|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Punto niby nie jest za ciepło bo póki co to tylko przepalamy troche wieczorem i w nocy gaśnie. Może to z przemęczenia.
Ja wróciłam z pracy, zjadłam naleśniki i wszyscy troje poszliśmy spać. Ja już wstałam ale mały i Tż jeszcze śpią. Zaraz małego musze budzić, zrobię kawke i obejrze " Pamiętniki z wakacji". Ostatnio lubie takie suchary oglądać. Dzisiaj ostatni raz zamykałam salon i jakoś tak mi się smutno zrobiło bo w sumie to lubiłam to miejsce. Nikt mnie tam nie szkolił, robiłam to co lubię tylko, że za grosze i bez umowy. Żal mi tego że nię będe robiła w zawodzie i mogę wyjść z wprawy. Ale cóż live is brutal. Ide jeszcze tylko w poniedziałek na 3 godzinki oddać jej fartuch i klucze i odebrać kase. Nie będzie tego dużo,ale akurat tyle, żeby zrobić większe zakupy w biedro i przeżyć do 3go czyli wypłaty Tżta.
|
#3212 |
|
zawsze mam racje
|
Ufff, ale się dzisiaj nasprzątam. Najgorzej, że bez rękawiczek ale za daleko mi było 100 m do sklepu
Jak się cieszę z czasu zimowego
|
#3213 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Białe dla mnie to jak białe kozaczki ![]() Cytat:
A dlaczegóż? ![]()
|
|
|
#3214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm... ja na gwiazdke tylko dwa bo dla tża i dla mojej przyjaciółki i to by było na tyle tylko, że dla tża jeszcze na rodziny i mikołaja cos małego tylko co?? dostaje leki i ciagle jest w szpitalu podobno jeszcze 1,5-2tygodni dzis jako dobra "synowa" zrobiłam mu babeczki z kajmakiem bo wiem jak bardzo lubi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam na zakupach potem u babci i te babeczki lepiłam z kajmakiem a teraz musze paznokcie zrobic i jutro o 7.30! jade z tata i babcia na wies |
|||
|
|
|
#3215 |
|
zawsze mam racje
|
Tzn białe seicento to mi się nie podoba, ale duże białe auta jak bmw x6, czy porsche cayenne to jak najbardziej.
Ale dla mnie postawa w aucie to ciemne szyby, z przodu także oczywiście i opuszczone to coś z przodu - ten daszek przeciw rażeniu słońcem czy jak to się to zwie. Lubię mieć prywatność ![]() Z czasu zimowego się cieszę, bo jestem nocnym markiem z brakiem zamiłowania do wstawania rano, także to przestawienie czasu to dla mnie wielka ulga, czasu letniego nienawidzę
|
#3216 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Jakby mi ktoś tankował to nawet biel bym przeżyła
![]() Na razie sama tankuję i jeżdżę czarnym ![]() Cytat:
Kilka lat temu miałam "przyjemność" ![]() A jeśli chodzi o dłuższą noc to pod tym względem zmiana czasu też mi się podoba ![]() Padam. Otworzyłam green-upa i jeszcze spać nie idę ![]() Sporo zadań do dokończenia, w dzień zadbałam bardziej o siebie i swojego ducha niż o mieszkanie i przyziemne czynności Zapuszczę Holmesa albo MT i będę działać ![]()
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
effie- mam nadzieję, że uda Ci się wrócić do zawodu za jakiś czas i mieć jednocześnie umowę
![]() Mnie dziś cały dzień tak łeb boli, masakra ![]() Obejrzałam komedię Szefowie-wrogowie Nawet fajna ![]() Poskładałam też swoje ciuchy- od razu lepiej, wiem chociaż teraz co mam ![]() ![]() To jest kropla w morzu, bo jeszcze są ciuchy małej do segregacji, ciuchy domowe i ciuchy typowo letnie , ale najważniejsze, że jesienno-zimowe mam już w jednym miejscu ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-29 o 21:58 |
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Nurek, my z tż sami wybieram dla siebie prezenty
Dzięki temu nie muszę się głowić co kupić. Chyba, że tż jęczy o coś od dłuższego czasu więc nie mam problemu ![]() Ja już na nogach, z kawką ![]() Niedługo będę trzeba będzie zabrać się za jakieś śniadanie. Liczyłam na słońce, ale niestety nie chce współpracować ![]() Nic to, popedałuję na rowerku, pobrzuszkuję. Wczoraj miałam nieplanowaną przerwę w ćwiczeniach więc dziś trzeba nadrobić ![]() Na obiad robię gulasz z kluskami na parze (pierwszy raz będę jadła takie połączenie )
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() wyspałam się ![]() Idę zaraz na śniadanie z rodzicami...Jak dobrze być w domu. |
|
|
|
#3220 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
Usiadłam przy kompie bo o 11 miała być "Kobieta na krańcu świata" i nie ma Nie wiem czy coś mi się pomerdało ale wczoraj też nie było ![]() Zaraz rozwieszę pranko i pyknę następne. Dobrze, że grzejniki dają ciepło to w łazience mogę powiesić i nie skiśnie ![]() Później obiad. Chyba zrobię "chińszczyznę". Wczoraj skończyliśmy leczo, które zrobił TŻ
|
|
#3221 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Uważam, że te ciemne szyby wcale nie szkodzą, chyba że w nocy jak się parkuje w słabo oświetlonym miejscu, ale można szybę na chwilę odsunąć i jest. Chodzi chyba o to po prostu, żeby było widać kto jedzie. Co poradzę, że mam manię prywatności i ukrywania się
|
|
#3222 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ponoć przegląd można obejść odsuwając przednią szybę Przeglądu nie dostaniesz jak nie masz 70% przepuszczalności światła szyby (przednie boczne) a taka nie zasłania wnętrza tylko przyciemnia. A nawet jak ktoś dostanie to przy kontroli się czepiają bo przednią i boczne przednie powinien przyciemniać producent nie folia.Mi to w sumie rybka co ktoś robi ze swoim autem i jak lubi ![]()
|
|
#3223 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, ale mi ten dzień się ciągnie dzisiaj. Od 7 na nogach jestem i jużnie wiem co ze sobą zrobić. O 10 już artykuły miałam napisane, jeszcze 2 mi do jutra zostały.
Tż dopiero teraz wstał i poszedł robic motor. Zrobiłam juz listę zakupów na jutro, troche tego jest, ale przynajmniej jakieś zapasy będą.
|
#3224 |
|
zawsze mam racje
|
To się rozciąga na więcej dziedzin życia i jest bardziej straszne niż śmieszne
Ale dzięki temu np nie tracę czasu na fb czy nk (szkoda, że za to marnuje na inne rzeczy )
|
#3225 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Zwracam uwagę co by nie rozpowszechniał danych osobowych, jak nie wystarcza to klikam "odpowiedz wszystkim" i zwracam uwagę ponownie ![]()
|
|
|
#3226 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
I tak na docenienie tego co się ma
![]() 1318973397_by_CavOla_500.jpg
|
|
#3227 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem do mojego nr tel przywiązana bardziej niż do imienia
Witam, tzn. melduję się dziś cały dzień poza domem, później komedia w tv i zaraz spać idę![]()
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzień dobry ja wczoraj byłam na wsi i nie było tak źle jak się spodziewałam ![]() aaa i podliczyłam wydatki za ten mieciac i przekroczyłam budżet o 101zł tak wiecej byc nie moze! Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-10-31 o 07:16 |
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam, piję kawę i zaraz zabieram się za dalszą część porządków garderobiowych. Mam nadzieję że pójdzie mi to sprawnie ![]() Później prasowanie, mycie podłóg i obiad. Dziś placki z cukinii
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja za godzinkę do sklepu wybywam, bo mi chleba tylko brakuje i muszę dokupić Prócz tego mały spacer walnę, dobrze mi zrobi , a później jakieś żarcie trzeba szykować na obiad ![]() Tż'owi dziś dam kiełbasę, bo wczoraj schaby jadł, więc mój plan bierze w łeb, muszę zmienić kolejność , a ja ugotuję sobie spaghetti lub zupę kalafiorową, muszę pomyśleć czy to czy to, bo się waham ![]()
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja uciekam zaraz myć samochód. Oczywiście pogoda usłyszała i pada, ale nie ma rady...jakoś trzeba to zrobić. Na 11:30 wpadają do mnie koleżanki na kawę. Mama ma wyjść wcześniej z pracy. Miałyśmy skoczyć na zakupy, ale nie ma kiedy ![]() A o 15 wraca tata i koła będziemy zmieniać w autku. Wieczorem może jakieś wyjście do miasta ze znajomymi. Miłego dnia
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
hey mam do nadrobienia kilka stron ale to sie da zrobic
ostatnio brakuje czasu na cokolwiek do tego kiszkowata sytuacja ze wspollokatorami w tym tyg bede miec jeden dzien wolny ( chyba na sprzatanie hehe ) a u mojego znowu kiepsko w pracy i do tego choruje golden wymiatasz z talentami
|
|
|
|
#3234 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
A ja mam nadzieję, że znajdę czas na Dextera
Zakręcony dzień dzisiaj będzie, wypiłam kawy ale nie mam sił witalnych Mam nadzieję, że przybędą na czas
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie robię obiad- jednak padło na kalafiorową
Już pachnie ![]() Prócz tego piję kawę : Sprzątać dziś mieszkania nie muszę, bo mam porządek wszędzie prócz szafy w pokoju. Ciężko mi się za nią zabrać..... Poza tym ![]() Chyba dziś dzień domowy- jak Tż wróci to może jakąś komedię obejrzymy ![]()
|
|
#3236 |
|
zawsze mam racje
|
Ja tam lubię numery tel zmieniać, jaką ulgę czułam jak mi się umowa z orange 2 lata temu kończyła to do dziś pamiętam
Zniknęłam sobie i papa ![]() Ale teraz mój telefon ma opcję na szczęście blokowania niechcianych numerów i spokój. Abonamentu już w życiu nie wezmę- wydaje mi się że jest drożej, po drugie non stop dzwonią i coś wpychają, po 3 jak nie muszę mieć umowy podpisanej na swoje nazwisko to się cieszę i wole starter z kiosku.
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niechcianych telefonów tak naprawdę nie mam, bo każdy tel od kogoś kto ma mój numer/ miał kiedyś jest chciany Okazyjnie natomiast dzwonią i chcą mi coś sprzedać no i to są niechciane telefony, ale rzadko Aha i nienawidzę smsów odnośnie konkursów Wysłałam nawet taki sms blokujący takie smsy, ale to nic nie dało ![]() Też nie mam abonamentu. Miałam mixa w Plusie, spłaciłam dawno temu i teraz mam normalną kartę po spłacie, ale za jakiś czas zamierzam znowu wziąć mixa (oczywiście bez zmiany nr), bo tak czy siak za to 30 zł kupuję, a tak to bym tel miała chociaż ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-31 o 12:29 |
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skończyłam prasować i porządkować ciuchy. Potwierdza się - mam deficyt w ciuchach na obecną i nadchodzącą porę roku. Teraz jak wszystko podortowałam i ładnie poukładałam to nawet Ł. zrobił wielkie oczy na moje pustki w szafie Teraz muszę zabrać się za ogólne porządki. Nie ma co jak już zaczęłam to porządnie
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam z 1,5 miesiąca temu i to moje jedyne dobre Muszę dokupić jakieś, bo uwielbiam spodnie, a mam paradoksalnie dużo spódnic a co musisz dokupić ![]() Mi się jeszcze marzy taki dłuższy szary sweterek do legginsów , ale to taka bardziej fanaberia niż rzeczywista potrzeba
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-10-31 o 12:44 |
|
|
|
|
#3240 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
zdycham w łóżku, od wczoraj sukcesywnie pozbywam się płuc. w sobotę chrypiałam jak stara syrenka (na imprezie się doprawiłam, im więcej gadania tym większe chrypienie ) a w niedzielę i dziś jestem już bez głosu mówienie szeptem potwornie męczy![]() z posiedzenia w domu nici, wróciłam żeby małego nie zarazić, kiedyś tam indziej sobie pojadę. impreza fajna mały jeszcze fajniejszy niż miesiąc temu. fatalnie się czuję. i widzę, że wątróbka zaczyna wędrowanie po wątku Caro - nie wiem czy uratuję jukę jak nagle zaczęła usychać, to raczej coś ją zżera, bo ani traktowanie juki jak kaktusa ani ciepło ani chłód (o mrozie nie mówimy ) jej nie zabiją, to mocny kwiatek. nie ma na niej jakichś robaczków, tarczek, plam? jak chcesz o nią walczyć, to kup jakąś silną trutkę na pasożyty, Confidor jest dobry, i zrób 2 porcje - jedną podlej jukę, drugą spryskaj liście. oprysk zadziała od razu od góry i na liściach, a podlanie wolniej, ale dotrze do każdej komórki. tylko uprzedzam, że konkretnie Confidor śmierdzi i trzeba przy nim wietrzyć pokój i raczej nie spać pierwszą noc po pryskaniu w nim. jak kupisz coś innego, to trzeba sprawdzić, czy można robić oprysk w zamkniętym pomieszczeniu, jak nie, to samo podlewanie i też wietrzenie. i dałabym półtorej dawki zalecanej albo dwie, czegokolwiek co kupisz. Kobietasukcesu - jak nie obchodzisz świąt to też ok. ale same dania można i w zwykły dzień wykorzystać, bo dobre są Nurek - jak można jednego buta sprzedać to nie zaglądają do pudełka, czy jest para?? chyba że ktoś zachachmęcił jednego bo mu się zepsuł czy coś gratki za pracę i wyższą stawkę Kelpie - i również miłego dnia wszystkim życzę miłego dnia a sobie, żeby antybiotyk zadziałał, bo jest coraz gorzej ![]() Punto - przeza✂✂✂isty av
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

hmm... ja na gwiazdke tylko dwa bo dla tża i dla mojej przyjaciółki i to by było na tyle tylko, że dla tża jeszcze na rodziny i mikołaja cos małego tylko co?? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie wiem czy coś mi się pomerdało ale wczoraj też nie było

Zwracam uwagę co by nie rozpowszechniał danych osobowych, jak nie wystarcza to klikam "odpowiedz wszystkim" i zwracam uwagę ponownie 

Wysłałam nawet taki sms blokujący takie smsy, ale to nic nie dało