![]() |
#2851 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Meme ano nie ty jedna! Chodzik dobra sprawa ale Lilianka długo w nim nie wytrzymuje, niestety, ale lepszy rydz niz nic
![]()
#2852 |
Zakorzenienie
|
Ale moja kruszynka sie uderzyła,nabiła sobie i rozcieła policzek
![]() Wywrzeszczała sie i zasneła ![]() ![]() Zła jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Jastin wszystko już ok z Wikunią???
![]() ![]() Moja Nikolka też miala wypadek, spinała się po stołku i bam- poleciała do tyłu uderzyła główką o podłogę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Rozeznanie
|
Kochane maluszki
![]() Moja malutka już śpi, ale ona to już na dobre, do rana. ![]()
#2855 |
Zadomowienie
|
To chyba teraz taki "gorący okres" u tch naszych dzieci, bo moja też zrobiła się nieznośna. Cały czas wstaje przy mnie i jak położy mi tą swoją łapkę na klatce piersiowej to aż dech w piersiach zapiera.
jedyne miejsce gdzie jeszcze jest w miarę spokojna to łóżko pod warunkiem, że mamusia lub tatuś siedzą koło niej. Nie daj Boże żeby nikogo w pobliżu nie było. Nie wiem czy to możliwe że przez jeden dzień będąc z babcią, która za każdym miauknięciem ją brała na ręce, tak się popsuła? Dziś już nie wytrzymałam nerwowo, wsadziłam ją do łóżeczka, zaczęła ryć, zamknęłam drzwi, poszłam do kuchni i po 5 minutach spokój. Patrzę a ona siedzi i czymś się zajęła, zobaczyła mnie, znowu zaczęła pomrukiwać. Więc znów wyszłam. I już jekieś 20 minut słodko śpi. Podziałało. Ale łatwo nie było. Idę spać w takim razie, bo grypsko mnie wczoraj wieczorem rozłożyło, aż musiałam się dzie zwolnić 3 godziny z pracy. Dobranoc dziewczynki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zadomowienie
|
Całuski dla naszych maluszków "wypadkowych".
![]() ![]() Moja Kasia tak w środę przygmociła głową w podłogę. Może też dlatego nie chce na niej wogóle siedzieć? |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
Iwonko zdrówka Ci życzę
![]() A ja się tak boję tych "główkowych" upadków i uderzeń ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zadomowienie
|
No ale jakoś nie da się uniknąć tych wszystkich uderzeń u dzieci, każde z nas przechodziło przez to samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Hej!
U nas juz wszytsko ok.Wikunia ma taka kreseczke siną na prawym policzku ale wczoraj wygladało to dużo gorzej ![]() Ja nienawidze i strasznie sie boje jak ona raczkuje po mieszkaniu i chwyta sie np. ławy i podciąga zawsze wtedy tak mi wyobraźnia działa i taki lęk wewnętrzny czuje ze sie stresuje tylko ![]() a jeszcze gorszego stresa przeżywam jak tż ja pilnuje,nie wiem czemu wiem ze to ojciec ale jakos tak wydaje mi sie ze on czasami to zupełnie nie mysli,jemu sie wydaje ze Wika to juz może Bog wie co a ja mu tlumacze ze ona jeszcze nie utrzyma sam równowagi albo ze np. nie wie ze tam moze spaść albo sie uderzyć.I ni jak nie moge mu przetłumaczyć,chociaz po wczorajszym to taki opierdziel dostal ze może bedzie miał nauczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jastin oj ja też przez to przechodzę, mój tż też czasem taki nieodpowiedzialny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może Twojego TZ coś ten mały wypadek nauczy, bo mojego nic nie nauczyło to, że przez jego nieostrożność Patryk w wieku 7 mies. był w szpitalu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zadomowienie
|
Coś dzisiaj miałam problemy z serwerem strony wizażu. Wy tez? Dopiero od niedawna działa.
Kaśka jest dzisiaj okropna, nie chce wcale spać i daje mi nieźle popalić. Zaraz idę ją kąpać i może w końcu pójdzie łaskawie spać i prześpi całą noc. Mam nadzieję. TŻ w pracy na noc, nawet nie ma się do kogo przytulić w tak brzydki dzień. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis Agacia zaliczyła piewrsze spotkanko ze sniegiem -pada cały czas od południa to musiałysmy wyjsc i zobaczyc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Wklejam kilka zdjątek- na jednym Agacia i jej hobby
![]() ![]()
#2864 |
Zadomowienie
|
Katesiu zdjęcia ekstra.
Moja gwiazda po wielkich trudach dopiero kilka minut temu usnęła. Zmęczona jestem maksymalnie, chociaż dzis nie dała mi prawie nic zrobić, ale kręgosłup mi "siadł" od dzisiejszego zajmowania się nią. A to trzeba posadzić, a to nagimnastykowac się przy przewijaniu, a innym razem znowu nakierować w inną stronę gdy niebezpiecznie dziecko zbliża się do krawędzi łóżka. Gimnastyka że hej. Idę tylko pozmywam i zmiatam spać bo nic mi nie lepiej, jutro chyba pójdę do lekarza na dyżur. Dobranoc wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zadomowienie
|
Kasia mnie właśnie obudziła kilka minut temu, bo domagała się przewinięcia i napicia. Korzystając z okazji, że już nie śpię postanowiłam:
Złożyć życzonka dla Agatki z okazji 10 miesięcznicy. Agaciu zycze Ci aby kazdy dzien byl dla Ciebie wieczną zabawą i powodem do zadowolenia.Aby nigdy nie zabraklo Ci ciepla i milosci Mamusi, Tatusia i Andrzejka. Tego wszystkiego życzy Ci ciocia Iwona z Kasią. |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Iwoniu, Kasiu
![]() ![]() jeszcze raz dziekuję ![]()
przepraszam za niedoskonałość...., gdybym była doskonała zanudziłabym Cię na śmierć.... 16.10.2009-start ![]() ![]() Edytowane przez KATESIA Czas edycji: 2006-11-05 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Z Okazji ukonczenia 10 miesiecy Szymonek z mamusia zycza Ci Ślicznego dnia, skąpanego w słońcu złotej jesieni i w radosnym nastroju, z głową pełną kolorowych marzeń na przyszłość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Jejku ale te miesiace lecą...to juz 10 miesiecy naszym Pociechom leci...A ile nasze dzieciaczki juz dokonały
![]() U nas dzis pogoda tragczna, leje i jeszcze raz leje bez ustanku, wiec dzien dzis spedzimy w domu... Z tego co piszecie Widze ze nie tylko ja gimnastykuje sie przy Szymonku..Jej czasami juz nie mam sil, jak mam go przebrac, albo czyms zabawic...A najgorsze jest to ze nawet w foteliku potrafi odwrocic sie i zanim sie obejrze on stoi trzymjac sie oparcia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Moniu u nas sniegu po kolana, takze z chęcia bym wam połowe oddała
![]() jesli codzi o gimnastyke z dziecmi- to ja nie mam tak na szczęscie owszem czasem jest tak ze agacia łazi za mna aby ja na rączki wziąźć, ale w zasadzie chodzi sobie po mieszkaniu własnymi drogami i jak dorwie sie np. do andrzjeka zabawek to posiedzi sama nawet godzinę...., choc czasem ma tez cięzkie dni....
#2871 |
Zakorzenienie
|
spadam na zakupy bo w lodówce przeciągi
![]() ![]() acha- jutro zamierzam isc z Agacią do ortopedy- bo jak tupta to strasznie wykrzywia jedna nózię...mam nadzieje ze to tylko z powodu początkówi chodzenia i słabej koordynacji ruchów, kupiłam jej buciki- wysokie az do kostki i jest lepiej ale dla pewnosci trzeba to skontrolowac- szkoda aby miała krzywe nózki... pozdrawiam ![]()
#2872 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego dobrego dla Agaciątka z okazji ukończenia 10ciu miesięcy
![]() ![]() ![]() ![]()
#2873 |
Rozeznanie
|
Jastinku to taka wieczorynka Z Gryzelką, w czwartki z pluszową wiewiórką - strasznie śmieszna jest, szczególnie jak śpiewa.
#2874 |
Zakorzenienie
|
Agatko kochana,dużo zdrówka i miłości z okazji 10-tego miesiąca,buziaczki
![]() ![]() ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego dla Agaci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny a u nas za oknem piekna zima ![]() ![]() ![]() A powiedzice mi czy na takie zaspy sniegu wychodzicie z dziecmi ? i jesli tak to czym ? sankami ? Bo wózkiem u nas nie ma szans przejechac.
#2876 |
Zadomowienie
|
A u nas już po śniegu nie ma śladu. Temperatura wzrosła, popadał deszcz i śnieg się rozpuścił.
Ja mam zamiar na śnieg kupić sanki takie z oparciem, a niech ma dziecko radochę. Takie to pewnie posłużą ze 2 lata. |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Agaci z okazji ukończenia 10 miesiąca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas też dziś leje cały czas, śniegu już nie ma za oknem jest szaro i brzydko, typowa paskudna jesień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Ja mam sanki Patryka (z oparciem) więc nie muszę kupować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zadomowienie
|
Agatko jak ten czas leci już dzisiaj kończysz 10 m-cy z tej okazji buziaczki śle najmłodsza styczniówka Amelcia z mamusią
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Rozeznanie
|
Ale u nas parszywa pogoda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.