|
|
#4081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
kawa a ile jesteście razem?
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4083 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ktoś by pomyślał, że niby nic... a jednak sam fakt jest najcudowniejszy i nie ważne gdzie, ważne jak!! ![]() Gratuluję
|
|||
|
|
|
#4084 |
|
Zadomowienie
|
Aaa to są tu dziewczyny z krótszym stażem od Ciebie
|
#4085 |
|
Wtajemniczenie
|
pierścionek ładny.... aż nie wiem co napisać... jeszcze tylko jutro i 4 dni wolnego...może wyśpie się wkońcu.
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuu ładny.. ale juz go gdzies widzialam:P
si od sierpnia![]() oczywiscie ze nie:P |
|
|
|
#4087 |
|
Zadomowienie
|
Cóż - Apart = sieciówka i nie ma co ukrywać, w każdym sklepi jest to samo
ale i tak mi się podoba i nikt mi go nie obrzydzi :P Jest jedyny i wyjątkowy, obojętnie co by kto nie mówił, a dlaczego? Bo jest od mojego NARZECZONEGO!! A jeszcze mam powód do świętowania - pogodziłam się z moją przyjaciółką- to jest MEGA RADOŚĆ!
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Calipso gratulacje z powodu tylu okoliczności
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
nikt Ci go nie chce obrzydzac. przeciez najwazniejsze ze Tobie sie podoba
. inni niech sie fakaja, ja wiem ze P. wylookal jakis pierscionek w YES jak bylismy w poznaniu a teraz i YES i Kruk sa w Kaliszu wiec ma blisko haha
|
|
|
|
#4090 |
|
Zadomowienie
|
No nawet jakby ktoś chciał - nie dałby rady
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie
![]() Mam 22 lata, studiuję i jestem w stałym związku już ponad 3 lata. Pamiętam jak nie mogłam doczekać się zaręczynowego pierścionka, tak naprawdę czułam, że mój mężczyzna oświadczy mi się w minionego Sylwestra, ale północ przyszła, korki od szampana wystrzeliły.. a pierścionka nie dostałam. Ależ byłam zawiedzona! W marcu, dokładnie 7 marca, Tż podczas odwożenia mnie do domu ze wspólnych zakupów oświadczył mi się w .. samochodzie! Byłam w szoku ![]() Pierścionek okazał się trochę za duży, ale zmniejszono go fachowo, a poza tym wewnątrz widnieje wygrawerowane imię mojego przyszłego męża. Jak wyznał mi mój ukochany pierścionek nosił ze sobą od grudnia, ale wciąż "czekał na odpowiedni moment"
|
#4092 |
|
Zadomowienie
|
A mnie się ten pierścionek podoba. Dla mnie nie musi być wyjątkowo oryginalny - ważne, że delikatny i subtelny.
![]() W sumie, to ucieszyłabym się nawet z tej zawleczki od nakrętki Tymbarka w formie pierścionka. Oj tak...
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już to zapowiedziałam
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile zaręczyn tyle różnych historii ![]() no i gratuluję
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
widzialyscie Gessler dzisiaj? ale tragedia i masakra w tej chinskiej restauracji, tragedia, jeszcze kucharz ja zjechal. totalna masakra
|
|
|
|
#4096 |
|
Zadomowienie
|
nie nie oglądałam... stąpam po ziemi, ledwie jej muskając i nie interesują mnie tak przyziemne sprawy jak program Gesslerowej :P <hahaha>
Nie no ale tak na poważnie - nie umiem Wam opisać tego, co dzieje się we mnie! Jest MEGA! ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Kładę się pomału spać.. teraz w sumie dopiero do mnie DOCIERA! Matko.. jestem jak w amoku !
|
|
#4097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zawsze oglądam powtórki Zwiastun już zapowiadał, że odcinek będzie niezły. Czasami to ja nie wiem po co oni ją tam zapraszają jak nie chcą potem współpracować, szczególnie, że babka ma głowę na karku jeżeli chodzi o sprawy prowadzenia gastronomii, w końcu sama ma sieć swoich restauracji, gdzie świetnie się wszystko kręci
|
|
|
|
|
#4098 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja myję głowę tylko wieczorem! po 1. jestem leniem, po 2. tak dla mnie zdrowiej... przecież ja muszę suszyć włosy jakieś 30minut i jak z rana wyleciałabym z rozgrzaną od suszarki głową to zapalenie zatok gotowe (wiem, bo czasem próbowałam...) no i dla włosów lepiej bez szuszarki... więc wieczorem myję, kładę się z mokrymi i rano wstaję i tadam, gotowe, włosy dalej mokre tzn. trochę, i już delikatnie je dosuszam, nie przez pół godziny ![]() super! białe złoto, fajne ![]() wspaniała wiadomość! gratuluję Cytat:
ah, o to Wam się opłaca kupić taki bilet gratulacje dla mamy! Cytat:
Cytat:
ja się tak hurtowo wyleczyłam jakieś 8 lat temu (po jakichś 8latach niechodzenia do dentysty ) i od tamtej pory nic nie miałam robione w sumie muszę zapisać się na kolejny przegląd w grudniuCytat:
ah, normalnie nie mogę sobie wyobrazić tego uczucia tak bardzo chciałabym już! znów te motyle w brzuchu czuć się tak wyjątkowo planować sobie wszystko w główce wiedzieć że On chce tylko mnie! ah, ah! dziś spędziłam miłe popołudnie z TŻ, byliśmy razem aż 5h tam zjedliśmy pyszne gofry i oglądaliśmy śpiewającego Gienka Loskę pod kolumną Zygmunta potem pojechaliśmy do domu kupując po drodze piwo i cukierki w domu po obiedzie wypiliśmy razem piwko i przygotowaliśmy dwie oferty dla TŻ do pracy, było miło uwielbiam jak razem z TŻ mamy dobre nastroje dobranoc
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
ale motyw z pandą był dobry ![]() no nic, czas się zbierać i na uczelnię. miłego dnia |
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
moniq to fajnie, że dzień spędziliście razem- ja nie mogę doczekac sie jutra i niedzieli- w końcu razem 2 całe dni spędzimy-mam wolny weekend, tż też
w nocy nie mogłam znów zasnąć no masakra...ale na szczęście dziś ostatnia nocka samotna .sylvi oglądałam i w szoku normalnie byłam jak ta chinka zaczęła histeryzować..widać, że to musiało być chyba nie pierwszy raz , że tak sie go boi
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
heej
ja wróciłam z uczelni i w końcu mam długii weekend |
|
|
|
#4103 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ładny Cytat:
![]() Cytat:
Kochane, ja wczoraj spędziłam cudowny dzień z moim Skarbeńkiem ![]() Przywiózł mi piękny bukiet róż z okazji imienin ![]() Ale póki co cieszę się dniem wczorajszym ![]() Ale nastukałyście myślałam że nie nadrobię nie róbcie tak więcej jak mnie nie będzie
|
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
Ja widziałam raz jedyny program z Gessler. Nie przepadam za tą kobietą. Wiem, że taka jest formuła programu, ale mimo to odbieram ją jako bardzo antypatyczną. To co ona robi można robić równie dowcipnie z lekką nutką ironii, ale ona mnie po prostu drażni.
TŻ ma do wykorzystania bodajże 21 dni urlopu i ma to zrobić (za poleceniem przełożonego) w tym roku. W końcu jakaś dobra wiadomość.
|
#4105 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
lecę, będę wieczorem paa
|
|
#4106 |
|
Zadomowienie
|
No to fajnie że w tym roku
spędzicie pewnie razem ten urlop ![]() Pa Moniś ![]() Ładnie, jak jestem to się Wam nie chce pisać
|
#4107 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj do mnie rano Tż dzwoni, i pyta jak tam...No to ja mu mówie,że jak przyjeżdża to ja będę mieć wolna chatę na cały miesiąc. On;,,to ma być zaproszenie dla mnie''? ja:,,a tobie to jeszcze zaprosze trzeba, które klucze ci dorobić? od garażu czy drzwi wejściowych? on:,,no to mi sie podoba''....
|
|
|
|
#4108 | ||||
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładny
ale gdzieś już taki widziałam tylko, że złoty.. ![]() Cytat:
a co TŻ sądził wtedy o tych planach? Próbowałaś ponownie porozmawiac z nim o tym? Są powody, przez które nie możesz dowiedzec się o tych KONKRETACH? ![]() Cytat:
Najważniejsze, że Ci się podoba, bo Ty go przecież będziesz nosic a Ile ludzi tyle opinii i gust Gratuluję jeszcze raz! Cytat:
Jak widać warto było czekać![]() Mnie się wydaje, że nie powinno za bardzo samej 'wyznaczać' sobie terminu, kiedy CHCEMY by TO nastapiło, bo tak naprawdę robimy same sobie krzywdę i niepotrzebnie dopada nas zawód Niespodzianka jest najfajniejsza Cierpliwości.. PS. Ja też wyczekuje 'cierpliwie' ![]() Cytat:
Tyle pozytywnych emocji ale i tak dziwię Ci się, że możesz tak spokojnie iśc spac! Ja z wrażenia bym nie przespała nocy
|
||||
|
|
|
#4109 |
|
Zadomowienie
|
Haha
ja i nie spać? tzn...no pierwszej nocy nie umiałam zasnąć ;] ciężko mi się spało hahaDzięki dziewczyny za gratki i ciepłe słowa! Trzymam kciuki za KOLEJNE!! ![]() Niesamowicie uskrzydla mnie, jak mój A teraz do mnie pisze smsy "moja narzeczona" albo tak do mnie mówi... eh... jak ja Go kocham! ![]() Ale powiem Wam, byłam na cmentarzu groby pomyć i spotkałam swojego ojca. Powiedziałam mu, a on potraktował informację, jakbym mu powiedziała "właśnie byłam u piekarza i kupiłam bułkę" : "co z tego" ... z reszta jego matka czyli de facto moja babka - tak samo do tego podeszła :/ i jest mi smutno i utwierdzam sie w przekonaniu, że na weselu go nie będzie... ...a ono odbędzie się 3. VIII 2013
|
|
#4110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No cóż, rodziców się nie wybiera jak to mówią To już data jest ustalona? gratuluję!!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ktoś by pomyślał, że niby nic... a jednak sam fakt jest najcudowniejszy i nie ważne gdzie, ważne jak!!

i jak z rana wyleciałabym z rozgrzaną od suszarki głową to zapalenie zatok gotowe (wiem, bo czasem próbowałam...) no i dla włosów lepiej bez szuszarki... więc wieczorem myję, kładę się z mokrymi i rano wstaję i tadam, gotowe, włosy dalej mokre 
) i od tamtej pory nic nie miałam robione
znów te motyle w brzuchu

nie róbcie tak więcej jak mnie nie będzie