie wezme, serio będę żałować do końca życia że wtedy tak postąpiliśmy.. jednak TŻ średnio podchodzi do tego pomysłu.. mam niesamowity dylemat, wiem juz teraz że nie będę w pałni zadowolona z Naszego kamerzysty.. a dołożyć 5 tysięcy do drugiego... Boje się że za kilka lat te 5 tysięcy będzie leżało zbędnie gdzieś na koncie, a niestety czasu nie cofnę ![]() Nie wiem co mam robić serio.. namawiać go? dać sobie spokój? (i nie chodzi tu o MPS studios tylko o innych kamerzystów) ech...... normalnie doła mam z tego wszystkiego
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wspaniała Dopiero wybieramy się do księdza w przyszłym tygodniu. Boimy się tego strasznie, bo chcemy wziąć ślub nie w swojej parafii, tylko w innym mieście, bliżej sali. Niedawno się przeprowadziliśmy i wolimy mniej podróżować tego dnia. Sala i jej otoczenie bardzo nam się spodobały, więc wolimy, załatwić jakoś sprawę z księdzem niż rezygnować z tego miejsca. Poza tym zaliczka wpłacona i byłoby miło gdyby dobry pasterz- ksiądz poszedł nam na rękę ![]() Czy któraś z was bierze ślub poza własną parafią? Był z tym problem? Wiem, że to zależy od księdza. Każdy ma inne podejście, ale mam nadzieję, że którejś z was się to udało bez problemu. Byłoby mi raźniej.
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeszcze nie posiadam sukni wiem że będzie to typ księżniczki tylko taki nie przesadzony a biżuterię tak oglądam i się zastanawiam którą wybrać tak żeby pasowała bo chce coś na rękę i na szyję i szukam czegoś delikatnego
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Termin zaklepaliśmy telefonicznie, a proboszcz sam powiedział, że zna księdza z parafii TŻ i wystarczy, że obaj pogadają telefonicznie. Tak więc nam się udało A że zgodę wystarczy mieć z parafii jednego z narzeczonych, to ja się nawet u siebie nie będę dowiadywać
|
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jaja ;D w szoku jestem ;D
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby Wam ksiądz w Waszej parafii nie robił problemów z licencją
|
|
|
|
|
#2358 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
filmy faktycznie mają super, ale z wesela robi się plan filmowy przez ten cały sprzęt. Ja też chcę mieć w fajny film i znalazłam kamerzystę za 1900 bardzo mi się podoba jak kręcą i wiem, ze będę zadowolona, ale faktycznie nie ma co ich porównywać do tych z górnej pólki![]() Gdyby mi na czymś tak mega, mega zależało to na pewno bym dołożyła do tego. Nie ma sensu potem żałować. Zależy jeszcze jak stoicie z kasą to chyba najważniejsze.
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30184763]ale wiesz, że np. ten konkretny kamerzysta kosztuje 6 tys? bo faktycznie w MP Studio to ceny zaczynają się od 6 tys, ale to dopiero OD
filmy faktycznie mają super, ale z wesela robi się plan filmowy przez ten cały sprzęt. Ja też chcę mieć w fajny film i znalazłam kamerzystę za 1900 bardzo mi się podoba jak kręcą i wiem, ze będę zadowolona, ale faktycznie nie ma co ich porównywać do tych z górnej pólki![]() Gdyby mi na czymś tak mega, mega zależało to na pewno bym dołożyła do tego. Nie ma sensu potem żałować. Zależy jeszcze jak stoicie z kasą to chyba najważniejsze.[/QUOTE]no tak wiem.. i wiem jak wyglada praca MP studio. Tyle ze wlasnie tutaj jest 2 kamerzystów, bez tych wszystkich bajerów,i ale filmy mają bardzo ładne.. no chce się je oglądac i wciaga niesamowicie.. (na ich stronie pisze że dyskretnie kręcą te filmy) a teraz jak oglądam swojego to serio nie jestem zadowolono... no i boje się że będę żałować.. ten temat już od jakiegoś czasu mnie meczy.. Sami płacimy za wesele i będziemy mieć na styk *nie licząc tego kamerzysty.. ale w kopertach też coś na pewno będzie... A możliwe że znów pojade do Wiednia wówczas zarobie na tego kamerzyste Tylko czy jest sens porządnie zaciskać pasa na tego kamerzyste eh.. To jest straszne uczucie... takie rozdarcie. Ale jak na starość wyciągne film to będę żałować.. ech.. musze z TŻ jeszzce raz to przedyskutować.. tylko on troche się martwi że jednak nie zdołamy an to wszystko uzbierać.. chyba musze sie z tym jeszcze przespać :/
|
#2361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2362 |
|
Wtajemniczenie
|
Chatko usunęłaś juz ten album z picassy?
przedtem nie umiałam otworzyć, a teraz już nie ma ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- kochana poczekaj do zakupu sukni, nie rób teraz nawet przymiarek, namącisz sobie tylko |
|
|
|
#2363 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pokaż linki do kamerzystów ![]() wiem o co ci chodzi, z jednej strony człowiek chce, a z drugiej ciągle ta kasa ogranicza |
|
|
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mam ani w swojej parafii a ni w parafii D.
W sobotę idę do księdza z mojej parafii,zapytać się jak to wygląda z tą licencją co musi mi wystawić,ile wcześnie po nią przyjść i czy wogóle mi wystawi....mam nadzieję,że nie będzie robił żadnych problemów ;/
|
#2365 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się pochwale, że kupiliśmy sobie kanapę
ma przyjechać w poniedziałek |
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech Wam się ją dobrze użytkuje. Tylko grzecznie
|
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uu super zakup podoba mi się
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś z Rybnika? Gdzie chcesz wziąć ślub? Ja mieszkam w tej chwili dość blisko Rybnika. W Raciborzu.
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uciekam na Dirty Dancing
jak któraś zainteresowane jest na kanale TV4 o 20 P.S dawno temu kochałam się w Patricku P.S.2 tak jak w Tomie, Bradzie i całej reszcie
|
#2370 | ||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam i ledwo żyję, ale dziś dostałyśmy wycisk. Ale babka z aero powiedziała, że musimy się spiąć, bo nie zdążymy do Sylwestra wbić się w super kiece - nie ma to jak motywacja
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

Najadłam się jak dziki koń 

Bo tą którą zapłaciliście za kupon powinni Wam oddać w tej chwili. W końcu to niedotrzymanie warunków umowy.
Czym się te laski kierują. Masakra normalnie. Kurcz, miejscówka elegancka a tu taka suknia. Na bal przebierańców bym jej nie ubrała
nie wyobrażam sobie by później taką płytę oglądali moi rodzice i reszta rodziny
Chociaż uważam, że takie akcje są w ogóle dziwne. Po cholerę taka pokazówka
Ale ja stara jestem, to się nie znam na dzisiejszym świecie 

i że oni tak się nie wstydzili przy obcej osobie ...

jak któraś zainteresowane jest na kanale TV4 o 20