|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem z ramionami i barkami pomozcie
Witam mam bardzo zaniedbana skore na barkach,ramionach,plecach (biale krosty na plecach) najbardziej tył ramion, suche,szorstkie i jakby krostki ale to nie tradzik co to moze byc ? jakie produkty zakupic zeby byla normalnie gladka skora.
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Problem z ramionami i barkami pomozcie
może jakaś łuszczyca..?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
nie napewno nie.Moze jakis peeling albo niewiem.Prosze mi jakos pomoc.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle, ze najlepiej zrobisz jesli pojdziesz do dermatologa z tym, a jesli nie pomoga od niego specyfiki, to do kosmetyczki na mikrodermabrazje, badz peelingi kwasami. jesli nie masz czasu ani kasy na latanie po gabinetach, to spróbuj sama zluszczac sobie ta skóre intensywnie stosujac gruboziarniste peelingi, masaz szorstka rekawicą i nacieraj skóre mascia z wit.A która reguluje zluszczanie naskórka i dobrze natłuszcza.
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
może rogowacenie okołomieszkowe (czy jakoś tak)? najlepiej idź do dermatologa tak, jak radzi Hanka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.