Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 19:05   #3241
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Nina, niestety, ale źle pamiętałam - mam taki czerwonawy lakier Eveline, ale z serii pachnącej nr 701 - mogę go przynieść na spotkanie. Jest taki trochę żelkowaty.

Jeśli chodzi o blog to mi się podoba, ale nie umiem włączyć niektórych opcji; chcę zobaczyć za jakiś czas jaki będzie odbiór - jeśli negatywny to wrócę do starego układu

Ja mam mały problem z równym nałożeniem Seche :/ ale rzeczywiście lakier lepiej się trzyma

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 21:42   #3242
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hej, znowu nie mam w domu neta. Niech no jeszcze raz zadzwonią z TP z jakąś ofertą to ich opierniczę, że nie chcę wcale szybszego transferu, telewizji czy innych cudów na kiju tylko niech ten internet chodzi bez zarzutu!

A ja nigdy nie byłam na żadnym koncercie, to chyba nie dla mnie. Nie lubię ścisku
Za to ostatnio wyszło tyle nowych trance`owych albumów i kompilacji, do tego pojedyncze EP-ki i nie mogę nadążyć z odsłuchiwaniem tego wszystkiego
U mnie jest taki powolny że mnie już nerwowo wykańcza. Ale od grudnia wspólnota mieszkaniowa wynegocjowała z inną firmą coś dużo bardziej sensownego. Tylko, że to jeszcze caaały miesiąc

W tą sobotę masz transowego EgoDropa znów, zaryzykuj, co Ci szkodzi
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
O, fajnie, jak też czasem używam tak maseczek... aż mam ochotę na nową, tak o nich piszesz
Tylko, że ja chodzę do pracy, więc mam zarobki, nic mnie w dumę nie gryzie, ale z TŻ postanowiliśmy oszczędzać, bo całe życie nie chcemy mieszkać w 35-metrowym mieszkaniu na końcu świata No i jak ostatnio założyłam lokatę, to na pół miesiąca zostało mi na koncie 50 złotych TŻ miał troochę więcej, więc na jedzenie spokojnie nam starczyło, ale jeśli chodzi kosmetyki to miałam całkowity odwyk I dobrze, bo pieniądze są odłożone, a jutro wypłata (wreszcie!).
I doskonale pamiętam te czasy jak szukałam pracy, więc doskonale Cię rozumiem, wierzę, że znajdziesz coś fajnego

A Paco to taki gitarzysta flamenco, niesamowity, w ogóle to zaczął grać na gitarze w wieku pięciu lat, grał z mistrzami, to się przestaję dziwić, że jest taki niesamowity Koncert jest we Wrocławiu, na początku mielismy nie jechać, bo to wszystko drogo wychodzi, ale że rodzice jadą i Mama postanowiła nam zasponsorować bilety, to przestałam się wahać
bierz bierz

No nie marudzę już, zaciskam zęby i jutro znów jadę na wycieczkę z teczką...

O, to fajnie się ułożyło, na pewno będzie super, bo muzyka na zywo to jest jednak coś nieziemskiego!
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Przyszłam się pochwalić, że dostałam stypendium rektora dla najlepszych studentów. Bardzo się cieszę, bo na razie z pracą kiepsko.
wooow, super! cieszę się strasznie
Cytat:
fajnie, kurcze, nigdy nie byłam w Paryżu... :marzy:

Ja co prawda ostatnio podróżuję tylko do pracy ale odkryłam świetny blog: http://magda-tomek.com/ - ludzie są już ponad 400 dni w podróży, co jakiś czas tam zerkam i przeczytałam wszystkie wpisy, fantastyczne, wiem, że wielu tych miejsc nie odwiedzę (zwyczajnie brak mi odwagi), więc fajnie jest o nich chociaż poczytać
Ani ja, za to jak nie dostanę jeszcze pracy to w drugiej połowie listopada z siostrami i koleżanką pojadę do Budapesztu na ok tydzień

Ojej, niesamowite miejsca!
Mnie korci Australia z takich cywilizowanych miejsc, a z tych co nie za bardzo to cały Wschód od naszej granicy począwszy- marzy mi się taka wycieczka bez szczegółowego planu, "wzdłuż" szlaków które wytyczą spotkania z ludźmi i splot przypadkowych wydarzeń Tak np. na rok się wyrwać jak już poukładam życie osobiste i zawodowe, ech
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Byłam na Dub FX w październiku, rewelacja.
Ja w zeszłym roku miałam iść, ale już nie pamiętam co mi przeskodziło. A do niedawna nie byłam pewna jeszcze, tylko teraz bilety już kosztują 65 zł a za chwile dychę więcej :/
Cytat:
Ciekawa jestem muppetów, jak je zobaczysz na żywo, to daj znać
Ze swatchy jakoś mnie wcale nie ruszają
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
a kiedy będzie następne zamowienie lakierków?
Haha, jakby było miejsce to ja się mogę dołączyć
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Własnie byłam u Szefa. Dostałam podwyżkę i zmianę stanowiska
kolejny sukces zawodowy na wątku, gratulacje
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o blog to mi się podoba, ale nie umiem włączyć niektórych opcji; chcę zobaczyć za jakiś czas jaki będzie odbiór - jeśli negatywny to wrócę do starego układu
Mnie się bardzo podoba taki układ

A jutro kupuję Schaumę bawełnianą i odżywkę do kompletu, jest już w Rossmannach i Kauflandzie

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
najbardziej boję o naczynka..
ukradnij troszkę na próbę od Kochanie jak już się skusi
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 22:18   #3243
karolina1985
Zakorzenienie

Ale naprodukowałyście!

Bossy, Em gratulacje!
Estella zazdroszczę Paryża a już najbardziej wyszukiwania takich okazji. I jestem za spotkaniem
Trochę dziwnie z tym nowym układem, ale mi się podoba I ile zużyć miałaś!

Nina jak trafisz na dobrą cenę Sensibio to daj znać, chętnie przyłączę się do zamówienia, bo jednak do zmywania oczu nic mi go nie zastąpi.

Rzyrafko trzymam kciuki za pracę i dzięki za info o tym filtrze,poproszę przy najbliższej wizycie w aptece.

A ja dziś nagrzeszyłam I tym samym mój piękny październikowy bilans się posypał
Skusiłam się na beauty powder z Macowej kolekcji, której nie ma jeszcze w sprzedaży, ale dostałyśmy z koleżanką smsa, że zapraszają na przedpremierę, więc trzeba było iść No a jak się poszło to tak trochę głupio wyjść z pustymi rękami, nie?

Dodatkowo wpadły mi 2 pędzle Essence, tusz z nowej limitowanki, kamelon z Catrice, fioletowa kredka Clinique i róż Sleeka
Można bić

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2011-10-27 o 22:42
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 22:59   #3244
rzyrafka
Zakorzenienie

dzięki
jaki kolor Sleeka? Ja się czaję na sunrise, pomegranate i flamingo (tego siostrze przywiozłam z Ldn, świetny jest).
Fajne szaleństwa
Stary 2011-10-28, 05:41   #3245
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
nie każdy koncert odbywa się w ścisku, nie na każdym się stoi, może warto poszukać jakiegoś artysty, który występuje w ten sposób?
Z moich artystów (DJ-e) to wszyscy raczej grają na dużych eventach niestety

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
U mnie jest taki powolny że mnie już nerwowo wykańcza. Ale od grudnia wspólnota mieszkaniowa wynegocjowała z inną firmą coś dużo bardziej sensownego. Tylko, że to jeszcze caaały miesiąc

W tą sobotę masz transowego EgoDropa znów, zaryzykuj, co Ci szkodzi

Ja dalej nie mam neta, wczoraj zgłosiliśmy usterkę i facet powiedział, że nie może się połączyć z bazą, więc awaria jest po stronie TP. Ciekawe tylko czy dziś to naprawią (w weekendy monterzy nie pracują), czy sobie poczekam do po Wszystkich Świętych

Mi się marzy wyjazd na trance`owy prawdziwy event, może w przyszłym roku będzie w Polsce ASOT 550.

Ten Ego Drop to widzę raczej Psy-Trance, więc to raczej nie moje klimaty

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
A ja dziś nagrzeszyłam I tym samym mój piękny październikowy bilans się posypał
Skusiłam się na beauty powder z Macowej kolekcji, której nie ma jeszcze w sprzedaży, ale dostałyśmy z koleżanką smsa, że zapraszają na przedpremierę, więc trzeba było iść No a jak się poszło to tak trochę głupio wyjść z pustymi rękami, nie?
No pewnie, że głupio
Ja Cię rozgrzeszam
Stary 2011-10-28, 10:10   #3246
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Estella zazdroszczę Paryża a już najbardziej wyszukiwania takich okazji. I jestem za spotkaniem
Trochę dziwnie z tym nowym układem, ale mi się podoba I ile zużyć miałaś!

Dodatkowo wpadły mi 2 pędzle Essence, tusz z nowej limitowanki, kamelon z Catrice, fioletowa kredka Clinique i róż Sleeka
Można bić
LOT ma co tydzień szalone środy i bilety w niezłych cenach (ale nie zawsze).

Który puder wzięłaś? Ja ostatnio zaczęłam używać rozświetlacza - najczęściej albo 10 Benefita albo YSL. Polubiłam też ziemię egipską Bikor. Zastanawiam się, czy nie puścić dalej brzoskwiniowego różu Catrice...
Jak ten kameleon? Mam Club MACa, bardzo lubię ten cień - neiw iem czy Catrice 'działa' tak samo, ale spróbuj zrobić brązową kredką kreskę przy rzęsach i potem nałożyć kameleona - na kredce zyskuje nieco inny odcień niż na gołej powiece
I który róż wzięłaś? Ja mam ochotę na ten z serii Nude

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2011-10-28, 10:14   #3247
emememsik
po prostu Em :)

Estella, za ile wyszły wam bilety?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 10:30   #3248
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się marzy wyjazd na trance`owy prawdziwy event, może w przyszłym roku będzie w Polsce ASOT 550.
Ten Ego Drop to widzę raczej Psy-Trance, więc to raczej nie moje klimaty
Ja lubię psy-trance ale te bardziej ambientowe- Vibrasphere, Carbon Based Lifeforms- byłam na nich chyba w marcy jakoś w Fabryce- a własnie Fabrykę znów otwierają Super, bo podobno Krzysztofory mają zamknąć bo się sypią od basu

https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...a-pielegnacja2 niuchałam wczoraj, cudny jest i będzie kiedyś mój

Jadę na dalsze poszukiwania butów, w sumei do tej pory to nawet niz nie zmierzyłam
Stary 2011-10-28, 10:52   #3249
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...a-pielegnacja2 niuchałam wczoraj, cudny jest i będzie kiedyś mój
Też się na niego ślinię
Po słabo pachnących żelach Luksji mam teraz ochotę kupić jakieś żele o mocniejszych i cięższych aromatach.

Panowie z TP mnie zadziwili. Przyjechali do mnie do domu po 7.00 rano!
Twierdzą, że to u nas w domu gniazdko jest wyrwane i dlatego nie mamy netu. W sumie ja we środę patrzyłam i wydawało mi się, że trochę to gniazdko dziwnie od ściany odstaje i tak z tatą myślimy, że najpewniej mama podczas sprzątania zahaczyła o kabel i gniazdko przypadkiem wyrwała.
Albo pies łapą zawadził o kabel, bo goni czasem jak szalony.
Stary 2011-10-28, 10:58   #3250
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Estella, za ile wyszły wam bilety?
319zł na lotnisko De Gaulle'a; niby Wizzair tańszy, ale trzeba za bagaż dopłacić, no i dojechać kawał z niego. A Ty jak lecisz?
Cytat:
ja go mam, bosko pachnie, chyba w najbliższym czasie go postawię w łazience

Siegfried Obermeier
Stary 2011-10-28, 11:11   #3251
emememsik

Cytat:
319zł na lotnisko De Gaulle'a; niby Wizzair tańszy, ale trzeba za bagaż dopłacić, no i dojechać kawał z niego. A Ty jak lecisz?
Easyjetem też na CDG (to jedyna TLL która lata na to lotnisko, bo na Beauvais rzeczywiście się nie opłaca) za 200 zł. Musielibyśmy dopłacać za bagaż, ale lecimy tylko z podręcznym.
Stary 2011-10-28, 11:13   #3252
Estella
Zakorzenienie

Oni chyba z Warszawy nie latają; generalnie z Wwy mało jest fajnych tanich linii. No i ja bilet kupiłam w środę hehe, więc strasznie późno, ale nie umiem i nie lubię planować podróży z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem.
Gdzie się zatrzymujecie i kiedy dokładnie lecicie?

Siegfried Obermeier
Stary 2011-10-28, 11:44   #3253
emememsik

Lecimy 23-26 listopada, zatrzymujemy się w schronisku dla młodzieży, bo to najtańsza z najtańszych opcji. Ale przyjaciółka polecała, i będziemy mieć prywatny pokój, więc mam nadzieję, że będzie ok. Nie mogę się doczekać.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Napisałam coś na tajnym.
Stary 2011-10-28, 13:35   #3254
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Jadę na dalsze poszukiwania butów, w sumei do tej pory to nawet niz nie zmierzyłam
Ja też nie, musze się w końcu wybrać na zakupy, tylko pewnie dopiero po wypłacie. Kolejny chudy miesiąc się zapowiada, musze w końcu kupic te buty a poza tym kupujemy w końcu meble do kuchni. Od pół roku mamy tylko tymczasową szafkę pod zlew i stół, a teraz w końcu będziemy mieć normalna kuchnię.

Już się nie mogę doczekać aż sobie w nich wszystko poukładam i będę mogła kupić w końcu więcej naczyn, których nie miałam do tej pory gdzie trzymać.

To się przekłada na dalszy odwyk kosmetyczny, w listopadzie planuję tylko to co niezbędne - żel pod prysznic (nie mam zapasów ), szampon i odżywkę bo się kończą, krem pod oczy i bazę pod lakier.

Dziewczyny pijące drożdże - rosną wam szybciej włosy trochę? Bo ja się trochę boję z tym eksperymentować z uwagi na skłonność do infekcji, ale jak patrzę teraz codziennie rano w lustro to chce mi się płakać i nie wiem czy nie zaryzykować.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 13:41   #3255
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice: my tez wybraliśmy meble do kuchni - jutro jedziemy zapłacić i odebrać

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 13:44   #3256
isa666
Zakorzenienie

ice mi minął miesiąc picia drożdży i nie widzę bardzo zwiększonego wzrostu. Szybciej efekty widziałam po pokrzywie Ale nie zrażam się i kontynuuję kurację do 3 miesięcy. Może drożdże potrzebują więcej czasu, albo na różne osoby działają z różną szybkością.
Ja widzę zmniejszone wypadanie i włosy są mocniejsze. Przy czesaniu i myciu wypada kilka a nie cała garść

No i mam też twardsze paznokcie, ale nie rosną mi szybciej po drożdżach, tylko się wzmocniły.

EDIT: Powoli się zbieram do domu, 4 dni wolnego przede mną
Oby tylko internet działał...
Stary 2011-10-28, 15:09   #3257
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ice: my tez wybraliśmy meble do kuchni - jutro jedziemy zapłacić i odebrać
My sie wyczekaliśmy na promocję w Ikei i będziemy kupować gdzieś za tydzień myślę. Jeszcze okap muszę dobrać, ale chcę podszafkowy, więc to na szczęście nie jest duży wydatek.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Kurcze nie wiem z tymi drożdżami.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-10-28, 15:13   #3258
isa666
Zakorzenienie

ice spróbuj, nic Ci nie szkodzi

Odzyskałam net
I mam szampon Joanna jajeczny, tata kupił Fajnie, bo nie widziałam go w Rossmanie a chcę przetestować.
Stary 2011-10-28, 15:17   #3259
iceflower
Przyjaciółka KWC

No właśnie gdybym miała pewność, że nie zaszkodzi, to juz dawno bym próbowała. Muszę poczytać trochę więcej na ten temat.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-10-28, 15:25   #3260
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
My sie wyczekaliśmy na promocję w Ikei i będziemy kupować gdzieś za tydzień myślę. Jeszcze okap muszę dobrać, ale chcę podszafkowy, więc to na szczęście nie jest duży wydatek.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Kurcze nie wiem z tymi drożdżami.
Jakie meble wybraliście?

Instagram

Stary 2011-10-28, 15:41   #3261
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jakie meble wybraliście?
Nie mogę znaleźć zdjęcia - w każdym razie gładkie fronty w kolorze wenge (na stronie Ikei te fronty nazywają się Nexus czarnobrązowe - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69852525/ tam z boku trzeba zmienić kolor okleiny żeby zobaczyć). Do tego chcę duże spore uchwyty ze szczotkowanej stali nierdewnej i jasny blat - ecru, jasny beż (takie też mam płytki i na ścianie i na podłodze).

Szczerze to już mi się mniej podobają niż kiedyś, ale takie mi wychodza najtaniej, a że to mieszkanie na kilka lat a nie na całe życie, więc nie chcemy go przeinwestować i nie będę mieć na razie kuchni marzeń.

A wy jakie meble wybraliście?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-10-28, 15:44   #3262
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie gdybym miała pewność, że nie zaszkodzi, to juz dawno bym próbowała. Muszę poczytać trochę więcej na ten temat.
Rozumiem Tak czy inaczej jak się zdecydujesz nie zniechęcaj się z początku jeśli nie będę efektów. Myślę, że 2-3 tygodnie to takie minimum żeby zauważyć jakiekolwiek zmiany.
Ja na wiosnę na pewno wrócę do pokrzywy.

Stary 2011-10-28, 16:21   #3263
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę znaleźć zdjęcia - w każdym razie gładkie fronty w kolorze wenge (na stronie Ikei te fronty nazywają się Nexus czarnobrązowe - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69852525/ tam z boku trzeba zmienić kolor okleiny żeby zobaczyć). Do tego chcę duże spore uchwyty ze szczotkowanej stali nierdewnej i jasny blat - ecru, jasny beż (takie też mam płytki i na ścianie i na podłodze).

Szczerze to już mi się mniej podobają niż kiedyś, ale takie mi wychodza najtaniej, a że to mieszkanie na kilka lat a nie na całe życie, więc nie chcemy go przeinwestować i nie będę mieć na razie kuchni marzeń.

A wy jakie meble wybraliście?
My takie http://jardmeble.istore.pl/pl/promoc...-antracyt.html

Instagram

Stary 2011-10-29, 14:24   #3264
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
jaki kolor Sleeka? Ja się czaję na sunrise, pomegranate i flamingo (tego siostrze przywiozłam z Ldn, świetny jest).
Fajne szaleństwa
Rose Gold, już kiedyś go chciałam a teraz akurat koleżanka się pozbywała, więc wzięłam za jakieś grosze, bo mi było go szkoda
Za kredkę też też chciała połowę ceny a akurat takiego ciemnego fioletu nie mam, więc się opłacało.
No fajne, fajne, tylko w tym m-cu odłożyłam większość pensji na oszczędnościowe z nadzieją, że nic nie wyjmę a już widzę, że nie ma mowy, żeby starczyło to co jest Zwłaszcza, że paskuda pożyczyła mi na kilka dni to:
http://www.temptalia.com/chanel-illu...photos-reviews
i jestem zakochana w odcieniu Illusoire

Cytat:
[COLOR=Teal]
No pewnie, że głupio
Ja Cię rozgrzeszam
Dzięki

Cytat:
Który puder wzięłaś? Ja ostatnio zaczęłam używać rozświetlacza - najczęściej albo 10 Benefita albo YSL. Polubiłam też ziemię egipską Bikor. Zastanawiam się, czy nie puścić dalej brzoskwiniowego różu Catrice...
Jak ten kameleon? Mam Club MACa, bardzo lubię ten cień - neiw iem czy Catrice 'działa' tak samo, ale spróbuj zrobić brązową kredką kreskę przy rzęsach i potem nałożyć kameleona - na kredce zyskuje nieco inny odcień niż na gołej powiece
I który róż wzięłaś? Ja mam ochotę na ten z serii Nude
Wzięłam How Beautiful!Ma świetny kolor i daje taki delikatny glow, bardzo mi się podoba. No i jak na puder w limitce nie jest strasznie drogi.

Kameleona jeszcze nie testowałam, bo na weekend mam 3 pełne palety MACa i na nich się skupiam
Ale na pewno wypróbuję ten pomysł

Cytat:
Nigdy nie interesowałam się Fa, nie wiem nawet czy kiedykolwiek miałam żel od nich, ale z opisu pachnie bajecznie

Stary 2011-10-29, 18:23   #3265
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja też miałam mało przygód z Fa.

A te cienie Chanel to coś podobnego w konsystencji do Lorealowych Color Infaillible?

Mordercze zakonnice okazały się na prawdę mordercze, aż się bałam na ostatnim filmie. Wróciłam do domu ok 5 Siedzę u babci, wracam we wtorek a w międzyczasie jeszcze pojadę do drugiej
Stary 2011-10-30, 12:06   #3266
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też miałam mało przygód z Fa.

A te cienie Chanel to coś podobnego w konsystencji do Lorealowych Color Infaillible?

Mordercze zakonnice okazały się na prawdę mordercze, aż się bałam na ostatnim filmie. Wróciłam do domu ok 5 Siedzę u babci, wracam we wtorek a w międzyczasie jeszcze pojadę do drugiej
Wstyd przyznać, ale nie znam Loreali, więc nie porównam.Te są jak taka pianka a na powiece stają się pudrowe, ale nie tak, żeby np. podkreślać zmarszczki, tylko takie aksamitne. No i te iskrzące drobinki

Mordercze zakonnice? Po tytule spodziewałabym się jakiejś parodii horroru raczej

Stary 2011-10-30, 12:22   #3267
rzyrafka
Zakorzenienie

Aha, no to Lorealki inne, przetestuj sobie gdzieś. One są tak jakby pomiędzy cieniami prasowanymi a cieniami w formie musu, żałuję, że tak mała paleta kolorów jest dostępna u nas

Filmy były trzy więc ogólnie nazwałam je morderczymi zakonnicami, to taki cykl organizowany przez moje ulubione kino. Jako miłośniczka serii grindhouse'ów Tarantino nie mogłam go sobie odpuścić
Cytat:
NOC Z NUNSPLOITATION - potrójny seans zwiastujący halloween! trzy filmy reprezentatywne dla nurtu o nawiedzonych i morderczych zakonnicach. Meksykańskie ''Satanico Pandemonium'' (1975) i ''Alucarda'' (1978) oraz włoska ''Killer Nun' (1979)' z boginią ekranu lat 60., Aniką Ekberg. Gwałt, mord i opętane rządzą seksu smukłe siostry odziane w habity. Najbardziej niepokorny nurt filmowej eksploatacji w najlepszym wydaniu!
Za tydzień Ilsa Wilczyca SS
Cytat:
najsłynniejsza Helga filmów
klasy B -- grana przez hojnie obdarzoną przez Dyanne Thorne Ilsa – tym razem jako komendantka hitlerowskiego obozu koncentracyjnego! Najbardziej ucierpią ci spośród więźniów, którzy nie spełnią seksualnych zachcianek niewyżytej sadystki. Legenda grindhouse'ów i nowojorskich seansów o północy, która zaowocowała aż czterema kontynuacjami!
Tylko nie wiem jak to pogodzę z koncertem znajmoych teraz

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2011-10-30 o 12:33

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-30, 12:22   #3268
isa666
Zakorzenienie

Hej Wreszcie u mnie słoneczko, bo wczoraj cały dzień była mgła. Polazłam z aparatem uwiecznić jeszcze jesienne liście

Jutro mam zamiar się wybrać na zakupy. Nie wiem tylko czy jechać do Bonarki czy do Tesco poszperać w ciuchach F&F...

Wkurzyłam się wczoraj trochę na moje włosy. Zrobiłam fotkę i wydaje mi się, że urosły trochę po drożdżach, ale ponieważ wciąż jest na nich widoczne cieniowanie to wyglądają na końcach jak postrzępione. Na wiosnę chyba je podetnę ze 2 cm na równo i nie będę już cieniować
Stary 2011-10-30, 13:02   #3269
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, no to Lorealki inne, przetestuj sobie gdzieś. One są tak jakby pomiędzy cieniami prasowanymi a cieniami w formie musu, żałuję, że tak mała paleta kolorów jest dostępna u nas

Filmy były trzy więc ogólnie nazwałam je morderczymi zakonnicami, to taki cykl organizowany przez moje ulubione kino. Jako miłośniczka serii grindhouse'ów Tarantino nie mogłam go sobie odpuścić

Za tydzień Ilsa Wilczyca SS
Tylko nie wiem jak to pogodzę z koncertem znajmoych teraz
Też ciekawie brzmią a jak z trwałością?

Aa jak w stylu Tarantino to już wszystko jasneJa wielbicielką nie jestem, tylko co bardziej znane tytuły oglądałam z jego twórczości i nie są to raczej moje klimaty

Cytat:

Wkurzyłam się wczoraj trochę na moje włosy. Zrobiłam fotkę i wydaje mi się, że urosły trochę po drożdżach, ale ponieważ wciąż jest na nich widoczne cieniowanie to wyglądają na końcach jak postrzępione. Na wiosnę chyba je podetnę ze 2 cm na równo i nie będę już cieniować
Ja od czasu nieszczęśliwego cięcia z mega cieniowaniem z tyłu doprowadzałam włosy do równej długości rok, albo i dłużej Od tego czasu zawsze zaznaczam, że nie chcę cieniowania. I moim włosom to służy, bo przestały się puszyć i wreszcie się układają.

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2011-10-30 o 13:06
Stary 2011-10-30, 13:23   #3270
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od czasu nieszczęśliwego cięcia z mega cieniowaniem z tyłu doprowadzałam włosy do równej długości rok, albo i dłużej Od tego czasu zawsze zaznaczam, że nie chcę cieniowania. I moim włosom to służy, bo przestały się puszyć i wreszcie się układają.
No właśnie ja mam ładnie gęste włosy tak kilka cm za ramiona. A te najdłuższe pasma sięgające linii biustonosza są właściwie pojedynczymi włoskami, takie obszczępańce
Teraz na zimę nie opłaca mi się podcinać, bo i tak się będą niszczyć od czapki, więc wyrównam je na wiosnę.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości