Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 19:50   #451
anuleczek19
Zadomowienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Wróciłam Nadrobiłam
Tż pojechał do pracy wiec mam chwile dla was
dzis o 20:30 na tlc porodowka leci, bedzie ktoras ogladac?

A.H

anuleczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 19:51   #452
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Co do sylwestra ja nawet jeszcze nie zaczęłam myśleć o tym...ehh chciałabym go spędzic chyba tylko z TŻ nie wiem... wyjechać gdzieś albo coś..
ja bym okropnie chciała spędzić Sylwester z TŻtem.. nie ważne gdzie i jak byle z nim, ale przez tą zagranicę to nie wiem czy damy rade...
Stary 2011-10-27, 19:54   #453
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Wróciłam Nadrobiłam
Tż pojechał do pracy wiec mam chwile dla was
dzis o 20:30 na tlc porodowka leci, bedzie ktoras ogladac?
porodówka? chyba nie chcę

będę mieszkać z facetem

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 19:59   #454
malinka9191
Zakorzenienie

witam nadrobiłami spadam teraz.. wpadne pozniej
Stary 2011-10-27, 20:02   #455
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
porodówka? chyba nie chcę

będę mieszkać z facetem
Co na to Twój Tż?
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:05   #456
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
ja bym okropnie chciała spędzić Sylwester z TŻtem.. nie ważne gdzie i jak byle z nim, ale przez tą zagranicę to nie wiem czy damy rade...
My jesteśmy razem 5 lat, a spędziliśmy razem 2 Sylwestry. Mam nadzieję, że w tym roku nie będę się nudziła sama w sylwka...

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:12   #457
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Co na to Twój Tż?
teraz już nic, trochę miał wątpliwości, ale koleś zrezygnował. mam dość już.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

się okazało, że numery pomylił

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-27, 20:21   #458
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
co do fryzjerek to powiem Wam,że strasznie nie lubię chodzić, bo zawsze zrobi coś nie tak... nigdy nie jestem obcięta/ofarbowana tak jak bym tego chciała.... mimo że chodzę do dobrego fryzjera to ....ostatnio jak poszłam we wrocku żeby mi ofarbowali włosy to tak mi zrobili że po 2tygodniach miałam siwy??? kolor... ajj w ogóle masakra...
miałam dobrą fryzjerkę to wyjechała do Norwegi tam ma własny salon...
ja też tak miałam, często nawet płakałam jak wracałam od fryzjera, najbardziej przy podcinaniu grzywki, bo zawsze miałam krzywo obcięte w końcu trafiłam na tą do której teraz chodzę. I mimo że jak na moje miasto to płacę za ścięcie dośc dużo bo 40zł, to nigdy jej nie opuszczę
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:24   #459
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
ja też tak miałam, często nawet płakałam jak wracałam od fryzjera, najbardziej przy podcinaniu grzywki, bo zawsze miałam krzywo obcięte w końcu trafiłam na tą do której teraz chodzę. I mimo że jak na moje miasto to płacę za ścięcie dośc dużo bo 40zł, to nigdy jej nie opuszczę
a gdzie chodzisz?

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-27, 20:44   #460
Molise
Zakorzenienie

Zaliczyłam Shreda !

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:44   #461
dastin
Zakorzenienie

Obejrzę Kuchenne Rewolucje i położę się. Dobranoc
Stary 2011-10-27, 21:10   #462
dudusiu
Wtajemniczenie

a ja chyba wczorajszy tap madl oglądnę

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-27, 21:25   #463
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Dość nietypowa oferta pracy:
Stabilna firma inwestycyjna, istniejąca dłuższy czas na rynku, poszukuje Panią do prac biurowych i firmowego salonu sprzedaży. Jeśli dodatkowo potrafisz stanąć na wysokości zadania... przy dwuznacznych propozycja ze strony szefa - przedstaw swoją CV + zdjęciem całej sylwetki na e-mail inwestor-inowroclaw@o2.pl. TA DECYZJA MOŻE ZMIENIĆ TWOJE DOTYCHCZASOWE ŻYCIE Przed wysłaniem zgłoszenia dobrze się zastanów... - dyskrecja gwarantowana. Umowa o pracę - rozsądne wynagrodzenie. Bliższe informacje w poczcie zwrotnej po weryfikacji zgłoszenia.
masakra
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
kobietki co myslicie:
http://moda.allegro.pl/nowosc-torebk...884726595.html
poszukuje jakiejs karmelowej torebeczki takiej zebym mogla nosic przez ramie, na dlugim pasku. no i taniej... szukalam czegos innego ale mam ograniczony budzet a ta jest niezla
bardzo ładna
Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Zaliczyłam Shreda !
super

Ale pyszny jest ten nowy sok z biedronki truskawka-banan

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
a ja chyba wczorajszy tap madl oglądnę
Oglądnij bo sesja była taka że
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 00:50   #464
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
masakra

bardzo ładna

super

Ale pyszny jest ten nowy sok z biedronki truskawka-banan

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Oglądnij bo sesja była taka że
oglądnęłam, ale średnio mi się podobał

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:16 ----------

shred dzień 3 zaliczony

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-28, 07:17   #465
mu_minka1988
Wtajemniczenie

dzień dobry. ja już w trasie, Jade autobusem. wczorajsze rewolucje mnie rozwaliły... ten chińczyk był psychiczny.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 07:30   #466
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maagdaa87 Pokaż wiadomość
Witam, też dołączam do grona PM 2013. 27 lipca
Witam nową PM

Cytat:
jak Boga kocham - ja, przeciwniczka wind, jutro będę nimi jeździć przez te zakwasy
UUU współczuje jazdy windą na naszej kochanej uczelni, nawet ja Pierwszy Leń Rzeczpospolitej Polskiej zapierniczam po schodach bo nie mam cierpliwości do nich

Cytat:
A mnie się dzisiaj Były śnił Przyleciał z dużym bukietem kwiatów. Mówił, że nie wie co mu odwaliło i że on jednak chce ze mną być do końca życia. A ja na to: "Ale ja z Tobą nie chcę być"
I wstałam w takim dobrym humorze A tu sms od Ciacha, że wraca dopiero jutro w nocy I idę sama na imprezę jutro.
Nadrobicie
Baw się dobrze Kochana

Cytat:
Czasami się zastanawiam po co się uczyłam, uczę jak i tak nei wiadomo czy będę miała pracę? Nie rzadko ląduje się gdzieś na kasie w supermarkecie z wyższym wykształceniem. Wtedy sobie myślę, że mogłam iść do zawodówki i na to samo by wyszło, a mniej nauki i pracy nad sobą...
Nawet sobie nie wyobrażacie, ile dziewczyn i facetów na studiach i po studiach pracuje na kasie. 90% pracowników jak tak gadam z nimi jak się rozliczamy, albo coś to po prostu masakra jakaś i jak się nic nie zmieni to swoje dzieci wyślę do zawodówki

Cytat:
co do pracy ja też MUSZĘ SIĘ ZEBRAĆ W SOBIE i zacząć ją pisać .. także proponuję utworzyć grupę wsparcia
Koniecznie!!! Utwórzmy grupę wsparcia

Cytat:
Napisane przez _owieczka_ Pokaż wiadomość
Cześć laski!
Melduję się w nowym wątku Chciałam jeszcze na poprzednim napisać coś, ale już nie zdążyłam... Wczoraj cały dzień przesiedziałam na uczelni, najpierw w bibliotece szukając materiałów do nieszczęsnej pracy licencjackiej, a później wieczorem wyczekując kobity z prawa cywilnego, co by mi wpis zrobiła. Do dziś nie wierzę, że mam wpisane piękne "dst" obok nazwy przedmiotu Dziękuję więc wszystkim tym, które trzymały kciukasy i wierzyły, że jeszcze się uda zdać chociaż ja sama nie wierzyłam
No nie wierzyła w nasze kciuki
Gratulacje i znajdź dla nas trochę czasu

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Oj mi to przydałoby się pobiegać, ale niestety za leniwa jestem. teraz zimno jest to już w ogóle nie będzie mi sie chciało taki sam zapał mam do ćwiczeń jak i do diet, a niestety przybyło mi jakiś czas temu tu i ówdzie i mam nadzieje do 2013 zrzucić ale znając mnie to lenistwo weźmie górę. Znacie jakieś sprawdzone przepisy na zwalczanie lenia?
Dobry seks ale to jest sprawdzony przepis na wszystko

Cześć Kochane
Nadrobiłam tylko połowę, bo muszę do pracy uciekać
Jak wrócę to nadrobię resztę
melleczko, a na jakiej Ty uczelni studiujesz? tak z ciekawości pytam
Mogę prosić o podesłanie linków do tego shreda? bo jak wszyscy to babcia tyż!!
To idę do pracy będe w porze obiadowej
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 07:31   #467
Antilia
Uzależnienie

Witam z rana, nawet nie mam czasu nadrobić dziś cały dzień w laboratorium i nie wiem kiedy wrócę a już jestem zmęczona do tego gadałam wczoraj z tż co z nazwiskiem po ślubie ale szybko uciął temat, beda z tym kłopoty

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 07:47   #468
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry. ja już w trasie, Jade autobusem. wczorajsze rewolucje mnie rozwaliły... ten chińczyk był psychiczny.
Mnie też... Nie wiedziałam, że takie zacofanie jest i w ogóle ta chinkaSzok!

Dzien dobryJa uż uciekam do pracy. Dobrze, że dzisiaj już piątek bo coś ostatnio zmęczona chodzę.

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Witam z rana, nawet nie mam czasu nadrobić dziś cały dzień w laboratorium i nie wiem kiedy wrócę a już jestem zmęczona do tego gadałam wczoraj z tż co z nazwiskiem po ślubie ale szybko uciął temat, beda z tym kłopoty
a jakie moga być kłopoty? Jakie zdanie na ten temat ma Twój Tż?
Stary 2011-10-28, 07:53   #469
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Mnie też... Nie wiedziałam, że takie zacofanie jest i w ogóle ta chinkaSzok!

Dzien dobryJa uż uciekam do pracy. Dobrze, że dzisiaj już piątek bo coś ostatnio zmęczona chodzę.

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

a jakie moga być kłopoty? Jakie zdanie na ten temat ma Twój Tż?
Tż wycofał sie z wcześniej ustalonego kompromisu. Ogólnie chcemy nosić jedno nazwisko ale żadne nie chce przyjąć nazwiska drugiego kłopoty będą takie, że pewnie skończy się tym, że każdy zostanie przy swoim ale taka wersja nikogo nie zadowala.

muszę już leciec

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla

Edytowane przez Antilia
Czas edycji: 2011-10-28 o 07:54
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 08:19   #470
19monisia89
Zakorzenienie

hej
ja już w pracy.. miałam dzisiaj mega ciężkie wstawanie, dobrze, że już piątek

mi w sumie wszystko jedno czy przyjmę nazwisko TŻa, czy swoje.. jedno i drugie beznadziejne ale raczej zdecyduję się na TŻa, co by mieć te same, co dzieci

uciekam do wpisywania umów :[

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 08:58   #471
dudusiu
Wtajemniczenie

mi też wszystko jedno, jakie nazwisko będę mieć no ale w tej kwestii tż jest trochę starej daty, więc tak jakby nie mam wyjścia, ale bez problemu wezmę jego nazwisko powinnam sobie wtedy drugi człon - man dorobić, bo z przodu będę mieć S.S.

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-28, 09:45   #472
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie chodzisz?
a do Justyny na ul.Pieszej, w sumie to jest na Jana Pawła II

co do nazwiska to moje mi się nigdy nie podobało a TŻ... ujdzie Poza ty mi sie podoba to że przejmę jego nazwisko
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 10:03   #473
tajeczka
Zadomowienie

Cześć wczoraj troche poczytałam, ale nie dałam rady nadrobić... zaraz na uczelnie śmigam, później trening i do dziadkow na chwile... Później grób z dziadkiem posprzątać i do pracy... obsługujemy wesele kolegi z pracy dzisiaj bedziemy do wieczora nakrywać, jutro od rana kończyć... cała noc, naszykować na 2 dzień do domu sie przespać 2 godzinki i znowu to samo... więc pewnie nadrobie wszystko dopiero po weekendzie... MASAKRA
a co do nazwiska to chyba będę mieć podwójne

Edytowane przez tajeczka
Czas edycji: 2011-10-28 o 10:06 Powód: dopisek
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 10:04   #474
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Też zapuszczam, ale mi rosną wolno do tego mam ich kilka na krzyż... im dłuższe tym rzadsze no ale na ślubie muszę mieć piękną fryzurę więc zapuszczam....

Mi bardzo szybko włosy rosna
W czerwu miała wygolony bok, a teraz mam już kawałek za ucho
Urosło mi ok 6 cm włosów

Cytat:
Ja sie wściekne!!!!!!!!!!!!!! Dzwonie za praca przed chwilą w sklepie odzieżowym ,a babka do mnie z pytaniem jaki stopien niepełnosprawnosci mam 1 czy 2 bo ona tylko takie osoby potrzebuje !!!!

Teraz przeważnie tylko ze stopniem potrzebują, tylko że takie rzeczy sie pisze w ogłoszeniu przecież

Cytat:
kiedyś przed weselem byłam umówiona na czesanie do fryzjerki u której czesałam się zawsze i i obcinałam, 2 razy potwierdzałam a co się okazało jak przyszłam w sobotę przed weselem nie było mnie na liście... czesała mnie praktykantka zapłaciłam 95zł!!!!!! a wyglądałam tak, że wróciłam do domu to wszystko rozwaliłam i mama mnie uczesała niebo lepiej niż ona...

trauma do dziś...

masakra, czasami taka fryzure odwala, ze szok. Jak byłam w anglii u Mojej siostry na chrzcinach to też fryzjerka nas czesałą, ja jeszcze jakoś wygladałam, ale Moja siostra wygladała jakby miała jajko na głowie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
za ułożenie włosów to chyba normalna cena

U mnie więcej niż 45 zł na czesanie nie biorą

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 10:10   #475
dastin
Zakorzenienie

Co do nazwiska to podoba mi się moje i Tż-ta Nawet ładnie by brzmiało gdyby było dwuczłonowe ale raczej zostanę przy tż-ta nazwisku
Stary 2011-10-28, 10:15   #476
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam znajomą fryzjerke i za odrosty pasemek płaciłam 40zł, a włosy mam 3 cm poniżej zapiecia stanika, za ułożenie np. na wesle tez 30zł, nigdy nie skasowała mnie wiecej niz 40zł.

Kurcze! ja przez ten brat pracy chyba popadam w depresje;/ non stop tylko laptop, nie wychodze z pokoju, nie mam na nic ochoty, po wszystkich krzycze i jestem ciagle oburzona, nawet Tz dzis oberwał za nic ale przynajmniej on to rozumie..

Kochana ja też tak miałam az mama na mnie wsiadła, ze nawet z nia nie siedze nie pogadam Chodziłam cała nabuczała i wogóle teraz jak mam prace to jest całkiem inaczej...
3mam mocno kciuki żebyś jak najszybciej znalazła prace

Cytat:
bywało ostrzej.. ale teraz jakoś tak inaczejPróbowaliśmy wczoraj wyjaśniać i dzisiaj też ale coraz bardziej pogarszaliśmy sytuacjęRzadko kiedy mam z powodu kłótni takiego doła...
porozmawiajcie kochana i ochłonijcie...;*

Cytat:
Kochana u mnie w salonach kosm. - wymagaja doświadczenia min 2 lata , a ja mam niecały rok. Każdy salon w mieście juz obeszłam. Robie tipsy manicure i pedicure sama w domu (po znajomych)- ale kokosów z tego nie ma. Raczej dla podtrzymania umiejetnosci i hobby.

Po stażu nie mieli etatu,żeby zostawić. A miałąm nadzieje,do końca że coś sie znajdzie, ale niestety Urząd pracy?? praca dla górników, elektryków,lakierników, blacharzy, cukiernikow, rzeźnikow. Wszystko dla mężczyzn. A jak już jest coś dla kobiet to albo wymagania doświadczenia nie wiadomo ile, albo przeszkadza im że studiuje zaocznie (bo praca np. 7 dni w tygodniu), a teraz monotonią jest wymagane orzeczenie o niepełnosprawności.;/ także kolorowo nie ma..;/

Aa i ostatnio jak bylam w PUP dowiedziałam sie ze staż (ktory mi sie jeszcze należy pół roku) nie dostanę . Bo są inne osoby które jeszcze na stazu nie były i one teraz mają pierwszeństwo.

Myślałam o otwarciu wlasnego salonu , ale po pierwsze u mnie w miescie jest ich multum. A po drugie chcą miec fajny salon i dobrze wyposażony trzeba na dzień dobry miec ok 150 000 zł. A w kredyt nie zamierzam się pakowac.;/

PUP to jest jedna wielka porazka. Dla kobiet nie ma żadnej oferty pracy, u Nas to wogóle nie ma nawet staży, bo urząd nie ma pieniędzy

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Mój też parkuje tylko tyłem

Ja mam świetną fryzjerkę. Ale aktualnie jest po porodzie i czekam aż wróci Bo muszę skrócić włosy

Będzie dobrze, my też się pokłóciliśmy

Oooo podsunełaś mi pomysł Bo kombinujemy co robić na Sylwestra, a to nie jest głupie

Hej
Po jazdach super Posiedziałam u rodziców i niedawno wróciłam
Zabieram się teraz za sprzątanie mieszkania.

My z TŻem się dziś ostro pokłóciliśmy z rana i najgorsze jest to, że poszedł do pracy a my się nie pogodziliśmy Nie lubię tak

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

KLUB

Ja też nie lubie sie rozstawiac z tz pokłócona... wtedy mam 100 myśli na minute, a niedaj Boże jak jakaś karetke usłysze...

Cytat:
Dość nietypowa oferta pracy:
Stabilna firma inwestycyjna, istniejąca dłuższy czas na rynku, poszukuje Panią do prac biurowych i firmowego salonu sprzedaży. Jeśli dodatkowo potrafisz stanąć na wysokości zadania... przy dwuznacznych propozycja ze strony szefa - przedstaw swoją CV + zdjęciem całej sylwetki na e-mail inwestor-inowroclaw@o2.pl. TA DECYZJA MOŻE ZMIENIĆ TWOJE DOTYCHCZASOWE ŻYCIE Przed wysłaniem zgłoszenia dobrze się zastanów... - dyskrecja gwarantowana. Umowa o pracę - rozsądne wynagrodzenie. Bliższe informacje w poczcie zwrotnej po weryfikacji zgłoszenia.

O ku*wa...

Cytat:
ahhh Tżcisko zjadł obiad i poszedł spać, bo zmęczony...

a ja dalej walcze z ta ulotką....
mu_minka maaasakra co za oferta... kurde...
aa powiedz skąd Ty jesteś?? Bo Inowrocław to moje rodzinne miasto

Co do sylwestra ja nawet jeszcze nie zaczęłam myśleć o tym...ehh chciałabym go spędzic chyba tylko z TŻ nie wiem... wyjechać gdzieś albo coś..

Dla mnie w tym roku najazniejsze jest to żeby spędzić sylwestra z tz
Możemy nawet oglądać telewizor, ale zeby być razem

30/30 shred
Stary 2011-10-28, 10:21   #477
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
A ja myślę nad menu na urodziny TŻ

Myślicie, że to http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/przepisy/ostatnio-...kebabowa,33549 na ciepłą kolację byłoby dobre? Dodałabym jeszcze pieczarek, żeby więcej rzeczy było
No i najpierw zrobiłabym ją jaka wychodzi

Link nie działa

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Zapiekanka kebabowa

piersi z kurczaka, dwie sztuki
makaron, najlepiej rurki, 750g
średniej wielkości cebula, 1 sztuka
ser żółty, 40 dag
przyprawa do gyrosa i kebaba, opakowanie
Bułka tarta, szklanka
MARGARYNA LUB MASŁO, 50g
koncentrat pomidorowy lub ketchup, 2 łyżki
sól, szczypta
majeranek, szczypta

to przepis z niedziałającego linku

Dla mnie pycha

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
oo i wszystkie uciekają :/

ja na allegro też dosyć często kupuję, mój TŻ zamawia w ten sposób baardzo dużo częsci używanych do samochodów i swojego papajka

a właaasnie, ostatnio TŻ przeżywa "żałobę"
gdzieś w styczniu/lutym zaczął tworzyć swój własny traktorem i teraz pożyczył go koledze do wywożenia jakiegoś drzewa z lasu wiecie jak on to przeżywa?
"a jak go porysują?"

Cytat:
jaja trochę, bo do mieszkania, do którego miałabym się ewentualnie przeprowadzić właśnie wszedł jakiś koleś najlepsze jest to, że w szufladzie mam klucze do drzwi

Cytat:
Wróciłam z zajęć
Czytam o tych kłótniach i się zastanawiam czy może coś w powietrzu jest... Ja się z Ciachem pożarłam, przez smsy O jutrzejszą imprezę oczywiście. Pewnie jak wróci to się dogadamy

Ojj pogodzicie sie pewnie;D jak pomyslicie o zblizających sie Mikołajkach

Cytat:
TŻcisko wróciło i od razu mnie wycałowało
Czyli już po kłótni - tfu tfu nie zapeszając
Tak więc uciekam do niego, a potem nyny, bo jutro o 5 pobudka do pracy
Dobranoc

Super, ze jest już oki

30/30 shred
Stary 2011-10-28, 10:29   #478
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Kochana ja mam takie samo zdanie co Ty...
3mam moco kciuki żeby sie Wam udało spędzić razem sylwestra...

Cytat:
My jesteśmy razem 5 lat, a spędziliśmy razem 2 Sylwestry. Mam nadzieję, że w tym roku nie będę się nudziła sama w sylwka...
3mam kciuki zebyście też razem spędzili sylwestra
a tak wogóle to dlaczego tylko 2 razem spędziliście??

Cytat:
Zaliczyłam Shreda !

Cytat:
oglądnęłam, ale średnio mi się podobał

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:16 ----------

shred dzień 3 zaliczony

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Witam nową PM

UUU współczuje jazdy windą na naszej kochanej uczelni, nawet ja Pierwszy Leń Rzeczpospolitej Polskiej zapierniczam po schodach bo nie mam cierpliwości do nich

Nadrobicie
Baw się dobrze Kochana

Nawet sobie nie wyobrażacie, ile dziewczyn i facetów na studiach i po studiach pracuje na kasie. 90% pracowników jak tak gadam z nimi jak się rozliczamy, albo coś to po prostu masakra jakaś i jak się nic nie zmieni to swoje dzieci wyślę do zawodówki

Koniecznie!!! Utwórzmy grupę wsparcia

No nie wierzyła w nasze kciuki
Gratulacje i znajdź dla nas trochę czasu

Cześć Kochane
Nadrobiłam tylko połowę, bo muszę do pracy uciekać
Jak wrócę to nadrobię resztę
melleczko, a na jakiej Ty uczelni studiujesz? tak z ciekawości pytam
Mogę prosić o podesłanie linków do tego shreda? bo jak wszyscy to babcia tyż!!
To idę do pracy będe w porze obiadowej

Kochana ja przesyłałam dziecwzyną te linki, ale nie wiem gdzie one są;p
bo ja mam ściagnięte shreda na kompa pewnie dziewczynki Ci prześlą linki

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Hej piekne
Nadrobiłam Was a teraz zmykam zaliczyć 18 dzien shreda
Jeszcze dziś do pracy i weekend

30/30 shred
Stary 2011-10-28, 10:49   #479
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry . Nadrobiłam i zostawiłam wiadomość już w klubie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Tż wycofał sie z wcześniej ustalonego kompromisu. Ogólnie chcemy nosić jedno nazwisko ale żadne nie chce przyjąć nazwiska drugiego kłopoty będą takie, że pewnie skończy się tym, że każdy zostanie przy swoim ale taka wersja nikogo nie zadowala.

muszę już leciec
a podwójne nie może być?

co do nazwiska, ja kocham swoje i ciężko przeżyję jego utratę . Podwójnego mieć nie mogę bo oba nazwiska są długie (21 liter razem ). TŻ nie chce się zgodzić na moje zostanie przy swoim, bo uważa że żona ma mieć nazwisko męża. I klops. Zatem ugięłam się przyjąć nazwisko TŻ-ta, ale czasem się z nim jeszcze droczę

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

równo 6 miesięcy zostało do naszego wydarzenia , zwanego ślubem
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 10:57   #480
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
oj tak, dobrze powiedziane

Witajcie, dziś jestem cała obolała. Wczoraj wracając z pracy nie zauważyłam krawężnika i oczywiście przewróciłam się, potłukłam kolana, pogubiłam zakupy. No ale najważniejsze że żyję
Jestem z tych, które na prostej drodze się potkną
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości