Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-28, 21:29   #661
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
wszystko zależy od człowieka. Ja bym nie dała rady tak. Wolę zdecydowanie całe życie się dorabiać
Ja też nie
Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
9 shred pokonany
zaraz lece pod prysznic, no i dzis idziemy z Tż odebrac nagrode i na tą kolacje..;-)

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Kurcze ja tez bym tż nie pozwoliła na te misje umarałbym chyba z tesknoty i ze strachu chociaz moj tż też ma prace niebezpieczną bo na kwk 900m pod ziemia
Wiem, że to niebezpieczna praca, bo mój TŻ też przecież pracuje na kwk, ale większe prawdopodobieństwo jest, że może się coś stać na drodze niż na kwk
Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
witam,
czy można się do Was przyłączyc??
Witam nową PMkę

Dobry wieczór
Wpadłam się przywitać i uciekam na Nie mów Pannie Młodej
Potem spać, bo padam po całym dniu w pracy
Rano jedziemy na miasto - chcę sobie coś kupić ładnego
A wieczorem na kręgle ze znajomymi.

Dobranoc

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:29   #662
19monisia89
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

widać, że weekend się zbliża - cisza na wątku

ja już powiedzmy.. że sie spakowałam ;P muszę iść się jeszcze wykąpać, a ok. 23 wyjeżdżamy
mam nadzieję, ze jutro uda mi się do Was zajrzeć, a tymczasem..
dobranoc!

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:40   #663
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Jutro uczelnia, nie chce mi się jakoś.

My będziemy mieli ok.100 osób. Mam 23 lata.

zyta a twojego TŹ sami wysyłali na te 2 misje, czy sam się zgłosił?

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:53   #664
19monisia89
Zakorzenienie

dopiero przeczytałam o kłótni z Lin,
bez komentarza

a mialam już iść

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:11   #665
dastin
Zakorzenienie

Tak oglądam ten program i powiem szczerze, że nie chciałabym w nim uczestniczyćWeź przygotuj wszystko w 14 dni i to jeszcze facetOmijają cię wszystkie przyjemności związane z organizacją i do tego możesz pójśc do ślubu w sukni, która jest przeokropna...Zresztą te 40 tys. to wcale nie tak dużo. Raczej nie będzie mowy o jakichś super atrakcjach...Zresztą wydaje mi się, że ten program jest mocno naciągany

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Ładną sukienkę jej wybrałi ten dekolt z tyłu
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:21   #666
mgielka1988
Raczkowanie

Długo tutaj do Was nie zaglądałam... Ciągle tylko uczelnia - dom i tak cały czas. Brak czasu na wszystko. Niestety nie będe PM 2013 Wszystko się rozsypało jak domek z kart
mgielka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:24   #667
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
aa dobrze widziałam znam ją z wątku TŻ-tówek 2008 ciekawe czy mnie pamięta, bo coś dawno się nie odzywała
dzień dobry

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
dopiero przeczytałam o kłótni z Lin,
bez komentarza

a mialam już iść
a tam, bez komentarza, mam odgrzewany związek i w związku z tym nic z niego nie wyjdzie

Cytat:
Napisane przez mgielka1988 Pokaż wiadomość
Długo tutaj do Was nie zaglądałam... Ciągle tylko uczelnia - dom i tak cały czas. Brak czasu na wszystko. Niestety nie będe PM 2013 Wszystko się rozsypało jak domek z kart
co się stało?

wrócilam, a wszystkie poszły

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Tak oglądam ten program i powiem szczerze, że nie chciałabym w nim uczestniczyćWeź przygotuj wszystko w 14 dni i to jeszcze facetOmijają cię wszystkie przyjemności związane z organizacją i do tego możesz pójśc do ślubu w sukni, która jest przeokropna...Zresztą te 40 tys. to wcale nie tak dużo. Raczej nie będzie mowy o jakichś super atrakcjach...Zresztą wydaje mi się, że ten program jest mocno naciągany

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

dałabym sobie rękę uciąć, że 14 dni jest tylko w idei programu, a tak naprawdę mają dużo czasu albo wiele rzeczy załatwionych przed, a tylko przed kamerą udają

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:26   #668
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
ojej co się stało?
Stary 2011-10-28, 22:27   #669
mgielka1988
Raczkowanie

Po 7 latach bycia razem przyszły problemy i ciągłe pretensje odnośnie mojej osoby. Zawsze ja jestem ta zła, najgorsza - ja sie nie staram, ja nie mam czasu, ja nic miłego nie napisze, mi nie zależy.... Zawsze co złe to ja, nawe chyba to że żyje
Stary 2011-10-28, 22:30   #670
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Po 7 latach bycia razem przyszły problemy i ciągłe pretensje odnośnie mojej osoby. Zawsze ja jestem ta zła, najgorsza - ja sie nie staram, ja nie mam czasu, ja nic miłego nie napisze, mi nie zależy.... Zawsze co złe to ja, nawe chyba to że żyje
Kurcze przykro mi...Ale mój Tż tez czasem mi robi wyrzuty w wielu sprawach. Może jeszcze wszystko się ułoży?Przemyślicie wszystko na spokojnie i dojdziecie do wniosku, że nie możecie bez siebie żyć?
Stary 2011-10-28, 22:33   #671
mgielka1988
Raczkowanie

Tutaj nie ma czasem.... Zawsze ja jestem zła, swoich błędów nie widzi. Kiedyś obiecał, że nie będzie podnosił na mnie głosu, do czasu.... Ostatnio miał nawetpretensje o to, że byłam na zakupach z koleżanką. Czy to jest normalne? Co byłoby po slubie?
Stary 2011-10-28, 22:35   #672
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Moja sala ma lustra ze złotymi ramami i złote zasłony więc będzie dekoracja też w złocie a kwiaty białe lub ecru
moja tez wiec zostaje tylko dekoracja stolow sala do tanca jest dosc surowa i moze cos pomysle co by tam zrobic... chyba ze oni sami cos zmienia...

Cytat:

masz racje dla mnie te wszystkie przygotowania to jest cudowny czas ale ja jestem bardzo sentymentalna i okropnie przywiazuje wage do takich spraw i dla mnie to jest jedyny taki dzien w zyciu i on musi byc najpiekniejszy i najcudowniejszy jak do tej pory takim najpiekneijszym dniem byly zareczyny bo tż wymyslil to tak ze za kazdym razem jak sobie to przypominam to od razu mam taki usmiech na twarzy i bede to pamietac do konca zycia a te 40tys to naprawde nieduzo biorac pod uwage co oni wymyslali wesele w wieliczce i suknia za 4tys - a to wszystko w 40 tys + setki innych rzeczy do kupienia. smiac mi sie chcialo bo na to wesele w wieliczce i suknie za 4tys musieli byc miec conajmniej 70 tys. jak ceny w wieliczce zaczynaja sie chyba od 300zl za osobe. ale on sie tak staral i tak naprawde chcial zeby bylo tak jak ona marzy chociaz wiadomo ze to jest nagrane wszystko bo niemozliwe jest zorganizowanie wesela w 2tyg. juz nawet nie chodzi o sale czy muzyke ale o sprawy urzedowe. na zalatwienioe potrzebnych dokumentow trzeba wiecej czasu. no i niemozliwe jest aby takie wesele sie odbylo w weekend,
Stary 2011-10-28, 22:42   #673
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj nie ma czasem.... Zawsze ja jestem zła, swoich błędów nie widzi. Kiedyś obiecał, że nie będzie podnosił na mnie głosu, do czasu.... Ostatnio miał nawetpretensje o to, że byłam na zakupach z koleżanką. Czy to jest normalne? Co byłoby po slubie?
jesteś już pewna tej decyzji?
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
moja tez wiec zostaje tylko dekoracja stolow sala do tanca jest dosc surowa i moze cos pomysle co by tam zrobic... chyba ze oni sami cos zmienia...

masz racje dla mnie te wszystkie przygotowania to jest cudowny czas ale ja jestem bardzo sentymentalna i okropnie przywiazuje wage do takich spraw i dla mnie to jest jedyny taki dzien w zyciu i on musi byc najpiekniejszy i najcudowniejszy jak do tej pory takim najpiekneijszym dniem byly zareczyny bo tż wymyslil to tak ze za kazdym razem jak sobie to przypominam to od razu mam taki usmiech na twarzy i bede to pamietac do konca zycia a te 40tys to naprawde nieduzo biorac pod uwage co oni wymyslali wesele w wieliczce i suknia za 4tys - a to wszystko w 40 tys + setki innych rzeczy do kupienia. smiac mi sie chcialo bo na to wesele w wieliczce i suknie za 4tys musieli byc miec conajmniej 70 tys. jak ceny w wieliczce zaczynaja sie chyba od 300zl za osobe. ale on sie tak staral i tak naprawde chcial zeby bylo tak jak ona marzy chociaz wiadomo ze to jest nagrane wszystko bo niemozliwe jest zorganizowanie wesela w 2tyg. juz nawet nie chodzi o sale czy muzyke ale o sprawy urzedowe. na zalatwienioe potrzebnych dokumentow trzeba wiecej czasu. no i niemozliwe jest aby takie wesele sie odbylo w weekend,
masz rację... Moje idealne wesele będzie tylko wtedy gdy ja sama wszystko dopieszczęMój Tż jest kochany ale pewnie nie trafiłby w wielu rzeczach Zresztą, kto przyjdzie na wesele 4 dni przedTak jak właśnie ten chłopak szukał jeszcze sali 4 dni przed weselem

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Mgiełko, może Twój Tż ma pretensje dlatego, że za mało ostatnio poświęcasz mu czasu?Sama napisałaś, że tylko dom i szkoła... Nie to, że go usprawiedliwiam ale szukam niezbitego dowodu na to, że ten związek nie ma już szans po 7 latach... Sama jestem z Tż-tem ponad 6 lat i wiem, że tak po prostu nie moglibyśmy się rozstać z powodu jakichś nieporozumień. Uważam, że prawie wszystko da się wyjaśnić
Stary 2011-10-28, 22:44   #674
anuleczek19
Zadomowienie

Jej suknia mi sie bardzo podobała a jak pokazali ta prezentacji ze wspolnymi zdjęciami to aż sie popłakałam..

a startujac na wieliczkę z 40 tys to sie tylko ośmieszyli..
Aaa i w życiu nie zrobiłabym na weselu - szwedzkiego stołu..;/

mgiełko- wspolczuje bardzo ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. może jeszcze jakoś sie dogadacie..

A.H

Edytowane przez anuleczek19
Czas edycji: 2011-10-28 o 22:46
anuleczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:46   #675
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
masz rację... Moje idealne wesele będzie tylko wtedy gdy ja sama wszystko dopieszczęMój Tż jest kochany ale pewnie nie trafiłby w wielu rzeczach Zresztą, kto przyjdzie na wesele 4 dni przedTak jak właśnie ten chłopak szukał jeszcze sali 4 dni przed weselem
no dokladnie... niemozliwe to jest chyba ze goscie byli poinformowani duzo wczesniej a pewnie byli bo to wszystko ustawione bylo
ja tez taka jestem... ze musze sama wszystkiego dopilnowac
moj tż moglby trafic z suknia, autem, zespolem, fotografem w kwestii kwiatow zdalby sie na pania z kwiaciarni co mogloby sie zle skonczyc a o tych wszystkich fajnych rzeczach typu niebieska podwiazka, platki roz na wyjscie z kosciola, poduszka na obraczki, winietki, stol z winami, piosenka na pierwszy taniec, dekoracja stolow czy kolor sukienki dla druhny to by wcale nie pomyslal

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Jej suknia mi sie bardzo podobała a jak pokazali ta prezentacji ze wspolnymi zdjęciami to aż sie popłakałam..
prezentacja super
mi kiedys tż zrobil taki prezent i dodatkowo zdjecia byly opisane tak fajnie tez plakalam wtedy
Stary 2011-10-28, 22:48   #676
anuleczek19
Zadomowienie

uciekam spac , do jutra

A.H

anuleczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:50   #677
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

a startujac na wieliczkę z 40 tys to sie tylko ośmieszyli..
Aaa i w życiu nie zrobiłabym na weselu - szwedzkiego stołu..;/

mgiełko- wspolczuje bardzo ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..
Suknia mi tez się podobała a tak poza tym to nic mi się nie podobało. Nie czułam tej magii. weszli na salę a ona zaczęła go j.ebać, że nic jej się nie podobaStół szwedzki też katastrofaI to, że goście, którzy już usiedli musieli się przenieść na inne miejsce. Jedne wielki chaos
Cytat:
no dokladnie... niemozliwe to jest chyba ze goscie byli poinformowani duzo wczesniej a pewnie byli bo to wszystko ustawione bylo
ja tez taka jestem... ze musze sama wszystkiego dopilnowac
moj tż moglby trafic z suknia, autem, zespolem, fotografem w kwestii kwiatow zdalby sie na pania z kwiaciarni co mogloby sie zle skonczyc a o tych wszystkich fajnych rzeczach typu niebieska podwiazka, platki roz na wyjscie z kosciola, poduszka na obraczki, winietki, stol z winami, piosenka na pierwszy taniec, dekoracja stolow czy kolor sukienki dla druhny to by wcale nie pomyslal
Na bank ten program jest ustawiony...40 tys, i jeszcze jej wieczór panieński zarezerwował z limuzynąZastanaw ia mnie tylko jedno - przeciez skoro zgłaszają się do tego programu to wiedzą na czym ten program polega i moga o wiele wcześniej sobie wszystko obgadać. Chociażby suknię ślubną czy orkiestrę

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
uciekam spac , do jutra
Dobranoc
Stary 2011-10-28, 22:56   #678
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Suknia mi tez się podobała a tak poza tym to nic mi się nie podobało. Nie czułam tej magii. weszli na salę a ona zaczęła go j.ebać, że nic jej się nie podobaStół szwedzki też katastrofaI to, że goście, którzy już usiedli musieli się przenieść na inne miejsce. Jedne wielki chaos

Na bank ten program jest ustawiony...40 tys, i jeszcze jej wieczór panieński zarezerwował z limuzynąZastanaw ia mnie tylko jedno - przeciez skoro zgłaszają się do tego programu to wiedzą na czym ten program polega i moga o wiele wcześniej sobie wszystko obgadać. Chociażby suknię ślubną czy orkiestrę

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Dobranoc
no z tym przesadzaniem gosci to klapa a ona coz... zareagowala nerwowo bo to nie bylo to czego oczekiwała niefajnie wyszlo ale takie sa skutki czegos co powinno byc robione wspolnie a wcale tak nie bylo.
moga obgadac wszystko ale ja w to nie wierze ze naprawde tak jest...
1. tak jak napisalas - zglaszaja sie wiec powinni miec wszystko obgadane co do najmniejszych szczegolow
2. niemozliwe jest zorganizowanie slubu i wesela w tak krotkim czasie
3. niemozliwe jest zaproszenie gosci i co najwazniejsze - ich obecnosc na weselu
4. nie wierze ze idealnie trafil z rozmiarem sukni i stanika
5. budzet a to co oni wymyslaja to sie tak ma do siebie jak piernik do wiatraka
6. widac ze przysiega byla specjalnie pod kamere - mowiona szybko i bez mikrofonu i to dziwne "oraz to, ze ciebie nie opuszcze az do smierci" - chyba celowo to zmienili
Stary 2011-10-28, 23:00   #679
dudusiu
Wtajemniczenie

ja idę trochę w Simsy pociupać i okrojonego shreda robić (mam pokój na poddaszu, więc skakanie odpada)

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-28, 23:07   #680
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
no z tym przesadzaniem gosci to klapa a ona coz... zareagowala nerwowo bo to nie bylo to czego oczekiwała niefajnie wyszlo ale takie sa skutki czegos co powinno byc robione wspolnie a wcale tak nie bylo.
moga obgadac wszystko ale ja w to nie wierze ze naprawde tak jest...
1. tak jak napisalas - zglaszaja sie wiec powinni miec wszystko obgadane co do najmniejszych szczegolow
2. niemozliwe jest zorganizowanie slubu i wesela w tak krotkim czasie
3. niemozliwe jest zaproszenie gosci i co najwazniejsze - ich obecnosc na weselu
4. nie wierze ze idealnie trafil z rozmiarem sukni i stanika
5. budzet a to co oni wymyslaja to sie tak ma do siebie jak piernik do wiatraka
6. widac ze przysiega byla specjalnie pod kamere - mowiona szybko i bez mikrofonu i to dziwne "oraz to, ze ciebie nie opuszcze az do smierci" - chyba celowo to zmienili
A jesli chodzi o tą przysięgę to myślałam, że on się pomylił ale jak zobazyłam, że ona tez tak mówi to pomyslałam, że coś jest nie halo

Dobra ja uciekam spać bo już oczy mi się zamykają:Ziewam: Dobranoc. Spokojnych snów
Stary 2011-10-28, 23:16   #681
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
przypomnij mi, Ty malujesz farbą CeCe?
tak
Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Zależy od wielkości parafii my będziemy pewnie po Nowym Roku zamawiać termin :
a właśnie tak sobie myślę... bo my z TŻ zmieniliśmy w sumie zdanie i chyba będziemy brać ślub w Katedrze i się zastanawiam ile wczesniej tam trzeba zaklepać teramin

Cytat:
co do inicjałów moje będą takie jak i przed ślubem
ja będę miała P.H (jak pH w ustach bo gumie Orbit ) TŻ też ma P.H
Cytat:
a Wy ile macie lat PM-ki??
22
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Wpadłam się przywitać i uciekam na Nie mów Pannie Młodej
Potem spać, bo padam po całym dniu w pracy
Rano jedziemy na miasto - chcę sobie coś kupić ładnego
A wieczorem na kręgle ze znajomymi.

Dobranoc
ale bym poszła na kręgle.

Wpadłam tylko na chwilę i mykam spać. Jakoś mi tak... smutno. W sumie nie wiem czemu
Dobranoc
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 23:33   #682
tajeczka
Zadomowienie

Witam nową Pm-kę
wesele będziemy mieć na ok. 180 osób. Mam 24
Mgiełka może jeszcze da się coś naprawic??
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 00:14   #683
dudusiu
Wtajemniczenie

dobranoc Wam

you stole my star
lalalalalalala....
Stary 2011-10-29, 02:06   #684
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość

Wybacz, ale padłam
O której poszłaś spać?
Tu nie ma się co śmiać bo poszłam spać o 4 nad ranem
Cytat:
witam,
Witaj
Cytat:
Witam nowa PMke

sayuri: na Ekonomicznym w krakowie studiuje

dzis robilam wizanki na groby do dziadka tż i do moich dziadkow w kwiaciarniach ceny u nas sie zaczynaja od 65zl do 130zl:/ ja za materialy do dwoch wiazanek zaplacilam ok. 30-35zl mozecie ocenic efekt 2h mi nad tym zeszlo i cale rece mam poklute od swierka ale zadowolona jestem

Bardzo ładne wiązanki
Cytat:

ja mam 23 lata - studiuję położnictwo - ostatni rok i pracuję niestety póki co nie w zawodzie.
TŻ ma 22 lata i pracuje.

My:
to może zacznę od początku: poznaliśmy się 14 lipca 2008 r. przypadkiem przez moją znajomą, która chciała mnie swatac ze swoim kolegą.. dziwnym trafem był z nimi mój obecny TŻ i na koniec dnia powiedziałam mojej kumpeli, że ten kolega , z którym chciała mnie swatac nie podoba mi sie wcale i już wolałabym tego P.. po dwóch dniach napisał do mnie.. i tak oto od 30 lipca 2008 jesteśmy parą
zaręczyliśmy się 12 września 2010r., dzień przed moimi urodzinami

pozwolę sobie skopiowac mój opis zaręczyn z innego wątlu bo nie chce mi się pisac ponownie wszystkiego
było tak:

"Ja wiedziałam , że będą zaręczyny już pół roku wcześniej, ze względu na malutkie palce musieliśmy razem wybierać pierścionek TŻ-towi pewnie by wcisnęli coś z kolekcji komunijnej jak zaproponowała nam jedna babka u jubilera no i tenże pierścionek sobie leżał i leżał schowany skrzętnie przez TŻ-ta.

Pewnego dnia ponad rok temu, dzień przed moimi urodzinami TŻ mnie budzi o świcie i mówi: Kochanie ubieraj się, ja na chwilę wychodzę , a potem przyjdę po Ciebie i idziemy. Nie powiedział ani gdzie idziemy, ani po co, tylko ze mam się ładnie ubrać. Ja myślę sobie o co chodzi, ale doszłam do wniosku, że pewnie idziemy do Jego babci na obiad, bo zawsze jak mamy wspolną wolną niedziele to do niej chodzimy.
No to się wykąpałam, ubrałam w spódniczkę i obcasy, TŻ wrócił i wyszliśmy. Najpierw na długi spacer nad rzeka.. później na deser do kawiarni.. potem kolejny spacer.. Po 2-3 godzinach zapytał czy pójdę z nim na obaid do restauracji ja w szoku pytam : to nie idziemy do babci na obaid, a on , że tym razem nie, bo chce ze mną pobyć sam na sam
zjedliśmy pyszne jedzonko, a następnie poszliśmy do naszego ulubionego parku, ja w tych obcasach myślałam, że Go zabiję za te spacery. I Mu mówię, że chcę wracać do domu, bo padam. Usiedliśmy na "chwilę" na "naszej" ławce, a On nagle padł na kolana, wygłosił mowę taką, o którą bym go nawet nie podejrzewała (szczęka z wrażenia zatrzymała mi się na butach) i zapyatł, czy zechcę zostać Jego żoną i spędzić z Nim resztę życia - zgodziłam się of kors "

mieszkamy razem od 2 lat, bywało różnie.. juz mieliśmy naprawdę poważny kryzys i rozstanie wisiało w powietrzu , ale po długich , trudnych i szczerych rozmowach doszliśmy do wniosku, ze będziemy walczyc o nasz związek i jak widac wygraliśmy tą walkę teraz jest juz bardzo dobrze, z gorszymi dniami czasami, ale ogólnie juz nic nas nie powinno rozdzielic

planowaliśmy ślub na 2014 rok, ale w tym tygodniu duzo rozmawialiśmy i doszliśmy do wniosku, ze nie chcemy aż tyle czekac i zmieniliśmy datę na 2013 rok.. planujemy maj, czerwiec lub wrzesień - duża rozbieżnośc, bo nie wiemy jakie terminy bedą wolne na sali, którą mamy na oku jak tylko będziemy mieli możliwośc to pojedziemy się wszystkiego dowiedziec

co do sukni, to mi się wiele podoba, ale moja będzie mi szyła krawcowa, którą znam od lat i pięknie szyje zabiorę ją do kilku salonów i razem wybierzemy odpowiedni dla mnie krój
obrączki już oglądaliśmy i też mamy kilka modeli na oku

a Wy macie już coś załatwione??
Fajny kierunek studiujesz
My mamy załatwioną salę, zespół i fotografa
Cytat:

a na ile osób planujecie wesela ?
Na ok. 80 osób
Cytat:
a Wy ile macie lat PM-ki??
21

Końcówki podcięte I kupiłam farbę z Garniera w kolorze mroźny kasztan Ciekawe co mi wyjdzie
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 06:55   #685
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry z rana . Mam dziś autobus 10 min wcześniej , a tak bym na spokojnie sobie nadrobiła wczorajsze zaległości wieczorne . Więc witam się i żegnam. Nie wiem czy jeszcze uda mi się dziś zajrzeć

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ----------

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Co do ślubu - coraz bardziej przymierzamy się jednak do 2012... podoba nam się wizja października - jest jeszcze rok czasu, poza tym w wakacje będę miała sporo więcej wolnego czasu, to jakoś dam radę lepiej to wszystko ogarnąć co z tego wyniknie - zobaczymy. Jutro chcę jechać z mamą do kilku sal, bo maja jeszcze jutro wesela i obejrzeć jak one wyglądaja "na zywo", popytać co i jak
super

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

aassiiaa1988, witam nową PM-kę
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 07:24   #686
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Witam w nowej części
Mam kilka dni wolnego wreszcie, przyjechałam do rodziców i wypoczywam

Co do ślubu - coraz bardziej przymierzamy się jednak do 2012... podoba nam się wizja października - jest jeszcze rok czasu, poza tym w wakacje będę miała sporo więcej wolnego czasu, to jakoś dam radę lepiej to wszystko ogarnąć co z tego wyniknie - zobaczymy. Jutro chcę jechać z mamą do kilku sal, bo maja jeszcze jutro wesela i obejrzeć jak one wyglądaja "na zywo", popytać co i jak
Super właśnie się zastanawiałam gdzie zniknęłaś jak coś będziesz wiedzieć to się nam pochwal

Cytat:
witam,
Witam nową PM
Od razu odpowiadam na Twoje pytania
Lat mam tyle co Ty, a załatwioną mamy salę i orkiestrę coś nie możemy się zebrać za tego fotografa i resztę a zapraszać będziemy ok 100 osób, ale na bank przyjdzie sporo mniej

Cytat:
sayuri: na Ekonomicznym w krakowie studiuje

dzis robilam wizanki na groby do dziadka tż i do moich dziadkow w kwiaciarniach ceny u nas sie zaczynaja od 65zl do 130zl:/ ja za materialy do dwoch wiazanek zaplacilam ok. 30-35zl mozecie ocenic efekt 2h mi nad tym zeszlo i cale rece mam poklute od swierka ale zadowolona jestem

A ja słyszałam same pozytywy o UEku no, ale różne rzeczy są
Wiązanki wyglądają super

Cytat:
Mam nadzieję, że jednak się dogadacie i będzie dobrze trzeba rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać i może coś się da zrobić

Cytat:
No tylko, że wiesz, udział takiej firmy w programie to też nie jest takie o na bank opuszczają im ceny, albo coś. Bo to przecież ewidentna reklama z resztą rozwalił mnie ten pierwszy odcinek pierwszej polskiej edycji jak ojciec panu młodemu do wszystkiego kasę dokładał

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
a właśnie tak sobie myślę... bo my z TŻ zmieniliśmy w sumie zdanie i chyba będziemy brać ślub w Katedrze i się zastanawiam ile wczesniej tam trzeba zaklepać teramin
Znów zmieniliście zdanie pewnie najlepiej po Nowym Roku się zapytać, bo na bank dużo ludzi by tam chciało

Cytat:
dzień dobry z rana . Mam dziś autobus 10 min wcześniej , a tak bym na spokojnie sobie nadrobiła wczorajsze zaległości wieczorne . Więc witam się i żegnam. Nie wiem czy jeszcze uda mi się dziś zajrzeć
Znam ten ból, bo też muszę wyjść pół godziny wcześniej i jeszcze na autobus, na który muszę się przesiąść będę czekać 20 minut, bo późniejszym tramwajem nie zdąże nienawidzę sobót...

Dzień doberek
W związku z wczoraj nie chcę iść do pracy i bojkotuję to wszystko
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 08:13   #687
Antilia
Uzależnienie

Dziewczyny nie spaliłam kompa! to tylko listwa się zepsuła

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 08:32   #688
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
To super ale stresik był, nie
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 08:41   #689
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
SUPER
Ja zaraz do pracy uciekam.... w ogole sie nie wyspalam a czeka mnie 24H na nogach.... bede musiala sie chyba kawą i jakimiś tiderami naćpać
Wam dziewczynki życzę bardzo udanego weekendu
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 08:44   #690
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
To super ale stresik był, nie
Już mi się ryczeć chciało bo kasa na kompa była wzięta z tej odłożonej na ślub i jakby się zepsuł na amen to ani kompa ani sukni ślubnej

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości