|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Cześć
![]() Katunia imprezka była super. Wpadło do nas troszkę znajomych (3 pary) była masa jedzenia (więc dziś chyba poprawkę trzyeba zrobić bo zostało), fajna zabawa I... jak do tej pory nie jadłam śledzi (to znaczy jadłam ale przed ciążą tak wczoraj jak mąż otworzył pudełko to ja je od razu zabrałam i całe na raz zjadłam![]() Mona to wpadaj, bo mi jeszcze muffinek zostało ![]() Misqa ![]() India tak, tak dyrekcja wie. Przyjęła to najlepiej jak mogła, aż mnie zaskoczyła bardzo mi się miło zrobiło. Scio jak nie jesz słodyczy, a co zostało, to ja przygarnę Gratulacje silnej woli ![]() Anika na l4 kiedyś iść będę musiała, bo przecież do dnia proodu nie będę pracowała aby mnie ze szkoły na porodówkę wieźli. Ale... dalej chcę pracować jak najdłużej. Bzyczka co za sen. Dziś po 2 tyg weszłam na wagę iiiii... 2 kg do przodu Więc w końcu się coś ruszyło, nie dziwne bo mój mały głodomorek w brzuchu ostatnio coraz bardziej głodny jest
|
|
|
|
#3662 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ola nie miala nigdy zapalenia płuc
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3665 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() które się szybko wylewają ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nareszcie ![]() bo te panie przyszły na otwarcie stadionu a nie na mecz ![]() a wujo miał piękne pożegnanie.. Cytat:
kurde a czemu nie krzyczałaś na gg byście wpadli na kawe! Cytat:
ho! ![]() a my wczoraj na totalnym spontanie, o 19 ściągnęliśmy mamę do Pata, który z ochotą zamykał za nami drzwi, i wyskoczyliśmy na piwo ze znajomymi jaki fajny spontan uwielbiam takie spontany tak cholernie mi ich brakowało!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-10-30 o 08:54 |
|||||
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
katunia dobijaj mnie jeszcze
![]() zabcia wowo ale sniegu! bzyczka niezly sen! anika w sensie ze spodnie na szelkach i kurtka? dwuczesciowy? ![]() agus przekichane z tym AZS - mamy na watku jedna mamuske z takim wiekszym azs dzieciaczka ma - i kurde prawie nic nie moze mu dawac do jedzenia, no porazka totalna. wspolczuje wiec A kombinezon juz kosztuje 80zl i licytacja trwa
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-10-30 o 08:58 |
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia Zuzka potrzebuje większego rozmiaru niż 68, a szkoda bo na stronie coccodrillo ten kombinezon jest za 75 zł tylko własnie 68 rozmiar
http://sklep.coccodrillo.pl/index.ph...OMBINEZON.html
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia - jaki ty rozmiar dla Zu szukasz ? ten zielony kombinezon sprzedalam szwagierce,ona go malo uzywala moze by odsprzedala ?
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się!
my po porannej kawce i śniadanku które zrobił mężuś ![]() Zegarki przestawione?
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 kg do przodu no to się zaczeło ![]() mam nerwa na TZ, wkurzył mnie od samego rana, oczywiscie poszło o drobiazg ![]() kusi mnie aby dzis zrobic naleśniki, bo z takim farszem jeszcze nie jadałam- chodzi dokladnie o dodatek w pistaci groszku i marchewki http://www.mojegotowanie.pl/przepisy..._i_pieczarkami |
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
India ciekawe połączenie, ja bym zjadła
i ja szukałam pistacji w przepisie (twoje pistaci)
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
India naleśniki brzmią ciekawie. Zrób i napisz jak wyszły
oj tak, w końcu coś na plusie a nie na minusie Cieszę się. Ja generalnie z każdego cm na moim brzuszku się cieszę. W końcu od tego jest ciążą aby brzuszek sobie rósł
|
|
|
|
#3674 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć pamięta mnie ktoś jeszcze ?
Aguś mój Dominik ma nie tolerancje glutenu i mleka wszystko jest do ogarnięcia , my jesteśmy trakcie jedzenia tego glutenu bo Dominik jest poradni gastrologicznej a do takiego jednego badania musi być , no cóż nie wiem czemu tak a ja pracuje, Domini śmiga do żłoba już coraz większy jest i coraz bardziej robi się urwis kiedyś to mnie wariatkowie zamkną , no ale takie uroki rodzicielstwa pozdrawiam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Cytat:
Cytat:
Ja tam bez bicia się przyznaję, że mój mąż gotuje lepiej ode mnie, tzn lepiej doprawia ![]() Cytat:
I brawa za ten spontan ![]() Idę się powolutku szykować, jedziemy na obiad do teściów a potem z życzeniami urodzinowymi do córki przyjaciół. Marcelina dzisiaj dospała do 7, czyli jak na razie zmiana czasu nie zrobiła na niej wrażenia. Zobaczymy wieczorem. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-10-30 o 10:59 |
|||
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pisz więcej co u Was! Daj zdjęcie Dominika, z Niego to już chyba duży chłopak
|
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta dopiero teraz doczytałam o siostrze, fajnie, z eteraz bedzie blisko ![]() zapomniałam Wam napisac, we wtorek była u kosmetyczki i znowu namawiała mnie na kwasy- podobno suuper poprawiaja cere. Musiałabym miec conajmniej 5 zabiegów (idealnie jest 10) w odstepach tygodniowych najgorsze jest to, ze jeden kosztuje 95 zł no i oczywiscie mnie kusi, ale szkoda mi takie kasy. testowalyscie kwasy na sobie?
|
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj a szybko zdjecie Dominika! najlepiej z mamusia ![]() fajnie ze sie odezwalas Ktosinko - odezwij sie do mnie na gg! nr posylalam ci prv kiedys albo przy moim avatarku jest |
|
|
|
|
#3679 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
duży duży , kawal chlopa Cytat:
Cytat:
proszę przed chwilą robione Zdjęcie0399.jpg Zdjęcie0400.jpg
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chłopak duży już a ile zabaweeek no raj na ziemi ![]() ![]() a mamusia się zmieniła? ![]() No a moje pisanie pracy idzie jak flaki z olejem, oby do końca ponad 4 strony mam... no tak jeszcze ze 4 i będzie
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-10-30 o 12:52 |
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu faktycznie kawał chłopa z niego
![]() Ana na jaki temat piszesz? nalesników dzis nie bedzie, pieczarki zuzyłam do czegos innego
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie teorie z książek piszę, ale ma być też coś ode mnie... jakieś spostrzeżenia macie??? |
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() bzyczko niezły sen, u mnie mówią, że jak snią się zmarli to czekają na modlitwę zabciu super, że masz to ubezpieczenie A zima u was na całegoKasiaher miło,że zajrzałaś. Dominik duży chłopak
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher - przystojniak maly
a zabawkownie ma super![]() Ana - dosc rozlegly temat masz. Moja mama pisala lica na chyba taki sam temat! chyba miala pod katem zaspokajania potrzeb dziecka 6letniego |
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok. 8-10 stron myślę, że starczy Kiedy Twoja mamcia się broniła? to już lic ją obowiązywał? ![]() Tylko nie bardzo wiem o co chodziło kobitce mówiąc, że teoria a potem coś od siebie, hmm... bo w sumie to nie wiem co mam napisać od siebie trochę wplotłam w całość, ale tak na koniec to nie mam pojęcia co to może być...
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
katunia nie chce zielonego.
ale dziekuje![]() bzyczka juz bylam na stronie i widzialam ze maja tylko 68 :/ a zu 80 potrzebuje ![]() jeszcze mi babka w sklepie polecila Ooutlet tzw Factor - ale to pod poznaniem jest ale spoko juz licytuje nastepny na allegro rosi czytam kolejna ksiazke Kozłowskiej - tym razem trzy polowki jablka, fajna polecam.
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Spacerek z mężem zaliczony
Ale u nas się mgła zrobiła.india ja na sobie kwasów nie testowałam więc niestety nie pomogę. Ktosiu zgadzam się, mój mąż też lepiej doprawia ![]() Kasia witaj
|
|
|
|
#3688 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
halllo laseczki
Przesyłam pozdrowienia i buziaki z Niemiec :P przez ostatnie dni nie wpadalam bo bylam zagoniona..wiecie pakowanie i kupowanie potrzebnych rzeczy dzis w nocy wyjechalismy kolo 2 (czyli 3 starego czasu) i po 13 bylismy tu na miejscu... dluuuugo sie jedzie, wiec na przyszlosc to tylko samolot wchodzi w gre zwiedzilismy juz firmie i bylismy na obiadku z dwoma paniami z tej firmy w ktorej maz bedzie pracowal (jedna mowi po polsku) teraz jestesmy w hotelu w ktorym maz na razie bedzie mieszkal (mial mieszkac w tym 100 metrowym mieszkaniu z drugim kolesiem, ale koles sie rozmyslil z pracy tutaj i teraz tz wynajeli apartament w hotelu a w miedzy czasie beda szukac jakiegos mieszkanka dla niego...) jutro i pojutrze zwiedzamy, pojutrze ja wracam do polski... ale nie ma zle bo tz bedzie w listopadzie na tydzien na targach w poznaniu i potem zrobia tak by mogl do mnie przyjechac ![]() ogolnie firma sprawia wrazenie przyjaznej rodzinie
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wymoczyłam dupencje w wannie
godzinę leżałam w pianie a teraz jestem taka pachnąca mrrrrr ![]() ![]() uwielbiam to
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Jakoś mi się tak dziwnie zrobiło ale i spokój mnie ogarnął. Byłam lekko w szoku, bo nigdy chyba mi się nie śnił, a na pewno nie ostatnio i nawet o nim nie myślałam. Smutno mi teraz ;(
jaki fajny spontan