Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 20:22   #991
Nika_2000
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Są dwa rodzaje sznurków: cienki (który jest podobno za cienki) i gruby- ten jest najczęściej wybierany. Jest jeszcze sznurek o nazwie Twist, który jest taki jakby skręcony- trochę grubszy od cienkiego, ale nie tak gruby jak cienki No i są wstążki, czyli takie jakby gumki, które są grubsze

Zapięcia ogólnie nie są zbytnio praktyczne... A jak masz Lilou bez zapięcia, to zakładasz ją tak, że przesuwasz te dwa supełki, które na niej są Mi to żadnego problemu nie sprawia, raz dwa i założone- na początku te supełki chodzą trochę ciężko (chociaż nie zawsze), ale potem już jest ok

A w cenie 160zł masz zawieszkę na sznurku, czegoś takiego jak zapasowy sznurek nie ma. Jak Ci się sznurek zniszczy to albo im wysyłasz swoją Lilou i oni za 15zł Ci wymieniają ten sznurek, albo idziesz do salonu i tam Ci wymienią od ręki Aczkolwiek ja mam swoją pierwszą Lilou już rok, a drugą prawie pół roku i ze sznurkami nic mi się nie dzieje
dzięki Paulinko
a ten sznurek twist to ma taką samą fakturę jak ten cienki i gruby (bo rozumiem, że on jest taki średni)?
a wymiana sznureczka w salonie też jest płatna? bo zastanawiam się czy np. pierwsza wymiana nie jest gratis?
i jeszcze jedno - w jaki sposób będzie zawiązany ten sznureczek jak mi go przyślą? - mam im podać rozmiar mojego nadgarstka?

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
paulinka jak juz tlumaczysz lilou to mam pytanie: na stronce internetowej da sie zamowic na wstążce ? bo np jest bombka (dzwoneczek- jak zwał tak zwał) na wstazce ale czy da sie zamowic np gwiazdke na wstazce?

no właśnie - zamawiając przez stronę nie ma chyba tylu możliwości?
Nika_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:23   #992
sorina
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10

http://www.strapya-world.com/products/3724.html

Normalnie zgłodniałam
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:25   #993
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Mirell zbieraj szczękę z podłogi
Ee, to żółte to nie owoc, sałata plastkik-fantastik, no jedynie ta kuurydza fajna, a resztę znam
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:38   #994
Nika_2000
Wtajemniczenie

a zerknijcie w katalogu real zdjęć lilou - myszka 77 ma znak nieskończoności mały czy duży?

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

chyba już wiem jak wygląda ten twist - jest taki skręcony
no to chyba zamówię zwykły gruby sznurek i złoty znak - tylko nie wiem cały czas czy duży nie będzie za duży
Stary 2011-10-27, 21:14   #995
Lusia 13
Zakorzenienie

Zadzwoń do nich i zapytaj o rozmiar. Tu chyba wszystkie dziewczyny mają ten 2,5cm
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 07:12   #996
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Awwwwwwwwwwwww kupuję mają wszystko co chciałam Ilios mają cos dla Ciebie komplet pędzelków do malowania za 15$ No i winogrona dla Mirell też tak tanio

I maja cappuccino za 39 $
ooooooooooo matko i winogronko

ja mialam oszczedzac
Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
ale super wyglądają Trolle i charmsy razem

reniferka nie ma, ale zawsze za niego może robić np. ... koń
albo krowe
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 07:23   #997
sorina
Zakorzenienie

Ilios jakbyś coś chciała to mogę Ci wziąć Ja będę zamawiac dopiero za miesiąc tak zebym na grudzień już miała A winogronka są 3D

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 08:06   #998
ilios
PIP.

GG do ilios

maja charms dla Ciebie http://www.ebay.com/itm/New-Amore-Vi...item2311f55c13

Sorina to ja to przemysle i jak bedziesz zamawiac to daj znac
mi sie podobaja te
http://www.ebay.com/itm/New-Amore-Vi...item256527feed
http://www.ebay.com/itm/Amore-Vita-S...item2565280792
http://www.ebay.com/itm/New-Amore-Vi...item2311f5671a
Stary 2011-10-28, 08:09   #999
martinia
Zakorzenienie

mycha i winogronka
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 08:58   #1000
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
zamierzam kupić moją pierwszą lilou i proszę was o pomoc: chcę znak nieskończoności ale nie wiem czy mały czy duży - napisali, że mały ma 2,5 cm, ale ile ma duży?
myślę o złotym na jakimś beżowym sznurku - co wy na to?
nigdy nie byłam w ich sklepie i nie widziałam nic na żywo a więc jestem kompletnie zielona w temacie
akurat kupowałam dla przyjaciółki
mała nieskończoność pozłacana na sznurku beżowym
w razie czego mogę ci kupić we Wrocławiu i przesłać listem poleconym za 6zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4554.jpg (33,4 KB, 71 załadowań)

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 09:19   #1001
Lusia 13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
mycha i winogronka

Ta mysza jest cudowna

Ja się w tym nie mogę połapac - ile kosztuje wysyłka do Polski ??
Stary 2011-10-28, 10:03   #1002
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusia 13 Pokaż wiadomość
Ta mysza jest cudowna

Ja się w tym nie mogę połapac - ile kosztuje wysyłka do Polski ??

Wysyłak 7 $ Ale koszty się rozejdą
Stary 2011-10-28, 11:19   #1003
majade
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
śliczna jest szkoda, że nie mam charmsoletki

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 11:41   #1004
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
śliczna jest szkoda, że nie mam charmsoletki
Maja nic straconego - kup charmsoletkę i już nie będzie problemu
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 11:44   #1005
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
zamierzam kupić moją pierwszą lilou i proszę was o pomoc: chcę znak nieskończoności ale nie wiem czy mały czy duży - napisali, że mały ma 2,5 cm, ale ile ma duży?
myślę o złotym na jakimś beżowym sznurku - co wy na to?
nigdy nie byłam w ich sklepie i nie widziałam nic na żywo a więc jestem kompletnie zielona w temacie
Nika_2000, łapinę mam chudą 14,5 cm. Wybrałam mniejszą nieskończoność, która ładniej prezentuje się na ręku
Duża zajęłaby mi ją całą... Wklejam foto, po pierwszej zmianie sznureczków. Twist szybciej ulega zniszczeniu, weź zwykły gruby sznurek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 039.jpg (43,0 KB, 85 załadowań)

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-10-28 o 12:07
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 14:43   #1006
ilios
PIP.

GG do ilios

Maja - to znaj, ze trzeba kupic
Stary 2011-10-28, 15:40   #1007
_Novotna_
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja juz nie moge tym watkiem, chyba oszaleje.

Od kiedy mam Pandore ktora i tak idziemy reklamowac ciaaagle ale to ciagle siedze albo na watku albo na stronie pandory albo na chamilli albo na ebayu, ogladam, slinie sie i dostałam obsesji a to dopiero początek....
Na facebooku ciagle dziewczyny wklejaja co piekniejsze charmsy, szalenstwo jakies.
W pracy jak widzę jakąś klientkę z bransoletką to sie ślinie, zapominam jakie złożyła zamówienie (jestem kelnerką).

Trzy razy dziennie zmieniam wishliste, nie moge sie na zaden koral zdecydowac ani nawet w jakim stylu komponować bransoletke czy srebrna czy inna, gadam kolegom w pracy o tym ktorzy patrza na mnie jak na wariata.
TŻ juz wie i podsmiechuje sie ze mnie ale obiecał na rocznice (dopiero 15 listopada kupic mi jakis koralik)

Mi sie wydaje że w sklepie Pandory rozprowadzaja w powietrzu jakies uzależniające narkotyki oraz ich strona internetowa ma jakąs hipnoze w grafice może nawet same korale mają coś w sobie?
Już nie powiem ile razy mi się śniły korale (co innego ma mi się śnić skoro przed snem je oglądam)

Ja nie wytrzymam tego

Uciezyłam się bo przestałam wchodzić na wątki kosmetyczne i odechciało mi się kosmetyków górnopółkowych ale to jest jeszcze gorsze bo nigdy się nie kończy!!!

Też tak macie? Czy przesadzam, że chce wszystko i już!!

Zaraz ide coś kliknąć bo jak nie to oszaleje

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Prócz tego spodobała mi się skórzana bransoletka z Trollbeads
Nie starczy świąt, okazji i urodzin przez 2 lata aby zebrać to co bym chciała.
A mam zbierać na samochód, potrzebuje kozaki i kurtke na zime
_Novotna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 15:49   #1008
sorina
Zakorzenienie

Novotna gratuluje stałaś się jedną z nas Powiem Ci że ja tak miałam przez rok. Teraz mam tyle tego i już objawy są mniejsze No ale dziś kupiłam już koral dla siostry na gwiazdkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (13,1 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez sorina
Czas edycji: 2011-10-28 o 15:54
Stary 2011-10-28, 15:56   #1009
paulina95
Wtajemniczenie

kootekk, niestety z tego co wiem nie da się zamówić np. gwiazdki na wstążce Jak się doda jakąś zawieszkę do koszyka to da się tylko wybrać albo zwykły sznurek albo twist

Nika, nie ma za co Twist jest trochę inny niż zwykły gruby sznurek i szybciej się niszczy, więc lepiej weź normalny gruby Wymiana sznurka w salonie też jest płatna niestety. No i nie musisz im podawać rozmiaru nadgarstka ani nic, bo te sznurki są dostosowane do każdej ręki- musisz sobie przesuwać supełki po prostu i sama dopasować jak będzie ok. Ewentualnie jeśli masz bardzo szczupłą rękę to możesz poprosić o dziecięcy rozmiar sznurka Ale myślę że normalny powinien być ok, ja mam nadgarstek 14,5cm i wszystko jest super z normalnym sznurkiem
Co do myszki to ona ma normalny znak nieskończoności- ten 2,5cm Duży jest naprawdę duży (pewnie ok.4,5cm) więc ja na Twoim miejscu brała bym ten normalny

Novotna, na początku to jest całkiem normalne, każda z Nas tak miała Jak już się zbierze trochę korali, utworzy jakąś kompozycję to trochę się uspokaja, bo mniej więcej wiesz w jakie koraliki masz dalej iść (chociaż jak się pójdzie na stoisko czy do salonu to i tak się wszystko zmienia) i potem planujesz kolejne kompozycje Ale po jakimś czasie człowiek się do tego wszystkiego przyzwyczaja No i wiesz, weszłaś to na własną odpowiedzialność

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 16:05   #1010
sajf
Zakorzenienie

Sorina jaki sliczny ten koral - warkoczyk

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 17:58   #1011
BabaZMiasta
Rozeznanie

Witajcie

Co słychać?

U mnie w jednym salonie Apart nie ma dyni z czapeczką. A w drugim jest nieprzeceniona. Strasznie się na nią napaliłam. Poczekam może tą też przecenią

Wiem, że Wy kolekcjonujecie oryginały i może nie powinnam się wybijać z moimi srebrnymi podróbami, ale cóż... co mi tam Zatem przedstawiam Wam moją bransoletkę.

Mimo, ze jestem wysoka, mam rączkę jak u dziecka. Wszyscy zwracają na to uwagę Była bardzo duża na mnie. Nałożyłam na nią koraliki do oporu, ale nadal jest spora. Baza jest z czarnej skórki/kauczuku (już sama nie pamiętam), nie wiem czy się nie rozciągnie przez to...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SL377785.jpg (82,9 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SL377788.jpg (82,6 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SL377789.jpg (76,7 KB, 69 załadowań)

Nakarm głodne brzuszki

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl
BabaZMiasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 18:55   #1012
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
akurat kupowałam dla przyjaciółki
mała nieskończoność pozłacana na sznurku beżowym
w razie czego mogę ci kupić we Wrocławiu i przesłać listem poleconym za 6zł
czyżby dla mnie?
pasuje idealnie
właśnie o takiej marzyłam

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
Nika_2000, łapinę mam chudą 14,5 cm. Wybrałam mniejszą nieskończoność, która ładniej prezentuje się na ręku
Duża zajęłaby mi ją całą... Wklejam foto, po pierwszej zmianie sznureczków. Twist szybciej ulega zniszczeniu, weź zwykły gruby sznurek.
dzięki za zdjęcia - rzeczywiście na ręku widać, że ten mały znak będzie lepszy
Stary 2011-10-28, 20:26   #1013
martiryb
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Novotna_ Pokaż wiadomość

Od kiedy mam Pandore ktora i tak idziemy reklamowac ciaaagle ale to ciagle siedze albo na watku albo na stronie pandory albo na chamilli albo na ebayu, ogladam, slinie sie i dostałam obsesji a to dopiero początek....
Na facebooku ciagle dziewczyny wklejaja co piekniejsze charmsy, szalenstwo jakies.
W pracy jak widzę jakąś klientkę z bransoletką to sie ślinie, zapominam jakie złożyła zamówienie (jestem kelnerką).

Trzy razy dziennie zmieniam wishliste, nie moge sie na zaden koral zdecydowac ani nawet w jakim stylu komponować bransoletke czy srebrna czy inna, gadam kolegom w pracy o tym ktorzy patrza na mnie jak na wariata.
TŻ juz wie i podsmiechuje sie ze mnie ale obiecał na rocznice (dopiero 15 listopada kupic mi jakis koralik)

Mi sie wydaje że w sklepie Pandory rozprowadzaja w powietrzu jakies uzależniające narkotyki oraz ich strona internetowa ma jakąs hipnoze w grafice może nawet same korale mają coś w sobie?
Już nie powiem ile razy mi się śniły korale (co innego ma mi się śnić skoro przed snem je oglądam)

Ja nie wytrzymam tego

Uciezyłam się bo przestałam wchodzić na wątki kosmetyczne i odechciało mi się kosmetyków górnopółkowych ale to jest jeszcze gorsze bo nigdy się nie kończy!!!

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Prócz tego spodobała mi się skórzana bransoletka z Trollbeads
Kochana, jakbym czytała o sobie.. też co chwilę zmieniam wizję.. kupuję, wymieniam, albo sprzedaję kolejne charmsy, bo jednak coś mi nie pasuje i już sama nie wiem jak ma to wszystko wyglądać.. a najgorsze, że zaczynają mi się podobać te droższe charmsy i już nawet kupno srebrnych nie sprawia frajdy, takiej jak tych z diamentami mam okropne wyrzuty sumienia też przystopowałam trochę z kosmetykami.. nawet nowa kolekcja MACa mnie jakoś nie ekscytuje.. a oglądanie strony Pandory przyspiesza bicie serca.. jakiś dramat normalnie

mój blog

www.beautyness.pl

martiryb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:50   #1014
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Novotna_ Pokaż wiadomość

(...)

(...)
hahaha jakbym czytała o sobie tak samo było na początku i u mnie kolejna faza to: opamiętanie.... a później znowu szał... znowu pamiętanie i jedna rada: nigdy ale to nigdy nie podsumowuj majątku jaki zgromdziłaś w koralikach ja tak zrobiłam..... i teraz już wiem czemu na wakacje nie wyjechaliśmy w tym roku
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:57   #1015
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

dawno mnie tutaj nie było więc wrzucę kilka kompozycji w roli głównej- kaktus
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:36   #1016
Lusia 13
Zakorzenienie

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;30205658]hahaha jakbym czytała o sobie tak samo było na początku i u mnie kolejna faza to: opamiętanie.... a później znowu szał... znowu pamiętanie i jedna rada: nigdy ale to nigdy nie podsumowuj majątku jaki zgromdziłaś w koralikach ja tak zrobiłam..... i teraz już wiem czemu na wakacje nie wyjechaliśmy w tym roku [/QUOTE]

Nie jesteście jedyne... Ja mam to samo i gdyby nie wyrzuty sumienia to nie wiem ile bym już tego miała...

Cym, ja nie liczę bo nie chcę dostać zawału

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;30205829]dawno mnie tutaj nie było więc wrzucę kilka kompozycji w roli głównej- kaktus[/QUOTE]

Piękności
Możesz pokazać tą branso z charmsami - oddzielne zdjątko, bo słabo widać ??
Stary 2011-10-29, 09:51   #1017
ilios
PIP.

GG do ilios

BabazMiasta - nie wiem czy sie nie rozciagnie, na skorzanych pandorach np radza zakladac tylko kilka korali

Novotna heeeeeeeeeelol witaj w klubie uzaleznionych to jest dokladnie objaw,przez ktory przechodzilo wiekszosc z nas
pocieszenie-z czasem troche przechodzi..a czasem przechodzi na cos innego [ja zaczynalam od charmsow, potem pandora, a teraz trolle ale charmsy i pandore nadal kocham ]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-29, 11:16   #1018
Diedra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Każda potwora znajdzie swojego amatora Może to dla fanów Pixara...? W sumie to ideologicznie nawet popieram

Cytat:
Napisane przez BabaZMiasta Pokaż wiadomość
Wiem, że Wy kolekcjonujecie oryginały i może nie powinnam się wybijać z moimi srebrnymi podróbami (...)
Babo, czy jesteś pewna, że to srebro? Pytam dlatego, że składałyśmy na stoisku na osiedlowym bazarku bransolecię dla pewnej 7-letniej damy, która chciała mieć takie ozdoby jak mama i kilka wzorów było identycznych - te fioletowe kwiatki, "japońskie" kwiatki i różowy kwiat na fioletowym tle poznaję na 100%. Czy sprzedawca Cię nie oszukał?

PS. Lublinianki, jeszcze do jutra w Pandorze na Krakowskim Przedmieściu i w salonie w Plazie trwa promocja - do zakupów za 299zł srebrna bransoleta gratis!

Edytowane przez Diedra
Czas edycji: 2011-10-29 o 11:29
Diedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 12:34   #1019
Lusia 13
Zakorzenienie

Zawsze muszą być jakieś fajne promocje jak ja kasy nie mam ...
Stary 2011-10-29, 13:12   #1020
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Diedra Pokaż wiadomość
Każda potwora znajdzie swojego amatora Może to dla fanów Pixara...? W sumie to ideologicznie nawet popieram

Babo, czy jesteś pewna, że to srebro? Pytam dlatego, że składałyśmy na stoisku na osiedlowym bazarku bransolecię dla pewnej 7-letniej damy, która chciała mieć takie ozdoby jak mama i kilka wzorów było identycznych - te fioletowe kwiatki, "japońskie" kwiatki i różowy kwiat na fioletowym tle poznaję na 100%. Czy sprzedawca Cię nie oszukał?

PS. Lublinianki, jeszcze do jutra w Pandorze na Krakowskim Przedmieściu i w salonie w Plazie trwa promocja - do zakupów za 299zł srebrna bransoleta gratis!
Czy jakaś Lublinianka nie mogłaby pomoc w zakupie?

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości