|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
88natka sliczna dziewczynka
czesc dziewczyny u nas do poczecia doszlo na wakacjach w Turcji byl to 1 cykl w jakim zdecydowalismy sie na dziecko i udako sie za 1 razemjak zwykle jestem do tylu co u was slychac ![]() mam pytanie do dziewczyn mieszkajacych w UK czy robila ktoreas z was prawko w Uk? |
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Śliczna
. I ma podobną pozę jak Ty na avku |
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo jaaaaaaa
![]() My z mężem nigdy się nie zabezpieczaliśmy, ale zawsze uważaliśmy. A udało nam się w drugim cyklu starań, i to chyba wtedy zmusiłam go po kłótni Miłego weekendu! U nas pochmurno i brzydko :/ |
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Same koszmary mi się dziś śniły
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
ja mam ciezka noc za soba, wczoraj wieczorem nie czulam malej i nie umialam spac przez to.... rano przed 4 sie znowu obudzilam i beczalam ze dziecka nie czuje, na szczescie kopnela mnie juz od tego czasu .. ale tak delikatnie. W poniedzialek chyba zadzwonie do mojego gina i postaram sie przyspieszyc wizyte, bo zwariuje z niepewnosci. Juz maz gotowy ze jak znowu nie bede dziecka czula to jedziemy do szpitala...
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#3186 |
|
Zadomowienie
|
Hej
U mnie dziś pogoda ,że psa by na dwór nie wypuścił..bleee..A ja muszę znowu na zakupy..grrrr.. Ale się obżarłam.. jajecznicę dla trojga normalnie..Z kiełbaską i cebulką.. nie taka pyszna , jak mężowa, ale i tak dobra ![]() Zariah , ja kiedyś byłam z facetem, dla którego sex mógł nie istnieć. Zawsze był albo zbyt zmęczony, albo przed treningiem, albo po treningu, albo było akurat NIEDZIELA :confu sed:![]() Dla mnie absolutnie zmarnowany czas. W końcu śnił mi się sex co noc. A on mówił, że jestem nienormalna i się powinnam leczyć. Idiota! Żaluję każdej sekundy z nim spędzonej. Tylko on taki był od początku..I nie była to żadna depresja, ani nic.. Ja sobie myślałam przez pierwszy miesiąc, że on to mnie szanuje , bo na sex nie naciska.. bla bla bla.. Z moim mężem poszłam do łóżka na 2 spotkaniu, A dopiero na drugim,bo na pierwsyzm nie było możliwości Taki miałam uraz. I w sumie mam nadal. Jak moje dziecko mi powie, że chce czekać z seksem do ślubu, to zaprowadzę do terapeuty. |
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziwne sny ostatnio i bardzo realne "dziwne ale realne " a nawet przedziwne...na jakimś morzu, płynełam w burzy...na jakąś wyspe gdzie ludzie byli zaczarowani i mieli amnezję... aja jaj.... dziwne!
idę powoli obiad szykować dla moich chłopaków... piersi, ryż zapiekany i surówka z pekińskiej i kukurydzy a na deser najlepszy sernik na świecie na prawdę taki mam!
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2011-10-29 o 12:31 |
|
|
|
#3188 |
|
Wtajemniczenie
|
slodyczy nie ruszam od dzisiaj ...daje slowo!!! jak to mozliwe ze od 2 dni mam 1 kg wiecej
![]() czesc Dziewczynki ![]() natka alez zdjecie fajowe ![]() anagat ciesze sie ze jestes zadowolona z kursu ja dzis sobie zrobilam male spa a Tz w tym czasie sprzatal, odkurzal i zmyl podlogi w slonecznym pokoju, kuchni i lazience...bo tylko tam nie ma dywanow.dzis nawet na siusiu nie wstawalam w nocy. czekamy na znajomych i slonko wyszlo to moze pojedziemy na kraba nad morze...ale ja nie bede jesc, zjem cos innego. czuje sie ladna dzisiaj ![]() milego dnia Wam zycze!! |
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihi... to w sumie drażliwy temat...ale my babki potrafimy o tym gadać za to Oni dupa dla nich to jakieś tabu i od razu się stresują...przyjamniej mój tak ma ... MY teraz mamy stresik i nie za często się kochamy ale jak już to jest super......mimo to on nie naciska za to ja czuję się dziwnie jak on nie naciska i jak dłużej nie ma sexu a sama też nie naciskam... hehe poprostu chcę czuć, że on zawsze ma na mnie ochotę i chyba tak jest bo tylko jak do niego podejdę i go mooocno pocałuję to od razu "ma błysł w oku"
|
|
#3190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe dla mnei chyba nie ma drażliwych tematów. A mój mąż woli robić niż gadać ![]() Ja mam mniejszą ochotę , jak jestem przepracowana i zestresowana. Dlatego nie mogę doczekać się urlopu.. Oj będzie się działo ![]() Dobrze, że nasz pies już na nasze igraszki nie reaguje Bo na początku chciał się do zabawy przyłączać I zupełnie nie rozumiał, dlaczego jest przeganiany Teraz tylko rejestruje fakt i obraca się tyłem Wstydniś jeden![]()
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Moja suczka tak samo
na początku chciała do nas wskakiwać i nam przeszkadzała...teraz popatrzy, pokręci głową i odejdzie...MAM ZWAŁĘ kłócę się dziś ze wszystkimi bliskimi...rano z mężem, ale to pikuś. Teraz z siostrą... i to już nie pikuś ... nie wiem już czuje się jakbym w tym wszystkim( rodzinny kłopot) sama była...jak zwykle...
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Mała! głowa do góry!
ja dzis tez mam zły dzień, TŻ chodzi kolo mnie jak kolo zgniłego jaja lewa noga dzis wstalam i zaraz ide sie znow polozyc bo zmeczona jestem nie wiem czym...
|
|
|
|
#3193 |
|
Zadomowienie
|
Mała, trzymaj się!
Pomyśl sobie, że Ty to masz przynajmniej z kim się kłócić Ja sama jak palec
|
|
|
|
#3194 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamuśki
Doglądam Was prawie codziennie, ale czasu na pisanie brak// Adaś-rozbójnik, studia (mam mega ilość prac zaliczeniowych , pisanie magisterki), do tego praca i obowiązki domowe i uwierzcie-padam na pyszczek Wasze zdjęcia na mailu przepiękne-brzuszki już Wam ładnie podrosły, niedługo mnie dogonicie,hihi A kolejne usg mam 5 grudnia, więc może się okaże Przesyłam buziaki dla Was, odezwę się pewnie jak wrócę ze Śląska- wybywamy do rodzinki na kilka dni, zapalę znicza dla mojego Taty....To takie smutne Święta...
|
|
#3195 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
No i udało mi się nadrobić
![]() Cytat:
ja raczej jestem antysport, choć czasem chodziłam na basen i wszędzie gdzie się dało pieszo, ale pewnie na brzuch to miało mały wpływ. Chociaż teraz po prawie 2 tygodniach nie widzenia mnie TŻ stwierdził, że mam duże bebo i rośnie, więc może nie jest źle ![]() Cytat:
Cytat:
mięciutko i akurat dopasowana do wysokości stołu. Jeszcze plecki na niej będę rozluźniać Cytat:
No i opowiadała, że ona praktycznie w ogóle skurczów nie czuła i parła na słowa i znaki położnej. W sumie nie wiem czy to jest dobre, ale fajnie nie czuć bólu... choć przeć pewnie dużo trudniej.Cytat:
) zabezpieczaliśmy się prezerwatywami, ale potem jakoś zrezygnowaliśmy i uważaliśmy, ale dokładnie w same moje dni płodne (14 lipca - nawet datę znam ) TŻ wrócił po dwóch tygodniach kursu i sobie zaszaleliśmy od początku wiedziałam, że jest ogromna szansa na ciążę i jak po tygodniu miałam plamienie - wzięłam je odrazu za zagnieżdżanie się zarodka i po kolejnym tygodniu jak miałam objawy okresowe, a okres nie przyszedł nie czekałam tylko zrobiłam test i były dwie, grube, mega wyraźne krechy Mnie tak samo... Albo jakieś sny poronione np., że proszę moją mamę, żeby poszła za mnie rodzić, bo już dwa razy to przeszła to może jeszcze raz się poświęcić, bo ja się boję długo ją namawiałam, ale wreszcie się zgodziła hahaha nie wiem jakby to miało wyglądać Wszyscy się śmieli jak rano im opowiadałam. Ale takie głupoty to nie wiem skąd mi się wzięły...
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jak podczas pierwszej ciazy mala miala dni lenistwa i bardzo zadko sie ruszala Anagat, ja bylam kiedys z facetem dla ktorego wyznacznikiem szczescia byl wlasnie sex. Chcial zawsze i na okraglo... a niestety byl beznadziejny, chcial tylko szybkie numerki, nie myslal o tym, zeby mi sprawic przyjemnosc... w koncu mialam tego dosc, nie chcialam tak wiecej, raz on przegial i zrobil cos, czego nie wybaczylabym zadnemu facetowi... bo nikt nie ma prawa krzywdzic innych dla wlasnych zachcianek... dlugo potem dochodzilam do siebie z mezem natomiast bardzo zgralismy sie pod tym wzgledem. Teraz troche mi brakuje wiecej pieszczot, ale z drugiej strony od kiedy Sandra jest z nami, to czesciej jestesmy zmeczeni i nie mamy ochoty na igraszki ![]()
|
|
#3197 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do nadżerki, to na razie sobie ją odpuszczę. Po porodzie będę się martwić, teraz i tak nic nie da się zrobić. Jeśli zostanie po ciąży to pójdę do dwóch lekarzy potwierdzić w razie czego. Cytat:
![]() Jak przedwczoraj byłam u lekarza, to pobierał próbkę na cytologię i troszkę coś krwi poszło, uprzedził mnie, że do 2 dni będę plamić z krwią, żebym była spokojna, że to nic złego się nie będzie działo. Ale jakby mi o tym nie powiedział, to bym też spanikowała i leciała na ostry dyżur! Cytrynka dobrze zrobiłaś że pojechałaś na ostry dyżur, takich kretyńskich lekarzy trzeba po prostu olewać. Cytat:
, wydaje mi się, że mocniej przeżywam uniesienia jak przed ciążą - chyba właśnie przez te silniejsze ukrwienie.... Ale co do snów erotycznych, rrrany ja też miewam orgazmy przez sen - od zajścia w ciąży już chyba ze 3-4 razy mi się zdarzyło - szok! ![]() O baardzo taak U nas też dzidzia niespodzianką jest. Też na wakacjach, w zasadzie nie wiem kiedy za bardzo, ale podejrzewam, że wtedy kiedy raz się nie zabezpieczyliśmy, bo nie chciało nam się po gumki iść do sklepu No i Tż niby w ostatniej chwili wyskoczył, ale nie bardzo mu to wyszło. Ale jakoś nie podejrzewałam, że mogę zajść, bo to były dni niepłodne.. hmm ale jak widać w regularnych cyklach w dni niepłodne też można zaciążyć ![]() Cytat:
![]() natka ale fajne foto z Twoją Niunią ![]() Widzę, że kilka z Was miała dziś ciężką noc. Ja też dziś kiepsko spałam, miałam mocne sny, dość nie przyjemne, aż przez sen się rozpłakałam... ![]() Uff, nadrobiłam Was. Mam tyle pracy, ale po tej ciężkiej nocy tak mi ciężko się zmobilizować do czegokolwiek.. Ale za to pogoda fajna, ciepło dziś
|
|||||
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czuje ja, choc rzadziej, ale czuje. Co do sexu ... to na poczatku sie martwilam, ze moze go nie pociagam itp ale po kilku powaznych i dlugich rozmowach z mezem zrozumialam ze po prostu nie ma az takiego libido jak kiedys. Zwlaszcza ze wczesniej widzielismy sie dwa razy w miesiacu, wiec wiadomo sexu bylo wiecej bo stesknieni itp A jak zamieszkalismy razem to mamy siebie ciagle ale ciesze sie bo jak przychodzi co do czego to maz poswieca mi sporo uwagi, skupia sie czesto na mnie bardziej nizeli na sobie, dba o to zebym byla zadowolona z tego sexu to bardzo wazne... mysle ze nie zamienilabym takiego spontanicznego sexu, z takim poswieceniem i uwaga i w ogole ale raz na miesiac nawet na szybkie numerki choc czasem nam sie takie szybkie numerki zdarzaly i tez bylo fajnie
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
juliczka, mimo koszmarnych snów nie mogłam się obudzić :/ a dziś śpimy godzinę dłużej
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
Ale mam dziś lenia
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szybkim numerkom za każdym razem, mówię NIE! Kiedyś miałam partnera, który był super kochankiem, po prostu niesamowitym. Totalnie nastawionym na przyjemność kobiety, kochać się mógł godzinami, przez noc po 6 razy pod rząd. Był przy tym mądry i czuły. A czemu nam nie wyszło?? Bo dwie osoby w taki sposób odbierające życie seksualne, po prostu nie wychodziły z łóżka.. No i się rozstaliśmy. Poza tym miałam poczucie, że on mnie odbiera wręcz telepatycznie. Wyczuwał każdy mój nastrój, jego zmianę i interpretował je w 100% poprawie. A wydaje mi się, że w związku czasem dobrze jest umieć ukryć przed partnerem pewne rzeczy. Bo pewne stany szybko przemijają i nei ma sensu się w nie wgłębiać. Obydwoje mamy teraz partnerów, którzy potrafią nas 'utemperować'. Którzy potrafią powiedzieć STOP. I tak jest dobrze Ufff intymnie się zrobiło.. Ludziska, dajce mi po dupce, żebym wreszcie się ruszyła, wzięła prysznic i zrobiła zakupy.. Bo ja za nic nie umiem się zmusić do wstania.. |
|
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie dziś głowa boli
.
|
|
|
|
#3204 |
|
Zadomowienie
|
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jak wczoraj wieczorem wywaliło mi brzuch
|
#3206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajna piłeczka ![]() ja właśnie wsunęłam 2 hod-dogi
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Zadomowienie
|
Nieźle Karolca!!!
A ja pomidorową zrobiłam I dodałam odrobinkę kostki grzybowej.. Pyszności![]() ![]()
|
|
|
|
#3210 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też dziś głoooowa boli
A poza tym w końcu kupiłam dla maleństwa pierwsze ubranka - śpiechy koszulkę, kaftanik, czapeczkę i niedrapki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

byl to 1 cykl w jakim zdecydowalismy sie na dziecko

. I ma podobną pozę jak Ty na avku
:confu sed:

No i Tż niby w ostatniej chwili wyskoczył, ale nie bardzo mu to wyszło. Ale jakoś nie podejrzewałam, że mogę zajść, bo to były dni niepłodne.. hmm ale jak widać w regularnych cyklach w dni niepłodne też można zaciążyć