|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C. cz. 5
ja tez chcialam te pedzle, poczekam do przyszlego tygodnia i obmacam je na zywo.
Tyle rzeczy mi sie podoba ehhh |
|
|
|
#4742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wzielabym go, gdybym mogla pomacac 239SE -strasznie twardy, gozej (to malo powiedziane) zrobiony. 217SE to wogole inna bajka niz 217 ze standardu , nawet ksztalt ma inny! Do rozu, jest mniejszy niz ten ze zwyklej . Do lajnera jest zbedny. Najlepszy jest ten najwiekszy. Ale dla jednego pedzle, nie warto kupowac zestawu Zato skunksy rewelacja! Let's skate, moim zdaniem niema az tyle brokatu w sobie.. Napewno niej niz te z Cham Pale.. Narazie tyle . Wieczorem napisze na blogu cos wiecej na ten temat. Winterized jest sliczny! Extra kolor , pigmentacja . Coraz lepsze te mineralki robia. Polecam tez Beauty Powder ten jasny. Mialam go nie brac,ale zostalo mi troszke kaski i ...LAL! Jest sliczny, taki bezyk jasniutki, nie zloty, nie rozowy ,poprostu idealny. Edytowane przez dorcia 83 Czas edycji: 2011-10-28 o 16:15 |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bierz skunksy 217-stke zawsze mozesz dokupic, a skunksy zaraz beda wykupione. Beauty poder jasny to rozswietlacz. Ciemny to bronzer/rozswietlacz bronzera. |
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem - macałam już oba we wtorek, ten jasny mi się spodobał właśnie jako rozświetlacz (tym bardziej, że nie mam obecnie żadnego), ale te skunksy - no mam mieszane uczucia, bo mam wrażenie, że ich używać nie będę po prostu...
|
|
|
|
#4746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tylko podpowiadam, ze jesli ktos chce skunksy i bedzie ich uzywal, to polecam. Bo sa dobrze zrobione . Mam 130 ze standardu, i nie rozni sie wogole od SE ![]() A 187SE jest milszy w dotyku niz moj 187 standard, pewnie dlatego ,ze jest nowy ![]() No i sa 2 nowe pedzelki |
|
|
|
|
#4747 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
--------------------------------------------------------------- Dzisiaj porobiłam kilka fotek kosmetyków z kolekcji, które wkrótce wrzucę na bloga... Jeśli chodzi o dyskusyjny odcień Let's Skate to on ma sporo brokatu, ale w świetle dziennym nie jest tak mocno widoczny, gorzej jak wejdziemy pod światło lamp wtedy to już po prostu niezła ''bombka''
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i tak pewnie wyjdę z zupełnie czym innym jak już w końcu się wybiorę żeby kupić
|
|
|
|
|
#4749 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokladnie. Wczoraj w Let's Skate nie widzialam tego rozu, tylko drobinki i zlota poswiate. A dzis rano, zakochalam sie w nim.. Bedzie bardzo ladnie wygladal miedzy innymi pod cien Yogurt. Wieczorem/jutro rano postaram sie wrzucic fotki swatchy narecznych. ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Ale właśnie kosmetyki ja już widziałam, ba - nawet się nimi malowałam. Dlatego biorę Winterized, które mnie oczarowało, a nie biorę Lets Skate, które okazało się dla mnie zbyt brokatowe. Największy dylemat mam z tymi pędzlami - bo te normalne sobie testowałam i mi się nawet podobają, ale kwestia czy będę używać...
|
|
|
|
#4752 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie będę wywlekać tej sprawy tu na forum, szkoda fajnej atmosfery, jest mi po prostu przykro, a komentarzem dałam tylko temu wyraz.
Za jakieś dwie godziny idę do pracy i chciałabym się teraz pozytywnie nastroić
|
#4753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do wszystkiego. Do podkladu, do rozu, do bronzera ![]() Tylko do oczu nie mialam tych pedzelkow, a teraz mam juz 2 |
|
|
|
|
#4754 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nad Snow Globe ciagle się waham, ten Hunter tez nie polecał go za bardzo i sama już nie wiem. Let's Skate za mna równiez łaził ale słowo brokat w każdym prawie poście o nim jakoś mnie odstręcza ![]() Cytat:
A nie miałabym nic przeciwko, aby tworzyć Ci "malowanki" na bloga, ale odległość nas pokonała ![]() Ewentualnie gościnnie mogę sie "wprosić" na Twój blog - from time to time
|
|
#4755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mialabym pieniedzy na ta kolekcje, gdyby nie to, ze dostalam pieniadze na urodziny, ktore obchodzilam 2 dni temu. Poza tym to co na blogu pokazalam, to nie jest tylko dla mnie.. Oddalam ci pieniadze za prowizje, wiec raczej nie jestem Ci nic winna. mialam ciezki miesiac, mowilam Ci dlaczego. 3 tygodnie temu nie mialam pieniedzy na nic. Myslisz,ze specjalnie powiedzialam Ci ,ze kupuje cos od Ciebie, a potem nie kupilam? |
|
|
|
|
#4756 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) to na pewno jeszcze Ci się przypomnę Cytat:
|
|
#4757 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Newada ,ale co mam czuc? Oddalam Ci z nawiaka za prowizje ,za 2 produkty. Przeprosilam, a teraz musze Ci sie tlumaczyc.. No bez przesady.. |
|
|
|
|
#4759 | |
|
Moderator
|
Cytat:
)a to co wytłuściłam spłynęło jak balsam na moje zbolałe serce. nastawiam sie na błysk ale jak czytałam opinie to już widziałam wielki brokat itepe. Jeśli mniejszy niż w Cham pale to przeżyję a kolorek piękny )
|
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
nie potrzebnie zapytalam
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to coraz bardziej przekonuję się do Let's skate, a Whirls & Twirls po filmiku Dustego wróciła na moją listę Bo trochę byłam niepocieszona, że Oli się ona nie spodobała.
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Poradźcie proszę, co będzie lepsze do porcelanowej cery - Snowglobe, czy Lightscapade?
Co sądzicie o stosowaniu Lightscapade "lekkim pędzlem" na całą twarz, jak meteoryty? Póki co jestem zakochana w Too Chic i szukam czegoś "zimowego"
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie, że u mnie jeszcze nie dostarczyli Rare Exotic, ale podobno jeszcze to zrobią
Edytowane przez tiniaczek Czas edycji: 2011-10-28 o 23:40 |
|
|
|
|
#4764 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4765 |
|
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Lightscapade jest troszke jasniejszy, wiec do bardzo jasnej cery, moze byc lepszy. |
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałyśmy głównie o tych skunksowych pędzlach, niezbyt długo bo dużo klientek było. Nie macały jeszcze poszczególnych kosmetyków. Mówiła, że Lets skate fajnie wygląda
|
|
|
|
#4767 |
|
Rozeznanie
|
Wklejam zdjecie dzisiejszego makijazu zrobionego na szybko .
Na calej powiece Winterized nalozony na sucho + troszke na mokro na srodku powieki. Liner Superslick fioletowy, tusz Zoom fast black. Winterized dobrze sie nakladal I ladnie wyglada na oku. Edytowane przez dorcia 83 Czas edycji: 2011-10-29 o 00:08 |
|
|
|
#4768 | |
|
Moderator
|
Cytat:
ja to potrzebuję teraz ze dwa 242, 239 jakiegoś i coś do pudru Taaaaaaaak Whirls&Twirls jest ciągle na mojej liście ) ja myślę, że Lightscapade jednak na takie partie twarzy jak łuk brwiowy, kości policzkowe, grzbiet nosa, ale na całą twarz bałabym się że mnie wybieli... a już jestem dość blada... |
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a ten skunksowy zestaw zawiera taki do blendowania pędzel, podobno to lepsza wersja 224
|
|
|
|
|
#4770 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaa, ten skunks mały podobno do korektora ma się nadać...
Dziewczynki, jakich macowych produktów użyłybyście do halloweenowego makijażu? Praktycznych inspiracji potrzebuję, bo muszę jutro pomóc w charakteryzacji grupki ok. 6 osób. Nie mogę sobie przypomniec niczego, co mam, do pobielenia na trupio czy wampirzo cery - cień by się do tego nadał? Mam trochę Lip Erasera, fajnie się sprawdza do "trupich" ust, ale to tyle mi przyszlo do głowy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

mimo iż Krysia je zjechała równo, to jednak mnie nie zniechęciła