|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
Urwał no gdzie są wszystkie? Bjuti! Marta! Na mecz pojechałyście?
![]() Joaa w pracy. Miss zamula, Kasia tak samo Bed pewnie śpi xDGien miał przyjść i co? Kupa! Arki już chyba o Nas zapomniała Nat tez miała zaglądać a pewnie migdali się gdzieś po kątach z Barankiem Olivia! Gdzie Ty!? Peggy!!!!! Wołam Cię!!!!!!! Pisałam dziś z Joaa. Uzgodniłyśmy, że na Sylwestra każda przebiera się za co/ kogo chce. Nie musi być styl hipsterski bo nikt nie wie jak ma się ubrać
Czyli mniej więcej to co uzgodniłyśmy w weekend Także tematyka dowolna. Śmiem twierdzić, że to będzie totalna zagłada znając Nasze pomysły Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-10-28 o 16:05 |
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
jaki mecz,(a propos- znowu przełożyli, tym rzaem z Farciarzami)
siedze i przeglądam stare części- znalazłam kolejny opis dla ciebie wiem jak sie bedzie wasze radio nazywało Radio Beton (genialny fragment z Kiepskich) albo Radio Suchar tematyka dowolna mówisz... ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() no, i jeszcze Kulka, Syll... ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Bjuti patrze zdolaniacha z ciebie- walnąć snieżką w latarnie o pozbawić ulicę prądu
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co tam u Panienek słychać ![]() Boże jakoś czuję się dziwnie pisząc tutaj po tak długiej przerwie.
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przecież tyle czasu Cię nie było :p To co? Staropolskim obyczajem... Po haku? ![]() Motyla noga! Wzruszyłam się. Jesteś w końcu ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() O nie. Kolejny Owszem. Będą jajca. Tylko znowu mam problem bo mam za dużo pomysłów i nie wiem na jaki się zdecydować ![]() Będzie wpier*ol jak przyjdzie w końcu ![]() Wykrakałaś ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Syl- czy Ty masz jutro wesele? Dobrze pamiętam? Weź skrój jakąś wódkę i wpadaj na Wszystkich Świętych |
||
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
To chluśniem bo uśniem
Dobrze pamiętałaś, moja młodsza siostra wychodzi za mąż Może byś tak po bożemu ten dzień spędziła a nie tylko alkohol w głowie. Na kolana i na cmentarz
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2011-10-28 o 16:31 |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
chyba musze je poprzeglądac i wywalic co niektóre, tylko mam problem bo wszystkie są fajne
kiedyś sie zjawi na sklepanie zawsze czas przyjdzie
|
|
#3607 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przy okazji półmetka fryzjerka mnie ochlasta :beczy: powiem jej że z długości w ogóle nie chcę ścinać, to i tak z 5cm utnie cieni nie kupilam jeszcze z inglota jakieś kupić muszę, nie mam czasu by iśc uczę się Cytat:
![]() Syl- dobrej zabawy jutro ![]() ciao
|
|
#3608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak Ci nie wybaczę, że nie zaprosiłaś mnie jako os. tow. ![]() Nie wstyd Ci? Młodsza siostra zaraz po ptokach będzie a Ty w lesie ![]() No przecież idę na cmentarz na mszę... A później kulturalnie z rodziną drinkujemy ![]() Na kolana- OK. Ale, że na cmentarzu!? Cytat:
![]() Żyjesz!
|
||
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam do wyboru Ciebie albo Dziecko. Wygrało Dziecko bo zapewnia też atrakcje i fiku miku po weselu ![]() Jakoś nie bardzo, wiedząc że czekasz w tym lesie razem ze mną ![]() Nie ma to jak tradycja ![]() Każdy ma jakieś swoje upodobania Życze miłego wieczoru, zbieram sie na piwo. Do następnego ![]() Ps. Karola zauważyłaś jak wydoroślałam i już nie wypisuje durnot ![]() Pa Chamie i Prostaku
|
|
#3610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy posta starczy na to wszytsko ![]() czyli wpakowałyśmy ją w dobry autokar znalazłam polew z kostiumu Szona ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ bym na jakieś wesele poszła ![]() No przecież miałyśmy się ze sobą hajtać! Ode mnie dostałaś już pierścionek. Teraz czekam na swój. Długo się tak będziesz jeszcze zbierać ![]() O patrz. Ja też idę dziś na piwo ![]() I co, łyso Ci? Myślałaś, że jesteś taka fajna ![]() Ehem. Oczywiście. Ociekasz ogarnięciem i dojrzałością Ciągaj Gacka! I do zobaczenia tępy dyszlu ![]() Cytat:
![]() Siur. Kamień z nerki. Nie daj Boże jeszcze byśmy Ją musiały szukać po całej Polsce albo i zagranicy ![]() O nieeee. To było straszne Też uciekam. Będę jutro... Chyba, że jeszcze dziś ale to póóóźniej ![]() Pa |
||
|
|
|
#3612 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
między innymi i kimś bardziej realnym, ale tą część pominę czemu nie ![]() Cytat:
zaraz lecę na fb sprawdzić szybko czy coś wstawiłaś ![]() ja też muszę iść do fryzjera, ale nie wiem co zrobić ![]() Cytat:
czyli to, co w weekend <spoko> muszę iść do wypożyczalni ![]() Cytat:
taaa, wiem Cytat:
Cytat:
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||||||
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale naszło sie nam wtedy wiernego luda aleh ?
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam takie same odczucia
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Ciem je*nem!
![]() Dokładnie. Albo sama coś wymysli i zmontuje ![]() Zameldowałam się a teraz uciekam do kumpla albo do pubu. Zobaczymy jeszcze. Mam nadzieję, że dorwę gdzieś TV z meczem. Kadzina |
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet o mnie nie pamiętałaś pisząc pierwszy post na tej str więc fak ju bicz
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, Sylwia, pruchwo Ty
Ty żyjesz! ![]() matko, nie poznałam Igora ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- o kuźwa! i Bartosz Kaczmarek jest libero w Treflu ale ja nie ogarniam tej drużyny w tym sezonie ![]() ![]() to on z Wro jest i Go widziałam duuużo razy ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- błagam Igor ściągaj tę opaskę i do fryzjera przecie opaska to atrybut Kadziny
|
|
#3619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo coś mi nie pasowało bo przeca ona już dawno po ślubie z Piotrem Cytat:
Wzruszyłam się. Zosia daje w kość? Kolejne w drodze bo Piotr z łoża nie wypuszcza a jeszcze trzeba zagrodę ogarnąć i stajnię i przy domostwie porobić i żubry oporządzić. Nie mqa człowiek czasu na łapanie internetu na starego druta. JA Cię rozumiem Polazłaś na piwo? Jutro się upijesz z żalu że Cię młodsza siostra wyścigła Tylko pamiętaj zacznij pić dopiero po rosole! Karola ja jestem pamiętam i nawet tu wpadam Zapomniałam wam napisac tylko że ostatnio miałam dwa mega sny! Jeden to był taki że byłyśmy na jakimś meczu i później szłyśmy łąkami do domu i spotkałyśmy siatkarzy zaczęłyśmy ich obłapiać na moście. Wszyscy uciekli ino jeden się ostał. Nagle sie odwraca to Brad Pitt Może to i lepiej . A Karola stała z boku i ciągle krzyczała że ona też chce. Drugi sen był lepszy ale mało z niego pamiętam tylko tyle że było spotkanie z siatkarzami i wszystkie zajęłyscie się swataniem KAroli z Kurkiem. Ja zostałam sama ze Zbychem w drugim pokoju. I nagle zaczęłam go smyrać po udach. Potem rączka powędrowała niżej. A Zbych zaczął piać jak pensjonarka 'no przestań prosze przestań ahh' ja: ale co nie podoba Ci się? on: NIE PODOBA? To Ty nic nie czujesz? ja: hmm ale co? -przesunął rąsię na lewą nogawkę jesli wieci łat aj min - i z tekstem masz dotknij poczuj jaki twardy x 3o284957893408231-429537-684253092- JA sie jeszcze pobawilam. A potem pamietam że ze swatania KAroli nic nie wyszło i wszyscy zaczeli opuszzac ten pokoj drugi za to ja i Zbych zostaliśmy już razem. Bo nie ma to jak dobry początek Karola
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
||
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogarniesz ![]() stelmach też taką ma ![]() a dziś w GO był wywiad z Hainem
|
|
|
#3621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie, co Wam powiem? Nie? ![]() Mam wolne do czwartku
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że brad pit? o fu Karola o matko bosko ale Bed też nie lepsza
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2011-10-29 o 00:02 |
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do piątku
a w piątek tylko jedne cwiczenia, 45min
|
#3624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skleroza, rozumiesz. Jak będziesz w moim wieku to też będziesz miała ![]() Cytat:
Cóż za powitanie ![]() Wygląda koszmarnie Na tych zdjęciach, które wcześniej wstawiała Bjuti wyglądał suuuper. I meeega mu ta opaska pasowała. A teraz? ![]() Cytat:
Przy tym płakałam ![]() Cholera! Zawsze o tym zapominam ![]() Po Bed nawet bym się czegoś takiego spodziewała ![]() I to się nazywa DOBRY początek Do Brada Pitta? Fragment na biało pominę bo dziewicy nie wypada rozprawiać o takich grzechach i bezeceństwach. Aż muszę waleriany łyknąć bo mnie w mostku zaciskło Kurde! Bo tak jest kulturalnie! 5 minut rozmowy i trzymania za rączkę a potem już można działać! Tak jest bardziej przyzwoicie A nie! Z łapami od razu lecieć Lodowiec przesunął się z Białego na dalsze obszary i wstała jak hibernatus ![]() A może by tak o siatkówce trochę? Bo dawno nie było? Obejrzałam wczoraj mecz... Nie wiem co się stało z Olsztynem ale grali jak dzieci we mgle. Nie dość, że popełniali błędy, gubili się to w ogóle nie trzymali tempa :/ Nie wiem, czy to po kontuzji Ananiewa ( ZDROWIEJ CHŁOPAKU!!!! ) ale definitywnie coś było nie tak. Grali bez pazura i zaangażowania. Jakby stali tam z przymusu. Za to Trefl odżył. I pierwsze punkty w tabeli zapisane Czekam tera na dzisiejsze mecze Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-10-29 o 09:09 |
|||
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem tu najważniejsza A tak serio- ja mam problemy z pamięcią,ale nie przez starość
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
A by to szlag trafił
Natrzaskałam takiego ładnego posta i wzieło i wszystko wcięło Nie będę drugi raz tego samego robić ![]() Dzięki za życzenia dobrej zabawy, nie omieszkam wypić jednego za Was ![]() I cudownie wiedzieć, że nadal jesteś walnięte ![]() Nic się tutaj nie zmieniło No poza tym, że Was czas posunął
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałaś, że ode mnie dostałaś cały pakiet pierścionków z kucykiem Pony Do tej pory serce mi krwawi na wspomnienie, że jeden od razu połamałaś
|
|
#3628 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry
Cytat:
![]() a widzisz ![]() raczej nioe zmienisz Cytat:
|
|
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wcale że bo nie! To JA jestem najważniejsza. Później jesteś Ty i reszta
Cytat:
![]() Chiba NAS! ![]() A tak poza tym to ki czort no! Wieczorem Ty, rano TY! Niepozbyta jak wysypka ![]() ![]() Cytat:
![]() Resztę porwała ta szarańcza Memoriałowa HA! I nawet noszę go cały czas w portfelu ![]() Bo kurde za ciasny był i chciałam go rozgiąć ![]() Ale, jak to mówią- to na szczęście
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-10-29 o 11:03 |
||
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

Arki już chyba o Nas zapomniała

przy okazji półmetka fryzjerka mnie ochlasta :beczy: powiem jej że z długości w ogóle nie chcę ścinać, to i tak z 5cm utnie 

?
Wzruszyłam się. Zosia daje w kość? Kolejne w drodze bo Piotr z łoża nie wypuszcza a jeszcze trzeba zagrodę ogarnąć i stajnię i przy domostwie porobić i żubry oporządzić. Nie mqa człowiek czasu na łapanie internetu na starego druta. JA Cię rozumiem