![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
Cytat:
![]() jakie przygody ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
żuję jakoś . w sumie jest lepiej niż było , zaczęłam kochać wszystko co mnie otacza, dostrzegać całe piękno ![]() samopoczucie nawet dobre , nie narzekam , no chyba że na to że ostatnio strasznie przytyłam ![]() a szkoła , oj ciężko , ciężko , daje się we znaki ta przepaść między gim a lo ![]() najgorzej idzie mi z biologią i francuskim , nie ogarniam po prostu tego języka , no ale jakoś to będzie , mam przynajmniej taką nadzieję ![]() a co u Ciebie ?? opowiadaj ![]()
#33 |
Zakorzenienie
|
wczoraj byłam na imprezie i kolega miał mnie odwieźć, ale że był nie trzeźwy (nie on prowadził) to nie odwieźli mnie, tylko na jego osiedle, które jest daleko ode mnie... I nie chciał mi w ogóle powiedzieć na jakiej sie znajdujemy ulicy, później usnął
![]() Zamówiłam taksówkę na którą czekałam godzine, ale nie przyjechała ![]() W koncu przyjechała po mnie koleżanka z tej imprezy.. Musze mieć prawo jazdy, bo takie sytuacje mnie wykańczają ![]() Mówie wam, ale byłam wkurzona... |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym się zdenerwowała ![]()
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() biologi nienawidziłam strasznie. dla mnie to był jeden z cięższych przedmiotów w liceum. i jedyny z którego miałam 2 na świadectwie maturalnym ![]() ![]() co u mnie? a żyję. od października rozpoczęłam studia, myślałam, że będę miała tyyyle wolnego czasu, jedynie nauka zacznie się na sesjach a tu się zdziwiłam. ![]() ![]() teraz sobie wcinam owsiankę i zaraz idę z TŻem do galerii zobaczyć co tam wymyślili na halloween ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poligon ??? ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
tak, moja uczelnia ma kilka ha i tam ma zrobiony taki poligon, plus coś tam jeszcze a na wzgórzu hale sportową i laboratorium
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#39 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Świetne. Oddałam mój skromny głosik w sondzie ![]() Cytat:
![]() Dasz radę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Kochanowska wita w 2 części
![]() ![]() Zaraz was nadrobię, póki co idę robić te muffinki ![]()
#41 | ||
Zakorzenienie
|
no coś ty, pewnie że nie możesz
![]() ![]() też bym się ostro wkurzyła. no ale dobrze, że ta koleżanka w końcu po Ciebie przyjechała ![]() jak tam przygotowania do matury? a wcześniej jeszcze do studniówki? bo Ty tegoroczna maturzystka - jak dobrze pamiętam? ![]() zdjęcie jest mega! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#42 | ||
Rozeznanie
|
yyyy... 5?
![]() dałam głosik w sondzie ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() ja wczoraj pizzę zrobiłam xD ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj kiepsko, ostatnio na niczym się nie moge skupić i ostatnie co robie to uczenie sie... Przeraża mnie to wszystko. A studniówka, hmm ![]() ![]() wezmę jakiegoś kolegę pewnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ależ to wykluczone, nie znamy Pani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest mi smutno, bo obraziłam się na Tża, bo pojechał na mecz, no i mecz trwa 2 godziny, a on wrócił po ponad 4. Powiedziałam mu parę mocnych słów i siedzi obrażony ( i ja też, żeby nie było ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- oj pamiętam moją studniówkę, pierwsza naprawdę udana impreza w moim życiu, a poloneza to nawet dziś bym sobie chętnie zatańczyła
❤ K&K 💙 Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2011-10-29 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Faceci bardzo szybko się obrażają ![]() Czasami szybciej niż kobiety. Zaraz mu przejdzie ![]() Ja miałam swoją studniówkę 28 stycznia tego roku i było super ![]() Fajnie się bawiłam , to była udana impreza. Ale większość musiała sobie przypominać studniówkę z filmu ![]() Tak się większość upiła, że nic nie pamiętali albo mieli braki w pamięci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30218345]Faceci bardzo szybko się obrażają
![]() Czasami szybciej niż kobiety. Zaraz mu przejdzie ![]() Ja miałam swoją studniówkę 28 stycznia tego roku i było super ![]() Fajnie się bawiłam , to była udana impreza. Ale większość musiała sobie przypominać studniówkę z filmu ![]() Tak się większość upiła, że nic nie pamiętali albo mieli braki w pamięci ![]() nieeeeeeeee, nie przejdzie mu, bo to moja wina i będzie czekał na przeprosiny, za dobrze go znam. Ale że ja uparciuch jestem, to go dziś na pewno nie przeproszę, bo naprawdę mnie wkurzył i jestem zła i jest mi przykro. Ale widzę że narazie jest mu to na rękę, pije sobie piwko i ogląda w spokoju jakiś program sportowy, prztnajmniej mu nie marudzę ![]()
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jutro pewnie się pogodzieci i będzie znowu sielanka ![]() Oj Kochana nie smutaj: przytul: Aha czyli teraz korzysta z tej sytuacji ![]() Pewnie zadowolony bo może w spokoju obejrzeć program sportowy heh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30218666]Ale wy udani jesteście
![]() Jutro pewnie się pogodzieci i będzie znowu sielanka ![]() Oj Kochana nie smutaj: przytul: Aha czyli teraz korzysta z tej sytuacji ![]() Pewnie zadowolony bo może w spokoju obejrzeć program sportowy heh ![]() typowy facet ![]()
#49 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() ale się objadłam, mama zrobiła piernik... zdycham. czuję jak brzuch mi rośnie ![]()
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Zgadzam się
![]() Fajny avatar. Podoba mi się ![]() Cytat:
![]() Piernik pycha ![]() Człowiek zawsze je za dużo a później umiera z przejedzenia hehe ![]() Ja bym zjadła sobie sernik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30218765]Zgadzam się ![]() Fajny avatar. Podoba mi się ![]() [/QUOTE] szukam jakiegoś fajnego, więc ten pewnie nie jest jeszcze ostateczny
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30218765]
Dobry wieczór ![]() Piernik pycha ![]() Człowiek zawsze je za dużo a później umiera z przejedzenia hehe ![]() Ja bym zjadła sobie sernik ![]() ależ dawno z Tobą nie rozmawiałam! a no właśnie... ja za sernikami nie przepadam jakoś. chyba mi się przejadł, bo moja cała rodzina szaleje za sernikiem ![]() to zapraszam ![]() ogląda może któraś "The voice of Poland"? ![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ja nie ![]()
![]() |
#54 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale mam kilka fajnych, więc na zmianę coś jest ![]() Cytat:
![]() Tęskno było za Tobą ![]() Ja oglądam " The voice of Poland" Nergal ubrał się fatalnie przez duże F ! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
1. oj no musisz musisz, ale czego nie robi się dla pierniczka! do Białegostoku masz niemało kilometrów...
2. a tak chciałam pojęczeć kto brzydko śpiewa a kto ładnie ![]() ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30218931] No dawno nie rozmawialiśmy ze sobą ![]() Tęskno było za Tobą ![]() Ja oglądam " The voice of Poland" Nergal ubrał się fatalnie przez duże F ! ![]() oo jak miło ![]() jea oglądasz. no dziś Adam wygląda jak laska ![]()
Edytowane przez latin Czas edycji: 2011-10-29 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. jeśli poczytasz kilka postów wyżej dowiesz się dlaczego nie oglądam ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam, oj tam. leć do Tża się poprzymilaj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#58 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Adam wygląda okropnie ![]() Mi się podobała Ewa Kłosowicz . Właśnie śpiewała "Piosenkę księżycową" Varius Manx. Ale tylko dlatego, że uwielbiam tę piosenkę. Fajny też był chłopak, który śpiewał piosenkę Rihanny. Dużo energii miał ![]() Cytat:
![]() Ale niestety za daleko mieszkasz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30219069]Adam wygląda okropnie
![]() Mi się podobała Ewa Kłosowicz . Właśnie śpiewała "Piosenkę księżycową" Varius Manx. Ale tylko dlatego, że uwielbiam tę piosenkę. Fajny też był chłopak, który śpiewał piosenkę Rihanny. Dużo energii miał ![]() Kochana możesz do mnie przyjechać oglądać ![]() Ale niestety za daleko mieszkasz ![]() a skąd Ty jesteś??? bo nie pamiętam ![]()
#60 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30219069]Adam wygląda okropnie
![]() Mi się podobała Ewa Kłosowicz . Właśnie śpiewała "Piosenkę księżycową" Varius Manx. Ale tylko dlatego, że uwielbiam tę piosenkę. Fajny też był chłopak, który śpiewał piosenkę Rihanny. Dużo energii miał ![]() [/QUOTE] mi się podoba uroda tej Ewy. taka delikatna, kobieca ![]() chociaż moją faworytką była Ola Kasprzyk, która odpadła w ostatnim odcinku... a z facetów właśnie Filip Moniuszko jest ok ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.