![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!Witam kochane już w II części! ![]() ![]() ale swoje prawdziwe imiona tutaj ujawniamy ![]() (ur. 26.11 ) _Nikki_ - Ania (ur. 25. 07 ) Rilen - Ania (ur. 18.11 ) pinats - Ania (ur. 08.11 ) xoanitkaxo - Anita (ur.29.07 ) latin - Dominika (ur. 01.01 ) vanessa1781 - Ewa (ur. 20.05 ) Justynka0520 - Justyna (ur. 23.03 ) oonaa - Marta (ur. 28.07 ) maive - Milena (ur. 23.11 ) Untouched_nienaruszona - Patrycja (ur. 24.01 ) kochanowska - Paulina (ur. 06.07 ) Sylvviiaa - Sylwia My tu wątek swój już mamy W nim o wszystkim rozmawiamy Swe imiona już my znamy Listopad cały przepijamy Pełno śmiechu z tego mamy! Nam nasz wiek tu nic nie wadzi wszystkich chętnych zapraszamy! Dla nas nie ma granic żadnych Policjantek grupka mała Porządku będzie pilnowała! a wierszyk o nas wspaniałych wymyśliła _Nikki_ ![]() Poplotkuj z nami i zostań nieśmiertelny ! ![]() największe gaduły I części: Sylvviiaa 987 maive 648 AgataBm180 603 Stokrotka26112008 400 kochanowska 264 vanessa1781 248 latin 234 ![]() Całuję, pozdrawiam i kiziam.
![]()
Edytowane przez Sylvviiaa Czas edycji: 2011-11-20 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
no dziewczyny nareszcie II część!!
![]() mam nadzieję że rozwinie się tak jak i pierwszy ![]()
#3 |
Konto usunięte
|
Melduję się !
![]() Super mamy w końcu II część ![]() ![]() Oby II była tak udana jak I ![]() Justynka widziałam tam odpowiedź ale odpowiem tutaj. Tak chcę pracować z dziećmi, lubię dzieci i chciałabym kiedyś założyć własne przedszkole ![]() Ponoć " Za mundurem panny sznurem" Ale w Twoim przypadku to chyba inaczej brzmi " Za mundurem faceci sznurem" ![]() Chcesz iść do wojska? ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-29 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oj wojsko to moje marzenie
![]() ale nie wiem czy bym się tam nadała ... ![]() jeśli nie wojsko to mam nadzieję że chociaż może policja , straż graniczna albo ewentualnie jeszcze leśnictwo ![]() ![]() hehe chłopaki za moim mundurem w sumie mi są nie potrzebni ![]() ale czemu nie , zawsze ciągnęło mnie do munduru , potem zeszłam się ze swoim Tż , który właśnie chodzi do szkoły wojskowej , moja miłość do munduru chcąc nie chcąc się zwiększyła także ![]()
I teraz już wiem , że trudno wybierać między tym co dobre, a tym co kusi. ![]() Edytowane przez Justynka0520 Czas edycji: 2011-10-29 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie na moją kieszeń. W życiu bym nie wydała tyle kasy na rok nauki. To powodzenia w realizacji marzeń ![]() Masz jeszcze trochę czasu i dużo czasu do myślenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mnie już trzyma z tym mundurem ok 3 lat już
![]() i mam nadzieję że nie puści , ale zobaczymy jak to będzie ![]()
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() dałyśmy radę dziewczynki ![]() Sylwia tak , to ta co ma synka ![]() Justynka, mundury to dość nietypowe jak dla kobiet ale w sumie fajne ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie my to kto da rade ?? ![]() no niby tak , ale u mnie w rodzinie ten mundur był , a teraz przeszło to na mnie ![]()
![]() |
#9 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piłka nożna? nie lubię. Dla mnie to nudne ![]() Jak leci mecz w tv to idę do pokoju oglądać film. Kiedyś próbowałam oglądać mecz ale siły wystarczyło mi na niecałe 20 minut bo zaczęłam ziewać ![]() To nie dla mnie ale faktycznie nietypowe dla dziewczyny ![]() Ja np. Kocham żużel ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30211305]Będzie dobrze. Skoro Cię trzyma już 3 lata to nie sądzę by się to zmieniło
![]() Piłka nożna? nie lubię. Dla mnie to nudne ![]() Jak leci mecz w tv to idę do pokoju oglądać film. Kiedyś próbowałam oglądać mecz ale siły wystarczyło mi na niecałe 20 minut bo zaczęłam ziewać ![]() To nie dla mnie ale faktycznie nietypowe dla dziewczyny ![]() Ja np. Kocham żużel ![]() ![]() oglądanie w tv a na stadionie to zupełnie inna sprawa...i to niezależnie czy chodzi o żużel czy futbol... na mecze piłki nożnej też przychodzą kobiety, ba, całe rodziny i to normalne ![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Byłam na stadionie ![]() Byłam na meczu naszej drużyny piłkarskiej w Gorzowie i wytrzymałam 30 minut. Wyszłam bo zaczęłam się nudzić. Zmarnowałam i kasę i czas ![]() Ale chciałam zobaczyć bo wszyscy mówili idź. Inaczej jest na stadionie i poszłam. To były najnudniejsze 30 minut w moim życiu. Teraz jak słyszę czy pójdę ze znajomymi na mecz to mówię NIE ! ![]() To nie dla mnie ![]() Wiem na każdy sport przychodzą całe rodziny. I to jest fajne ![]() ![]() U nas na stadionie żużlowym można zobaczyć już takie maluszki ( jestem na nie. Bo jest głośno i niemowlaki nie powinny być na meczu) . U nas na stadionie przychodzą całe rodziny. Dopingujemy wspólnie i to jest na prawdę wspaniałe. Jesteśmy jedną wielką rodziną. Kibic Stali za Tobą stanie murem, zawsze powtarza się u nas w mieście " Tutaj braci się nie traci. Nigdy nie zostaniesz sam" . I to prawda. Nasi kibice pomagają innym. Nasz klub robi co roku bal, na którym zbierane są pieniążki na hospicjum z naszego miasta. Wspólnie oddajemy krew. Ale niestety w tym roku jeden z kibiców naszej drużyny zmarł na białaczkę ![]() Przegrał walkę ![]() Fajne jest właśnie to, że nie ważne czy kibicujemy piłce nożnej, siatkówce, koszykówce. Jesteśmy związani z naszą drużyną na dobre i na złe. Ja jestem związana z żużlem ![]() Moje dzieci też pewnie będą chodzić na mecze. W genach dostaną to ode mnie ![]() A Twoje pewnie będą chodzić na piłkę nożną ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-29 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witam w drugiej części
![]() Dominika - pływać się nauczyłam jak miałam jakieś 13 lat, w podstawówce chodziłam na basen 2 razy w tygodniu, mieliśmy kurs nauki pływania, więc siłą rzeczy musiałam się w końcu nauczyć, potem na studiach na I roku mieliśmy W-F ![]() ![]() Jak wam mija sobota? Ja siedzę sama, bo Tża wywiało na mecz, musiałam posprzątać dom, bo w zeszłą sobotę szaleliśmy cały dzień po galeriach (jeśli pamiętacie), a na tygodniu byłam tak padnięta, że nie miałam na to siły, więc dziś trza się było zmobilizować ![]() zaraz muszę iść zrobić jakiś obiad, a tak mi się nie chce ![]()
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja pływać nie umiem ale chcę się nauczyć ![]() W przyszłym roku nad morzem zamierzam pływać ![]() Mi mija dobrze. Wstyd się przyznać ale ja jestem dalej w piżamie ![]() Zaraz muszę się wykąpać i ubrać ale w soboty lubię chodzić dłużej w piżamie. Co robisz na obiadek? Ja też muszę dzisiaj zrobić porządek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30211921]Ja pływać nie umiem ale chcę się nauczyć ![]() W przyszłym roku nad morzem zamierzam pływać ![]() Mi mija dobrze. Wstyd się przyznać ale ja jestem dalej w piżamie ![]() Zaraz muszę się wykąpać i ubrać ale w soboty lubię chodzić dłużej w piżamie. Co robisz na obiadek? Ja też muszę dzisiaj zrobić porządek.[/QUOTE] jeśli zamierzasz się nauczyć pływać w morzu to gratuluję odwagi ![]() ![]() a na obiadek zrobię chyba mielone z ziemniakami i jakąś surówą, Tż pojechał na mecz, wróci dopiero za jakieś 2,5 godziny, więc myśłę że zdąrzę
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moją kuzynkę a swoją chrześniaczkę mój tata rok temu właśnie nauczył pływać w morzu. Dziewczyna teraz pływa, że aż miło popatrzeć. Zamierzam też się nauczyć pływać bo ponoć to odpręża i wysmukla ciało ![]() Mielone z ziemniaczkami pycha ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-29 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30212175]Mój tata bardzo dobrze pływa. I jak będą mniejsze fale to zamierzam się uczyć pływać właśnie nad morzem.
Moją kuzynkę a swoją chrześniaczkę mój tata rok temu właśnie nauczył pływać w morzu. Dziewczyna teraz pływa, że aż miło popatrzeć. Zamierzam też się nauczyć pływać bo ponoć to odpręża i wysmukla ciało ![]() oj odpręża, odpręża i ciało faktycznie wysmukla, jeśli pływa się w granicach rozsądku, pamiętam moją kumpelę z LO, chodziła na basen 3 razy w tygodniu i brała udział w jakichś tam zawodach, jeju jak miała rozbudowane plecy i barki, normalnie jak facet, no ale to był taki typowy trening, a tak jak ja to robię, czy ty zaczniesz typowo dla przyjemności, to naprawdę sama przyjemność. Tak więc trzymam kciuki i daj oczywiście kiedyś znać czy się nauczyłaś ![]()
#17 |
Zakorzenienie
|
Justyna - to może kiedyś się spotkamy w mundurach na jakiejś kawce
![]() Stokrotka (Zapomniałam imienia) - też ją najbardziej lubię! i według mnie jest najładniejsza! ![]() Ewa - wróciłam niedawno z Lidla kupiłam 1 większy znicz, gumę i mleko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Sylvviiaa Czas edycji: 2011-10-29 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
II część ! love love
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30211698] Inaczej jest na stadionie i poszłam. To były najnudniejsze 30 minut w moim życiu. Teraz jak słyszę czy pójdę ze znajomymi na mecz to mówię NIE ! ![]() To nie dla mnie ![]() haha mnie mój eks na pierwszą randkę wziął właśnie na mecz piłki nożnej ![]() Cytat:
u mnie tez właśnie jest basen, sauna i jacuzzi - więc jak już to ja zawsze biegnę do sauny albo na jacuzzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja usuwam to konto bo ten nick a raczej data w nim zawarta mnie razi
![]() ale wrócę za chwilę z nowym xD
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
witaj słońce!;* ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
oj to by było coś ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dam znać jak się nauczę ![]() Witamy w naszym gronie. Może powiesz nam coś o sobie? heh ![]() A tak serio to witaj z nowym nickiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co robimy z pierwszą stroną? tutaj jest sonda żeby nie popodgryzać się wzajemnie. ![]() SONDA! to co będzie przegłosowane omówimy na wątku ![]() kod weryfikacyjny : 2+ 3 = ? ![]() zawsze jest szansa ! ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mam nadzieję ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
co sądzicie o tym zdjęciu ?
![]() ocenzurowałam tylko nicka na bloga ![]() 2011-10-2 (2).jpg
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to jak żyjesz? jak się czujesz? jak w szkole?
![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane!
![]() Wow, już II część, idziemy jak burza ![]() Ja 9 listopada mam egzamin na prawo jazdy, trzymajcie kciuki. Bo po takich przygodach które mnie spotkały wczoraj chce mieć samochód. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.