![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam z zakupów, teraz muszę umyć włosy, zmyć paznokcie (potem je umalować) - to w ramach szykowania sie na impreze
![]() potem muszę zrobić obiad Tż-owi: pieczone ziemniaczki i pieczona szynka w międzyczasie jeszcze jedno pranie i pakowanie sie na wyjazd ![]()
#3333 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj sobie zdałam sprawę z tego, że czeka mnie w tym roku kompletowanie ozdób choinkowych i nasza pierwsza wspólna Wigilia
![]() ![]() ![]() Ale fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
ale mam pyszne śniadanie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo prawdopodobne, że teściowie pojadą do siostry P. do wnuków na święta - jak w zeszłym roku. Jak nie pojadą to czeka nas bardzo rozjazdowa Wigilia chyba
![]() ![]() W drugi dzień Świąt już teraz planuję zaprosić i rodziców i teściów do nas ![]() Jaram się jak głupia kupowaniem lampek choinkowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() A ja dzisiaj wsuwałam makrelę wędzoną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ostatnia czesc cuuudna, ![]() ![]() ![]() wtedy jeszcze nie mialam ksiazki przeczytanej wiec dla mnie szok ![]() ![]() i wiem co bede dzis robic ![]() przykro mi z powodu pracy, ale dobrze, ze sie tym nie przejmujesz tak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
MBZ♥
|
wróciłam
![]() aczkolwiek nie mówię dość ![]() moja siostra kupiła sobie ekstra ramoneskę i zachorowałam na nią ale muszę popracować nad Mężem ![]() ![]() my w tym roku będziemy na Wigilii u moich rodziców ![]() ![]() ![]() na halołin dzieciaki u nas nie chodzą, ale jak przyjdą to dostaną coś słodkiego bo mamy małyzapas ![]() Walentynki lubię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i skoro się zaczęło świątecznie, to mam pytanie do dziewczyn mieszkających z TŻ-tami, - spędzacie razem święta, czy się rozjeżdżacie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ale miałam dziś dziwny sen, śniło mi się, że byłam z Najką i Carmi w jakimś dziwnym mieście i jechałyśmy autobusem. Kiedy wysiadłyśmy z autobusu Najka zapytała czy wszystko na pewno mamy, ja spostrzegłam, że parasol zostawiłam w autobusie, na co Kama krzyknęła "ja szybko biegam, uratuję go!! Będę szybciej na następnym przystanku niż autobus!" i pobiegła... Ale już nie wróciła, a my z Najką czekałyśmy zmoknięte wciąż w tym samy miejscu ![]() zbieram się do nadrabiania ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3341 |
MBZ♥
|
Zuz kupiłam dżinsy
![]() ![]() ![]() my jak nie bylismy młżeństwem to spotykaliśmy się u mnie po Wigilii-tylko że my mieszkaliśmy naprzeciw siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
wyslalam wam na poczte jedno zdjecie z zajec moich ostatnich w szkole
![]() ![]()
![]() |
#3343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 |
Zadomowienie
|
miałaś parasol więc ruszyłaś w miasto
![]()
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Nieprawda! Pewnie mnie ktoś napadł, a Wy zamiast ruszyć na ratunek, to tylko stałyście i czekałyście aż przyniosę Wam parasol
![]() Właśnie piekę ciacho http://mojewypieki.blox.pl/2011/10/E...we-Malibu.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
MBZ♥
|
Rem kupiła ją w TKMaxie za 380zł
![]() ![]() ![]() Zuz dziękuję ![]() Arrakis łał-fajnie wyszło ![]() zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No w sumie powiem Ci, że zamisat się martwić czy Cię szukać stałyśmy i nic... Ale z nas koleżanki ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrodziła się w nas myśl, by za rok wyjechać do ciepłego kraju na święta i sylwestra, ale nie wiem, czy finanse pozwolą ![]() Cytat:
![]() Byou - gratuluję kupna dżinsów - u mnie to najtrudniejsza część garderoby ![]() ![]() ![]() ![]() Capri, daj znać!!! Bo ja liczę, że pochwalisz się pierścieniem! ![]() Włąsnie dwie godziny pucowałam mieszkanie i jest całkiem OK ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
![]() coś mi się śniło, ale nie pamiętam co ![]() w każdym razie wpadłam się pochwalić (tylko się nie śmiejcie proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ponadto jeszcze tylko 10 minut, jak z piekarnika wyciągnę kurczaka w cieście francuskim ![]() tylko cioł ze mnie jak zwykle, bo niestety zapomniał dać żółty ser do środka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a kurczak na pewno będzie jadalny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku też osobno, chyba że Tż się zdecyduje do mnie przyjechać, ale to na pewno po Wigilii, jeśli w ogóle pociągi będą jeździć w świeta ![]() ![]()
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Frezi gatuluję, serio! Podobno trudno jest ugotować dobry rosół, bo ma się powoli "pyrtolić" kilka godzin. Ja nawet nie próbowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
och, ach
![]() ![]() jak na pierwszy raz może być - ważne żeby chorego postawiło na nogi ![]() za to zachwycona jestem zarówno wyglądem jak i smakiem kurczaka ![]() ![]() pod koniec pieczenia dodałam kilka plastrów sera żółtego i taki przypieczony dałam pod ciasto z kurczakiem... jakoś nie mogło mi zabraknąć tego smaku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Rem zrobiłam to ciasto (tzn. brakuje jeszcze polewy) i moim zdaniem nie warto. Owszem jest całkiem smaczne, ale:
- nie powala, jadłam o wiele lepsze - jest drogie - jest pracochłonne - masa kokosowa ma konsystencje rzadkiego jogurtu i "ucieka" z ciasta - ciasto jest dosyć niskie, ciężko go przekroić i się łamie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
a właśnie! widziałam zdjęcie na fb ![]() wyglądasz nieziemsko ![]() ![]() świetna robota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby do mnie ktoś przyszedł po cukierki to byłabym w wielkim szoku. No bo to taki nie polski zwyczaj i takie to filmowe i nierzeczywiste. ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- HA! Właśnie mnie olśniło, że to ostatnia gwiazdka spędzana osobno. Za rok będziemy małżeństwem i święta będą już musiały być wspólnie spędzane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Hej, zrobiłam rozeznanie w clinique, sephorze i douglasie
![]() Jest jedna smutna wiadomość - przynajmniej tam gdzie byłam nie ma już zestawów Clinique po 30zł. Za to jest pełno innych ![]() W clinique: za 120zł 3 kroki (zel 50ml płyn 100ml ddml 50ml + 7day scrub 30ml +kosmetyczka) Przy zakupie za 250zł dają komplet miniaturek ![]() W sephorze jest pełno zestawów (chyba już na święta). Za 109zł zestaw z tuszem (różne), kredką(brąz/czarna) , serum pod oczy +kosmetyczka Są i inne droższe ok 250zł z różnymi kremami W douglasie jest 1 zestaw za 109zł - czarny tusz, kredka czarna i płyn do zmywania 30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.