![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30219172]Z Gorzowa Wielkopolskiego
![]() To na zachodzie Polski. A Ty skąd? ![]() Pamiętam tylko, że mieszkasz daleko ale zapomniałam dokładnie skąd.[/QUOTE] z Tarnobrzega - no to też cała Polska, tyle że wszerz, bo do Dominiki mam wzdłużżżż
#63 |
Zakorzenienie
|
vanessa1781 pogodzicie się
![]() też się właśnie posprzeczałam z Tż także.... ![]() ale to minie , mam nadzieję , nic poważnego więc nie powinno być problemu ...' co dziś dziewczyny robicie? co planujecie ? ![]()
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja planuję zaraz iść spać ![]() a co u Ciebie?
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dziś nie mam planów, oglądam tv... a później idę spać chociaż boję się zasnąć, bo w nocy miałam takie koszmary. śniło mi się, że wieszali noworodki. krew, przerażający płacz. jakaś rzeźnia... obudziłam się zalana potem i przerażona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z nimi źle , ale bez nich też nie dobrze... ![]() a co do koszmarów to też tam mam ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
o jeju, mi się w tą noc śniło że Tż umarł i to w naszym łózku, dzwoniłam na pogotowie a tam pani jak zwykle zanim wysłała R-kę musiała wywiad przeprowadzić, a potem jego pogrzeb i tyle ludzi na nim było. A póżniej śnił mi się brat Tż jak jechał autobusem tyłem i wjeżdżał we wszystkie znaki drogowe i krzyczal "zaliczony!!!" o mamo!
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też długo dziś siedzieć nie będę , idę spać bo zmęczona jestem ... ![]() a ogólnie ? hmm jakoś leci , i zależy co tam chciałabyś wiedzieć ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
a chciałabym wiedzieć na przykład... czy jesteś z tym chłopakiem co wcześniej? jak mu było? Sebastian? czy coś poknociłam?
#70 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj się chyba wszystkie sprzeczały ![]() Gdzie nie siedzę na forum to piszą, że się pokłóciły z facetami. Ja zamierzam obejrzeć do końca "The Voice of Poland" a później zamierzam spać. Miałam iść na noc filmową do kuzynek ale nic nam nie wyszło z planów ![]() Cytat:
![]() Jestem singielką i nie czuję się samotna ![]() Oj współczuję ![]() Koszmar straszny. Oglądałaś przedtem jakiś film? Może dlatego Ci się coś takiego przyśniło. Mi też się czasami koszmary śnią. Nie myśl o tym to na pewno uśniesz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
dobrze pamiętasz - Sebastian
![]() jestem jestem z nim nadal , nie dałabym chyba bez niego rady , ale powiem Ci , że już jest o wiele lepiej ... ![]()
#73 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30219444]
Ha ! Ja też nie mam Tża i nie mam problemu ![]() Jestem singielką i nie czuję się samotna ![]() Oj współczuję ![]() Koszmar straszny. Oglądałaś przedtem jakiś film? Może dlatego Ci się coś takiego przyśniło. Mi też się czasami koszmary śnią. Nie myśl o tym to na pewno uśniesz.[/QUOTE] mi już też przeszła ochota na pakowanie się w jakieś związki... nie, właśnie nie oglądałam żadnych horrorów ani nic! ja czasami mam sny "prorocze" albo coś w tym stylu. ostatnio śnił mi się tata przyjaciółki, że był pijany i dokładnie tej samej nocy wrócił pijany do domu. alkoholik, wrócił do nałogu. jak mi to przyjaciółka opowiedziała na drugi dzień to myślałam, że padne - dokładnie tak jak mi się przyśniło.. ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30219444]Daleko
![]() Kochana pogodziecie się ![]() Dzisiaj się chyba wszystkie sprzeczały ![]() Gdzie nie siedzę na forum to piszą, że się pokłóciły z facetami. .[/QUOTE] no to chyba dziś coś w powietrzu wisi ![]() ![]()
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
" zaliczony" haha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
a wiesz jak myśmy się z Tżem śmiali jak mu to opowiadałam
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#77 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak obejrzę na noc to mam schizy jakieś ![]() Ciągle mi sie wydaje, że ktoś mnie obserwuje ![]() Współczuję Twojej przyjaciółce. Alkoholizm to straszna choroba, która niszczy i alkoholika i jego rodzinę. To są sny prorocze. Ja też często takie miewam ![]() Cytat:
![]() Ja już jestem po @ ale przyznam szczerze, że przed i w trakcie potrafię być wredna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30219551]
Dzisiaj jest specyficzny dzień ![]() Ja już jestem po @ ale przyznam szczerze, że przed i w trakcie potrafię być wredna ![]() to tak jak ja ![]() ja uciekam spać, bo mnie plecy już boą od siedzenia w fotelu, kręgosłup się mi chyba wygiłą w literę C. Dobranoc laseczki! ![]()
#79 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() i dobranoc ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30219551]Ja uwielbiam horrory ale oglądam je tylko w dzień.
Jak obejrzę na noc to mam schizy jakieś ![]() Ciągle mi sie wydaje, że ktoś mnie obserwuje ![]() Współczuję Twojej przyjaciółce. Alkoholizm to straszna choroba, która niszczy i alkoholika i jego rodzinę. To są sny prorocze. Ja też często takie miewam ![]() [/QUOTE] ja nawet jak w dzień oglądam to sram później przez tydzień ![]() nie pił już przez 3 lata. teraz miał jakąś delegację w pracy i wróciło wszystko... nawet nie wiem jak jej pomóc. sny prorocze, albo deja vu. nie lubię tego, bo czuję się jak psychol. przeczucia itd. koszmar i dobranoc Ewcia! kolorowych i słodkich snów z Tżem! ![]()
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a deja vu mam często i to takie dziwne jest ... pocieszyłaś mnie bo myślałam że to tylko ja jestem jakaś inna ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też lecę. także miłych snów (braku koszmarów) ... i mam nadzieję, że do jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz wtedy słyszę wszystko dokładnie. Każdy szelest i spać nie mogę. Ale moja Nela ( moja psina) śpi u mnie w łóżku i mnie pilnuje ! ![]() Przykre. Wystarczył moment i znowu wrócił do picia. Wszystkie wysiłki poszły na marne. Chyba nie wiele możesz jej pomóc. Najważniejsze dla niej będzie wsparcie. Tak jak ma się sny prorocze to później tak jest. Czujesz się jak odmieniec ![]() Cytat:
![]() Zgadzam się to dziwne uczucie. Jakby sie już to przeżyło. Mówią, że to w czasi snu Twoja dusza wędruje w przeszłości i przyszłości ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Dobranoc ![]() Do jutra Kochana. Miłych snów bez koszmarów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
latin - śpij dobrze
![]() Untouched_nienaruszona - ooo , pierwsze słyszę , nie wiedziałam że to tak się tłumaczy ![]() jej to na prawdę muszę być dziwna ![]()
#86 |
Konto usunięte
|
Justynka Ja też jestem dziwna
![]() Bo sama też mam takie prorocze sny od czasu do czasu. Jak gdzieś idę to mam wrażenie , że już tu byłam i to przeżywałam ![]() To dziwne uczucie ale nie ma co się go bać ![]() Jak zaczęłam miewać takie sny to szukałam o co w tym wszystkim chodzi ![]() I tak na to trafiłam i w to wierzę. Coś w tym musi być. Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-29 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30219988]Justynka Ja też jestem dziwna
![]() Bo sama też mam takie prorocze sny od czasu do czasu. Jak gdzieś idę to mam wrażenie , że już tu byłam i to przeżywałam ![]() To dziwne uczucie ale nie ma co się go bać ![]() Jak zaczęłam miewać takie sny to szukałam o co w tym wszystkim chodzi ![]() I tak na to trafiłam i w to wierzę. Coś w tym musi być.[/QUOTE] hehe no niby nie , a jednak to dziwne ![]() ![]() ciekawe skąd to się bierze...
#88 |
Rozeznanie
|
no co Wy, jak horrory to tylko wieczorami
![]() ![]() ![]() Ewa nie ma co się przejmować ![]() ![]() Justynka fajnie że Wam się poukładało ![]() ja też póki co nie szukam i nie zamierzam... czasami czuję się beznadziejnie ale to też z tego powodu że to cały czas gdzieś siedzi we mnie...świeża sprawa... ale faceta nie chce żadnego na razie.... trzeba się cieszyć wolnością ![]()
#89 |
Zakorzenienie
|
xoanitkaxo też się cieszę , w końcu
![]() dziewczynki kochane , idę już spać ![]() dobranoc , śpijcie dobrze , a jutro znów się spotkamy ![]() ![]()
#90 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale nie boję się tego. To jest tylko dziwne . Te uczucie, że tu już było. Cytat:
![]() A chciałam. Może jednak obejrzę jak ściągnę sobie. Ja wieczorami nie oglądam bo później mam schizy hehe ![]() Dokładnie! Ciesz sie wolnością i odpocznij sobie od facetów ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() Ja też zaraz idę spać ![]() Ewa odpadła :/ A została Kaśka. Moim zdaniem ma słaby głos. W następnym programie będzie mój ulubieniec grek o imieniu ARES! On jest świetny ![]() Idę spać ![]() Dobranoc ![]() Kolorowych snów ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-29 o 21:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.