|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
Hej
Shanaya nie poddawaj się. Znajdziesz pracę. Dwa miesiące temu też szukałam pracy. Wysyłałam cv i też była cisza ale w końcu udało mi się znaleźć pracę. Ty też Kochana znajdziesz U mnie wiosną otwierają nową galerię handlową to ktoś znajdzie pracę. A za parę miesięcy otwierają też galerię ale małą. Będą szukali do pracy. U nas w mieście niby dużo pracy jest ale wszędzie wymagają stopień niepełnosprawności bo nie muszą płacić za takiego pracownika składek. Trochę mnie to denerwuje. Bo nawet do sprzątania biurowców potrzebują emerytkę lub rencistkę lub ludzi z orzeczeniem o niepełnosprawności. Ale czy emerytka ma siłe sprzątać dajmy na to 4 piętrowy biurowiec? Wątpię. Co tam u was? W końcu dłuuugi weekend Macie już plany? ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30195416]Hej
Shanaya nie poddawaj się. Znajdziesz pracę. Dwa miesiące temu też szukałam pracy. Wysyłałam cv i też była cisza ale w końcu udało mi się znaleźć pracę. Ty też Kochana znajdziesz U mnie wiosną otwierają nową galerię handlową to ktoś znajdzie pracę. A za parę miesięcy otwierają też galerię ale małą. Będą szukali do pracy. U nas w mieście niby dużo pracy jest ale wszędzie wymagają stopień niepełnosprawności bo nie muszą płacić za takiego pracownika składek. Trochę mnie to denerwuje. Bo nawet do sprzątania biurowców potrzebują emerytkę lub rencistkę lub ludzi z orzeczeniem o niepełnosprawności. Ale czy emerytka ma siłe sprzątać dajmy na to 4 piętrowy biurowiec? Wątpię. Co tam u was? W końcu dłuuugi weekend Macie już plany? ![]() Miłego dnia Witaj jakie plany? hmm w dziś odpoczywam Jutro i w niedzielę mam trochę nauki a poniedziałek z TŻ i wtorek najpier jadę z rodzicami na groby a później spacer po zmroku na cmientarz z TŻ
Edytowane przez natasia20 Czas edycji: 2011-10-28 o 12:34 |
|
|
|
#4053 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ukrywam się ![]() Kochany psiaczek. Moja Nela ze mną śpi w łóżku, w nogach ![]() Moja Kochana enamourko znajdziesz pracę ![]() Ty i Shanaya na pewno coś znajdziecie
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sobota jest jutro?
![]() Ej... ja też chcę znaleść pracę
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś nie mam planów. Mój Tż w Święto Zmarłych będzie w pracy i spacer wieczorem nie wypali
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
nienaruszona widziałam Cię o, tam na dole! I nie pisałaś nam nic
![]() Mój Baksik jest kochany, ale nie wtedy kiedy pancię budzi, żeby go głaskała On nie może na łóżku spać. Może tylko wejść z łapkami na łóżko, tak, że tylko nogi mu stoją na podłodze a on cały na łóżku jest To prawie to samo jakby cały wlazł, ale mama mu tylko na takie leżenie pozwala.
|
|
#4058 | |
|
Konto usunięte
|
Znajdziesz
![]() Cytat:
![]() Przyznaję się ! Wczoraj faktycznie nie pisałam a byłam wieczorem < wstydzi się> Tylko nie bij! Moja Nela leży u mnie na łóżku ![]() To pupilek rodziny i ona na podłodze nie śpi. Tylko latem gdy jest gorąco to szuka ochłodzenia. Czasami tylko na dywanie w pokoju ![]() Nasza Nela czysta jest , więc czemu mam jej zabronić. Ona robi te swoje oczka jak Kot w butach ze Shreka ![]() oooo tak ![]() A zimą to w ogóle śpi u mnie w łóżku przykryta kocykiem ![]() Ale tylko u mnie śpi i rozkłada się na całe łóżko prawie ! hehe ![]() Gdyby była wielkości owczarka to w życiu by ze mną nie spała. Za małe łóżko by było
|
|
|
|
|
#4059 |
|
Konto usunięte
|
untouched to powiem ci że szybko znalazłaś prace, ja szukam od lutego i nic. Kilka rozmów i cisza. nie jest łatwo naparwde. jak tak dalej będzie to chcemy z M. wyemigrować, powoli dochodzę do wniosku, że u nas w kraju nie da się życ bezstresowo, że nie zabraknie do przysłowiowego 1. tak samo uważam, że bez znajomości bardzo trudno znaleźć pracę.
lepie pierogi z czereśniami będzie pyszny obiadek
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Nienaruszona! "Ten wątek obecnie przeglądają: " Tu byłaś! o!
![]() Ale nie będę bić ![]() Mój też czysty, ale mama mu nie pozwala na łóżku leżeć. Jak jej nie ma, to ja z siostrą mu pod główkę poduszki kładziemy, albo w nocy zrzucamy kołdrę z łóżka, żeby Baksiuniowi wygodnie było ![]() Tylko on nerwowy jest, bo tata mu strasznie dokucza ;// My się drzemy, żeby go nie denerwował a on dalej swoje. Mów do słupa a słup jak dupa ;/ Ja pierożki z kapustą i grzybami tylko uwielbiam! ii kocham!
|
|
#4061 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mały jest we mnie zakochany. Ciąglę tylko o mnie mówi, ostatnio swoim rodzicom powiedział, że on chce bym z nim zamieszkała. To taki przytulasek, powtarza, że mnie kocha ![]() Jego poprzednia opiekunka nie traktowała go dobrze i ją zwolnili. Ja przyszłam na jej miejsce i mały mnie polubił z wzajemnością ![]() Dzięki małemu wiem, że chcę pracować z dziećmi ![]() W poprzedni piątek miał urodzinki . Teraz ma 6 lat! i jaki dumny jest z tego powodu ![]() Cytat:
![]() uhhh kamień spadł mi z serca , że nie będziesz mnie bić heh ![]() Widzę podbił Twoje serce ![]() Moja też nasze serca podbiła , wystarczyło jedne spojrzenie ![]() Pewnie Twój tata chce się z nim podroczyć. Trochę to niebezpieczne bo kiedyś może sie zdenerwować i chapnąć w rękę. Znaczy się ugryźć. Ja uwielbiam pierogi ruskie Dzisiaj na obiadek robię cukinię pod pierzynką mniam mniam
|
||
|
|
|
#4062 |
|
Konto usunięte
|
untouched to super że masz takiego fajnego chlopaczka do opieki
podziwiam cię, bo ja nie przepadam za dziećmi( i nie, raczej mi się nie odmieni, jak będę mieć swoje ) . Znam takiego jednego delikwenta ( mój szwagie...) i Nie zniosłabym gdybym miała się nim zająć ma 8 lat, a bardziej niegrzecznego dziecka nie znam które tak, perfidnie się zachowuje i nie nauczone jest szanowania dorosłych w sensie, żę uważa się za równego w stosunku do dorosłych osób. Mądrzy się to to, mimo, że gada głupoty. Najlepsze dla niego to filmy w stylu transformes, gry w zabijanie i strzelanie. naśladuje podcinanie gardła itp.
|
|
|
|
#4063 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Ja uwielbiam dzieci. To tacy mali ludzie , którymi trzeba pokierować , pomóc odkrywać świat i wpoić im zasady. Co wolno a czego nie wolno robić w życiu. Co dobre a co jest złe. Wiesz zdarza się, że jest niegrzeczny. Tłumaczę mu, że zachował się źle i , że nie jestem na niego zła tylko smutna, że tak się zachowuję. Nie odzywa się przez 5 minut a później przychodzi się przytulić i przeprasza za swoje zachowanie. Na noc obowiązkowo czytamy razem książeczkę. Bawimy się. Uczymy się razem. Ja go uczę angielskiego. Dobrze się dogadujemy ![]() Mój maluszek nie lubi filmów gdzie morduje się innych ani gier strzelanek. Nie pozwalam mu nawet takich rzeczy oglądać bo później sie boi i mówi, że to złe . Dziecku trzeba pokazać granicę za jaką nie może wychodzić ![]() Trzeba umieć dotrzeć do dziecka i dać mu część siebie
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Marudziara
|
Witajcie
![]() Ja dzisiaj miałam troszkę zalatany ranek byłam w Urzędzie Pracy zakwalifikowałam się na szkolenie profesjonalna obsługa sekretariatu, od listopada zaczynam zawsze lepsze to jak siedzenie w domu. Wpadłam też do lumpeksu i kupiłam sobie trzy tuniki jedną fajną bluzkę i sukienkę na lato ![]() @ się zbliża ... czuję się okropnie
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, właśnie przymierzyłam płaszcz i kurtkę z zeszłego roku i są trochę za duże.
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i długi weekend czas zacząć
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
hej
widzę,że przewija się tu głównie temat pracy..ja szukałam jej ponad rok moje cv w większości pozostawały bez odpowiedzi,na kilku rozmowach byłam :0 a teraz? gdy dostałam ten staż to z poczty zadzwonili..mogłam wybierać ![]() Praca jest..nie można się tylko poddawać ![]() jadę na weekend do tż..nie będe miała jak pisać niestety..ale zobaczymy trzymajcie się
|
#4068 |
|
Konto usunięte
|
Mandragona powodzenia na szkoleniu
![]() enamour skąd ja to znam? W tym roku jak zakładałam pierwszy raz swój płaszcz to też okazało się, że jest luźniejszy. O wiele lepiej teraz w nim wyglądam ![]() martusia miłego weekendu;* |
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Untouched_nienaruszona - ja mój płaszczyk kupiłam 2 lata temu, w zeszłym roku guziki przeszywała mi mama a teraz znów trzeba przeszyć
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
ja się swoją kurkę boję założyć bo się może nie zapnę
|
|
|
|
#4071 |
|
Konto usunięte
|
enamour kochana, schudłaś?
jeśli tak to jak( jesli można wiedzieć)? lubie wiedzieć takie rzeczy- bo to dla mnie żywy dowód i taka motywacja, żeby schudnąć My z M. wróciliśmy z zakupów, wcześniej była u mnie siostra, potem do koleżanki na kawkę i minął dzień i zaczynamy weekend ma być ładna pogoda, więc musimy to jakoś wykorzystać
|
|
|
|
#4072 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Znaczy, że schudłaś ![]() Mój też jest luźniejszy Fajnie tak założyć płaszczyk i zobaczyć , że jets luźniejszy ![]() Miłe uczucie ![]() Kochana nie panikuj! ![]() Na pewno się zapniesz i pewnie będzie luźniejsza ![]() Załóż i później zdaj relację
|
|
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30202032]To super
![]() Znaczy, że schudłaś ![]() Mój też jest luźniejszy Fajnie tak założyć płaszczyk i zobaczyć , że jets luźniejszy ![]() Miłe uczucie ![]() Kochana nie panikuj! ![]() Na pewno się zapniesz i pewnie będzie luźniejsza ![]() Załóż i później zdaj relację [/QUOTE]założyłam |
|
|
|
#4074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No u mnie to na razie cały czas jest ładnie [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30202032]To super ![]() Znaczy, że schudłaś ![]() Mój też jest luźniejszy Fajnie tak założyć płaszczyk i zobaczyć , że jets luźniejszy ![]() Miłe uczucie ![]() [/QUOTE] Uwielbiam to uczucie jak coś jest za duże ![]() Tak samo moja marynarkowa kurteczka na wiosnę, jest sporo za duża. A szkoda, bo jest śliczna I nie wiem czy da radę ją przerobić.Cytat:
|
|
|
#4075 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mówiłam , że się zapniesz ![]() Cytat:
![]() Zapytaj sie ile to kosztuje i czy da radę ją przerobić ![]() Ale może się okazać, że się nie opłaca. |
||
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
super że cieszcie się ze mną
laski tak piszemy że zaraz II część
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30202311]Sprobować możesz
![]() Zapytaj sie ile to kosztuje i czy da radę ją przerobić ![]() Ale może się okazać, że się nie opłaca.[/QUOTE] Mam znajomą krawcową. A mało tego mój tata i mama szyją (ale nie są krawcami) i tata maszyny do szycia naprawia ![]() Więc mogę się uczyć szyć na maszynach i je psuć
|
|
#4078 |
|
Konto usunięte
|
ja też mam taką swoją krawcową wspaniałą
za 50 złotych szyje sukienki takie jakie chce, bez znaczenia na długość, narazie uszyła mi 2 sukeinki0 małe czarne ![]() jak znajdę na zdjęciach to wam pokażę jeśli chcecie bo jak nie to nie;>
Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-10-28 o 19:26 |
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4080 | ||
|
Konto usunięte
|
Jeszcze trochę nam zostało do napisania
![]() Ale coraz bliżej II części ![]() Cytat:
![]() Będziesz się uczyć szyć na maszynach? ![]() Cytat:
Pokaż
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Jutro i w niedzielę mam trochę nauki a poniedziałek z TŻ i wtorek najpier jadę z rodzicami na groby a później spacer po zmroku na cmientarz z TŻ