|
|
#3571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Cytat:
a ja nie boję się zastrzyków, pobierania krwi itp,wenflonu jeszcze nie miałam więc nie wiem czy to takie straszne
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
heh przy Waszym tempie pisania chyba nigdy nie będę na bieżąco
![]() melduję się tylko, że żyję, ale Julka nie chce już się bawić sama i męczy mnie cały dzień... jak czytałam o tych Waszych ciążowych zachciankach, to tęsknie za jednym... bezkarnym obżeraniem się wszystkim, na co tylko przyszła ochota ![]() lecę ogarnąć pokój z zabawek, bo znów upadnę na klocku
|
#3573 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla mnie to kolejny powód do stresu
|
||
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak cos to mam kupic ? |
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaDOSTALAM TO UBEZPIECZENIE !!!!!!
![]() ![]()
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się razem z Tobą
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak sie czujesz w ogole? ktory to tydzien ? ja mam antybiotyki pojechalam prywatnie do lekarza musze uwazac zeby olki nie zarazic nie ma zapalenia oskrzeli, ale cos sie zaczyna rozwijac wiec dobrze, ze zareagowalam jak do jutra oli nie zejda plamy na buzi to mamy przyjechac, obejrzy ja jest dobrym specjalista i wiele dzici z tego wyprowazil a jest pediatra od chorob dzieciecych |
|
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro zaczynam 8tydzien ![]() Czuje sie dobrze dziekuje ze pytasz Wlasnie widzialam na fb ze chora jestes kuruj sie tam i oby Olce szybko plamy z buzki zeszly
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia super, że się udało. Aguś zdrówka życzę. Musze mieszkanko ogarnąć, zrobić sałatkę i upiec muffinki (ale jeszcze nie wiem jakie) o 20 impreza ![]() A mój plan na 4 najbliższe dni to.... obłędne obijanie się
|
|
|
|
#3582 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
buu wilki minus za czas przesyłkiCytat:
![]() Cytat:
![]() a wklej jakies przemiany ![]() Cytat:
a dla Zu znajdziesz pewnie jeszcze fajniejszyCytat:
Cytat:
jak te chłopy z Wami wytrzymuja Cytat:
[ super!!! no to mozesz juz byc spokojnaa ja wczoraj dokonczyłam moje badania okresowe i na szczescie mam juz to z dłowy. dostałam przeglad na 5 lat. ogólnie to jestem okazem zdrowia bo wyniki ze wszystkiego mam idealne ![]() niestety mimo, iz to był moj drugi dzien badan to spedziłam w przychodni wiecej czasu niz w pon. bo az od 7-12 |
|||||||
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
India super, że badania wyszły w normie. Ja na swoje idę za tydzień
Ale się objadłam. Zrobiłam sobie naleśniki z twarogiem, anansem i nutellą
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzyłam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! własnie dostałam awizo, leżało w skrzynce od 26.10 - super, to pewnie moje ciuszki z allegro. ale tesc nie spradzał skrzynki, mimo iz sie dopytywałam codziennie. Mam ochote go udusic
![]() a najgorsze jest to, ze poczta dzis jest zamknieta i pewnie bede mogła odebrac to w pon, a w najgorszym wypadku we sr ;(
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
witam was w ten piękny słoneczny i gorący dzień
u mnie cudnie świeci słońce aż chce się żyć buhahahaha no nic ![]() witam was jeszcze raz mimo że chłodno i ponuro na dworze to ja mam boski humor ![]() ktosia jak tam twoje ciuszki? ja dostałam maila z siódemki że już są w katowcicha, więc w poniedziałek będę miała bo niestety w sobote nie dostarczają ale maga plus dla pani za szybkie działanie CZAD!! ![]() dziś przede mną plan minimum - ogarnąć mieszkanie, umyć lazienkę jak pat będzie spał i zrobić muffinki sernikowe, bo mam kostke sera więc akurat, jak będzie wojtek, pewnie znowu koło 20, to dopieszcze muzyke z jasełek i gitara retsza weekendu będzie spokojna india zabić to mało... uwielbiam pocztę polską! doczytałam że to teść zawinił wowwwwwwww chyba bym ubiła...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-10-29 o 10:53 |
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja
ech Martucha słoneczko ode mnie do Ciebie chyba poszło, bo pochmurno dziś... głowa mi pęka i jeszcze Julka się drze Żabcia - no to super, że masz to ubezpieczenie w końcu Madzia - a Ty potrafisz się obijać pracoholiku...
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Rosi rozumiem że mecz zaliczasz do udanych!!! słyszałam że dużo was było!!!! oczywiście na trybunach
![]() Ana tak full wypas, ale to tak jak mówię tylko dlatego że jej kasa zostałą a nie chce jej oddawać ![]() ktosia no ba wizazanki musiały dostać a wenflon mi też nie przeszkadzał, tak naprawdę musiałam teraz mocno sobie przypomnieć czy go miałam, ale miałam bo dostałam przeca oxy ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() zawsze jak ją otworze mam tam tak słonecznie jasno widno ![]()
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka mi mówiła, że dyr nie chciała jej przyznać tego na zagospodarowanie choć jej się należał- ostatecznie jej przyznała, ale potem przez 3 miesiące się do niej nie odzywała ![]() tylko jak tu się wygrzać na słoneczku, bo w lodówce to chyba ciężko |
|
|
|
|
#3589 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Katunia na razie nie kupuj, ale jak bedzie to będę przynajmniej wiedziała że można je jeszcze gdzieś znaleźć ![]() żabcia super India teść ma dużego minusa, właśnie wczoraj sie zastanawiałam czy już dotarły te ciuszki bom ciekawa czy warto ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Ktosia fajne zakupy, a sweter nietoperz jest przepiekny
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
India ubiłabym teście
Misqa aaaa jak na razie to leżę jeszcze w piżamce, poczytałam troszkę, zasnęłam, obudziłam się. Troszkę mnie głowa rozbolała więc znowu poleżałam U nas jest ładna pogoda ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
U nas ładna pogoda. Mąż wybył z córcią na spacer, rehabilituje się za wczoraj - było ostre spięcie Zaraz się zabieram za pisanie pracy, ale musiałam najpierw do was zajrzeć ![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że badania wyszły prawidłowo Cytat:
![]() No nic, w przyszłym tyg będą na pewno (tak myślę ) |
|||
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co się stało wczoraj? jakieś ostre spiecie?? poszłam z Patem do sklepu bo śmietany mi brakło, i panie były zachwycone że się Pat do nich uśmiecha i dały mu lizaka, no spoko grzecznie podziękowaliśmy i wyszliśmy ze sklepu, nigdy młodyt nie jadł lizaka i póki co nie chce mu dawać, ale dzielnie go niósł w rączce to zostawiłam mu, rozbieram się w domu zamykam drzwi, chce iśc rozebrać pata a te wygyzł dosłownie w 30 sekund dziurę w papierku zaczął lizać lizaka produkowac tyle śliny ze kurtka cała mokra zlepiona nie mówiąc o jego rękach ;D no i miałam batalie żeby mu go zabrać ale dał sie przekupić pierniczkiem
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do męża, no cóż, zbierało się od dłuższego czasu, a wczoraj dolał jeszcze oliwy do ognia i trzeba sobie było wygarnąć. Niestety było nieprzyjemnie, ale może dzięki temu będzie lepiej. ![]() Uśmiałam się z Pata i lizaka Słodki (nawet dosłownie) musiał to być widok!
|
|
|
|
|
#3594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu dobrze, że jest już ok.
Mąz wymyślił , ze poza muffinkami i sałatką jeszcze zrobimy koreczki i parówki w cieście Na samą myśl mam ślinotok i już wiem, ze muszą zrobić więcej, bo pewnie połowę zjem zanim goście przyjdą ![]() Łazienki wysprzatne, chwila przerwy i lece dalej. aaaaa i miałam się zapytać. Jak jest z l4 ciążowym i macierzyńskim. Czy dostaję całą wypłatę wraz z dodatkami czy nie?? Bo np. za święta, ferie, wakacje dostawałam normalnie średnią czyli podstawa, nadgodziny, wychowawstwo. I gdybam czy tak samo środenia będę potem dostawała?? ktoś wie?? |
|
|
|
#3597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z czekoladą ![]() mi sie zawsze muffiny kojarzą z Tobą
|
||
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
oo jak miło
Ja dziś robię z bananami i wiórkami kokosowymi. |
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no słodki słodki ![]() ![]() nie wiem jakim cudem naprodukował aż tyle ale widac się da
|
|
|
#3600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my też staramy się rozmawiać a ciche dni? nie to nie możliwe ![]() Cytat:
Napisałam jedną pracę na 4 strony na uczelnię, a przede mną taka co ma być min. na jakieś 8-10 stron, ale może być więcej... a zanim jednak się za to zabiorę czas na odpoczynkową drzemkę ![]() ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mi zakładali w trakcie porodu już, na sali bo miałam problemy ze skurczami (ustawały) nawet nie poczułam, a kilka godzin po porodzie już go wyjęli.
kuruj sie tam