|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Cytat:
Cytat:
![]() Witam nową PMkę ![]() Dobry wieczór ![]() Wpadłam się przywitać i uciekam na Nie mów Pannie Młodej ![]() Potem spać, bo padam po całym dniu w pracy ![]() Rano jedziemy na miasto - chcę sobie coś kupić ładnego ![]() A wieczorem na kręgle ze znajomymi. Dobranoc
|
||
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
widać, że weekend się zbliża - cisza na wątku
![]() ja już powiedzmy.. że sie spakowałam ;P muszę iść się jeszcze wykąpać, a ok. 23 wyjeżdżamy ![]() mam nadzieję, ze jutro uda mi się do Was zajrzeć, a tymczasem.. dobranoc!
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro uczelnia, nie chce mi się jakoś.
My będziemy mieli ok.100 osób. Mam 23 lata. zyta a twojego TŹ sami wysyłali na te 2 misje, czy sam się zgłosił? |
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero przeczytałam o kłótni z Lin,
![]() bez komentarza ![]() a mialam już iść
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Tak oglądam ten program i powiem szczerze, że nie chciałabym w nim uczestniczyć
Weź przygotuj wszystko w 14 dni i to jeszcze facet![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Ładną sukienkę jej wybrał i ten dekolt z tyłu |
|
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
Długo tutaj do Was nie zaglądałam... Ciągle tylko uczelnia - dom i tak cały czas. Brak czasu na wszystko. Niestety nie będe PM 2013
Wszystko się rozsypało jak domek z kart
|
|
|
|
#667 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]() Cytat:
Cytat:
wrócilam, a wszystkie poszły ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
Po 7 latach bycia razem przyszły problemy i ciągłe pretensje odnośnie mojej osoby. Zawsze ja jestem ta zła, najgorsza - ja sie nie staram, ja nie mam czasu, ja nic miłego nie napisze, mi nie zależy.... Zawsze co złe to ja, nawe chyba to że żyje
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mój Tż tez czasem mi robi wyrzuty w wielu sprawach. Może jeszcze wszystko się ułoży?Przemyślicie wszystko na spokojnie i dojdziecie do wniosku, że nie możecie bez siebie żyć? |
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Tutaj nie ma czasem.... Zawsze ja jestem zła, swoich błędów nie widzi. Kiedyś obiecał, że nie będzie podnosił na mnie głosu, do czasu....
Ostatnio miał nawetpretensje o to, że byłam na zakupach z koleżanką. Czy to jest normalne? Co byłoby po slubie?
|
|
|
|
#672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec zostaje tylko dekoracja stolow sala do tanca jest dosc surowa i moze cos pomysle co by tam zrobic... chyba ze oni sami cos zmienia...Cytat:
dla mnie te wszystkie przygotowania to jest cudowny czas ale ja jestem bardzo sentymentalna i okropnie przywiazuje wage do takich spraw i dla mnie to jest jedyny taki dzien w zyciu i on musi byc najpiekniejszy i najcudowniejszy a te 40tys to naprawde nieduzo biorac pod uwage co oni wymyslali wesele w wieliczce i suknia za 4tys - a to wszystko w 40 tys + setki innych rzeczy do kupienia. smiac mi sie chcialo bo na to wesele w wieliczce i suknie za 4tys musieli byc miec conajmniej 70 tys. jak ceny w wieliczce zaczynaja sie chyba od 300zl za osobe. ale on sie tak staral i tak naprawde chcial zeby bylo tak jak ona marzy chociaz wiadomo ze to jest nagrane wszystko bo niemozliwe jest zorganizowanie wesela w 2tyg. juz nawet nie chodzi o sale czy muzyke ale o sprawy urzedowe. na zalatwienioe potrzebnych dokumentow trzeba wiecej czasu. no i niemozliwe jest aby takie wesele sie odbylo w weekend,
|
|
#673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój Tż jest kochany ale pewnie nie trafiłby w wielu rzeczach Zresztą, kto przyjdzie na wesele 4 dni przed---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Mgiełko, może Twój Tż ma pretensje dlatego, że za mało ostatnio poświęcasz mu czasu?Sama napisałaś, że tylko dom i szkoła... Nie to, że go usprawiedliwiam ale szukam niezbitego dowodu na to, że ten związek nie ma już szans po 7 latach... Sama jestem z Tż-tem ponad 6 lat i wiem, że tak po prostu nie moglibyśmy się rozstać z powodu jakichś nieporozumień. Uważam, że prawie wszystko da się wyjaśnić |
||
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
Jej suknia mi sie bardzo podobała
a jak pokazali ta prezentacji ze wspolnymi zdjęciami to aż sie popłakałam.. ![]() a startujac na wieliczkę z 40 tys to sie tylko ośmieszyli.. Aaa i w życiu nie zrobiłabym na weselu - szwedzkiego stołu..;/ mgiełko- wspolczuje bardzo ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. może jeszcze jakoś sie dogadacie..
NASZ DZIEŃ PM 2013 Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo,którego żona.., nie wypowiedziała. A.H Edytowane przez anuleczek19 Czas edycji: 2011-10-28 o 22:46 |
|
|
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze goscie byli poinformowani duzo wczesniej a pewnie byli bo to wszystko ustawione bylo![]() ja tez taka jestem... ze musze sama wszystkiego dopilnowac ![]() moj tż moglby trafic z suknia, autem, zespolem, fotografem w kwestii kwiatow zdalby sie na pania z kwiaciarni co mogloby sie zle skonczyc a o tych wszystkich fajnych rzeczach typu niebieska podwiazka, platki roz na wyjscie z kosciola, poduszka na obraczki, winietki, stol z winami, piosenka na pierwszy taniec, dekoracja stolow czy kolor sukienki dla druhny to by wcale nie pomyslal![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() mi kiedys tż zrobil taki prezent i dodatkowo zdjecia byly opisane tak fajnie tez plakalam wtedy
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
uciekam spac , do jutra
|
|
|
|
#677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stół szwedzki też katastrofaCytat:
Zastanaw ia mnie tylko jedno - przeciez skoro zgłaszają się do tego programu to wiedzą na czym ten program polega i moga o wiele wcześniej sobie wszystko obgadać. Chociażby suknię ślubną czy orkiestrę---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Dobranoc
|
||
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona coz... zareagowala nerwowo bo to nie bylo to czego oczekiwała niefajnie wyszlo ale takie sa skutki czegos co powinno byc robione wspolnie a wcale tak nie bylo.moga obgadac wszystko ale ja w to nie wierze ze naprawde tak jest... 1. tak jak napisalas - zglaszaja sie wiec powinni miec wszystko obgadane co do najmniejszych szczegolow 2. niemozliwe jest zorganizowanie slubu i wesela w tak krotkim czasie 3. niemozliwe jest zaproszenie gosci i co najwazniejsze - ich obecnosc na weselu 4. nie wierze ze idealnie trafil z rozmiarem sukni i stanika 5. budzet a to co oni wymyslaja to sie tak ma do siebie jak piernik do wiatraka 6. widac ze przysiega byla specjalnie pod kamere - mowiona szybko i bez mikrofonu i to dziwne "oraz to, ze ciebie nie opuszcze az do smierci" - chyba celowo to zmienili
|
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
ja idę trochę w Simsy pociupać i okrojonego shreda robić (mam pokój na poddaszu, więc skakanie odpada
)
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra ja uciekam spać bo już oczy mi się zamykają:Ziewam: Dobranoc. Spokojnych snów
|
|
|
|
|
#681 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak
Cytat:
i się zastanawiam ile wczesniej tam trzeba zaklepać teramin ![]() ja będę miała P.H (jak pH w ustach bo gumie Orbit ![]() 22 ![]() Cytat:
![]() Wpadłam tylko na chwilę i mykam spać. Jakoś mi tak... smutno. W sumie nie wiem czemu ![]() Dobranoc
|
||
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
Witam nową Pm-kę
wesele będziemy mieć na ok. 180 osób. Mam 24 ![]() Mgiełka może jeszcze da się coś naprawic?? |
|
|
|
#683 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc Wam
|
|
#684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tu nie ma się co śmiać bo poszłam spać o 4 nad ranem
![]() Witaj ![]() Cytat:
Cytat:
My mamy załatwioną salę, zespół i fotografa ![]() Na ok. 80 osób ![]() 21 ![]() Końcówki podcięte I kupiłam farbę z Garniera w kolorze mroźny kasztan Ciekawe co mi wyjdzie
|
||
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry z rana
. Mam dziś autobus 10 min wcześniej . Więc witam się i żegnam. Nie wiem czy jeszcze uda mi się dziś zajrzeć ![]() ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- aassiiaa1988, witam nową PM-kę
|
|
#686 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak coś będziesz wiedzieć to się nam pochwal ![]() Witam nową PM Od razu odpowiadam na Twoje pytania ![]() Lat mam tyle co Ty, a załatwioną mamy salę i orkiestrę coś nie możemy się zebrać za tego fotografa i resztę a zapraszać będziemy ok 100 osób, ale na bank przyjdzie sporo mniej Cytat:
no, ale różne rzeczy są Wiązanki wyglądają super ![]() Cytat:
Cytat:
na bank opuszczają im ceny, albo coś. Bo to przecież ewidentna reklama z resztą rozwalił mnie ten pierwszy odcinek pierwszej polskiej edycji jak ojciec panu młodemu do wszystkiego kasę dokładał Cytat:
pewnie najlepiej po Nowym Roku się zapytać, bo na bank dużo ludzi by tam chciało Cytat:
Dzień doberek W związku z wczoraj nie chcę iść do pracy i bojkotuję to wszystko
|
||||||
|
|
|
#687 |
|
Uzależnienie
|
Dziewczyny nie spaliłam kompa!
|
#688 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#689 |
|
Zadomowienie
|
SUPER
![]() Ja zaraz do pracy uciekam.... w ogole sie nie wyspalam a czeka mnie 24H na nogach.... bede musiala sie chyba kawą i jakimiś tiderami naćpać Wam dziewczynki życzę bardzo udanego weekendu |
|
|
|
#690 |
|
Uzależnienie
|
Już mi się ryczeć chciało bo kasa na kompa była wzięta z tej odłożonej na ślub i jakby się zepsuł na amen to ani kompa ani sukni ślubnej
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

umarałbym chyba z tesknoty i ze strachu

PM 2013

no i tenże pierścionek sobie leżał i leżał schowany skrzętnie przez TŻ-ta.