|
|
#3361 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Cytat:
super!! właśnie dziś też zakupiłam składniki i zrobię w najbliższym czasie A z rosołem to się jeszcze wyrobisz, choć nieźle jak na początek ![]() Cytat:
dzięki za te cenne uwagi
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Hi Piczony bylismy dzis z Lolką na mega długim spacerze ponad 2 godziny i padła trupem
![]() poizej zdjęcie Carmi zrobiłaś mi smaka na malibu zaraz jade do sklepu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-10-29 o 17:19 |
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może podrzucisz mi co nieco z twórczości tżta Twojego? ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Kawusia tak właśnie wygląda szczęśliwy pies ahhh piękny widok |
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robię rafaello chce ktoś?
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuszko Lola jest przesłodka
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
ja
![]() zaraz zbieramy się na urodziny, miłego wieczoru ![]() A jutro jadę do Buska
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrabiam bo mam mało czasu
były już urodziny Tż-ta siostry tu macie obiecane fotki tortu mojej roboty![]() może nie jest idealny ale bardzo smaaaaaaaaaaaczny wyszedł ![]()
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Karola tort faktycznie słit
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
To znowu ja ![]() Iiiiiiiiii uwagaaaaaaaaaaaaaaaa, zakochałam się dziś na przejściu dla pieszych! ![]() A tak poza tym na szybko toooo: BYou oj taaaak, samoloty mi latały rano przed 5-tą jak wstawałam do szkoły ![]() Pokazywałam TŻ-owi zdjęcia ze zlotu i spodobała mu się Kawa i Med A przy zdjęciu tym przed wyjściem do Almy powiedział, że od razu widać, że byłam już napita I na koniec spytał: "A lubią Cię"? ![]() Aaaaa i cześć Zuzik My z TŻ-em spędzamy Święta osobno... Chyba tylko za pierwszym razem był u mnie w drugi dzień świąt
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-10-29 o 18:26 |
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak lubimy Cię |
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
my spędzamy kolację ze swoimi rodzinami, a po kolacji ja albo on jeździmy do siebie
i cały czas jesteśmy razem
|
#3374 |
|
MBZ♥
|
Karo fajowy
![]() Kawka ale Słodziutka pięknie wypoczywa![]() Smerfetko się zaręczać? ![]() Frezyjko u nas rosół jest co tydzień bo bez tego nie ma niedzieli to trudna zupa ale warta grzechu ja gotuję na skrzydle indyczym i kawałku wołowiny, wolno na małym ogniu przez 3 godziny na wrzątek wrzucam mięso i zbieram szumy i solę, dorzucam warzywa, pieprz i na suchej patelni przypiekam cebulkę:-dodaję ją pod sam koniec gotowania jak warzywa i mięso jest miękkie to wyciągam z garnka bo potem rosół traci smak.![]() Naj nie wierzę że musisz tyle zrzucić widziałam zdjęcia z urlopu i zlotu ale przyznam się, że dla dżinsów kupowanie to masakra.Rem kurtek było sporo siostra zrobi mi jutro zdjęcia swoim aparatem bo moim telefoni nic nie widać
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-29 o 18:29 |
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś poproszę Ci o dokładny przepis (np. jakie warzywa dodajesz?) ![]() Jak ktoś ma mocne nerwy to polecam serial American Horror Story. Niezły. |
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a idź Ty gÓpia ciziu ![]() wariatka ![]() ja Cię baaardzo lubię - jesteś przekochaną osóbką, ale Twoje nie wyjście na spotkanie w Opolu z powodu włosów pamiętam karola - śliczny tort ![]() kawa - kocham Twoją Lolę byou - dziękuję za Twój przepis na rosół nastpnym razem poprawię wszystkie błędy i zobaczymy co wyjdzie
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2011-10-29 o 18:42 |
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ja Cie bardzo lubię
Jesteś przesłodka i zawsze poprawiasz mi humor Na początku przeczytałam, ze zakochałaś się W przejściu dla pieszych i pomyślałam, że musisz być nieźle zdesperowana |
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahhaha, Carmi no chociaż Ty zauważyłaś, że się zakochałam
Serio, taki jeden 'chlopak' popatrzył mi w oczy na przejściu tak, że mi nogi zmiękły I potem okazało się, że jechał z Wro tym samym pociągiem co ja, tylko dwa przedziały dalej, a na koniec okazało się, że wysiadł w moim mieście, ale niestety poszedł w drugą stronę Baaardzooo w moim typie i wysoki! ![]() Uffff, to dobrze, że mnie troszkę lubicie ![]() Frezi, ja z zupami też jestem na bakier i rzadko gotuję, ale cieszę się jak dziecko jak już ugotuję i komuś posmakuje Więc gratuluję rosołku i wynagrodzę Ci następnym razem moją wtopę z włosami
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-10-29 o 18:50 |
|
|
|
#3379 |
|
MBZ♥
|
Carmi nie ma problemu
dodaję marchew, pietruszkę, seler, cebulę, porę, jak TŻ sie kręci przy gotowaniu to uda Mu się przemycić ząbki czosnku niektórzy dodają jeszcze liść kapusty ale mi nie smakuje. jak mam natkę pietruszki to dorzucam związaną białą nitką i jak się zrobi taki flaczek to wyjmuję. no i obowiązkowo musi być posypany pokrojoną natką taką mam w zamrażalniku![]() Frezyjko pomalutku i dojdziesz do swojego smaku ![]() ![]() jak mamy gości to robię jeszcze domowy makaron niedoścignionym smakiem jest ten gotowany prze moją Babcię-ale Ona robiła go na piecu i tego smaku nie uzyska się z kuchenki.Magda ja wierzę w przeznaczenie i że się spotkacie ![]() i ja Cię baaardzo lubię
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-29 o 18:53 |
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę kiedyś podpatrzeć jak teściowa robi rosół bo wychodzi jej genialny. Ja sama rosołu nigdy nie robiłam.
|
|
|
|
#3381 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też chcę malibu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i widzę że masz tak jak ja - bez rosołu nie ma niedzieli... a już na kaca jest najlepszy i widzę, że gotujesz go podobnie jak moja mama
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kawa fajnie Lolka wyglada ![]() eehhh.... jakos mnie dzis naszlo i ciagle o I. mysle.... znacyz jedna sytuacja mi sie przypomniala i tak mi jakos siedzi w glowie
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Byou jesteś Perfekcyjną Panią Domu
|
|
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie jadłam z jakieś 10 lat... Muszę Mamę kiedyś namówić ![]() BYou, a wiesz, że przeszło mi przez myśl z tą kartką? Pierwszy raz w życiu Cytat:
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-10-29 o 18:59 |
||
|
|
|
#3385 |
|
MBZ♥
|
Rem naprawdę jest warta grzechu
![]() a rosół to moja ukochana zupka ja podpatrywałam babcię i masz rację na kaca najlepszy![]() Carmi z Twoich to ust to naprawdę mega komplement ![]() Magda nastepnym razem dzialaj ![]() Arrakis bardzo mi przykro ,ze tak cierpisz
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-29 o 19:00 |
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
to właśnie chciałam napisać
Cytat:
|
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
U mojej mamy też co niedzielę musi być rosół. Kiedyś już po dziurki w nosie go miałam. A teraz czasem tęsknie za rosołkiem. No ale już jutro będę w domu to załapię się na rosołek
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z tesco mam malibu
![]() i kupiłam lolce na przecenie kocyk i podunię w kolorze indygo z prawdziwą psią kanapą poczekamy bo nei wiem jaka kupic a poza tym pewnie zanim dorsnie to ją zeżre ![]() Cytat:
chyba Byou sie ze mną zgodzi
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Magda tak tak lubimy Cie Piczonie
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

dziękuję za uznanie... ale tak jak pisałam - nie jestem aż tak zachwycona tym rosołem

świetne danie 

bardzo mi przykro ,ze tak cierpisz