|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimozami jesień się zaczyna a zimą ruszy ślubna lawina- PM 2012 cz. XIII
Cytat:
no i mojito!!!!!!!Ale, że wczoraj kumpel zaprosił nas na browara urodzinowego do warki to piliśmy z metra. A ja Warki nie piję, ale wczoraj jakoś tak wyszło, no i dzisiaj są tego skutki....
|
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej Kobitki
ja dopiero wslatam nialam bardzo mily poranek, ale niestety TZcik musial isc do pracy wiec sobie pozolilam na dluzsze spanko![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30207393]ale właśnie z halką to nie ma co robić, tylko z suknią najlepiej byłoby wymienić po prostu wszystkie warstwy tiuluKiedyś z ciekawości weszłam właśnie do jednej polecanej krawcowej, która szyje suknie ślubne, to mówiła że ona innych nie przerabia, bo za dużo roboty Ale przecież musi gdzieś być taka, która się podejmie. Aczkolwiek ceny też się boję...2 godz z mamą się mierzyłyśmy i zero wniosków. I nie wiem w końcu czy ma być duża beza (3 koła) czy nie ![]() Kiciu, a welon super, ładnie się mieni! eh.. kurde szkoda.. przejdz sie po krawcowych, ale nie wiem czy wymienianie calego tiulu bedzie sie oplacac szkoda, ze nie masz fotek.. mi osobiscie nie podobają sie az tak rozlozone suknie na 3 kolach, bo ja mierzylam z 1 i juz mi sie wydawala wielka jak patrzalam na nią z gory Cytat:
wiec nie bede sie powtarzac![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- a ja musze chyba okna umyc bo juz nic przez nie nie widac :P a tak mi sie nie chce:P
|
||
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ zaczął się interesować tego typu rzeczami ( w sensie, że zaczął mnie w ogóle słuchać ) jak minęło 11 miesięcy do ślubu- wcześniej bg niego było zbyt wcześnie na jakiekolwiek ustalenia. Ostatnio chyba poczuł jednak upływ czasu, bo sam zaczął przebąkiwać na temat wódki czy prezentów dla rodziców... Poczekaj może troszkę
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Jest powtorka "Dirty Dancing"
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-10-29 o 15:49 |
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
ja z moim dziś zaczęłam rozmowę na ten temat czemu tylko jak ja coś zacznę rozmawiać na temat ślubu to się tym interesuje. To się zmieszał i skwitował że " bo Ty się najlepiej na tym znasz" ale jest pewien postęp przynajmniej zaczał mi pomagać w projekcie zaproszeń właśnie robimi eliminacje wzorów
|
#2739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tak trzymać, niech się interesują weselem bo poźniej już nie będzie przygotowań. Nie mam tu na myśli wybieranie rodzaju kwiatów na stół, w zaproszeniach czy tym podobne rzeczy ale autem, alkoholem, ubraniem samego siebie to faceci mogliby się zająć.
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoim strojem to on cieszył się jak małe dziecko ale teraz to mu już tylko brakuje koszuli i paska więc wiesz to już ma głęboko gdzieś co do alkoholu to tym zajmuje się mój tata (bo sam tak bardzo chciał więc skoro za ten alkohol płaci to niech wybiera ) A autko mamy wybrane także przynajmniej niech mi pomoże z tymi zaproszeniami bo np mi się kilka wzorów podoba a z tego co on mi powiedział to jemu nie więc skoro jemu nie to niech nie narzeka tylko wybiera zemną... o kolor przewodni go nawet nie pytam bo jemu to nic nie pasuje jedno do drugiego ale to już mniejsza
|
|
#2741 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30207084]Aaaa... ratunku!
Przyjechałam do rodziców na weekend, więc od razu zabrałyśmy się z mamą za mierzenie sukni z halką, która przyszła w pn I wiecie co? Jak mam w halce 3 koła to suknia robi się za krótka Jestem w kropce... Nie wiem co mam robić próbować sprzedać ją i kupić inną, szukać krawcowej, bo może a nóż wymieni warstwy materiału? ciekawe ile by mnie skasowała i w końcu nie wiem czy ma być 1 koło czy walczyć żeby zostały 3, bo ciężko to ocenić skoro ona się nie układa tak jak powinna. Najgorsze, że zapomniałam zabrać aparat i Wam nie pokażę [/QUOTE]Ja bym proponowała skrócenie troszkę drutów w halce. Ja do swojej na jednym kole mam 2 druty: dłuższy i krótszy. Przymierzyłam oba i stwierdziłam, że założę ten krótszy. Jakbyś trochę wszystkie skróciła, to efekt dalej będzie fajny, a suknia zacznie się lepiej układać Przynajmniej ja tak to widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2742 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh, wkurzyłam się na TŻ. Mało tego, że przez cały tydzień widzieliśmy się 2,5 godziny i w weekend się nie będziemy widzieć 1 raz od 4 lat to jeszcze nawet nie chce mu się do mnie zadzwonić. Ja wiem, że ma nocki i nie lubi tego, ale chyba mógł znaleźć dla mnie2 minuty dziś
|
#2743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak czasem mam, nigdy nie wiem ile mogę wypić, bo czasem jest kac a czasem ni ma wypadałoby w ogóle nie pić ![]() Cytat:
Cytat:
że przekonałaś TŻa żeby sie zaangażował oby tak dalej Mój TŻ sie całkiem angażuje, nie mam z nim problemu. Wiadomo ja więcej nad takimi rzeczami siedze, ale to głównie dlatego że więcej mam do zorganizowania wokół siebie ![]() Dziś byliśmy oglądać obrączki i chyba znaleźliśmy idealne dodatkowo okazało się ze nasze złoto jest warte więcej niż sądziliśmy więc chyba będziemy mogli niedługo zamówić
|
|||
|
|
|
#2744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
jestem zrąbana jak pies miałam wyjść z pracy po 8h czyli o 13.30 a wyszłam o 17.30 kiedy to się skończy tyle dobrego że jutro śniadania godzinę później ehhhhCytat:
Cytat:
mi się bardzo podoba Cytat:
|
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziuniusia jak tam ważne spotkanie?
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś poszło, ale nadal się nie dowiedziałam najważniejszej rzeczy czyli czy zapłaci za stronę mojej mamy. Powiedział tylko, że wyszła niezręczna sytuacja. No nic. Będę się nastawiać na kredyt, a jeśli da to będę pozytywnie zaskoczona. Poza tym witają się z rodzicami TŻ a mój ojciec pokazuje na tą swoją i przedstawia ją jako swoją żonę... Aż mi tchu brakło, świeczki w oczach... Później powiedział do mnie, że kłamał z tym, bo przecież musiał ją jakoś przedstawić. Bardzo niefajne uczucie było siedzieć z tą kobietą przy jednym stole i patrzeć jak własny ojciec wchodzi jej do dupy...
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow jaka piękna sala!
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wróciłam z kina. I mam mega nerwa!!!! Film ELITARNI jest najgorszym filmem jaki ogladalam!!!! Takie badziewie ze ja pol filmu w kulki na telefonie gralam. TŻ tez sie nie podobał. BBBBAAAAAARDZO ODRADZAM !!!!!
|
|
#2752 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej Laseczki! My dziś byliśmy cały dzień u Znajomych pod Wawą, jak cuuudnie było się wyrwać z tego syfu i pospacerować po lasach.... I jaka szkoda, że już wróciliśmy do domu.
Cytat:
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;30207084]Aaaa... ratunku! Przyjechałam do rodziców na weekend, więc od razu zabrałyśmy się z mamą za mierzenie sukni z halką, która przyszła w pn I wiecie co? Jak mam w halce 3 koła to suknia robi się za krótka Jestem w kropce... Nie wiem co mam robić próbować sprzedać ją i kupić inną, szukać krawcowej, bo może a nóż wymieni warstwy materiału? ciekawe ile by mnie skasowała i w końcu nie wiem czy ma być 1 koło czy walczyć żeby zostały 3, bo ciężko to ocenić skoro ona się nie układa tak jak powinna. Najgorsze, że zapomniałam zabrać aparat i Wam nie pokażę [/QUOTE]Kurcze, no nie mam pojęcia, co Ci poradzić, bo ja sobie jednego koła nie wyobrażam, a co dopiero 3... Szkoda, że nie ma zdjęć, łatwiej by nam było ocenić i może doradzić. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gosza, Kozica - starość nie radość Ale to pewnie dlatego, że rzadziej pijemy, niż kiedyś.Laseczki, które jeżdżą czasem koło Kołbieli - jest petycja, żeby zrobić obwodnicę - jak chcecie, to podpiszcie, ja podpisałam, bo o ile by to skróciło podróż między Lublinem a Warszawą! http://lublin.gazeta.pl/lublin/0,97248.html
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-10-29 o 22:22 |
||||
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
pamietajcie ze jutro godzine przestawiamy i dluzej spimy ;D
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niewiem czy mi się telefon sam przestawia jak go teraz przestawie i potem on sam też to zrobi to będę miała dwie godziny a nie godzinę gratis
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ja tego tez nie wiem ;D jutro sie zobaczy ;D ide spac bo tz mnie juz ciagnie ![]() paaa;*
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DOBRANOC
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z Chatką całkowicie!! Ja mam prawo jazdy i robiłam je z własnej woli za swoje pieniądze z osiemnastki. Udało mi się zdać dość szybko bo za 2 razem, a jak robiłam to miałam przerwę w jeździe miesiąc bo takie były kolejki do egzaminu. I na tym się moje szczęście skończyło. Miałam 19 lat i prawo jazdy ale nie miałam auta. Moja mama nie chciała mi dać jeździć autem rodziców bo to za szybko jeżdżę i takie tam. A bardzo lubiłam. I tym sposobem 2 lata nie siedziałam "za kółkiem". Pojawił się Tż, który bardzo chciał, żebym jeździła, bo wiadomo, że to się przydaje. Na początku nie naciskał, ale zaczęły się pojawiać coraz częściej niemiłe sytuacje bo ja czułam, że on myśli, że to mój kaprys, że nie chcę jeździć i nie mógł zrozumieć, że po tak długim czasie poprostu się boję. Jak kupiliśmy razem samochód to zaczęłam próbować znów jeździć. Ale już nie sprawia mi to przyjemności tylko jest cholernie stresujące, mimo, że Tż bardzo mnie wspiera, udziela cennych rad ale bez podnoszenia głosu i tylko wtedy kiedy ja tego chcę. Teraz boję się jeździć i każda sytuacja kiedy Tż chce żebym jechała bo on się chce napić to jest dla mnie cała impreza stresu. Wiec jeśli nie masz przekonania to poprostu nie rób tego prawa jazdy bo później może być jeszcze gorzej. Absolutnie nie chcę straszyć. Oj ja pamiętam doskonale bo w przyszłym roku to na naszym weselu będziemy przestawiać czas czyli będzie godzina dłużej zabawy wiec pewnie będę jeszcze bardziej zmęczona.
|
|
#2758 |
|
Zadomowienie
|
Witam śpiochy
![]() Wzięło mnie choróbsko..A mieliśmy z D.jechać gdzieś na miasto z okazji naszej wczoraj rocznicy i nici...zostaje w domu i będę się kurować... Miłego dnia
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w niedzielę!
Niby długo spałam ale jaka jakaś jestem nie wyspana... Cytat:
|
|
#2760 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Laski, pomijając to, że mam już suknie to ta mnie urzekła
http://allegro.pl/sliczna-suknia-slu...888327959.html
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

A teraz potrafię się upić jednym piwem i mieć fazę po lampce wina. Masakra. Starość
no i mojito!!!!!!!
nialam bardzo mily poranek, ale niestety TZcik musial isc do pracy wiec sobie pozolilam na dluzsze spanko
najlepiej byłoby wymienić po prostu wszystkie warstwy tiulu

1.09.2012

)
I wiecie co? Jak mam w halce 3 koła to suknia robi się za krótka
[/QUOTE]

18.08.2010 - zaręczyny