Żonki 2009 cz. XXX - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-28, 19:01   #3571
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
brawo dobra kobieto!

Mona - ty o biedronka pytalas ? ja mam u siebie blisko. co to za szampon mam zobaczyc ?
Kochana jak będziesz przy okazji to możesz zerknąć czy są jeszcze takie szampony z pompką, konkretnie chodzi mi o ten na objętość http://www.fanbiedronki.pl/gazetka/2...dzywka,Diplona

a ja nie boję się zastrzyków, pobierania krwi itp,wenflonu jeszcze nie miałam więc nie wiem czy to takie straszne

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 19:09   #3572
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

heh przy Waszym tempie pisania chyba nigdy nie będę na bieżąco

melduję się tylko, że żyję, ale Julka nie chce już się bawić sama i męczy mnie cały dzień...

jak czytałam o tych Waszych ciążowych zachciankach, to tęsknie za jednym... bezkarnym obżeraniem się wszystkim, na co tylko przyszła ochota

lecę ogarnąć pokój z zabawek, bo znów upadnę na klocku

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 19:57   #3573
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Heja Właśnie zaczynam długi weekend - do środy. W środę rano idę na rozmowę o pracę, więc trzymajcie kciuki !
My od kilku dni testujemy nowego członka rodziny, czyli TV...wczoraj oglądaliśmy super film, polecam "Tożsamość", a teraz włączyliśmy "Oszukać przeznaczenie 4", ale masakra.
W ramach ciekawostek kosmetycznych...jeśli szukacie dobrego i taniego kremu nawilżającego, to moim ostatnim odkryciem jest krem nawilżający do wrażliwej skóry z FlosLek, taka seria z czerwonym krzyżykiem. Fajnie się sprawuje i kosztuje ok.14 zł.
ja widziałam tożsamość dziwiło mnie zakończenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Sliweńko uuu to sobie nie pogadamy
to na skypie możesz mnie zanudzać

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ana wierz mi wenflon w czasie porodu nie przeszkadza nie skupiasz się na nim ani odrobiny mi zakładali w trakcie porodu już, na sali bo miałam problemy ze skurczami (ustawały) nawet nie poczułam, a kilka godzin po porodzie już go wyjęli.
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mnie też zakładali wenflon przy porodzie, żeby podać coś przeciwbólowego (co i tak guzik dało) I też miałam w nosie, co robią, przy skurczach wenflon to pikuś
ja się boje wenflonu, jak teraz byłam w szpitalu to problem w ogóle wykapać się albo ze spaniem, jak mi go wyciągnęli to ręka mnie bolała jak zginałam

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Kochana jak będziesz przy okazji to możesz zerknąć czy są jeszcze takie szampony z pompką, konkretnie chodzi mi o ten na objętość http://www.fanbiedronki.pl/gazetka/2...dzywka,Diplona

a ja nie boję się zastrzyków, pobierania krwi itp,wenflonu jeszcze nie miałam więc nie wiem czy to takie straszne
dla mnie jest inni sądzą że nie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh przy Waszym tempie pisania chyba nigdy nie będę na bieżąco

melduję się tylko, że żyję, ale Julka nie chce już się bawić sama i męczy mnie cały dzień...

jak czytałam o tych Waszych ciążowych zachciankach, to tęsknie za jednym... bezkarnym obżeraniem się wszystkim, na co tylko przyszła ochota

lecę ogarnąć pokój z zabawek, bo znów upadnę na klocku
eh ja zachcianki może i mam ale później gorzej z mdłościami

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 20:04   #3574
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też zakładali wenflon przy porodzie, żeby podać coś przeciwbólowego (co i tak guzik dało) I też miałam w nosie, co robią, przy skurczach wenflon to pikuś
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ana wierz mi wenflon w czasie porodu nie przeszkadza nie skupiasz się na nim ani odrobiny mi zakładali w trakcie porodu już, na sali bo miałam problemy ze skurczami (ustawały) nawet nie poczułam, a kilka godzin po porodzie już go wyjęli.
O boziu.... to nie jest nic dla strasznego dla kogoś gdzie bez różnicy na sytuację się nie boi
dla mnie to kolejny powód do stresu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:29   #3575
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

postaram sie jutro zbaczyc
a jak cos to mam kupic ?
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:31   #3576
zaaaabcia
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaaaaaDOSTALAM TO UBEZPIECZENIE !!!!!! W ciagu 7-10 powinnam dostac list z potwierdzeniem a pozniej rachunek z ubezpieczeniem i od 1go grudnia beda placic moje wszystkie wizyty Normalnie kamien z serca teraz juz moge sie w pelni cieszyc z mojej ciazy dziekuje wszystkim slicznie za kciuki jestescie niezastapione aaaa ale jestem szczesliwa

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 21:50   #3577
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaDOSTALAM TO UBEZPIECZENIE !!!!!! W ciagu 7-10 powinnam dostac list z potwierdzeniem a pozniej rachunek z ubezpieczeniem i od 1go grudnia beda placic moje wszystkie wizyty Normalnie kamien z serca teraz juz moge sie w pelni cieszyc z mojej ciazy dziekuje wszystkim slicznie za kciuki jestescie niezastapione aaaa ale jestem szczesliwa
superrr cieszę się razem z Tobą
Stary 2011-10-28, 21:53   #3578
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
superrr cieszę się razem z Tobą
dziekuje
normalnie ulga jak nie wiem

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-28, 23:24   #3579
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
super!!
a jak sie czujesz w ogole? ktory to tydzien ?

ja mam antybiotyki
pojechalam prywatnie do lekarza
musze uwazac zeby olki nie zarazic
nie ma zapalenia oskrzeli, ale cos sie zaczyna rozwijac
wiec dobrze, ze zareagowalam
jak do jutra oli nie zejda plamy na buzi to mamy przyjechac, obejrzy ja
jest dobrym specjalista i wiele dzici z tego wyprowazil
a jest pediatra od chorob dzieciecych
Stary 2011-10-28, 23:44   #3580
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
super!!
a jak sie czujesz w ogole? ktory to tydzien ?

ja mam antybiotyki
pojechalam prywatnie do lekarza
musze uwazac zeby olki nie zarazic
nie ma zapalenia oskrzeli, ale cos sie zaczyna rozwijac
wiec dobrze, ze zareagowalam
jak do jutra oli nie zejda plamy na buzi to mamy przyjechac, obejrzy ja
jest dobrym specjalista i wiele dzici z tego wyprowazil
a jest pediatra od chorob dzieciecych
dziekuje
jutro zaczynam 8tydzien
Czuje sie dobrze mialam przez jakis czas mdlosci ale przeszlo .. Jedynie cyce mnie bola ale da sie wytrzymac dziekuje ze pytasz

Wlasnie widzialam na fb ze chora jestes kuruj sie tam
i oby Olce szybko plamy z buzki zeszly

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-29, 08:00   #3581
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Zabcia super, że się udało.

Aguś zdrówka życzę.

Musze mieszkanko ogarnąć, zrobić sałatkę i upiec muffinki (ale jeszcze nie wiem jakie) o 20 impreza

A mój plan na 4 najbliższe dni to.... obłędne obijanie się

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 09:04   #3582
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
moje wlosy po tym obcieciu w ogole sie nie hcca ukladac
susze je na szczotce ale takiej zwyklej nie okraglej bo nie posiadam, a one i tak wywijaja sie gdzie popadnie, z tylu dzisiaj od chwilowego suszenia do gory zamiast w dol, polowa sterczy hahaha dobrzez e z tylu i tego nie widze a ktos z boku pomysli ze tak ma byc
chyba jednak jestem stworzona do wiazania wlosow
no i własnie to jest minus krótszych włosów - układanie. a ja nigdy na to nie mam czasu. a prostownica sie nie sprawdza?

fajne zakupy, ja tez czekam na opinie o jakosci. a wiecie, ze moje ostatnie zakupy z all jeszcze nie dotarły buu wilki minus za czas przesyłki

Cytat:
trzymajcie kciuki, wyslalam cvna stanowisko asystenta ksiegowosci:d w firmie sprzedajacej maszyny i urzadzenia

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

kochane moje waszy kciuki i pozytywne mysli podzialaly
nie mamy zastrzykow
ciesze sie jak male dziecko
co prawda mamy kolejny antybiotyk,kolejny syrop ale mamy sie leczyc w domu!
Tomus dzis byl bardzi grzeczny u lekarki. Moj maniak ratownik

Wiecie jak sie wczoraj wkrecilamz tego wirtualnego fryzjera co india pokazywala w k. normalnie mielismy taki ubaw z mezem zmieniajac fryzury. ale przynajmniej wiem co mi pasuje co nie i kusi mnie zrobienie sobie malej grzywki ale takiej na bok bo zdaje mi sie za by mi pasowala.
dobrze, ze obeszło sie bez zastrzyków

a wklej jakies przemiany

Cytat:
Laski ale masakra, wchodze sobie do komisu na miescie bo akurat wracalam z mala z laboratorium, i czekal na mnie piekny fioletowy kombinezon cocodrillo za 74zl nowka prawie, bez sladow uzytkowania.
ale razem ze mna kombinezonu szukala pani dla blizniaczek i traf byl ze byoly dwa takie same w takim samym rozmiarze przymierzylam go dwa razy malej [poszukam sobie najwyzej na allegro jeszcze] i oddalam pani - niech ma zrobilam dobry uczynek, ale mi zal troche tego kombinezonu
a dla Zu znajdziesz pewnie jeszcze fajniejszy

Cytat:
Jutro wchodzę na wagę A jak u Ciebie??

Moja mama (większa panikara ode mnie) mówi, że ona w maju chyba zawału dostanie. Bo ja poród a mój brat ma maturę

Cytat:
No ba Tak samo jestem jak ona mega gaduła i panikara. Czasami razem sie nakręcamy albo każda gada jak szalona i nie da drugiej wejść w słowo A jeszcze mi nakręca, że dzidziol się na bank urodzi 2 tyg przed terminem czyli 1 maja (czyt. w jej urodziny).
o ja jak te chłopy z Wami wytrzymuja

Cytat:
Podobno jak byłam mała to jak mnie ktoś z przedszkoal odbierał w zimę to mi buzie szalikiem związywał bo miał mnie dość, a rodzice aby pogadac musieli się w łazience zamykać a ja i tak stałam obok drzwi i nawijałam. Teraz mój mąż czasami się wkurza i mi mówi, ze jak wytrzymam 5 minut bez gadania to mi coś kupi buahaha. Ostatnio nawet robił ze mną zakłady ile wytrzymam.
o nie moge!!!:h ahaha:

[
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaDOSTALAM TO UBEZPIECZENIE !!!!!! D
super!!! no to mozesz juz byc spokojna

a ja wczoraj dokonczyłam moje badania okresowe i na szczescie mam juz to z dłowy. dostałam przeglad na 5 lat. ogólnie to jestem okazem zdrowia bo wyniki ze wszystkiego mam idealne
niestety mimo, iz to był moj drugi dzien badan to spedziłam w przychodni wiecej czasu niz w pon. bo az od 7-12 no i przy okazji miałam sciecie z jakims dziadem, oczywiscie poszło o kolejnosc wchodzenia.
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 09:21   #3583
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India super, że badania wyszły w normie. Ja na swoje idę za tydzień

Ale się objadłam. Zrobiłam sobie naleśniki z twarogiem, anansem i nutellą

Stary 2011-10-29, 09:26   #3584
india83
Zakorzenienie

Ale się wkurzyłam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! własnie dostałam awizo, leżało w skrzynce od 26.10 - super, to pewnie moje ciuszki z allegro. ale tesc nie spradzał skrzynki, mimo iz sie dopytywałam codziennie. Mam ochote go udusic
a najgorsze jest to, ze poczta dzis jest zamknieta i pewnie bede mogła odebrac to w pon, a w najgorszym wypadku we sr ;(
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 09:33   #3585
martucha84
Zakorzenienie

witam was w ten piękny słoneczny i gorący dzień u mnie cudnie świeci słońce aż chce się żyć

buhahahaha no nic
witam was jeszcze raz mimo że chłodno i ponuro na dworze to ja mam boski humor

ktosia jak tam twoje ciuszki? ja dostałam maila z siódemki że już są w katowcicha, więc w poniedziałek będę miała bo niestety w sobote nie dostarczają ale maga plus dla pani za szybkie działanie CZAD!!

dziś przede mną plan minimum - ogarnąć mieszkanie, umyć lazienkę jak pat będzie spał i zrobić muffinki sernikowe, bo mam kostke sera więc akurat,
jak będzie wojtek, pewnie znowu koło 20, to dopieszcze muzyke z jasełek i gitara retsza weekendu będzie spokojna

india zabić to mało... uwielbiam pocztę polską! doczytałam że to teść zawinił wowwwwwwww chyba bym ubiła...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-10-29 o 10:53
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 09:36   #3586
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

witam i ja ech Martucha słoneczko ode mnie do Ciebie chyba poszło, bo pochmurno dziś... głowa mi pęka i jeszcze Julka się drze

Żabcia - no to super, że masz to ubezpieczenie w końcu

Madzia - a Ty potrafisz się obijać pracoholiku...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 09:39   #3587
martucha84
Zakorzenienie

Rosi rozumiem że mecz zaliczasz do udanych!!! słyszałam że dużo was było!!!! oczywiście na trybunach

Ana
tak full wypas, ale to tak jak mówię tylko dlatego że jej kasa zostałą a nie chce jej oddawać

ktosia
no ba wizazanki musiały dostać
a wenflon mi też nie przeszkadzał, tak naprawdę musiałam teraz mocno sobie przypomnieć czy go miałam, ale miałam bo dostałam przeca oxy

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
witam i ja ech Martucha słoneczko ode mnie do Ciebie chyba poszło, bo pochmurno dziś... głowa mi pęka i jeszcze Julka się drze
ta jest u mnie w lodówce go trzymam
zawsze jak ją otworze mam tam tak słonecznie jasno widno
Stary 2011-10-29, 10:09   #3588
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

Ana
tak full wypas, ale to tak jak mówię tylko dlatego że jej kasa zostałą a nie chce jej oddawać

ta jest u mnie w lodówce go trzymam
zawsze jak ją otworze mam tam tak słonecznie jasno widno
nooo szkoda, że nasza ma wiecznie za mało
koleżanka mi mówiła, że dyr nie chciała jej przyznać tego na zagospodarowanie choć jej się należał- ostatecznie jej przyznała, ale potem przez 3 miesiące się do niej nie odzywała

tylko jak tu się wygrzać na słoneczku, bo w lodówce to chyba ciężko haha
Stary 2011-10-29, 10:41   #3589
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Katunia na razie nie kupuj, ale jak bedzie to będę przynajmniej wiedziała że można je jeszcze gdzieś znaleźć

żabcia super bardzo się ciesze że masz w końcu to ubezpieczenie

India teść ma dużego minusa, właśnie wczoraj sie zastanawiałam czy już dotarły te ciuszki bom ciekawa czy warto

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Ktosia fajne zakupy, a sweter nietoperz jest przepiekny

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 11:08   #3590
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India ubiłabym teście

Misqa aaaa jak na razie to leżę jeszcze w piżamce, poczytałam troszkę, zasnęłam, obudziłam się. Troszkę mnie głowa rozbolała więc znowu poleżałam Na 20 impreza (której się nie mogę doczekać).

U nas jest ładna pogoda

Stary 2011-10-29, 12:02   #3591
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

U nas ładna pogoda. Mąż wybył z córcią na spacer, rehabilituje się za wczoraj - było ostre spięcie Zaraz się zabieram za pisanie pracy, ale musiałam najpierw do was zajrzeć

Cytat:
Super, że się udało!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
(...)
fajne zakupy, ja tez czekam na opinie o jakosci. a wiecie, ze moje ostatnie zakupy z all jeszcze nie dotarły buu wilki minus za czas przesyłki

(...)
Dam znać, na pewno
Dobrze, że badania wyszły prawidłowo

Cytat:
witam was w ten piękny słoneczny i gorący dzień u mnie cudnie świeci słońce aż chce się żyć

buhahahaha no nic
witam was jeszcze raz mimo że chłodno i ponuro na dworze to ja mam boski humor

ktosia jak tam twoje ciuszki? ja dostałam maila z siódemki że już są w katowcicha, więc w poniedziałek będę miała bo niestety w sobote nie dostarczają ale maga plus dla pani za szybkie działanie CZAD!!

dziś przede mną plan minimum - ogarnąć mieszkanie, umyć lazienkę jak pat będzie spał i zrobić muffinki sernikowe, bo mam kostke sera więc akurat,
jak będzie wojtek, pewnie znowu koło 20, to dopieszcze muzyke z jasełek i gitara retsza weekendu będzie spokojna

india zabić to mało... uwielbiam pocztę polską! doczytałam że to teść zawinił wowwwwwwww chyba bym ubiła...
Martuś, ja zamawiam na konto męża, więc do niego też przychodzą maile. Nawet nie wiem czy dostał info o wysyłce, muszę go zapytać. Choć pewnie nie, bo chyba by mi powiedział
No nic, w przyszłym tyg będą na pewno (tak myślę )

Cytat:
(...)Ktosia fajne zakupy, a sweter nietoperz jest przepiekny
Stary 2011-10-29, 12:23   #3592
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martuś, ja zamawiam na konto męża, więc do niego też przychodzą maile. Nawet nie wiem czy dostał info o wysyłce, muszę go zapytać. Choć pewnie nie, bo chyba by mi powiedział
No nic, w przyszłym tyg będą na pewno (tak myślę )
no tak tylko ze ty miałaś wiecej ciuszków więc pewnie trochę dłużej im się kompletowało
a co się stało wczoraj? jakieś ostre spiecie??

poszłam z Patem do sklepu bo śmietany mi brakło, i panie były zachwycone że się Pat do nich uśmiecha i dały mu lizaka, no spoko grzecznie podziękowaliśmy i wyszliśmy ze sklepu, nigdy młodyt nie jadł lizaka i póki co nie chce mu dawać, ale dzielnie go niósł w rączce to zostawiłam mu, rozbieram się w domu zamykam drzwi, chce iśc rozebrać pata a te wygyzł dosłownie w 30 sekund dziurę w papierku zaczął lizać lizaka produkowac tyle śliny ze kurtka cała mokra zlepiona nie mówiąc o jego rękach ;D
no i miałam batalie żeby mu go zabrać ale dał sie przekupić pierniczkiem
Stary 2011-10-29, 12:31   #3593
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
no tak tylko ze ty miałaś wiecej ciuszków więc pewnie trochę dłużej im się kompletowało
a co się stało wczoraj? jakieś ostre spiecie??

poszłam z Patem do sklepu bo śmietany mi brakło, i panie były zachwycone że się Pat do nich uśmiecha i dały mu lizaka, no spoko grzecznie podziękowaliśmy i wyszliśmy ze sklepu, nigdy młodyt nie jadł lizaka i póki co nie chce mu dawać, ale dzielnie go niósł w rączce to zostawiłam mu, rozbieram się w domu zamykam drzwi, chce iśc rozebrać pata a te wygyzł dosłownie w 30 sekund dziurę w papierku zaczął lizać lizaka produkowac tyle śliny ze kurtka cała mokra zlepiona nie mówiąc o jego rękach ;D
Jak chodzi o ciuchy, to pewnie tak jak piszesz
Co do męża, no cóż, zbierało się od dłuższego czasu, a wczoraj dolał jeszcze oliwy do ognia i trzeba sobie było wygarnąć. Niestety było nieprzyjemnie, ale może dzięki temu będzie lepiej.
Uśmiałam się z Pata i lizaka Słodki (nawet dosłownie) musiał to być widok!
Stary 2011-10-29, 12:42   #3594
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
padłam po tym jak wyobraziłam go sobie w tej ślinie

Cytat:
Co do męża, no cóż, zbierało się od dłuższego czasu, a wczoraj dolał jeszcze oliwy do ognia i trzeba sobie było wygarnąć. Niestety było nieprzyjemnie, ale może dzięki temu będzie lepiej.
Pogodzenia życzę
Stary 2011-10-29, 12:49   #3595
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Pogodzenia życzę
Dzięki Jest już ok - my nie z tych co preferują ciche dni. Rozmawiamy normalnie a wewnętrznie wyciągamy wnioski i staramy się wcielać je w życie.
Stary 2011-10-29, 13:24   #3596
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu dobrze, że jest już ok.

Mąz wymyślił , ze poza muffinkami i sałatką jeszcze zrobimy koreczki i parówki w cieście Na samą myśl mam ślinotok i już wiem, ze muszą zrobić więcej, bo pewnie połowę zjem zanim goście przyjdą

Łazienki wysprzatne, chwila przerwy i lece dalej.

aaaaa i miałam się zapytać. Jak jest z l4 ciążowym i macierzyńskim. Czy dostaję całą wypłatę wraz z dodatkami czy nie?? Bo np. za święta, ferie, wakacje dostawałam normalnie średnią czyli podstawa, nadgodziny, wychowawstwo. I gdybam czy tak samo środenia będę potem dostawała?? ktoś wie??

Stary 2011-10-29, 13:25   #3597
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
jutro zaczynam 8tydzien
Czuje sie dobrze mialam przez jakis czas mdlosci ale przeszlo .. Jedynie cyce mnie bola ale da sie wytrzymac dziekuje ze pytasz

Wlasnie widzialam na fb ze chora jestes kuruj sie tam
i oby Olce szybko plamy z buzki zeszly

Cytat:
Aguś zdrówka życzę.

Musze mieszkanko ogarnąć, zrobić sałatkę i upiec muffinki (ale jeszcze nie wiem jakie) o 20 impreza :
ja tez dzisiaj pieke
z czekoladą

mi sie zawsze muffiny kojarzą z Tobą
Stary 2011-10-29, 13:28   #3598
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

mi sie zawsze muffiny kojarzą z Tobą
oo jak miło

Ja dziś robię z bananami i wiórkami kokosowymi.

Stary 2011-10-29, 13:41   #3599
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
uuu na bank będzie lepiej!!
no słodki słodki

Cytat:
nie wiem jakim cudem naprodukował aż tyle ale widac się da
Stary 2011-10-29, 13:59   #3600
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Jest już ok - my nie z tych co preferują ciche dni. Rozmawiamy normalnie a wewnętrznie wyciągamy wnioski i staramy się wcielać je w życie.
i dobrze
my też staramy się rozmawiać a ciche dni? nie to nie możliwe

Cytat:
uuu na bank będzie lepiej!!
no słodki słodki

nie wiem jakim cudem naprodukował aż tyle ale widac się da
już widzę jak tonie w tej kurtce

Napisałam jedną pracę na 4 strony na uczelnię, a przede mną taka co ma być min. na jakieś 8-10 stron, ale może być więcej... a zanim jednak się za to zabiorę czas na odpoczynkową drzemkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości