![]() |
#3241 |
MBZ♥
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Zuzik ale jak wystawili?
![]() mi się często śni, że płynę materacem po jeziorze i nagle ten materac się zapada pod wodę, a ja rzucam się na łózku ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-28 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swego czasu powiedziałam P., że nie kupię z nim mieszkania bez ślubu, choć bardzo go kocham, bo skoro on nie jest mnie pewny na tyle, by się oświadczyć, to nie może oczekiwać, że wezmę z nim 30-letni kredyt. Oczywiście powiedział, że jest mnie pewny, a ślub będzie, tylko dla niego nie ma znaczenia czy przed, czy po kredycie na dom. I teraz mam wrażenie, że ożeni się ze mną dla kredytu ![]() ![]() Ciekawe jak Capri ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
kurcze...... ja też mam takie przeczucie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
Napije się ktoś ze mną malibu z colą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Wtajemniczenie
|
Kciukamy za Capri
![]() Najka doskonale Cię rozumiem, ja mam znowu czasem w przypływach doła wrażenie, że TŻ jest ze mną dlatego, że mu pomogłam się usamodzielnić wyfrunąć z gniazda i jakoś odciąć mamusiową pępowinę i dlatego, że mu pomagam płacić za jego studia. Co prawda nie wykładam tej kasy z kieszeni, tylko idzie to z konta z mojego kredytu studenckiego, ale jak mu się odwidzi, to ja zostanę z kredytem do spłacenia a on co:P Chłopy! Z tym pierścionkiem wszystko byłoby sto razy łatwiejsze, nie? a co do teściów - Koniec końców usłyszeliśmy, że nie jesteśmy warci żadnej pomocy, bo nie jesteśmy małżeństwem i jesteśmy niewiarygodni. A cały rok obiecywali nam, że jak sie pojawi możliwość kupienia mieszkania, to nam pomogą. |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
No to zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
nie dojadę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Uwielbiam to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
o łeeeeeeeee - odechciało mi się.... wyobraziłam sobie, że wypiłaś całe malibu i teraz do cyca wołasz, bo leci razem z mlekiem... ble |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
nie, ale stuknę się piwem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i jestem pewna, że Twój ma podobnie jak mój - kocha Cię! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
Frezia ale postów napykałaś w tej części!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pięknie napisane.... i czytając to pomyślałam, że mój TŻ miał właśnie to wszystko na myśli... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- ile?? jak to się sprawdza, bo nie pamiętam??? tak już jest jak się siedzi bez pracy w domu i do tego jeszcze bardzo rzadko jeżdżę do Krakowa ![]() żaden powód do dumy z tymi postami w tej sytuacji ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
Ja uciekam spać
![]() ![]()
#3257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a napisałam tak nieskładnie, że gorzej się nie dało, więc nie rozumiem, jak to mogło Cię wzruszyć ![]() ale faktem jest, że tak jak bardzo nie rozumiem, dlaczego dotąd mam nagie palce, tak bardzo jestem pewna, że P. nie będzie miał żadnego innego powodziku do oświadczyn niż to, że kocha do mnie szaleństwa i chce być moim mężem ![]() i faktycznie dajesz ostro z tymi postami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja już znikam na tydzień, bo mi głupio teraz ![]() tak mój mężczyzna ma wobec mnie cudowny plan - zamierza się ze mną zestarzeć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
MBZ♥
|
...wymysliłam sobie fajny plan
razem zestarzejmy się.." nie pamiętam jak to dalej szło ![]() mnie rozczulają Pary Staruszków idących za rękę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna jest ta piosenka.... taka spokojna ![]() http://szymen.wrzuta.pl/film/7RN8ok8...estarzejmy_sie Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2011-10-28 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Wtajemniczenie
|
Byou Tak pracuje, ale zmienił pracę i nie ma w tej chwili jeszcze umowy na stałe, w związku z czym nie zarabia super dobrze, a zmieniliśmy mieszkanie na droższe i położone w dalszej odległości, więc więcej idzie na dojazdy, poza tym poszedł na taką uczelnię, bo mu rodzice obiecali dołożyć do czesnego, a potem się wypieli, więc wyszło jak wyszło nie z jego winy
![]() Najka ja to wszystko wiem i jak tak piszesz to jasne, mam czasem takie przypływy miłości i czułości, że naprawdę góry przenosić, a czasem dosięga mnie rzeczywistość i może to chamsko zabrzmi chłodna kalkulacja - poza obietnicami i słodkimi słówkami nic nas formalnie nie łączy i on nie bardzo dąży do tego, żeby łączyło i zaczynam panikować, że po co ja sie tak angażuję, staram.... a takie wiecie sranie w banie, bo więcej sobie sama wymyślam i dopowiadam a na pewno jest tak,że kocha i że się ożeni, tylko jeszcze trzeba poczekać. Niestety póki nie będzie między nami jakichś poważniejszych deklaracji ja się nie będę czuła stabilnie i będę panikować, wiem to i wynika to z różnych rzeczy, które mnie w życiu spotkały . On to wie. i żebym nie wyszła na zimną sukę, co to tak na zimno wszystko - kocham go ogromnie bardzo i dla mnie jest wymarzony. Zniecierpliwienie wyżarło mi mózg ot co:P |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
zuzka, masz moje rozgrzeszenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Zakorzenienie
|
dobra.... idę spać
![]() dobrano ![]() może znowu przyśni mi się moja mała psinka ![]() ![]() papa |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Zakorzenienie
|
ja dopijam drina i ide spac bo rano trzebawstac do szkoły. dobrej nocy i kolorowych pierścionkowych snów
|
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
MBZ♥
|
Zuz rozumiem
![]() ![]() i każda z nas, nawet najfajniejszym związku przechodziła przez fazę zwątpienia, frustracji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- dobranoc SPiochom ![]() ja czekam na TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Wtajemniczenie
|
a ja chyba jeszcze zmiażdżę Grejsy
![]() Branoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tą piosenką kończy się nasz film ślubno-weselny ![]() Najka a dużo Ci mgr zostało? Ja kończę i kończę i skończyć nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Wtajemniczenie
|
Oglądam bez napisów, zaczęłam to praktykować na Gilmorkach na 3 roku studiów, kiedy mieliśmy egzamin całościowy z angielskiego i stwierdziłam, że nie chce mi się do niego uczyć, a żeby nie było że nic nie robię, to 'poobcuję' trochę z językiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
dużo
![]() ale biorę się za pisanie wreszcie. Cytat:
A tutaj jest zbyt medyczny język jednak. Nie lubię nie rozumieć co drugiego słowa. Męczy mnie takie oglądanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.