|
|
#3631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Treść usunięta
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Wujek napewno tam z gory na Was patrzyl ...
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nie oddawaj Współczuję... w jakim wieku wujo? |
|
|
|
|
#3634 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie i to jest najgorsze że umierają coraz młodsi koleżanka została wdową mając 23 lata mąż zmarł na raka już pobierając się wiedzieli że najgorsze dopiero przed nimi, a druga w tym roku mając 25lat mąż zginął w wypadku a TŻ kuzyn spadł ze schodów i uderzył się w potylice i miał 26 lat
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A miałam się zapytac, Madzia a Twoja dyrekcja już wie?? bo chyba przegapiłam ten moment
|
|||
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
ana bo takie maja kontrakty w US Army
i nastepny liczac od przyszlego roku a potem chca osiasc juz na stale w us [jego ojczyznie] najchetniej w kaliforni - gdzie juz mieszkali, caly rok w japonkachindia http://allegro.pl/show_item.php?item=1892376501 w rzeczywistosci jest sliwkowy co mniej wiecej widac na 2i3foto
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dwóch chłopców- chrześniakow ![]() bylismy u pediatry zmieniamy mleko na HUMANA SL - mleko sojowe OLA NIE MOŻE JEŚĆ GLUTENU DO 12 MSC ŻYCIA zadnych bulek do lizania i innych takich kaszki tylko ryżowe żadnych słoiczkow z glutenem najlepiej, zeby mleka w ogole nie jadla, skoro po nutamigenie tak ma ale jest za mala wiec musi jesc melko sojowe idzie w ruch tylko dzisiaj nie moglam go nigdzie dostac jutro na dyzurnej aptece sprobuje a jak nie to bede w poniedzialek szukac bo na recepte jest
|
|
|
|
|
#3641 | |||
|
Zakorzenienie
|
straszne...
Cytat:
aż mam ciary na plecach, życie bywa okrutne... a ten facet kobiety 23-letniej w jakim wieku? i co za raka miał w tak młodym wieku? Cytat:
skoro teraz i tak widujecie się raz na rok...Ale całoroczne lato całkowicie do mnie przemawia ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rosimiło, że wujek miał takie piekne pozegnanie...
Cytat:
mam nadzieje, ze wygrasz licytacjeCytat:
Cytat:
mam nadzieje, ze Olka szybko sie przystosujeogladam mam talent- dno, po prostu dno |
|||
|
|
|
#3643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co ty nie topnieje mysmy ledwo do domu dojechali ![]() no snieg kurde .. chyba nici z naszej dzisiejszej imprezy wracalismy do domu teraz pol godziny ledwo co dojechalismy nie ma co ryzykowac ![]() Cytat:
![]() Pozdrowienia z zasniezonego Mahopac
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny w Biedronce od 3 listopada mają być "stokrotki w śniegu' (dobrze zapamiętałam?).
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
nie
AZS ale nie ma leku na AZS metodą prób i błędów trzeba próbować odnaleźć przyczynę Cytat:
ale ja zrobie wszystko by jej to przeszlo fotka |
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to dobrywieczór Paniom A ja jestem z siebie dumna, tydzień już nie jem słodyczy i moich ulupionyh orzeszków w skorupce
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
pozdrawiam was jako rudowłosa Marta
![]() na facebooku dodałam 2 fotki
|
|
#3648 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kamień z serca Cytat:
Cytat:
Cytat:
noooo to musiało mu smakowac moja babcia (tuśki prababcia ) nakarmiła ja pare dni temu kruchym ciasteczkiem:/ noooo bo tak jej smakowało nawet do ubikacji nei mozna wyjsc ps co do pogody potwierdzam w tyszkach dzis ładnie było :D Cytat:
Cytat:
a u nas wczoraj mega dzien zakupów:) kupiam sobie kurtałke i cweterek:) natuli buciki zimowe takie sniegowce:) i komplet czape i apaszke pod szyje na rzep:) i skarpetów ciepłych sporo bo wyrosła z malutkich i iiiiii dostala swoja komóre:):D i potem z mezem pojechalismy do teskacza i nakupilismy bodziaków w 5-coi pakach bo ma juz swoje za male:) rosnei nam dziecko i pampersiochy sa w tesko za 3pack 98 z grosikami:) a dzis bylismy w tychach na giełdzie nakupilismy i porobiłam piekne stroiki na groby i chryzantemy w donicach megawielkie kupilismy jutro czestochowa przed nami
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
że zacytuję: rude fałszywe
![]() widziałam na fb, ładnie ![]() powiem wam jaką dzisiaj miałam dziwną noc, a właściwie sen... W 2004 zmarł mój dobry znajomy, ksiądz, miał 25 lat. Przeziębił anginę i poszło mu na serce. Zmarł w trakcie operacji, wszczepiania rozrusznika. Rodzice sprowadzili je z Austrii, a że wprowadzili je już do żył nie mogli go reanimować. Jak gdyby nigdy nic przyśnił mi się dzisiaj w nocy. Dawno o nim nie myślałam. Wsiadałam do samochodu, patrzę a tam on idzie. Wybiegłam z auta i pobiegłam za nim wołając go po imieniu. Jak już do niego dobiegłam to on nie chciał się przyznać do tego, że on to on. Ja mówiłam do niego po imieniu ""X to ty, ja wiem że to ty", a on uparcie że nie, że to nie on że go z kimś mylę. Wyglądał tak pięknie, jak nigdy. Tak zdrowo. Obudziłam się i zorientowałam że dzisiaj 29, rocznica jego śmierci Jakoś mi się tak dziwnie zrobiło ale i spokój mnie ogarnął. Byłam lekko w szoku, bo nigdy chyba mi się nie śnił, a na pewno nie ostatnio i nawet o nim nie myślałam. Smutno mi teraz ;(
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-10-29 o 21:36 |
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście nie farbowane
|
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no jakos sobie teraz natki nie wyobrazam jak siada na nocnik baaaaaaaaaaaa a jak woła ze jej sie chce siku?? no way.... dziecko musi byc albo genialne albo.... nie wiem Żabcia cytuje meza: nooooo zaj....scie
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-10-29 o 21:30 |
||
|
|
|
#3652 | |||
|
Zakorzenienie
|
o ja cieee
wolę śnieg niż deszcz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja zrozumiałam, że to jakaś firma, ale nie wojsko Cytat:
ale jaka w tym prawda to chyba nikt nie wie.jak to nie farbowane? |
|||
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
no moje farbowane
ale chodziło o to, że naturalne rude to fałszywe i wredne jak mi ktoś napisał dzisiaj na facebooku mamuśki i nie tylko moja koleżanka bierze udział w konkursie na projekt chusty do noszenia dzieci, poproszę o "polubienie" http://pl.lennylamb.com/designs/28 bardzo ładnie proszę o oddanie głosu na mój projekt, liczę na przychylność modów - w zasadzie chciałam zapytać czy mogę, ale nawet wstyd przyznać ze pogubiłam się kto tu rozdaje karty Konkurs trwa do końca miesiąca, proszę by powisiało kilka dni. Zagłosować można przez facebook, klikając 'lubię to"
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś - teraz doczytałam
dużo zdrówka dla was, oby malutkiej szybko przeszło
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguś no to już bardziej do mnie mówi... Zdrówka dla Olci |
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3658 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj trez umie gotowac i nawet nie przypala-wode na herbate a tak serio to jakmy musial to pewnie by cos ugotowal ale jak wiekszosc facetow twierdzi ze kobieta lepiej gotuje - srete tete te Cytat:
piekne pozegnanie mial wujek-szkoda ze tak szybko... mam cioci ktora zmarla na raka przed 50 wiec znam ten bol-wspolczuje Cytat:
wiem ze t tragiczne i bardzo smutne ![]() Cytat:
informuj o postepach w leczeniu! Cytat:
a do czestochowy to wycieczka w jakim celu? myslalam z Martuche odwiedzisz przy okazji wizyty w Tyszkach Cytat:
Kliwia - fajny ten kombinezon!w zeszlym roku mialam taki zielony z quadrifoglio - od kolezanki za 40zl nowka nieuzywany
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-10-29 o 23:02 |
||||||
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bedzie "czysta" i bedzie tak przez dluzszy okres to moge wprowadzac dalsze nowe pokarmy sam lekarz powiedzial, ze jak przyjde na miesic i ola w tym czasie dostanie cos z glutenem i nic jej nie bedzie, nie bedzie nci mowil, moge probowac, ale narazie musimy wyleczyc to co jest
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylebysci szybko odkryli z czego ta wysypka jak sobie wspomne nasza historie z wysypka to az mi sie ciarki robia od podejrzen na uczulnie na proszek, przez skaz bialkowa wyszlo z wysypka byla spowodowana zapaleniem pluc! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

wiec totalnie mi się nie opłaca chodzic do pracy 

koleżanka została wdową mając 23 lata mąż zmarł na raka już pobierając się wiedzieli że najgorsze dopiero przed nimi, a druga w tym roku mając 25lat mąż zginął w wypadku
a i tak widze ja raz na rok w porywach.
)