Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-28, 14:50   #571
anuleczek19
Zadomowienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
haha udalo mi sie wygospodarowac troche wolnego czasu mamy taka ladna pogode ze chyba na spacer sie przejde bylam dzisiaj u dietetyka i w 7 dni schudłam ponad 4 kg
Zytka jesteś z moich okolic, gdzie planujecie wesele robic???
Co to za dieta cud ??

A.H

anuleczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 14:50   #572
Antilia
Uzależnienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość

a podwójne nie może być?
Ja nigdy nie chciałam mieć podwójnego, chcę się nazywać tak jak mąż ale nie potrafię się utożsamiać nazwiskiem tż tyle się od niego nasłuchałam ile miał w związku ze swoim nazwiskiem nieprzyjemności, że nie chce narażać na to swoich dzieci a jemu się za to odwidziało i nie zmieni swojego

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 14:58   #573
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
haha udalo mi sie wygospodarowac troche wolnego czasu mamy taka ladna pogode ze chyba na spacer sie przejde bylam dzisiaj u dietetyka i w 7 dni schudłam ponad 4 kg
Zytka jesteś z moich okolic, gdzie planujecie wesele robic???

A Wy gdzie planujecie?
zytka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 15:43   #574
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Nie ma niestety u mnie takiej hurtowni Już trudno ufarbuje sobie jakimś ciemniejszym brązem a uzbieram sobie pieniądze i najwyżej następnym razem pójdę do fryzjera Dobrze że się zapytałam bo nieźle bym się załatwiła
ja kupuję nie w hurtowni a w zwykłym sklepie fryzjerskim. Tam mi babka za pierwszym razem doradziła żebym wzięła wodę 6%, to jest chyba średnia i noo... chyba od roku farbuję tą samą farbą i jestem meeega zadowolona. I się opłaca bardziej niż te lepsze drogeryjne bo płacę razem z wodą 26zł a wystarcza na 2 razy przy długości włosów do ramion Inne farby są mniejsze i droższe a to moja taka fajna

Ja bym się nigdy nie zgodziła na wyjazd TŻ na taką misję... Ja mam straszną wyobraźnię, zawsze sobie wyobrażam najgorsze rzeczy. Zwariowałabym po tygodniu. Jak wiem że jechał samochodem a się długo nie odzywa to już mam serce w gardle
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 15:55   #575
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Ja bym się nigdy nie zgodziła na wyjazd TŻ na taką misję... Ja mam straszną wyobraźnię, zawsze sobie wyobrażam najgorsze rzeczy. Zwariowałabym po tygodniu. Jak wiem że jechał samochodem a się długo nie odzywa to już mam serce w gardle
Mój TŻ ma taką pracę a ja nie mogę mu kazać jej zmienić. Wiem że niektórych żołnierzy misje a szczególnie Afg wciąga. Szczególnie ta adrenalina. Na szczęście mojego nie wciągnął aczkolwiek po powrocie często mówił że tej adrenaliny brakuje najbardziej no i wiem że na pewno jeszcze przynajmniej raz tam pojedzie. Zobaczymy
Stary 2011-10-28, 16:00   #576
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupuję nie w hurtowni a w zwykłym sklepie fryzjerskim. Tam mi babka za pierwszym razem doradziła żebym wzięła wodę 6%, to jest chyba średnia i noo... chyba od roku farbuję tą samą farbą i jestem meeega zadowolona. I się opłaca bardziej niż te lepsze drogeryjne bo płacę razem z wodą 26zł a wystarcza na 2 razy przy długości włosów do ramion Inne farby są mniejsze i droższe a to moja taka fajna
przypomnij mi, Ty malujesz farbą CeCe?
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 16:05   #577
tajeczka
Zadomowienie

dziewczyny chodzę do K. Gacy
Zytka my chcieliśmy w Oli w Jabłonnej, ale ostatnio dochodzą mnie słuchy, że jedzenie nie jest zbyt dobre.... Wiec chyba w Kolejarzu na Kunickiego zrobimy, sala może nie jest piękna, ale za to jedzenie super, a to dla mnie chyba wazniejsze jeśli chodzi o zadowolenie gości
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 16:09   #578
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Zytka my chcieliśmy w Oli w Jabłonnej, ale ostatnio dochodzą mnie słuchy, że jedzenie nie jest zbyt dobre.... Wiec chyba w Kolejarzu na Kunickiego zrobimy, sala może nie jest piękna, ale za to jedzenie super, a to dla mnie chyba wazniejsze jeśli chodzi o zadowolenie gości
jasne że tak . Z resztą dekoracjami możecie nadrobić wygląd
Stary 2011-10-28, 16:16   #579
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałam ich stronę w necie tzn Oli i mi się spodobało ale jak powiedziałam TŻowi to takie oczy zrobił i pow ze oszalałam powiedział cytuje "przecież to speluna"... ja tam się nie znam. My robimy w Zajeździe Regionalnym w Pełczynie bo też zależało nam na dużej sali i żeby było oddzielna sala jadalna i do tańczenia. No i żeby były pokoje do spania. Z mojej rodziny będzie dużo osób z daleka i wszytskich nie pomieścimy u mnie w domu.
A na ile osób robicie wesele tak mniej więcej?
Stary 2011-10-28, 16:47   #580
mu_minka1988
Wtajemniczenie

wróciłam. Dzisiaj tylko badanie miałam, a 18 listopada wizyta.

Pisałyście o nazwiskach. Ja do swojego nie jestem przywiązana. TŻ bardziej mi się podoba i jest krótsze, a 2 członowe jakoś mi się nie podobają. Więc problem z głowy.

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość

3mam kciuki zebyście też razem spędzili sylwestra
a tak wogóle to dlaczego tylko 2 razem spędziliście??

Pierwszy wspólny sylwester TŻ nabawił się grypy żołądkowej, a jeździł wtedy do mnei rowerem, ja nie miałam jak do niego pojechać. A potem praca

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
nienawidzę czyichś kotów !! a ich właścicieli ustawiłabym pod ścianą i jak kaczki wystrzelała wchodzę do kamienicy, a na klatce taki smród, ze masakra nietrudno poznać, że to po kocie smród i jakoś właściciel nie kwapi się, żeby to sprzątnąć
nic tylko właścicieli

Cytat:

mu_minka - ja jeszcze ani jednego sylwestra nie spędziłam z TŻ a jestesmy razem prawie 4 lata. Bo taką miał pracę, że święta, sylwester to wiadomo TV ma najwięcej pracy. Ale w tym roku...
dobijające to jest nie...

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 16:52   #581
19monisia89
Zakorzenienie

ahhh wróciłam do domu
weekend uważam za rozpoczęty!

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 16:54   #582
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
co do rozmów o domu, ja wczoraj policzyłam ile wynoszą inne koszty przy zakupie/budowie domu. Wiecie, opłaty, podatki, taksy notarialne, księgi wieczyste. Wszystko zależy od wartości domu, ale nam wyszło jak liczyłam 10 000 . Za takie pierdoły tyle kasy
To mało Ci wyszło mój brat za samego geodetę zapłacił 6 albo 7 tyś a gdzie reszta?

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
my dzisiaj w ramach zajęć idziemy na piwo
Muszę Cię kiedyś wyciągnąć na wagary

Cytat:
równo 6 miesięcy zostało do naszego wydarzenia , zwanego ślubem
Ale super

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Oficjalnie zaczynam dłuuugi weekend! w dodatku jedziemy do domku, zobaczę postępy prac w Naszym ukochanym domku jak coś to się pochwale postępami jak będę mogła??
Mam nadzieję, że się pochwalisz

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam jak ślub planujemy w czerwcu to kiedy w kościele trzeba zamówić termin??
Zależy od wielkości parafii my będziemy pewnie po Nowym Roku zamawiać termin

Cześć
Ja już po pracy jestem jakaś taka rozkojarzona, że ufundowałam jednej babce zakupy ze swojej wypłaty masakra.. i w sumie to by wystarczyło na podsumowanie mojego dnia, bo dziś generalnie mam pecha, więc mogłabym tak wyliczać i wyliczać... ale pominę
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 17:00   #583
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:

Oficjalnie zaczynam dłuuugi weekend! w dodatku jedziemy do domku, zobaczę postępy prac w Naszym ukochanym domku jak coś to się pochwale postępami jak będę mogła??
To Twój obowiązek, a Ty się pytasz czy możesz.

Cytat:
Hej
Miałam dzisiaj ambitny plan wstania o 11, nastawiłam sobie specjalnie nawet budzik i nic z tego nie wyszło bo po wyłączeniu budzika poszłam dalej spać

Idę dzisiaj w końcu do fryzjera i kupię farbę, tylko nie mam pojęcia jaką Farbowała któraś z was ciemne włosy jasnym brązem? Bo teraz coś jaśniejszego bym chciała ale nie wiem czy mi przyjmie

Wybacz, ale padłam
O której poszłaś spać?

Ja swoje ciemnym blondem potraktowałam z garniera i 0 efektu. Nie było widać, że w ogóle farbowałam.

Cytat:
haha bylam dzisiaj u dietetyka i w 7 dni schudłam ponad 4 kg
Właśnei słyszałam, że dietetyk bardzo dużo daje. Moja koleżanka bardzo dużo schudła prowadzona przez dietetyka. Myślałam czy nie pójść, ale wizyta raz na 2 tygodnie 200 zł. Nie stać mnie.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

zytka26 widzę, że Twój TŻ też wojskowy. Mój też, ale na szczęście na misje nie wyjeżdża. Mam nadzieję, że nigdy nie wyjedzie. Szczerze to bardziej jesteśmy skłonni, żeby zrezygnował z wojska, niż wyjechał na misję. Ja sobie tego nie wyobrażam. Nie dla mnie. Wyjazd do pracy za granicę bym przeżyła, ale nie na misję.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Ja dzisiaj byłam w UP po zaświadczenie i babka woła na mnie dowód, a ja daję 10 zł.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 17:18   #584
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Matko jak TY to zrobiłaś!! Gratuluje!

Wesele planujemy zrobić w Pełczynie. od Lublina to jakies 30 km a ode mnie nie wiem ile ale samochodem jade 10 min
a to jest ten zajazd przy głównej trasie Chelm-Lublin?

dostałam pierwszą wypłatę z Open'a

04.01.2014r.

Edytowane przez 19monisia89
Czas edycji: 2011-10-28 o 17:19
Stary 2011-10-28, 17:26   #585
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
To mało Ci wyszło mój brat za samego geodetę zapłacił 6 albo 7 tyś a gdzie reszta?
bo ja nie liczyłam takich rzeczy jak geodeta, bo to do naszego zakresu to nie należy, bo działka miałaby już wszystko potrzebne

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
dostałam pierwszą wypłatę z Open'a
super .
Stary 2011-10-28, 17:26   #586
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
a to jest ten zajazd przy głównej trasie Chelm-Lublin?
Zgadza się
Stary 2011-10-28, 17:33   #587
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza się
moja znajoma miała mieć tam wesele, ale zrezygnowali, bo podobno właścicielka nie pisze umów i było tak, że miesiąc przed ślubem odwołała komuś termin

04.01.2014r.

Stary 2011-10-28, 17:36   #588
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry . Nadrobiłam i zostawiłam wiadomość już w klubie

a podwójne nie może być?

co do nazwiska, ja kocham swoje i ciężko przeżyję jego utratę . Podwójnego mieć nie mogę bo oba nazwiska są długie (21 liter razem ). TŻ nie chce się zgodzić na moje zostanie przy swoim, bo uważa że żona ma mieć nazwisko męża. I klops. Zatem ugięłam się przyjąć nazwisko TŻ-ta, ale czasem się z nim jeszcze droczę

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

równo 6 miesięcy zostało do naszego wydarzenia , zwanego ślubem
gratuluję i zazdroszczę
Cytat:
oj tak, dobrze powiedziane

Witajcie, dziś jestem cała obolała. Wczoraj wracając z pracy nie zauważyłam krawężnika i oczywiście przewróciłam się, potłukłam kolana, pogubiłam zakupy. No ale najważniejsze że żyję
Jestem z tych, które na prostej drodze się potkną
oj biedulko dobrze, że nic sobie nie złamałaś
Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Jakbym wyszła za byłego też bym miała S.S.

No mam nadzieję

Zaliczyłam 3 dzień shreda A teraz idę się wykąpać i powoli ogarniać na imprezę
A ja po slubie będę miała K.K.

http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...CZNA/974368632

co to się dzieje na tym świecie.... psychoza strachu...[/QUOTE]
o kurde psychoza
Cytat:
Cześć piekne! ale mam humor, pokłóciłam się na uczelni z "koleżanką" ale to Wam napisze w klubie... maaasakra musze się wygadać!!!

Co do nazwiska to ja bym chciała zostać przy swoim i dodać Tż, ale TŻ ten pomysł się niezbyt podboa;/

Muszę wyjść na zakupy ale z tą ręką to jakiś koszmar jeszcze ludzie w tramwajach nie zwracają uwagi, dziś mnie taki facet popchnął i tak się uderzyłam, ze aż mi łzy stanęły! burak nawet przepraszam nie powiedział.....;(
Zaraz zajrze do klubu A w tym tramwaju to bym chyba tym gipsem pobiła tego gościa
Cytat:
Hej
Miałam dzisiaj ambitny plan wstania o 11, nastawiłam sobie specjalnie nawet budzik i nic z tego nie wyszło bo po wyłączeniu budzika poszłam dalej spać

Idę dzisiaj w końcu do fryzjera i kupię farbę, tylko nie mam pojęcia jaką Farbowała któraś z was ciemne włosy jasnym brązem? Bo teraz coś jaśniejszego bym chciała ale nie wiem czy mi przyjmie
jasny brąz Ci raczej nie rozjaśni bo wyjdzie Ci ciemny. Wiem bo sama farbowałam. Ja bym poszła do fryzjera ...
Cytat:
CZy żona Twojego kuzyna zna stronę forum Marcina Ogdowskiego http://zafganistanu.pl/ ? ja tam znalazłam wsparcie. I w sumie gdyby nie ta strona i ludzie z forum to chyba nie dałabym rady bo jednak strach jest niesamowity. Ciągłe wertowanie stron w internecie w poszukiwaniu jakiejkolwiek informacji... to z tego forum dowiedzialam się ze jeżeli usłyszę info z mediów że jakiś żołnierz zginął, że ktoś ranny to mam się nie bać bo to nie mój TŻ. Rodzina żołnierza zawsze wie wcześniej niż powiedziane jest w mediach. POleć jej to forum. nie musi sie udzielac, wystaczy że będzie czytać. No i przede wszytkich wspierać męża. Powstarzać mu przy każdej rozmowie że go kocha i czeka bo to dla żołnierza będącego tam jest najważniejsze.
Jestem pełna podziwu dla Ciebie , że masz mocne nerwy no i jestem pełna podziwu dla Twojego Tż-ta. Nawet nie wiedziałam, że taka stronka istnieje...

Ja już leżę pod kocykiem i nadrobiłam Was a nie miałam mało Dzisiaj już psychicznie czuję się lepiej Pogodziłam się Tż-temJutro prawdopodobnie się zobaczymy. Cieszę się, że weekend się zaczął bo ciągle ostatnio chodze niewyspanaPosta nowiłam, że jutro spię do oporu

Miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 17:39   #589
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
moja znajoma miała mieć tam wesele, ale zrezygnowali, bo podobno właścicielka nie pisze umów i było tak, że miesiąc przed ślubem odwołała komuś termin
teraz tym lokalem zajmuje się jej mąż. odkąd on przejął zarządzanie to wesela są tam udane i lepsze jedzenie. moi znajomi w wakacje co 2 tyg bywali tam na weselach i zawsze byli zachwyceni jedzeniem, obsługą i wszytskim. No a umowę spisać muszą i ja już tego dopilnuje
Stary 2011-10-28, 17:40   #590
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

co do inicjałów moje będą takie jak i przed ślubem
Stary 2011-10-28, 17:43   #591
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
teraz tym lokalem zajmuje się jej mąż. odkąd on przejął zarządzanie to wesela są tam udane i lepsze jedzenie. moi znajomi w wakacje co 2 tyg bywali tam na weselach i zawsze byli zachwyceni jedzeniem, obsługą i wszytskim. No a umowę spisać muszą i ja już tego dopilnuje
aa no to chyba, że
ci moi znajomi są już 2 lata po ślubie, także, to było już jakiś czas temu

04.01.2014r.

Stary 2011-10-28, 17:48   #592
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
aa no to chyba, że
ci moi znajomi są już 2 lata po ślubie, także, to było już jakiś czas temu
Koleżanka mi mówila ze ta właścicielka była jakoś mocno chora, w szpitalu długo była i w ogóle nie za ciekawie z nią było. no i że się zmieniła. ale zajazdem już sie nie zajmuje. a ten jej mąż to spoko. Tylko tak szybko mówi że czasem nie nadążam )

żegnam się już dziewczynki
do jutra, pozdrawiam papa
Stary 2011-10-28, 17:49   #593
dastin
Zakorzenienie

Aha już sobie przypomniałam co miałam wcześniej napisać. Rozmawiałam z koleżanką z pracy, która była na weselu w sali, którą chcemy zarezerwować. Powiedziała, że jedzenie super i jest dużo Ale powiedziała cos też co mnie zmartwiło i musze pogadać z Tż-tem, żeby pójść w końcu zobaczyć tą salęPowiedziała mi, że właściciel ma swój wystrój sali i tak jakby to narzucaPodobno jest ładna dekoracja ale w kolorze bordo a mi się marzy fiolet Mam nadzieję, że nie będzie problemu z tym kolorem przewodnim...

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Koleżanka mi mówila ze ta właścicielka była jakoś mocno chora, w szpitalu długo była i w ogóle nie za ciekawie z nią było. no i że się zmieniła. ale zajazdem już sie nie zajmuje. a ten jej mąż to spoko. Tylko tak szybko mówi że czasem nie nadążam )

Stary 2011-10-28, 17:59   #594
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:

:hej:
własnie zadzwonił do mnie TŻ, że chyba jednka pojedziemy do domu

04.01.2014r.

Edytowane przez 19monisia89
Czas edycji: 2011-10-28 o 18:00
Stary 2011-10-28, 18:19   #595
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
bo ja nie liczyłam takich rzeczy jak geodeta, bo to do naszego zakresu to nie należy, bo działka miałaby już wszystko potrzebne
A to nie jest tak, że geodeta i tak jak macie działkę to musi wyznaczyć miejsce, w którym może stać dom? nie wiem nie znam się w sumie, ale mój brat dostał działkę budowlaną i i tak musieli tego gościa wołać masakra jak interes się sam nakręca

Cytat:
co do inicjałów moje będą takie jak i przed ślubem
A ja po ślubie będę mieć takie jakie TŻ

Uciekam do mojego ukochanego
Wpadnę jutro przed pracą papa
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 18:30   #596
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

i ja na dzisiaj się żegnam .

Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr
Czas edycji: 2011-10-28 o 18:33
Stary 2011-10-28, 18:55   #597
dudusiu
Wtajemniczenie

sayuri trzymam za słowo

lecę do tżta

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 18:57   #598
19monisia89
Zakorzenienie

a ja idę pakować toboły do domu ;rolleyes:

04.01.2014r.

Stary 2011-10-28, 19:01   #599
Antilia
Uzależnienie

Dziewczyny spaliłam nowego kompa trzymajcie kciuki żeby to był tylko zasilacz bo jak nie to 3 tysiaki poszły się #@$%@#

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 19:04   #600
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Dziewczyny spaliłam nowego kompa trzymajcie kciuki żeby to był tylko zasilacz bo jak nie to 3 tysiaki poszły się #@$%@#
jak to się stało? oby to był tylko zasilacz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości