|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Peach bo ptaszek nie miał skrzydeł i tak bardzo chciał polecieć,że robił wszystko aby tak się stało
chyba dobrze zrozumiałam.
|
#2972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz na szczescie w domu albo mnie nie ma, albo śpie, więc jakos nie mam potrzeb, tylko tż biedny![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Frezi obiecuję, że będę od tej pory intrygować non stop:P kiedyś też przerabiałam krzyżyki, ale szlag mnie trafiał, bo za wolno to szło i nigdy nie doszłam do końca żadnego obrazka Peachja też jestem mega panikarą i jak nie miałam akurat plastrów to niezłe jaja odchodziły. Łącznie z tym, że co dwa dni byłam gotowa robić testy mimo, że szans oczywiście nie było:P Ilsa okej okej ciuszki ciuszkami, ale wózek? No wózka dziecku pożądnego nie dać? Każdy chciałby mieć fajny, szpanerski wózek Mnie się np marzy taki mały, zgrabny, sportowy... Ford RS Focus
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-10-27 o 22:35 |
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik mi się to nie wydaje dziwne. Właśnie dlatego, że dzieci szybko wyrastają i jeśli jest możliwość kupienia czegoś taniej, to ja osobiście bym skorzystała. Co do porównania wydawania pieniędzy na konia i dziecko.... no wiesz, dla konia taniej owsa nie kupi, a jeśli dla dziecka może kupić coś taniej...
Dla mnie to normalne.
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Nie złoszczę się. Mam większe zmartwienia niż pani i jej jajka.
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie co jakiś czas dzwoni jakaś babka i chcę gadać z Izą,a ja ciągle mówię,że to pomyłka,a raz groziła mi,że pójdę siedzieć bo jej kasy nie oddałam. Mówię,że pomyłka, a ta,że taką taktykę sobie wymyśliłam....
Peach i przywiązany do drzewa (?) skoczył z góry i leciał. I na koniec dostał skrzydła
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-10-27 o 22:37 |
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
kiwi nie potrafią latać.... i ta historia jest o tym, że kiwi przybija drzewa na pionowej ścianie i potem spadając w dół wydaje mu się, że leci pośród tych drzew.... bardzo wzruszające
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to że inna kobieta wytarła lekko rączki też nie byłoby dla mnie problemem. Fajnie jest otoczyć dziecko wszystkim co najlepsze alea) ono tego nie będzie pamiętać b) najlepsze dla niego to zabezpieczyć mu przyszłość a nie dawać najładniejsze wózki i ubranka sorry, taka moja opinia
|
|
|
|
|
#2980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze! jak masz sama siłę, to chłopa trzeba hartować ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
W poprzednią sobotę znowu dzwoniła. No kurde mogła by w końcu poprawić ten numer.
|
#2983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zgłoś na policję sprawę o nękanie, skoro do babki nie dociera, że pod zły adres trafiła
|
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko,że ona dzwoni tak co pół roku, I zawsze tą Izę chcę. A słychać,że to jakaś satrsza babka jest
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Spać
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się z Tobą poza tym idąc tym tokiem, co Ilsa przedstawiasz..... po co matka kupuje sobie markowe, drogie ciuchy? że na dłużej? z innych sklepów też są ciuchy na długo... więc zamiast np. kupować w United Color, może iść do Reserved i też będzie git.... albo w szmateksie znaleźć taniej oryginalną bluzkę również na długo, skoro jest taka oszczędna przy dziecku.... tak jak mówię... nie popieram skrajności... zawsze jest złoty środek... ale jeśli chodzi o dziecko, to nigdy niewiadomo jakie choroby (żółtaczka, ospa, różyczka itp.) miało poprzednie dziecko i zwyczajnie balabym się ubierać ubrania z nieznanego źródła maleństwu
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
Ja tak na szybko, bo jak zwykle padam ze zmęczenia jeszcze w "długi weekend" sobie nie odpocznę ani się nie wyśpię, bo mam szkołę, a w pon. pracuję. Ok pożaliłam się ![]() Zaczęli nam murować bloczki fundamentowe dziś Koleżanka mi farbowała też włosy i super blond mi wyszedł Bisia trzymam cały czas za Was, miałam na dniach się do Ciebie odezwać a jakie zmiany u A. i T. Szczęśliwi są, co?Jusia współczuję tego cierpienia ![]() peach test zrób!! majasn gratuluję I to tyle co pamiętam, idę spać, dobranoc
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sobie nie kupuję nowych ubrań, jedynie spodnie nowe bo w szmateksach są obrzydliwe. Nie widzę powodu żeby dziecku w wózeczku kupować nowe śpioszki, starczy mu jak zacznie być modne po przedszkolu
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Wtajemniczenie
|
szczesliwa mama - szczesliwe dziecko
![]() ja chce kupywac swojemu dziecku ubranka nie mowie, ze kazde maja byc nowe bo np moja mama trzyma chyba jeszcze po mnie spioszki (ciekawe czy je mole zjadly) , jesli ktos byl w potrzebie to zawsze dostawal cos od rodziny co mial male dziecko i rade sie dawalo ... i chcialabym kiedys w przyszlosci nie musiec jakos specjalnie oszczedzac na dziecku . wiadomo, ze roznie moze byc ale najzwyczajniej w swiecie nie chcialabym by moje dziecko mialo wszystkie uzywane ubranka ... poza tym jest Pepco - sklep w ktorym sa rozne rzeczy, lampy, swiece, szklo, spioszki do dziecka za pare zlotych, skarpetki tak samo, czapeczki mozna znalezc fajne rzeczy
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-10-27 o 23:10 |
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, ile Wy piszecie
cześć Peachka ja lubię czasem iść do lumpeksu. To chyba tyle, bo ledwo widzę na oczy... wybieram prezenty i kosmetyki sobie na All, jutro jeszcze Rossmann i zakupy do domu, więc pół wypłaty pójdzie ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- aaa, idę jeszcze zrobić ten test st od Ilsy na ślub
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dlatego mówię... ile ludzi, tyle opinii... każda z nas jak będzie mamą, to postąpi wg swojego schematu ja należę do osób wyznających zasadę, że jeśli mnie stać, to kupuję, jeśli nie...... szukam innych rozwiązań... a gdyby kobieta miała myśleć w kategoriach, że mąż zaraz może mieć zawał, to ludzie nie mieliby własnych mieszkań na kredyty, ani dogodnego życia, bo nóż widelec zaraz coś się stanie... trzeba żyć tym co jest tu i teraz..... i jeśli mam na coś ochotę w tej chwili, to nie myślę z wyrzutami, że "mój Boże, nie powinnam, bo co jeśli za 40 dni wszystko stracę?" jakie by to życie było, gdybyśmy non stop myśleli o najgorszym? |
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
A co kupujesz?
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam sprawdzony szmateks (nie śmierdzi
) i dziecku bym tam kupowała czasem ciuchy, a jak nie, to tak jak moja znajoma - za dwa kartony ubrań na Allegro zapłaciła 300 zł, a ciuchy są fantastyczne, i zimowe, i dżinsy, i sztruksy, i sweterki. ma ich masę
|
|
|
|
#2996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
bratu zegarek, teściowej kubek termiczny (ale z zewnątrz ceramiczny - ładny
), mamie mojej róż do policzków, sobie też róż, cienie, tusz do rzęs. Jutro kupuję balsam do ciała dla kuzynki P., wywołam zdjęcie dla kuzyna P., zamówię czterolistne koniczynki na Toys4Boys, a sobie kupię olejek na rozstępy, żel do włosów, odżywkę do mycia głowy, a potem to już żywność masakra...
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To znaczy - jak widzę coś w okazyjnej cenie to kupię Tak jak buty za 59zł ![]() Nie umiem tak po prostu iść do sklepu i kupić ubrania w sieciówkach, tak bez wyprzedaży. Nawet jak mi coś jest potrzebne to zwlekam. Mało mam takich rzeczy z pierwszej ceny - a jak już kupię jak np. kurtkę na zimę z 2 sezony temu z HM to bardzo o nie dbam ![]() W sumie o wszystko bardzo dbam. Lubię iść na bazarek i coś wykopać ale jak coś mi się wydaje za drogie to też nie kupię. Nawet jak mi coś jest potrzebne i powinnam kupić.Ostatnio z takich fajniejszych rzeczy trafiła mi się różowa koszulka z bawełny w carrefour za całe 2 zł ![]() Ale w lumpkach nie kupuję, jak babcia żyła to czasami z nią chodziłam, ale kupowano mi co najwyżej włóczkę na ubranka dla misiów
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
chyba czas na sen
![]() chciałabym, żeby mi się dzisiaj coś fajnego przyśniło ![]() jakieś motylki, albo ptaszki.... tylko nic z wodą, bo to niebezpieczna zabawa ![]() dobranoc |
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
230 zł poszło na Allegro
OK, lecę spać, paaa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

chyba dobrze zrozumiałam.

a ona trwała zaledwie niecałe dwa miesiące 
Mnie się np marzy taki mały, zgrabny, sportowy... Ford RS Focus
pomyliła się starsza kobitka 

a to że inna kobieta wytarła lekko rączki też nie byłoby dla mnie problemem. Fajnie jest otoczyć dziecko wszystkim co najlepsze ale
13.03.2008

trzymam cały czas za Was, miałam na dniach się do Ciebie odezwać