Wszystko o Avonie - cz. 24 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-28, 21:24   #1831
Magnifica
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
sorry, że się wtrącę, ale to akurat opisałaś program dla konsultantek nie koniecznie nowych
to są nagrody dla aktywnych konsultantek
a dla nowych jest inny program
No właśnie chodziło mi o program dla nowych konsultantek, bo na stronie avonu nic nie mogę znaleźć :-(
Stary 2011-10-28, 21:28   #1832
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
sorry, że się wtrącę, ale to akurat opisałaś program dla konsultantek nie koniecznie nowych
to są nagrody dla aktywnych konsultantek
a dla nowych jest inny program
Rzeczywiście, sama nie zauważyłam, że to jest ten zwykły program. Czyli nie ma już TPS?

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
No właśnie chodziło mi o program dla nowych konsultantek, bo na stronie avonu nic nie mogę znaleźć :-(
W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Jeszcze niedawno był program dla nowych konsultantek Twój Pewny Start, ale teraz już sama nie wiem
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:53   #1833
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Jeszcze niedawno był program dla nowych konsultantek Twój Pewny Start, ale teraz już sama nie wiem
Nic się nie stało

O programie, o którym pisałaś wiem od koleżanki, która jest konsultantką. Jednak nie mogę nic znaleźć dla nowych...
Stary 2011-10-28, 21:59   #1834
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Nic się nie stało

O programie, o którym pisałaś wiem od koleżanki, która jest konsultantką. Jednak nie mogę nic znaleźć dla nowych...
Znalazłam to:

Program dla Nowych Konsultantek – Katalogi 13/2011 – 17/2011 Jeśli zostałaś Konsultantką w Katalogu 15/2011, to możesz wziąć udział w Programie dla Nowych Konsultantek. Program trwa 4 pierwsze Katalogi począwszy od Katalogu założenia konta na podstawie podpisanej umowy Konsultantki.
Osiągnij łączną sprzedaż minimum 200 zł w pierwszym Katalogu oraz minimum 250 zł w trzech kolejnych Katalogach współpracy. Spełniwszy warunek sprzedaży w każdym Katalogu możesz zamówić kosmetyk Avon w specjalnej cenie 1 zł.
Stary 2011-10-28, 21:59   #1835
anita9005
Rozeznanie

hej dziewczyny mam pytanie używałyście maseczek z planet spa ? bo czaje się na nie bo są 3 za 29,70 i kusi no

Na propozycje wymianek odpisuj w moim profilu - nie śledzę na bieżąco profili z wymiankami.
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:02   #1836
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Jest miękka, ale nie wiem czy nada się do oczu, bo na powiekach u mnie jej w ogóle nie widać
Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Mam tą kredkę, jest miękka, wręcz taka plastyczna, raczej nie nadaje się do powiek, wydaje mi się, że prędzej można ją złamać niż pomalować oko.
Ja osobiście nie używam jej nawet do brwi, bo ma za jasny odcień
Jednak zawsze możesz spróbować, może akurat Tobie będzie pasować
dzięki dziewczyny bardziej chodzi mi nie o powiekę,ale o dolną kreskę pod rzęsami,na pewno wezmę Flashy Copper,choć trochę się boją tych drobinek bo nie przepadam...dlatego podobnego koloru wydawała mi się ta Blonde do brwi...się zastanowię jeszcze
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:04   #1837
jagoda79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tosiaczek666 Pokaż wiadomość
Jagoda, ja mam tą torbę. Jutro (a w zasadzie dzisiaj) postaram się wrzucić zdjęcia na katalogowy A torbę kupiłam dla siebie i jestem bardzo zadowolona
Dziękuje bardzo, czekam na zdjęcia( a z jakiego materiału ona jest -wiem ,że PVC ale mam nadzieje, że nie jest cienka jak cerata?)

Edytowane przez jagoda79
Czas edycji: 2011-10-28 o 23:40
jagoda79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:07   #1838
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny bardziej chodzi mi nie o powiekę,ale o dolną kreskę pod rzęsami,na pewno wezmę Flashy Copper,choć trochę się boją tych drobinek bo nie przepadam...dlatego podobnego koloru wydawała mi się ta Blonde do brwi...się zastanowię jeszcze
Jak wypróbujesz to podziel się z nami efektem
Stary 2011-10-28, 22:07   #1839
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolynnez Pokaż wiadomość
wliczają się, ale nie podlegają opustowi

ślę podziękowania dla Aalicii24 za zdjęcia kredek
nie ma za co, fotki już były, ale jak obiecałam tak wrzuciłam ja polecam tą flashy, ta druga ciężko zostawia kolor na powiekach i brokat się sypie, z miedzianej jestem bardzo zadowolona za to
Cytat:
tak,widziałam katalog 17 i niuchałam pachnącą stronę
mówisz że kredka Flashy Copper ładna? własnie ją będę brać
Jakby tu opisac zapach...znasz zapach Far Away Dreams? bo mają wspólną nutkę Nowy Incandessence jest kremowo-kwiatowo-miodowy,tak bym go opisała Niektórzy mówią że mydlany,ja czuję kwiaty,miód,plus własnie taką kremową nutkę
jak mydlany to pewnie mi nie podejdzie, kredka super. cały dzień mi dizś wytrzymała na oczach, delikatny efekt i nie jest taka brokatowa jak srebrna, tzn, nie sypie się z niej wkoło i na rzęsy, ja się zastanawiam, może to jakaś partia tych srebrnych nieudana, bo mam diamentowych kredek 6 i z tą jedną tylko taki problem
Cytat:
Dziewczyny ma któraś z Was wysuwaną kredkę do brwi? czy jest miękka? bo podoba mi się kolor Blonde,ale ja chcę jej używać do...powiek dlatego chciałabym wiedzieć czy jest miękka
kredkę mam, ale ciemniejszą, jest twardsza niż konturówki wysuwane trochę i nie zostawia koloru tak łatwo, do powiek się raczej nie nadaje
Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny mam pytanie używałyście maseczek z planet spa ? bo czaje się na nie bo są 3 za 29,70 i kusi no
maseczki planet spa większość dziewczyn tu lubi, tylko każda ma swoje typy, ja lubię tajską, sake i morze martwe, nie przepadam za lawendową i oliwkową
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 22:08   #1840
cheneelle
Zakorzenienie

TPS dla nowych kk

Bodajże przez 4 kat. musisz mieć po 250 zł w każdym zamówieniu, aby otrzymywać prezenty. I są to odpowiednio woda Spotlight,chyba krem do rąk z MM, system pielęgnacji oczu i treselle mystique. Co do 2 srodkowych prezentów nie mam pewności, ale 1 i 4 tak.
Stary 2011-10-28, 22:38   #1841
Magnifica
Zakorzenienie

Dziękuję za podpowiedzi bardzo mi pomogłyście dziewczyny
Stary 2011-10-28, 22:57   #1842
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
jak mydlany to pewnie mi nie podejdzie, kredka super. cały dzień mi dizś wytrzymała na oczach, delikatny efekt i nie jest taka brokatowa jak srebrna, tzn, nie sypie się z niej wkoło i na rzęsy, ja się zastanawiam, może to jakaś partia tych srebrnych nieudana, bo mam diamentowych kredek 6 i z tą jedną tylko taki problem

kredkę mam, ale ciemniejszą, jest twardsza niż konturówki wysuwane trochę i nie zostawia koloru tak łatwo, do powiek się raczej nie nadaje

maseczki planet spa większość dziewczyn tu lubi, tylko każda ma swoje typy, ja lubię tajską, sake i morze martwe, nie przepadam za lawendową i oliwkową
Dzięki za informacje na temat kredek a co do zapachu Lumiere to tyle mój nos wywąchał z pachnącej strony,próbki jeszcze nie miałam,ale raczej będę brać od razu tę wodę bez próbek

a maseczki Spa lubię z morza martwego,tajski kwiat lotosu i oliwkową
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 23:13   #1843
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

już wiem co moją paczką

dzwoniłam dziś rano do InPostu i okazało się, że paczka została źle nadana, więc mieli to dziś naprawić, ale później dzwoni babka z Avonu, że paczkomat jest zepsuty i mi wyślą paczkę jeszcze raz kurierem
podałam jej inny adres-domowy, ale w emailu z UPSa mam na Rzeszów, więc gdzie mi ta paczka w końcu przyjdzie??

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 23:33   #1844
mary105
Raczkowanie

Witam Tak przeglądam ostatnio ten wątek i się zastanawiam czy nie zostać konsultantką Avonu i mam takie pytanie .
Na jaką kwotę trzeba trzeba zamówić żeby nie płacic tych 10 zł kosztów małego zamówienia?
Czy jesli nie będę zamawiała z każdego katalogu to liderka moja miałaby przez to problemy?

a i jeszcze ostatnie jak się zapiszę to muszę potem jeździć na szkolenia?
( pamiętam że moja ciocia jak się zapisała to potem co chwile na szkolenia jeździła)

z góry dziękuje za odpowiedz

Stary 2011-10-28, 23:45   #1845
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary105 Pokaż wiadomość
Witam Tak przeglądam ostatnio ten wątek i się zastanawiam czy nie zostać konsultantką Avonu i mam takie pytanie .
Na jaką kwotę trzeba trzeba zamówić żeby nie płacic tych 10 zł kosztów małego zamówienia?
Czy jesli nie będę zamawiała z każdego katalogu to liderka moja miałaby przez to problemy?

a i jeszcze ostatnie jak się zapiszę to muszę potem jeździć na szkolenia?
( pamiętam że moja ciocia jak się zapisała to potem co chwile na szkolenia jeździła)

z góry dziękuje za odpowiedz

Zamówienie na 150 zł.
Nie, nie będzie miała problemów.
Nie nie musisz, szkolenia są dobrowolne.
Stary 2011-10-29, 00:02   #1846
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Dziękuję za podpowiedzi bardzo mi pomogłyście dziewczyny
TPS do końcca katalogu 17 czyli do końca grudnia

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
już wiem co moją paczką

dzwoniłam dziś rano do InPostu i okazało się, że paczka została źle nadana, więc mieli to dziś naprawić, ale później dzwoni babka z Avonu, że paczkomat jest zepsuty i mi wyślą paczkę jeszcze raz kurierem
podałam jej inny adres-domowy, ale w emailu z UPSa mam na Rzeszów, więc gdzie mi ta paczka w końcu przyjdzie??
na adres który podałaś tej Pani która o niego pytała
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 00:06   #1847
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Zamówienie na 150 zł.
Nie, nie będzie miała problemów.
Nie nie musisz, szkolenia są dobrowolne.
Wtrącę się na chwilę A jeśli bym zamawiała z co 3-4 katalogu, to byłby problem? Tak pytam z ciekawości
Stary 2011-10-29, 00:30   #1848
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Wtrącę się na chwilę A jeśli bym zamawiała z co 3-4 katalogu, to byłby problem? Tak pytam z ciekawości
nie byłby, tylko musiałabyś się zaopatrywać sama w katalogi w coku albo brać od liderki, bo jak nie złożysz zamówienia kilka katalogów to skądś musisz je wziąć i omijałaby cię część programów motywacyjnych dla kosultantek
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 00:44   #1849
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
nie byłby, tylko musiałabyś się zaopatrywać sama w katalogi w coku albo brać od liderki, bo jak nie złożysz zamówienia kilka katalogów to skądś musisz je wziąć i omijałaby cię część programów motywacyjnych dla kosultantek
Sama już nie wiem. Moja konsultantka nie jest nawet z mojego miasta, bo jest nią mama mojego TŻ-ta, przyszła teściowa. My mieszkamy w Toruniu, a ona w Tczewie, to troche drogi jest i ciężko się tak zamawia i dostaje... Bo my raz na miesiąc tam jeździmy. Katalogów też nie mam, w necie przeglądam i potem tak zamawiam. A chciałabym pomacać, pooglądać, powąchać w katalogu. I mieć tą zniżkę też w sumie fajnie by było. Ale wątpię, żebym zamawiała z każdego katalogu, klientek raczej mieć nie będę.
Stary 2011-10-29, 01:24   #1850
Tosiaczek666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagoda79 Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo, czekam na zdjęcia( a z jakiego materiału ona jest -wiem ,że PVC ale mam nadzieje, że nie jest cienka jak cerata?)
Zdjęć nie dałam rady wrzucić, ale mam nadzieję, że dzisiaj się uda - przepraszam za to opóźnienie A materiał to właśnie PVC ale takie grubsze. Nie przesiąka i na pewno się nie przerwie od jakiegoś małego ostrego przedmiotu.
Stary 2011-10-29, 01:46   #1851
Valoissa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
mysle ze jesli dokonasz zakupu w czasie trwania kampani to tak, w koncu spełniłaś warunki
Dzięki bardzo za odpowiedź

Valoissa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 01:58   #1852
Kretka666
Zakorzenienie

Chyba, że jakaś konsultantka z Torunia chciałaby zostać moją, jeśli taka tutaj jest Zawsze to jedna klientka więcej
Stary 2011-10-29, 07:58   #1853
cleo80
Zadomowienie

Zapomniałam dopisać kodu na portfel Believe do zamówienia. Napisałam maila do avonu, myślicie , że mi go dopiszą ???
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 08:02   #1854
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
na adres który podałaś tej Pani która o niego pytała
super, dzięki za dobrą wiadomość

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 08:20   #1855
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
Zapomniałam dopisać kodu na portfel Believe do zamówienia. Napisałam maila do avonu, myślicie , że mi go dopiszą ???
pewniejszy byłby telefon, ale powinni dopisać
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 08:41   #1856
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma za co spróbuj tej serii,ja polecam serum,krem na noc-to testowałam,a bardzo chwalą krem pod oczy który teraz jest w cudnej cenie 28 zł,ja go bio i już się nie mogę go doczekać a szczerze,to mnie korci jeszcze czerwona emulsja z ka,15 str.15 (zwłaszcza że teraz na anew mamy 45% upustu pod warunkiem zamówienia na 3 kosmetyki )

tak,widziałam katalog 17 i niuchałam pachnącą stronę
mówisz że kredka Flashy Copper ładna? własnie ją będę brać

Jakby tu opisac zapach...znasz zapach Far Away Dreams? bo mają wspólną nutkę Nowy Incandessence jest kremowo-kwiatowo-miodowy,tak bym go opisała Niektórzy mówią że mydlany,ja czuję kwiaty,miód,plus własnie taką kremową nutkę

Tak,używam go od lat i zawsze zimą wyciągam

Ładnie to zapach fiołków,irysów jakieś fioletowe kwiaty,osłodzone jakby wanilią...to ciepły kwiatowy zapaszek,bardzo przyjemny

zapraszamy wcale nie ma załatwiania

żadnego zamawiasz kiedy chcesz,kiedy sobie uzbierasz na zamówienie,dobrze byłoby uzbierać na 150 zł żebyś nie musiała płacić za paczkę

Witam Dla mnie kat. 15 to już przeszłość W AM 16 również jest specjalny program zarobkowy: Kup min. 2 zestawy Anew, a otrzymasz na nie 45% opustu Znajoma bierze zestaw Platinum, a ja zdecyduję się na czerwony, skoro chwalicie Kremik pod oczy z tej serii czeka w kolejce. A serum dostanę za zamówienie na ponad 400 zł

Najbardziej niepokoi mnie fakt, że mam coraz większe zapasy kosmetyków Anew Nawet nie wiem, kiedy je robię Pozdrawiam.
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 09:21   #1857
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
ja miałam dwie takie "wadliwe" kosmetyczki , ale nic z tym nie robię, tzn. nie pisałam do nich nawet
Mnie przysłali żel Enchant 500 ml, więc warto coś z tym zrobić

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Obecnie nic z tego byś nie miała a raczej by Ci odeszła jedna klientka wiec jak ona sie zdecyduje tym gorzej dla Ciebie.
Jak chcesz możesz nawiązać z nią pewien rodzaj współpracy. Dajesz jej katalogi a ona przynosi dla Ciebie zamówienie a Ty dajesz jej wypracowany opust. No chyba ze dziewczyna koniecznie sama chce użerać sie z brakami i brakiem profesjonalizmu ze strony AVON
Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
korzyści żadnych przynajmniej narazie chyba,że po nowym roku będzie jakiś nowy program za polecenie nowej KK

a raczej byłabyś stratna skoro córka klientki zostanie KK to i Twoje zamówienia spadną bo Cię "opuszczą"
No właśnie jest to córka mojej matematyczki, więc głupio mi kręcić Narazie zaproponowałam jej, żeby na początek przynosiła mi zamówienia, a ja będę jej sprzedawać kosmetyki z wypracowanym opustem. No i będzie korzystniej, bo mp. jeśli ja będę miała zamówienie na jeden krem Anew i ona na jeden, to jeśli scapierzymy to w jedno zamówienie, to będziemy mieć 45% opustu.

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
Mam wszystkie Moje ulubione to Tajski Kwiat Lotosu, Oliwkowa i Błotna.

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Najbardziej niepokoi mnie fakt, że mam coraz większe zapasy kosmetyków Anew Nawet nie wiem, kiedy je robię Pozdrawiam.
Mojej mamie zrobiłam zapas 7 kremów

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 10:21   #1858
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Witam Dla mnie kat. 15 to już przeszłość W AM 16 również jest specjalny program zarobkowy: Kup min. 2 zestawy Anew, a otrzymasz na nie 45% opustu Znajoma bierze zestaw Platinum, a ja zdecyduję się na czerwony, skoro chwalicie Kremik pod oczy z tej serii czeka w kolejce. A serum dostanę za zamówienie na ponad 400 zł

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość

Mam wszystkie Moje ulubione to Tajski Kwiat Lotosu, Oliwkowa i Błotna.

Mojej mamie zrobiłam zapas 7 kremów
mam wrażenie ,że każda z nas konsultantek ma jakieś zapasy, sama mam 3 w zapasie w tym anew 1, który czeka na swoją kolej już od maja bo naotwierałam tyle kremów,że masakra
obecnie zużywam serum botanicals, bo kończy mu się termin przydatności, za chwile będzie z pozostałymi podobnie
kremy z zapasów są nawet nie otwierane , nie mówiąc o testowaniu , gdyby sie okazało ,że któryś mi nie podejdzie to nawet nie zwrócę bo miną termin zakupu , w testowanie próbkami nawet się nie bawie , 2 maźnięcia kremem nie wyrabiają mi opinii o nim- szkoda zachodu

no ale propozycje z k16 szalenie kuszące, mam nadzieję ,że się nie ulegnę
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 10:23   #1859
sorceress79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Tak dla mnie ta seria złota jest też zbyt tłusta mimo,że mam cerę wcale nie tłustą, a wręcz suchawą.Jakoś kremy z tej serii kiepsko sie wchłaniają.
A w ogóle to ja zrobiłam eksperyment. Zamówiłam mamie zestaw solutions 40+ oraz anew czerwone, za każdym razem krem na dzień i na noc. Po ich użyciu, najpierw solutions, potem anew i moim wywiadzie okazuje się, przynajmniej w jej przypadku, że seria anew nie powala w stosunku do solutions.
Moja mama chwali obie linie, ale zaznacza, że porównanie ich ceny do jakości przemawia zdecydowanie na korzyść solutions.

Anew są dwukrotnie droższe (cena jest dość ruchoma, ale zazwyczaj), a są jedynie odrobinę lepsze. I to z dodatkiem "może".
sorceress79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 10:36   #1860
justyna0188
Raczkowanie

[QUOTE=Nana93klb;30194090]biżuteria marilena o którą ktoś prosił jest juz na katalogowym
dość duża, spodziewałam się, że kolczyki będą mniejsze, ale opłacało się ją zamówić przy robieniu zdjęć zauważyłam, że jeden z kolczyków nie ma zatyczki, no nic, z tym sobie poradzę.

dziękuję
justyna0188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości