| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-10-29, 18:43 | #931 | ||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:  My też byliśmy na USG 3d, wrażenia niezapomniane   
				__________________ Jesteśmy razem od 10/04/2004 Już jako Żona od 03/09/2011 Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham 09/01/2012 http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjg4qj1zcx3.png | ||
|     | 
|  2011-10-29, 18:46 | #932 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

właśnie zrobiłam sobie twarz, peeling, maseczka, tonik i krem   czuję się o niebo lepiej   | 
|     | 
|  2011-10-29, 18:47 | #933 | 
				 | 

Każda z Was mierzy obwód brzucha...może i ja powinnam. W końcu dzisiaj 30 tc   Powiem Wam, że u mnie poza brzuniem nic nie urosło, mam taką ładną piłeczkę przed sobą. Myślałam, że chociaż piersi urosną do jakiegoś przyzwoitego rozmiaru, a tu nic   
				__________________ Jesteśmy razem od 10/04/2004 Już jako Żona od 03/09/2011 Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham 09/01/2012 http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjg4qj1zcx3.png | 
|     | 
|  2011-10-29, 18:48 | #934 | 
| Zadomowienie | 

Właśnie mnie naszła straszna ochota na ciasto pleśniak...biorę się za pieczenie a tu proszku do pieczenia nie mam  no szlak........ na pocieszenie zjadłam 3 małe paczuszki haribo  Izunia ja poproszę kawałek  Na rozstępy stosuję bio oil, i mogę go polecic na istniejące już rozstępy. Jak byłam w Pl odlałam przyjaciółce trochę bo ma dużo rozstępów po ciąży. Niedawno mi pisała ze jest super i zamawia właśnie na all. 
				__________________  Moje księżniczka jest już ze mną   | 
|     | 
|  2011-10-29, 18:58 | #935 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Która mówiła o dużym kocyku akrylowym z kerfura za 40 zł???   Otóż nie było  w balona któraś mnie zrobiła no  Nie wiem czy zrobiłam interes życia, ale kupiłam dwa kocyki: - akrylowy- błękitny z misiami rozmiaru 80x110 za 29.99 zł - polarowy - kubuś puchatek 130x160 cm za 29.99 zł Nie wiem czy ten akrylowy kupiłam w ekstra cenie za ten rozmiar...  jestem trochę zmieszana  co o tym myślicie?? ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat: 
  zmierz i monitoruj aukcjię w takim razie    Cytat: 
  Babydream z rossmana  Cytat: 
  niby nie śmierdzi wtedy nic   
				__________________ | |||
|     | 
|  2011-10-29, 18:59 | #936 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Bobasowo :) 
				 | 

wydaje mi sie ze normalna cena  ja kupilam jeden niebieski jeden malinowy po 10zl o taki http://allegro.pl/primark-home-koc-m...886330320.html Przypominam mamuska o prosbie w klubiku   
				__________________ Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami  http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-10-29 o 19:09 | 
|     | 
|  2011-10-29, 19:20 | #937 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Bdg 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-10-29, 19:24 | #938 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

dzien dobry wieczor   ja juz po zajeciach, wykonczona jestem  nie wiem jak to bedzie z wiekszym brzuchem, juz teraz się umęczyłam  wszedzie bydło, pełno ludzi-pchają sie jak nie wiem  ani jednych zajec nie wytrzymałam w całości bez wizyty w wc  a jutro powtórka z rozrywki  Wyczytałam ze było o kosmetykach, ja planowałam oilatum, ale chyba macie racje  wstrzymam sie i dopiero gdyby była potrzeba to bede używać  to chyba stanę na nivea albo penaten ale ten niemiecki - znajoma poleca  czubasek śliczna Twoja Hania  Agatek pokaż kocyki  tż dzis złozył łózeczko  ale już czuć ze dziecko się tu niedługo pojawi, booosko   | 
|     | 
|  2011-10-29, 19:25 | #939 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cześć Kobitki!  Cytat: 
 | |
|     | 
|  2011-10-29, 19:35 | #940 | 
| Zadomowienie | 

Dziewczyny sorki jak już któraś z Was to pokazywała, to jest ta huśtawka 3w1 co widziaąłm u nas w sklepie. http://allegro.pl/maxx-wypas-hustawk...888678881.html Co myślicie?? Sam bujaczek w sumie mam dostać od siostry ale chciałam też huśtawkę i nie wiem czy warto bo to huśtawka jest tylko do 9kg. A może macie cos ciekawszego do polecenia ??   
				__________________  Moje księżniczka jest już ze mną   Edytowane przez kasikzaki Czas edycji: 2011-10-29 o 19:37 | 
|     | 
|  2011-10-29, 19:40 | #941 | 
				 | 

Macie już łóżeczko?? Ja wybrane już mam, ale z zakupem i tym bardziej złożeniem każą mi czekać, aż dzidzia się urodzi.

__________________ Jesteśmy razem od 10/04/2004 Już jako Żona od 03/09/2011 Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham 09/01/2012 http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjg4qj1zcx3.png | 
|     | 
|  2011-10-29, 19:50 | #942 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Gostyń 
				 | 

dzisiaj dostałam od teściowej prezencik,pochwalę się...

Edytowane przez NataliaM1103 Czas edycji: 2011-10-29 o 21:38 | 
|     | 
|  2011-10-29, 19:52 | #943 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Właśnie wcięłam 4 naleśniki z dżemikiem wiśniowym  i wypiłam niecałą szklaneczkę piwka z sokiem malinkowym. A tak jakoś mi się zachciało, bo TŻ pił do meczu i mi smaka narobił  Ponad pół roku go nie piłam... Kurczę, wiecie co ja nie miałam pojęcia o istnieniu paklanek  Dopiero tutaj czytam i zastanawiam się co to jest  Zobaczyłam na allegro, i już wiem  Cytat: 
   Co z tym salami? Ja zawsze je wcinam na domowej pizzy  Camemberta to chyba można jeść bo jest z mleka pasteryzowanego, wiem, ze feta odpada, poprawcie mnie jak coś namieszałam bo już sama nie wiem  Cytat: 
  Jak pogoda jest ładna (szczególnie w niedziele) w parku jest zawsze rodzinne oblężenie. Już niedługo to swój wózek będziesz prowadziła i to ze swoim maluszkiem  Cytat: 
 Ponoć na rozstępy nie ma skutecznego smarowidła, jak mają być to będą, to zależy od skóry. 
				__________________ CÓRCIA "Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem". | |||
|     | 
|  2011-10-29, 19:53 | #944 | |
				 | 

Cytat: 
  i dlaczego? Ja ze swojej strony moge polecic szybciej niż dopiero po urodzeniu chociazby dlatego ze czuć drewnem i taka nowościa, przynajmniej to moje   | |
|     | 
|  2011-10-29, 19:58 | #945 | 
				 | 

Podobno to jakiś przesąd jest, że nie wolno kupować łóżeczka i wózka przed narodzinami dziecka. Ja co prawda w nie nie wierzę, ale teściowa i moja babcia z ciocią ciągle mi to powtarzają, żebym z tym zakupem się wstrzymała. A jak reszta dziewczyn? Też już macie łóżeczka i wózki w domku?

|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-10-29, 19:59 | #946 | |
				 | 

Cytat: 
  też bym chciała taki dostać  Kasik, myślę, że fajne rozwiązanie taki zestaw 3w1   gdybym miała więcej wolnej gotówki, to też bym taki wybrała. | |
|     | 
|  2011-10-29, 20:00 | #947 | |
				 | 

nie!   nie chce mi się ich wyjmować...    Cytat: 
  Możesz kupić łóżeczko, ale po co składać teraz?  Poza tym zabobony niech sobie rodzinka między bajki włoży, bo to, czy się donosi czy nie jest z góry napisane   A ja jak nienormalna w śniegi nie będę chodzić i robić zakupów  Natalia super prezent od teściowej   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-10-29, 20:00 | #948 | |
				 | 

Cytat: 
  tzn w piwnicy  No ale o przesądzie słyszałam, osobiście nie wierze, ale szanuje i rozumiem ze są tacy ludzie, jednak nie dałabym sobie zeby mi teściowa czy babcia mówiły co i jak mam robić   | |
|     | 
|  2011-10-29, 20:01 | #949 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Gostyń 
				 | 

ja za bardzo gruby akrylowyduży  kocyk dałam  68zł a za mniejszy polarowy 34zł

| 
|     | 
|  2011-10-29, 20:02 | #950 | |
				 | 

Cytat: 
 nie czekałabym z zakupem czegokolwiek "po porodzie". | |
|     | 
|  2011-10-29, 20:02 | #951 | |
				 | 

Cytat: 
  Korali, wisiorków też nie nosisz i nie patrzysz na ziewającego kota?  bez przesady....   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-10-29, 20:04 | #952 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Bobasowo :) 
				 | 

ja tez mam juz wozek i lozeczko  tylko nie rozlozone zeby sie nie kurzylo   
				__________________ Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami  http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png | 
|     | 
|  2011-10-29, 20:05 | #953 | |
				 | 

Cytat: 
  a w szczególności osobom które mają zagrożoną ciążę, czy coś się dzieje i może w każdej chwili coś się zacząć dziać  ja w listopadzie chce wszystko mieć, żeby sobie później nie pluć w twarz 'a mogłam nie słuchać babci...'   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-10-29, 20:06 | #954 | |
				 | 

Cytat: 
 Kupowałam stanik. Ekspedientka, starsza kobietka nagle złapała mnie za mój długi wisiorek (brzdękający motylek z koralikami sięgający pępka) i mówi z przerażeniem w głosie "niech pani tego nie nosi!!!!!!!!!!!!!!" Pytam czemu? "Bo dziecko się pępowiną owinie!!"   | |
|     | 
|  2011-10-29, 20:07 | #955 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Kraków/ Warszawa 
				 | 

Kurcze chciałabym wam napisać ze dzisiaj jest lepiej ale czuje sie gorzej niż wczoraj. Znowu mam skurcze, brzuch twardy i sie mega martwię ze mnie zostawia w Krakowie a mąż pojedzie do warszawy. Na dodatek jest weekend i nie ma mojego lekarza, będzie dopiero w poniedziałek mnie badać i powie co dalej.  Jasna cholera myślałam , ze kroplowka i leki pomoże. Lekow mam dużo codziennie kroplowka po której cała sie trzese a tu nic. Przed chwila był obchod i czekają do jutra z decyzja co dalej robić ;/ strasznie sie martwię bo nie myślałam ze tak sie może porobic a dzisiaj dopiero skończyłam z mala 31 tydz | 
|     | 
|  2011-10-29, 20:13 | #956 | |
				 | 

Cytat: 
  O wisiorku słyszałam a z kotem to o co chodzi?  cos jeszcze słyszałam, ze nie wolno chodzić po kałużach, ale tez zapomniałam dlaczego   | |
|     | 
|  2011-10-29, 20:13 | #957 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

ale lecicie!   nie nadrobię wszystkiego ale kilka stron mi się udało  musze się wziąć za projekty a święta są i jakoś tak nic się nie chce. grunt że byłam w bibliotece i mam jakieś książki oby w nich coś było  ja smaruje się oliwką z nivei hipoalergiczna na mokre ciało a później kremem gerbera na rozstępy póki co nic nie mam tfu tfu odpukać w niemalowane.... a cycochy3 rozmiary większe a brzuś ogromny już.! my nie kupujemy mebelków z tego względu że mała będzie z nami w sypialni a dopiero za 3lata będzie miała swój pokój(jak uda nam sie dom wybudować juz) kasia śliczny ten bujaczek! chyba tez się szarpniemy na taki będzie na długggoooo a powiedzcie mi kupujecie monitory oddechu? mój mąż już nawet nie chce o tym słyszeć i twierdzi że to będzie nam wyło co pół godz i że dzidzia jakies elektrody bedzie miała pod sobą... 
				__________________ buźki Renata "nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"  TŻ  http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png  Lilka już z nami!!  | 
|     | 
|  2011-10-29, 20:15 | #958 | |
				 | 

Cytat: 
  kochana mam nadzieje ze Cie wypuszczą bo wiem, ze nawet w najlepszym szpitalu z super warunkami humor jest okropny. Jak ja byłam to miałam tam dobrze a ciagle mi się płakac chciało  Ale trzeba spojrzec na to w ten sposob, ze skoro zostawiają to widocznie tak ma być, wiedzą co robia  Dla dzidzi warto się przemęczyć   | |
|     | 
|  2011-10-29, 20:17 | #959 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Kurcze a ja nie wiem z jakiej firmy kupić kosmetyki dla dzidziola  Tylko wiem ze do pupy sudocrem a oliwka krem i mydło to niewiem, nivea, bambino, penaten czy JJ ???? 
				__________________  Moje księżniczka jest już ze mną   | ||
|     | 
|  2011-10-29, 20:21 | #960 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
 ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- a smaruję się babydreamem z rossmana i nie narzekam... ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- a muszę kupic tylko jakis krem do buźki na mróz i chyba tez penatena kupię.... mam tylko problem bo jak mama byla w tej dojczlandii to ciotka kupiła mi tez 3 buteleczki pudru.... i do czego ja to zużyję?? ;/ | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.