|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Mnie też
![]() ej bez kitu... jest 20,a ja jestem baaardzo pijana
|
|
#1262 |
|
Zadomowienie
|
A zmieniałyście dziewczyny avatary w ciągu ostataniego roku? Wybaczcie, bo ja bardziej po avach kojarzyłam niż po nickach, ale o dziwo Finlore pamiętam mimo zmienionego
hmmm Finlora ta rudawa piękność na avie to ty?? i nie strasz mnie tu potworem tylko powiedz ile cm mam obciąć!!? Ty se tu żartujesz a mnie serce boli jak myśle o obcięciu 20 cm!! a tak chciałam mieć włosy za tyłek ale nie ma sensu hodować smętnych strąków tylko żeby dłuższe były....ImmortalLover, a co dobrego piłaś??
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wódkę,a później wino zaraz albo idziemy do klubu,albo mój "nowy chłopak" do nas przyjdzie na piwo
|
|
|
#1264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NK (Na Krawędzi) zmieniła w międzyczasie nie tylko ava ale i nick ![]() Cytat:
Co Ty, True Blood nie widziałaś? To jedna z bohaterek ![]() Musisz obciąć aż 20 cm? Może da się obciąć kilka cm, za miesiąc znowu kilka i aż tak bardzo tego nie odczujesz A ja się napiję Karmi |
||
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
ooo chyba bym umarła
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1269 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Nie wiem, czy bym potrafiła, ale na pewno bardzo bym chciała ![]() Cytat:
Mnie tam one pasują i do spodni i do kiecy, ale ja gust wybitnie mam spaczony i dziwne zestawienia noszę ![]() Cytat:
Cytat:
Pisaj co u Ciebie ![]() Na początku zetnij tak z 5-7 cm i zobacz, na ile poprawi się ich wygląd. Myślę, że więcej jak 10 nie trzeba. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() Charging boobs in progres Cytat:
Imprezy zazdroszczę... kiedy ja się gdzieś wybiorę ![]() Oglądam ![]() Pierwsza scena wymiata ![]() Nie tyle babka, co kotek... zazwyczaj zwierzyna zostaje w żałobie ![]() NK, podrzucam Ci link do sprzedawcy o 'mojej' stylówie. Większość kiecek przesadzona, ale kilka naprawdę cudnych. Nie wiem, czy pamiętasz, kiedyś już wklejałam tutaj taką czerwoną z krzyżowym wiązaniem i z żakietem, który używam np. do pracy ![]() http://cgi6.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll...84.m1423.l2654 Teraz napalam się na taką http://www.ebay.pl/itm/classical-cus...item1e67e05d6d i na bluzki z tych aukcji
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio oglądałam film, w którym główna bohaterka (psychopatka) włożyła kota do pralki i potem cały czas miałam przed oczami to co dalej mogło się dziać z tym kociakiem... Piękne te sukienki Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-28 o 22:35 |
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
|
Cytat:
i chyba już go oglądałam kiedyś.Na cierpienie zwierzów też nie mogę patrzeć Prawda, że fajne? Chciałabym co drugą chyba. Szkoda, że nie nadają się do noszenia na co dzień . Jedynie bluzki może... se kupię do pracy pod żakiet chyba... bo takie zakupy to planuję i planuję i wiecznie odkładam.A z czardżowania bubsów proszę się nie śmiać , to naprawdę działa. Rano wyglądam jak Pamela
|
|
|
|
#1272 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Na podstawie doświadczenia . Płucz sokiem z cytryny, aż popękają. Anginy miewam regularnie . Teraz też coś mi zaczyna już drapać To przez te koty, łazęgi - włażą i wyłażą z domu, a ja, za odźwiernego robiąc, chorować będę. Cytat:
![]() Cytat:
To w końcu chora i cierpiąca czy pijana ? Patrzcie, co chęć na imprezowanie może uczynić - z łoża boleści nawet podnieść . ![]() Ano właśnie ! Tobie też tego życzę ! Kac to paskudny stan . A ja - nic . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak mi się wczoraj ryby chciało. Kupiłam potężną porcję, z myślą, że się nażrę na pół roku. Miałam w domu olej arachidowy . Niuchałam i żadnego zapachu nie wyczułam . Winogronowy ma zapaszek . Usmażyłam na tym arachidowym rybę { w cieście naleśnikowym} . Efekt - Yoko miała ucztę. Wciągnęła bez mrugnięcia okiem ponad kilogram ryby, a ja, ledwo ślinotok powstrzymując, patrzyłam na to z żałością wielką. A olej ten przeznaczony jest, jak to dystrybutor raczył na nalepce napisać, do sałatek, smażenia itp. Miłego dnia ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- O tej reklamie pisałam : http://fleszstyle.pl/fleszstyle/ W TV Socha w takt tej piosenki tańczy w różnych sukienkach. Miedzy innymi właśnie w tej czerwonej, która mi się tak podobała. |
||||||
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
No większość jest denna,ale i tak się później boję,że coś mi z tv np wyjdzie
![]() Hahahah co Ty, nie ma co pokazywać Cytat:
U nas wszyscy zasmarkani i z kaszlem na pół Krakowa...Wszystko na raz Przespałam się wczoraj z godzinkę i było ze mną wszystko ok![]() Mnie się akurat pokazuje Socha w fioletowym cekinie,ale też ładna
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu dzięki za link, ta niebieska podoba mi się
(umyślałam sobie niebieską sukienke)Kasiu na linie w takiej sukience? ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Asiu tak patrzę na tę sukienke niebieską i serio mi sie podoba oni mi uszyją sukienke do moich wymiarów? (tak kumam opis na aukcji) wiesz ile musiałabym na taka sukienke czekać skoro ona jeszcze jest nieuszyta? a tak po za tym to ona nie ma ramiączek i trochę się boję... no i nie wiem czy jak się np będę kręcic to nie bd się podnosic
|
|
|
|
|
#1275 | ||
|
|
Cytat:
A mi winogronowy nic a nic nie pachnie [ten z Biedro] i super się na nim smaży, nie zostawia smaku jak oliwa. Dobra, dobra, nie bądź taka sromna i dawaj go tu na pożarcie Cytat:
Ja czekałam wszystkiego jakieś 2-3 tygodnie chyba, już nie pamiętam. Wysyłka idzie EMS, więc dosyć szybko trafiła do kraju. Trochę musiałam ją poprawiać u krawcowej, żeby lepiej dopasować, ale to już raczej drobiazgi takie.
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Zacznę od tego,że to nie jest mój chłopak dlatego pisałam w "",ale nasi znajomi widzą to zupełnie inaczej
jak znajdę jakieś jego zdj to może i wrzucę tu
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu jak to z bluzką?
![]() kolor mi się własnie podoba jak coś to pomozesz mi z zamówieniem z ebaya?![]() myslisz, że nadaje się na studniówke? jak wysłałam ją kumplowi to stwierdził, ze trafiłam w 10, bo jest wiedźmowa i pasuje do mnie ![]() w ogóle ja to się nawet zmierzyc nie umiem porządnie, bo nie wiem czy luźno się mierzyc czy ciasno, masakra jakas ![]() ciekawe czy nie będzie za krótka;p ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- w ogóle ta sukienka u dolu bd miała jakies kółko? bo ona raczej nie będzie luźno zwisać
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
Jakie śliczne te sukienki!! Szkoda, że nie mam do nich figury i pewności siebie
![]() NaKrawedzi, ja sądzę że na studniówce zrobisz w tej kiecce furrorę a jak będzie za krótka to jeszcze większąImmortalLover, a nie miałby nic przeciwko że go tu nie będziesz pokazywać? No chyba że się nie dowie ![]() Estelle, ha własciwie nie wiem co sie zmieniło przez rok no może to że w końcu zdecydowaliśmy się na dzidziusia ale na razie nic nam jeszcze nie wyszło A co do włoskówch chyba ciachnę 10cm, pewnie i tak nie złapie mi wszytkich końcówek, bo część włosów to jakieś dziwne odrośnięte grzywki i lekkie cieniowania sprzed stu lat ale poczekam na powrót mamy z zagranicy (jakieś 3 tygodnie) bo małżonek nie chce się podjąć ścianania ich, a do fryzjera nie pójdę!!Finlora,trafił swój na swego ja zawsze przy horrorach mam niezły ubaw... nie potrafię wymienić żadnego horroru który naprawde byłby dla mnie sraszny.. True Blood widziałam może 3 odcinki i odziwo jakoś mi nie podpasował mimo że lubię tematy wampirze... chociaż jak tak dłużej myślę to Zmierzch też nie bardzo mi sie podoba (może się starzeje Heroldin, współczuję że musiałaś się obejść smakiem... Ja teraz wziełam się za wykańczanie moich zapasów kosmetycznych i szykuje się na nowe zakupy... upatrzyłam już sobie 3 olejki... szkoda że nie stać mnie na 3 jednocześnie. Który wg Was najlepszy?? http://allegro.pl/hesh-heenara-ziolo...865547903.html http://allegro.pl/hesh-bhringraj-ole...865547793.html http://allegro.pl/sesa-ajurwedyjski-...885354145.html |
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
nicki wez sese
![]() moja mama stwierdziła, ze mi ta sukienak będzie mocno poszerzać biodra, a same z siebie są juz szerokie |
|
|
|
|
#1280 | |||||
|
|
Cytat:
A jak się źle pomierzysz to przy tym modelu tragedii nie będzie, bo sobie gorsetem wyregulujesz i git ![]() Mierzysz tak, żeby nie było ciasno, centymetr ma przystawać do ciała, ale tak, żeby swobodnie jeszcze palec można było pod niego włożyć ![]() Za krótka raczej nie przyjdzie, moja przyszła wręcz za długa , bo lekko za kolano, chociaż podawałam wymiar przed ![]() Jasne, że pomogę Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za szybkie pojawienie się dzidziaka ![]() Cytat:
Byłam w kinie i masakryczne na mnie wrażenie zrobił. Polecam też 28 dni później, Ring - pewnie widziałaś, hm... na razie nic więcej nie przychodzi mi do głowy , a z nowymi tytułami nie jestem na bieżąco ![]() Cytat:
i krój księżniczkowy. Mama się nie zna
|
|
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
Estelle Trzymaj trzymaj kciuki może coś to da, choć mam jakieś przeczucie że i wtym miesiacu zamiast kresek pojawi się @. A o ząbkach i pieluszkach juz mogę rozmawiać, bo obecnie mam znów lukę w pracy i na bezrobociu niańczę siostrzeńca co ma ponad roczek
A Ty ilu dzieciaczków się doczekałaś?:PSilent Hill i 28 dni później widziałam,fakt nie były śmieszne ale i nie straszne specjalnie,tzn. można się przejąć ich sytuacją a nie wystraszyć Chodzi mi o taki strach kiedy w nocy się budzę i boje sie otworzyć oczy żeby sprawdzić czy nic po pooju nie chodzi hehe Dobra nienormalna jestem ale Ring był dla mnie troche smiesznyNa Krawedzi, Estelle ma rację tam bioder widać nie będzie... tzn ta suienka ma wydobyć Twoją kobiecą figurę, ale bardziej z talii a biodra mają być jedynie w domyśle że są ale gdzieś tam pod falbankami
|
|
|
|
|
#1282 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Samym. Nie, nie boli. Chodzi o to, żeby od kwasu popękały czopy na migdałach. Cytat:
Cytat:
Jak Ci się podoba, to bierz . Ramiączka zawsze można doszyć, a i ładne desu włożyć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#1283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak nie mam jego normalnych zdj;pZazdroszczę Wam mnie wszystko straszy. Najabrdziej boję się dziewczynki z Ringu i dzieci z Klątwy (nawet w "Strasznym filmie" się ich bałam ). Bałam się też "Martwej ciszy" A na "Egzorcyście" myslałam,że zwymiotuję ;oCytat:
![]() Włączyłam sobie specjalnie reklamę na yt z Sochą chciałabym wyglądać jak ona Chociaż reklama sama w sobie trochę tandetna...
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze piszecie o jakiś rodzajach halek, a ja jako kobieta się pytam po jakiemu wy rozmawiacie, bo dla mnei sukienka to sukienka i basta
![]() no i jestem w kropce, bo w koncu bd mieć d*pe jak armate czy nie, kupowac, nie kupować? bo jak chce ja zamówić to najlepiej jakoś na dniach... ja się boję horrorów , sama za żadne skarby nie obejrzę
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz byłam na "Nieznajomych" w kinie
W pewnym momencie się wydarłam na pół sali haha dobrze,że było mało osób![]() Mnie się takie sukienki podobają,ale ja bym pewnie wyglądała jak przez okno. Ostatnia sukienka-moja wymarzona ślubna
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2011-10-30 o 09:58 |
|
|
|
|
#1286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo taka fajna akcja zaczyna się właśnie dopiero od 5 czy 6 odcinka, już nie pamiętam, a potem jest coraz lepiej A co do horrorów to pamiętam, że jak byłam na Kręgu w kinie to cały czas zamykałam oczy na strasznych momentach a TŻ się śmiał, że przegapiam te najlepsze Cytat:
![]() Z filmów, które wczoraj obejrzeliśmy całkiem niezły był Shelter (Inkarnacja - nie wiem kto to tłumaczył), chociaż wcale nie był straszny Lubię takie pokręcone filmy Za to Primal (Siła pierwotna) był śmieszny Postrach Nocy z Colinem Farellem też zabawny, w ogóle nie straszny ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-30 o 10:16 |
||
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
czyli radzicie mi zamówić tę czy szukac innej? nie wiem co zrobic...
|
|
|
|
|
#1288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawda ![]() Mysle ze w takich sukienkach bedzie sie dobrze wygladac jesli ma sie zgrabna talie (tzn wąską) i zgrabne nogi, bo wtedy widac ze ten 'kuper' od sukienki to material a nie d.u.p.s.k.o ![]() U mnie dziewczyna miala podobna sukienke, ale ona ogolnie drobna jest i jeszcze jak wysokie szpilki zalozyla to marzenie NK, a nie mozesz pochodzic po sklepach, znalezc podobny kroj i przymierzyc poprostu jak na Tobie wyglada? mysle ze pare dni by Cie nie zbawilo a warto zobaczyc jak takie sukienki będą sie na Tobie prezentowac Cytat:
załuje ze ja nie wiedzialam co to ebay jak mialam 100dn...bo u mnie w sklepach wszystko na jedno kopyto w ogole teraz bym kupila inna sukienke, zrobilabym inna stylizacje, ale bylo minelo
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
a jak z kryciem? zakrywa Ci naczynka czy niebardzo?
![]() widze ze polecany jest dlatego ze wyglada naturalnie, a słabo kryje wiec ja sie nie skusze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

i nie strasz mnie tu potworem tylko powiedz ile cm mam obciąć!!? Ty se tu żartujesz a mnie serce boli jak myśle o obcięciu 20 cm!! a tak chciałam mieć włosy za tyłek
ale nie ma sensu hodować smętnych strąków tylko żeby dłuższe były....
zaraz albo idziemy do klubu,albo mój "nowy chłopak" do nas przyjdzie na piwo
To jedna z bohaterek 

eeee ja tu chyba z rok temu ostatni raz byłam 
Ostatnio oglądałam film, w którym główna bohaterka (psychopatka) włożyła kota do pralki i potem cały czas miałam przed oczami to co dalej mogło się dziać z tym kociakiem...

załuje ze ja nie wiedzialam co to ebay jak mialam 100dn...bo u mnie w sklepach wszystko na jedno kopyto