|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Mam ochotę Was wszystkie wyściskać!
to chyba efekt tego masażu i chrupania ok, wsunęłam omleta, więc wskakuję do wanny i do łóżka, bo jutro kolejny super dzień w pracy ![]() Bajdełej, wieczorem jest koncert jazzowy, robię za fotografa, a TŻ wysłał mi na maila zaproszenie... w klubie Wam wrzucę i mam zgryz, i cierpię I wymyśliłam jeszcze, doradźcie... Ogólnie mam dużą żuchwę. Jak miałam aparat na górnej szczęce, to ortodontka mi powiedziała, że żeby zrobić dolną, musiałabym powyrywać kilka zębów itd., i dopiero założyć aparat. Obecnie na dole mam wycięte dwie ósemki i teraz ta szóstka... I tak mnie naszło, czy zamiast wstawiać implant nie wykorzystać tej sytuacji i nie założyć aparat na dół? Co myślicie?
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że jest
ale chciałam zrobić coś bardziej urodzinowego![]() pozostało się nie przejmować i próbować dalej![]() Justyna niestety jestem już troszkę pijana i nie pomogę Ci ![]() zrobiliśmy sałatkę z kurczakiem wędzonym i ananasem
|
#3213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Justynko...szczerze to nie zauważyłam u Ciebie za dużej żuchwy... |
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia to zaproszenie jest... no łałałiła!!! Ja bym olała koncert
A co do aparatu, to czemu nie? Skoro i tak o tym myslałaś
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna jeśli czujesz potrzebę noszenia aparatu to zgłoś się do ortodonty i wykorzystaj brak zębów
![]() Carmi zdrowiej! BYou dobrze, że jesteś ![]() Ja byłam z Tż na zakupach - kupiliśmy prezent urodzinowy dla jego przyjaciela - jutro imprezka ![]() Teraz przygotowywuje kolację - nagetsy z kurczaka i bagietka czosnkowa zapaliłam świece, kadzidełko, ubrałam się w pidżamkę i czekam
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem trochę pociągająca,ale bardziej to boli przed @
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pidżamka? Sexy
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osz, pijoku ![]() Zuzik, u mnie koszt implantu to ok. 500 zł. Poza tym obawiam się bólu, no i 2 lata z aparatem... To w sumie tylko działa na niekorzyść tego rozwiązania no i kasa trochę ![]() Maya, no tak... tylko wiesz, im jestem starsza, tym więcej podróżuję, jak mnie przydybią na lotnisku na bramce, to będę musiała skarpetki ściągać
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka, że jest a jakoby wcale jej nie było![]() Justyna zaproszenie jest po prostu
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
hej, haj, heloł
![]() zajechałyśmy z koleżanką na fitness i jak zaczęłyśmy się przebierać, to okazało się, że nie wzięła spodni wracałyśmy do domu po nie, ale na fitness było już za późno, więc pobiegałam na bieżni ![]() zapomniałam, że to całkiem fajne jest |
|
|
|
#3223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może zacznę jeździć do dentysty poza Kraków? Smerf ta piżamka to chyba się długo nie utrzyma:P Miłego wieczorku zatem życzę:P |
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf a TŻ kiedy będzie?
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tutaj 2,500
|
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
no to Miłego wieczoru
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3230 |
|
MBZ♥
|
Justyś OLEJ koncert
![]() tanio u Was implanty wychodzą ![]() na Słowacji blisko granicy jest podbno bardzo dobry ortodonta i ma ceny bardzo konkurencyjne do polskich sporo Polaków tam jeździ z aparatami![]() Frezyjko lubię bieżniować ![]() Smerfetko ![]() Carmi no właśnie tak
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
no każdy lubi coś innego ![]() miłego wieczoru ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- ja chyba wrócę do tego zajęcia i zacznę najczęściej jak mogę |
|
|
|
#3232 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Stygmatek bardzo mi przykro z powodu Chrzestnegoi też sposobu w jaki się o tym dowiedziałaś trzymaj się jakoś chociaż to nie łatweNatasia witaj . Ja również jestem tu nowa i nie wkręcona póki co ![]() Claris gratuluję budowy domu . Jejku to jedno z moich wielkich marzeń wybudować dom ale czarno to widzę niestety a mieszkania w bloku na dłuższą metę sobie nie wyobrażam ![]() Lady współczuję z powodu pracy, nie jestem w temacie ale to napewno nic przyjemnego dla Ciebie Rzuciło mi się w oczy, że niektóre z Was mają bardzo ciekawe sny . Mi sie ostatnio śniło, że sobie latałam hehe i to było bardzo przyjemne i takie realistyczne, że jak się obudziłam to nie moglam zrozumieć czemu lezę w łóżku a nie latam sobie gdzieś nad drzewami ![]() Justyna biedna jesteś z tym zębem, fajnie, że w końcu coś zjadłaś . Mi od kilku miesięcy rośnie dopiero pierwszy ząb mądrości a już mam ochotę się go pozbyć bo ból jest niesamowity ![]() A tak w ogóle to jestem wkurzona bo byłam na zakupach z zamiarem kupienia sobie kurtki i butów zimowych. Nogi mi odpadają a kupiłam wielkie NIC :/. Wszystko albo mi sie nie podoba a jak już mi się spodoba to nie ma rozmiaru. Ja to jakaś niewymiarowa jestem
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pijana
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No poważnie, pytałam tego mojego dentysty o koszt implantu, to powiedział, że w granicach 400-500 zł. Z tym ze on w ogóle jest tani, za wczorajszą akcję zapłaciłam 50 zł ![]() D. poza zaproszeniem wysłał mi zdjęcia obrazów... ![]() Wam rosną zęby mądrości, a mi cycki. Serio! Już mam stanik za mały, szczęśliwie leciutko pobolewają, mogę się mocno chwycić bez niczego więc nie schizuję już zawsze chciałam mieć większe cycki, ale jak już zaczęły rosnąć, to nie chcę, niewygodnie mi Uciekam coś obejrzeć i do spania, dobranoc
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
kokosova zazdroszczę snów o lataniu. Ja nigdy takich nie miałam
![]() magda też chcę być! |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Józia, rób aparat
Carmi, a ja ostatnio mam przemyślenia natury - czy jest sens finansowo brać kredyt, czy nie lepiej wynajmować póki co ![]() Natasia, heloł! Przyszykowałam schab ze śliwą, ale chyba nie wyjdzie tak fajnie, bo P. za szeroko naciął i podejrzewam, że się "rozleci". Śliwek w ogóle nie wciskałam, weszły lajcikiem, więc trudno - następnym razem zrobimy inaczej Dziewczyny, mam pytanie - klub za minutkę
|
|
|
|
#3237 |
|
Przyczajenie
|
Justyna ja też chcę żeby mi cycki urosły!!!!! ej noooo
![]() Carmi sen rzeczywiście cudowny tylko musiałam się sporo omachać rękami
|
|
|
|
#3238 |
|
MBZ♥
|
Magda samoloty latają?
![]() Justyś a to nie jest robienie zęba taką metodą utwardzania włókna szklanego? wtedy to kosztuje między 400-500zł |
|
|
|
#3239 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyś mnie też rosły na początku hormonków, ale potem chyba wszystko wraca do normy.
Najka ja też byłam jakiś czas temu strasznie napalona na kredyt i kupno mieszkania, potem nas tesciowie wystawili i wizja stała się niemożliwa, ale w sumie i tak bez ślubu bym kredytu na stówę nie brała, więc o czym tu gadac:P |
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie
za to często mam o windzie ![]() Claris wyglądasz przepięknie ![]() A ja chyba się już nie farbuję, bo dotąd nie widać mi odrostów, a farbowałam się dawno, więc chyba ładnie mi "schodzi" kolor. Z drugiej strony nie wiem, ile wytrzymam, bo mam meganijaki kolor
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

to chyba efekt tego masażu i chrupania
ok, wsunęłam omleta, więc wskakuję do wanny i do łóżka, bo jutro kolejny super dzień w pracy 

taka, że jest a jakoby wcale jej nie było

a mieszkania w bloku na dłuższą metę sobie nie wyobrażam

zawsze chciałam mieć większe cycki, ale jak już zaczęły rosnąć, to nie chcę, niewygodnie mi 
i podejrzewam, że się "rozleci". Śliwek w ogóle nie wciskałam, weszły lajcikiem, więc trudno - następnym razem zrobimy inaczej