The Voice of Poland - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-29, 20:36   #421
que_
Raczkowanie

Dot.: The Voice of Poland

Jak tam, oglądacie? Bo ja po profanacji Let's dance już nie wytrzymałam i wyłączyłam
Nie podobają mi się te występy na żywo Za dużo tańców, światełek i masy innych elementów tworzących tanie show. O ile przesłuchania w ciemno były niezłe tak teraz z każdym kolejnym etapem coraz mniej podoba mi się ten program.

"If you can't say anything nice... Welcome to the club"

Edytowane przez que_
Czas edycji: 2011-10-29 o 20:39 Powód: literówka
que_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 21:24   #422
mivol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez que_ Pokaż wiadomość
Jak tam, oglądacie? Bo ja po profanacji Let's dance już nie wytrzymałam i wyłączyłam
Nie podobają mi się te występy na żywo Za dużo tańców, światełek i masy innych elementów tworzących tanie show. O ile przesłuchania w ciemno były niezłe tak teraz z każdym kolejnym etapem coraz mniej podoba mi się ten program.
hehe, nie wiem co było gorsze to czy The Cure.
Ale okropne to było, o matko <rzygi> większość odcinka oglądałam z wyłączonym głosem a i tak mnie bolało. Nergal miał szekszi sweterek ale to jednak za mało na 2h maltretowania
Kaja Domińska jedynym jasnym punktem, nie wiem co ona tam robi.
mivol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 21:53   #423
ta_iwona
Rozeznanie

Najmniej mi się podobał Rafał, Ian i Kasia L.
Byłam w szoku, że Rafał dostał się z 2. miejsca

I już mnie wkurza to faworyzowanie Mateusza przez Kayah.

W tym odcinku najlepsza Kaja. Antek i Filip też super. Reszta poniżej oczekiwań, moim zdaniem

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez que_ Pokaż wiadomość
Też mi się ten etap nie podoba.
Dogrywka jest bez sensu... Jeszcze żeby śpiewali inne piosenki, ale ciągle to samo... Przecież jurorzy już na pewno od razu wiedzą, kogo wybiorą Przeciąganie na siłę
ta_iwona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 21:58   #424
WhiteCherry
Zakorzenienie

mam nadzieję, że za tydzień odcinek będzie ciekawszy - z głosami Nergala ;]
Stary 2011-10-29, 22:47   #425
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

cholerka, zapomniałam o dzisiejszym odcinku! będzie któraś z Was tak dobra i po krótce wyjśni mi na czym on polegał i kto odpadł ?
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 23:25   #426
sweetish
Zakorzenienie

ghana Już miałam wysyłać Ci odp i wcięło mi całego długaśnego posta. Eh
no to jedziemy raz jeszcze....

Wszystkie inf. odnośnie dzisiejszego odcinka znajdziesz tu klik Możesz tu także zobaczyć wszystkie występy.

Po kolei:

Drużyna Piaska:
1. miejsce zajął Rafał Brzozowski. Zaśpiewał piosenkę Always Bon Joviego. Zagrał dodatkowo na fortepianie, za co duży plus ode mnie.
2. miejsce Antek Smykiewicz. Zaśpiewał piosenkę REM The One I Love. Całkiem nieźle sobie poradził.
3. miejsce Piasek zagwarantował Kasi Lisowskiej. Zaśpiewała piosenkę Let's dance-moim zdaniem strasznie ją spartaczyła i miała duże szczęście, że Piasek ją ocalił. Z pewnością odpadłaby dziś z programu.

O pozostanie w progrmie 'walczyli' między sobą Ewa Kłosowicz z Piosenką księżycową Varius Manx oraz Ian Rooth z piosenką Friday I'm in Love. Odpadła Ewa Kłosowicz klik!.

Drużyna Kayah:

1. miejsce Kaja Domińska. Zaśpiewała piosenkę Nothing comperess 2U -bardzo bardzo fajna wersja.
2. miejsce zajął Filip Moniuszko z piosenką Don't stop the music Rihanny. Moim zdaniem średnio...
3. miejsce Kayah zafundowała Edycie Strzyckiej. Zaśpiewała Golden eye-moim zdaniem kiepsko.

O pozostanie w programie 'walczyli' Mateusz Krautwurst i Maciej Moszyński. W programie oczywiście pozostał Mateusz Krautwurst, który zaśpiewał piosenkę Closer. To już się staje nudne przyznam... Maciek zaśpiewał Virtual Insanity Jamiroquai. Chłopak chyba wiedział, jaki jest jego los w konfrontacji z pupilkiem Kayah. No cóż... Taką strategią Kayah nie zagwarantuje Mateuszowi fanów, to na pewno...
Podsumowujac: z programu odpadł Maciej Moszyński klik!.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.

Edytowane przez sweetish
Czas edycji: 2011-10-29 o 23:28
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 23:37   #427
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

sweetish pięknie dziękuję za relację jeśli tak wyglądają te odcinki na żywo to trochę tego będzie niż wyłowią zwycięzce. czyli jak rozumiem ludzie na razie nie głosują?
szkoda, że odpadli Ewa i Mateusz. On bardzo spodobał mi się na dogrywce, natomiast Ewę kojarzę z liceum. Zawsze śpiewała na apelach Antka Smykiewiczą kojarzę zaś z tym projektem http://www.youtube.com/watch?v=Z6ZE5-e4I3k [tam występuje takze Ian Rooth- polecam, całkiem śmieszne ]
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 23:49   #428
Sondrina
BAN stały

Dzisiaj było przynudnawo i tandetnie. W ogóle cekiny, tańce hulańce i łubudubu do mnie nie przemawia;/
Dzisiaj tylko Antek przypadł mi do gustu. Jako jedyny wykonał rockową piosenkę i wykonał ją ciekawie, takim miejscami brudnym głosem Wcześniej ten chłopak w ogóle nie przykuł mojej uwagi, a teraz jestem nim zachwycona. Przy pierwszym wyśpiewaniu "fire" było kiepsko, ale potem był ogień;D
Kaja Domińska mnie trochę drażniła, bo odniosłam wrażenie, że ona tę piosenkę nie tyle wykonuje na ostro, co ją "rodzi". Pisząc rodzi, miałam na myśli odgłosy parcia. To jest moje bardzo subiektywne odczucie, generalnie uważam,że dziewczyna ma talent, ale nic nie poradzę na to, że tak odebrałam jej wykonanie. Po prostu takie było moje skojarzenie. Mam nadzieję, że żadna fanka Kai nie poczuje się urażona
Ian na początku wydał mi się tragiczny, ale jak potem wykwitł Moniuszko z piosenką Rihanny, nauczycielka, która zmasakrowała "Let`s dance", wykonując ów hit jakby chciała, a nie mogła, to doszłam do wniosku, że to wcale nie jest najgorsze wykonanie wieczoru. Ta dziewczyna od nauczyciela od Piaska, która śpiewała "Piosenkę księżycową" zapomniała tekstu.
Edyta od "Golden Eye" była całkiem przyzwoita, choć ta choreografia mi nie podpasowała.
Krauftwurst po raz kolejny był bezbarwny. On kompletnie nie jest w stanie skupić mojej uwagi na swoim wykonaniu. Jeszcze dzisiaj śpiewał taką nie najwyższych lotów piosenkę, przynajmniej jak dla mnie.
Ten chłopak od Jamiroquai był lepszy, więc szkoda, że odpadł. Generalnie cieszę się, że Kayah ocaliła Edytę, bo ta chociaż jest w miarę wyrazista.
Swoją drogą myślę, że Moniuszko zebrał tyle głosów ze względu na to, że jest przystojny. Jak go zobaczyłam w tych ciuchach, to myślałam, że zaśpiewa coś Linkin Park.
A Piasek i jego przepuszczenie nauczycielki mnie załamało. Byłam pewna, że ocali Iana. Obie dziewczyny były najsłabsze. Nie rozumiem fenomenu Rafała od fortepianu, czyżby zadziałał fakt, że zaśpiewał radiowy hit Bon Joviego, grany w rozgłośniach aż do znudzenia?
W ogóle nie rozumiem, po co oni śpiewają to samo w dogrywce, to jest nudne, od razu wiadomo kogo wywalą. Już lepiej, żeby śpiewali coś innego, a decyzję, kto odpadnie, podejmowali pozostali jurorzy.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 23:51   #429
Skierka001
Rozeznanie

Kiepski dziś ten odcinek. Drużyna Piaska jest strasznie słaba i nie wróżę nikomu kariery Najbardziej podobał mi się występ Rafała i Kai. Kasia Lisowska zaśpiewała tak "Let's dance" jakby zapraszała ludzi na pogrzeb, a nie do tańca...
Mnie ani Mateusz, ani Maciek nie powalili swoimi występami, ale chyba też wybrałabym Mateusza.

Adaś miał rację co do Ewy. Ona jest taka hm... bezbarwna. I ma zawsze taką samą minę jak śpiewa. A to oznacza, że w ogóle nie rozumie tego, co śpiewa i nie umie tego przekazać. Nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia i drużyny Nergala
Skierka001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-30, 00:13   #430
ta_iwona
Rozeznanie

Sondrina ja raczej uważam, że to Rafał zebrał tyle głosów, bo jest przystojny A Filip - moim zdaniem - zaśpiewał bardzo fajnie. Poza tym wydaje się sympatyczny i może tym zjednuje ludzi
Stary 2011-10-30, 08:17   #431
Finlora
Zakorzenienie

Jeśli ktoś zapomniał (w tym ja) to o 11.40 jest powtórka. Chociaż jak przeczytałam wasze posty (nie mogłam się powstrzymać) to mi się odechciało oglądać
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-30, 08:23   #432
mon_mon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
Sondrina ja raczej uważam, że to Rafał zebrał tyle głosów, bo jest przystojny A Filip - moim zdaniem - zaśpiewał bardzo fajnie. Poza tym wydaje się sympatyczny i może tym zjednuje ludzi
To samo miałam napisać o Rafale. Jak na mój gust Filip mógł sobie tę czapkę naciągnąć na twarz bo wyglądem nie powala, ale za to głosem jak najbardziej

Faktycznie odcinek słaby. Oglądałam amerykańską wersję The Voice i z tego co pamiętam tam w dogrywkach śpiewali piosenki ze swoich przesłuchań w ciemno. Myślę, że to by było lepsze rozwiązanie niż katowanie tego samego utworu dwa razy podczas jednego wieczoru. Chociaż idealnym rozwiązaniem byłoby przygotowanie przez każdego innej awaryjnej piosenki.

Wczoraj najbardziej podobali mi się Antek i Filip. Czekam z niecierpliwością na następny odcinek z drużyną Nergala, liczę na to, że dadzą czadu
mon_mon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-30, 08:35   #433
201611241302
Konto usunięte

Antek pozamiatał wczoraj. Był najlepszy, zaśpiewał na luzie.
Mateusz, Maciek i Filip Moniuszko jak dla mnie śpiewają podobnie i zupełnie nie w moim klimacie.
Kaja jest oryginalna.
Ian mnie pozytywnie zaskoczył, ale wkurza mnie ilość metroseksualnych w tv.

Czekam na drużynę Nergala.
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-30, 08:58   #434
201801022117
Konto usunięte

Wczorajszy odcinek słaby i nudny... Rafał, dla mnie totalna masakra, nie rozumiem jak przeszedł.
Filip poradził sobie super, na początku mnie nie przekonywał, jednak wczoraj sobie poradził.
Kasia Lisowska i jej masakra Let's dance, dla mnie koszmar.
Edytka nie najgorzej, jednak góry na siłe.
Ian się wylaszczył. Nie najgorzej mu poszło.
Krauftwurst... Ja nie lubię tego gościa. Nie rozumiem rozplywania się nad nim...
Kaja w porządku, jednak czasem chciała za dobrze, i jej parcie wychodziło.
Ewa Kłosowicz wybrała utwór chyba zbyt poważny dla niej... Przeciętnie.
Antek mnie pozytywnie zaskoczył... Dobrze mu poszło, razem z Filipem najlepiej z odcinka.

A, mam jeszcze prośbę do Nergala... Podobała mi się ta lycrowa bluzka, chciałabym ją pożyczyć. Numer telefonu, i adres podam na PW.
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-30, 09:04   #435
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Dla mnie Lisowska i ten, który grał na pianinie to porażka. Podobało mi się wykonanie Iana i Antka Dobrze, że odpadła Kłosowicz, bo faktycznie śpiewała jak "stara"...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-30, 09:21   #436
Celebre
Raczkowanie

Mi Antek już na przesłuchaniach się spodobał A wczoraj jeszcze zauważyłam, że ma przeurocze dołki jak się uśmiecha. Nie jest zabójczo przystojny, ale bardzo urokliwy Podobało mi sie jak Piasek coś mu tam groził podczas śpiewu, chociż nie zauważyłam żaden pomyłki Cieszę się, że odpadła ta dziewczyna od byłego nauczyciela Piaska...jak można zapomnieć tekstu polskiej, tak znanej piosenki?
Co do drużyny Kayah to wyrzuciłabym dziewczynę od Tiny Turner bo chłopaki fajniej zaśpiewali. Mateusz K. ma fajny głos, a u nas licho z męskimi fajnymi głosami.
P.S. Nie mam pjęcia co Piaskowi tak się podoba w tej dziewczynie od Lets dance, ani głosu specjalnego, ani wyglądu Byłaby z niej kolejna bezbarwna wokalistka. Ian miłe zaskoczenie
Celebre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-30, 09:39   #437
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
sweetish pięknie dziękuję za relację jeśli tak wyglądają te odcinki na żywo to trochę tego będzie niż wyłowią zwycięzce. czyli jak rozumiem ludzie na razie nie głosują?
szkoda, że odpadli Ewa i Mateusz. On bardzo spodobał mi się na dogrywce, natomiast Ewę kojarzę z liceum. Zawsze śpiewała na apelach Antka Smykiewiczą kojarzę zaś z tym projektem http://www.youtube.com/watch?v=Z6ZE5-e4I3k [tam występuje takze Ian Rooth- polecam, całkiem śmieszne ]
Z programu odpadli Ewa i Maciek.
Głosowanie widzów juz było.. stad te I i II miejsca. Tak zagłosowali widzowie właśnie.
Trzecie miejsce gwarantował juror, a o czwarte w bitwie walczyli miedzy soba pozostali uczestnicy.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-30, 10:16   #438
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez Celebre Pokaż wiadomość
Mi Antek już na przesłuchaniach się spodobał A wczoraj jeszcze zauważyłam, że ma przeurocze dołki jak się uśmiecha. Nie jest zabójczo przystojny, ale bardzo urokliwy Podobało mi sie jak Piasek coś mu tam groził podczas śpiewu, chociż nie zauważyłam żaden pomyłki Cieszę się, że odpadła ta dziewczyna od byłego nauczyciela Piaska...jak można zapomnieć tekstu polskiej, tak znanej piosenki?
Co do drużyny Kayah to wyrzuciłabym dziewczynę od Tiny Turner bo chłopaki fajniej zaśpiewali. Mateusz K. ma fajny głos, a u nas licho z męskimi fajnymi głosami.
P.S. Nie mam pjęcia co Piaskowi tak się podoba w tej dziewczynie od Lets dance, ani głosu specjalnego, ani wyglądu Byłaby z niej kolejna bezbarwna wokalistka. Ian miłe zaskoczenie
Zgadzam się. Mnie też Antek miło zaskoczył, wcześniej nie zwracałam na niego uwagi. Ian super, lubię takich pozytywnych ludzi. Ta, co śpiewała Let's dance, wcale nie śpiewała jakby zachęcała do tańca, ale nie wiem, do pójścia na stypę...
Stary 2011-10-30, 10:24   #439
platekrozy
Zakorzenienie

Dla mnie :
Rafał - ciężko powiedzieć,bo po kilku sekundach jego występ mnie nudził i wyszłam po jabłko do kuchni,więc porażka
Filip - dla mnie rewelacja
Kasia - generalnie jej nie lubię,ale obiektywnie nawet patrząc jej występ był beznadziejny
Edytka - nawet nawet,ale bez szału
Ian - dla mnie to była tragedia
Krauftwurst - bez rewelacji,może dlatego że chory,ale przystojny jak cholera,tylko to nie top model
Kaja - dla mnie piękny występ
Ewa - porażka
Antek - przegadałam występ ,nic nie wiem
Jestem pod wrażeniem występu Filipa i Kai,cieszę się,że odpadła Ewa.Tego drugiego chłopaka co odpadł trochę mi szkoda,ale jak dla mnie zawsze śpiewał identycznie...Wydawało mi się,jednak niesprawiedliwe,gdy Kayah mówiła,że najwięcej on pracuje ze wszystkich,a Mateusz wyszedł jako obibok,który wybrał piosenkę dla siebie bez wysiłku.Głównie przez to szkoda mi tego chłopaka,brak pamięci,jak on się nazywał
Co do śpiewu Kayah i Piaska dla mnie rewelacja
Nie mogę się doczekać przyszłego odcinka,co zaśpiewa Ani i NERGAL

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-30, 10:32   #440
201704210903
Konto usunięte

a mi się wydaje, że kto ma odpaść z 2 osób to powinni decydować pozostali jurorzy
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-30, 10:51   #441
Finlora
Zakorzenienie

Krautwurst nie Krauftwurst
Stary 2011-10-30, 10:58   #442
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
a mi się wydaje, że kto ma odpaść z 2 osób to powinni decydować pozostali jurorzy
A dla mnie ludzie np.przez cały tydzień.

Stary 2011-10-30, 11:07   #443
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
A dla mnie ludzie np.przez cały tydzień.
też racja - na pewno nie juror, z którego teamu te 2 osoby pochodzą
Stary 2011-10-30, 11:28   #444
mimci_a
Raczkowanie

A zaważyłyście Monikę Urlik w chórkach gdy śpiewał zwycięzca Voice of Holland?

Mnie coraz bardziej denerwuje zachowanie Kayah :/ To ze robi takie straszne szopki przy wyborze osoby, która odpada. Przecież zgadzając się na ten program zdawała sobie sprawę z jego polityki. Piasek przynajmniej jest konkretny - zapytał dream team, zapytał innych trenerów, szybko podjął decyzję i koniec. A ta labiedzi przez pół godziny, a na koniec wybiera nie tego kogo wszyscy jej doradzają tylko ratuje Mateusza. Przykro się na to patrzyło :/
mimci_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-30, 11:29   #445
201704210903
Konto usunięte

a w ogóle co to za ratowanie? przed kim? przed samym sobą?
Stary 2011-10-30, 11:45   #446
ladylajla
Zakorzenienie

Szkoda, że odpadł Maciek, uważam, że świetnie sobie poradził. Ewy mniej mi szkoda, bo nie przepadam za takim natchnionym, "okołoorgazmicznym" śpiewaniem. Toleruję to jedynie w musicalach i myślę, że dziewczyna powinna tam poszukać szczęścia, bo dodatkowo jest bardzo ładna

Ani Mateusz Krautwurst ani Ian do mnie nie przemówili, a Kasia poległa repertuarowo. Rafał zaśpiewał piosenkę, od której miękną mi kolana, ale tym razem jakoś mi nie zmiękły, nie przepadam za tym facetem. Edyta mnie trochę zawiodła.
Trójka wieczoru - Antek (świetnie dobrana piosenka R.E.M.), Kaja i Filip - nie doceniałam go do tej pory, ale ma niesamowite możliwości głosowe.

Ogólnie fajnie, tylko niesamowicie mnie irytują te częste wstawki z red roomu, i pokazywanie, jak uczestnicy przesiadują na enkusiu i fejsbusiu
Stary 2011-10-30, 11:59   #447
Finlora
Zakorzenienie

Oglądam powtórkę - miałyście rację, przesłuchania były o wiele lepsze.

Maciek - wywołuje we mnie niesamowicie pozytywne uczucia, szkoda, że nie przeszedł.
Rafał - o ile jego głos mi się podoba, tak jego wykonanie było dla mnie okropne, piosenka kompletnie nieodpowiednia dla jego głosu. Tym bardziej, że Bon Jovi kocham od prawie 20 lat
Edyta bez szału, niespecjalnie mi się podobało. Gdzie ten seks i wyuzdanie, o których mówił Nergal?
Ian - coś okropnego, kolejna moja ulubiona piosenka zmasakrowana
Filip - nic specjalnego. Kompletnie nietrafiony kawałek.
Ewa - bezbarwna, nijaka.
Mateusz - niesamowicie działa mi na nerwy. Nie wiem czym się tak wszyscy zachwycają. I dla mnie wcale nie jest przystojny
Skoro Kayah twierdzi, że jest artystą skończonym to co on tu robi w tym programie?
Kasia - "Let's Dance" w jej wykonaniu to porażka.
Mielcarz powiedziała, że jak jej kiedyś spadnie ciśnienie to włączy sobie ten kawałek - ja bym powiedziała, że on raczej usypiający był
Kaja - było nieźle, ale i tak wolę oryginał.
Antek - najlepszy występ tego odcinka

Wydaje mi się, że jurorzy powinni wybierać dla uczestników taki repertuar, który będą w ich stylu, w którym będą się dobrze czuli, nie każdy jest w stanie zaśpiewać dobrze każdy gatunek - jeśli coś jest do wszystkiego to jest do niczego
Stary 2011-10-30, 13:27   #448
ta_iwona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimci_a Pokaż wiadomość
Nie tylko ją. Śpiewała tam jeszcze dziewczyna z drużyny Ani i ta blondynka z drużyny Nergala

Cytat:
Napisane przez ladylajla Pokaż wiadomość
\
Ogólnie fajnie, tylko niesamowicie mnie irytują te częste wstawki z red roomu, i pokazywanie, jak uczestnicy przesiadują na enkusiu i fejsbusiu

Trochę im współczuję. Siedzą pewnie zestresowani przed występem, a oni im jeszcze każą komentować na facebooku i nk
Stary 2011-10-30, 13:49   #449
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
też racja - na pewno nie juror, z którego teamu te 2 osoby pochodzą
Racja
Cytat:
Napisane przez mimci_a Pokaż wiadomość

Mnie coraz bardziej denerwuje zachowanie Kayah :/ To ze robi takie straszne szopki przy wyborze osoby, która odpada. Przecież zgadzając się na ten program zdawała sobie sprawę z jego polityki. Piasek przynajmniej jest konkretny - zapytał dream team, zapytał innych trenerów, szybko podjął decyzję i koniec. A ta labiedzi przez pół godziny, a na koniec wybiera nie tego kogo wszyscy jej doradzają tylko ratuje Mateusza. Przykro się na to patrzyło :/
Oooooooooooo tak ta Kayah tym problemem z wyborem katuje.Ja rozumiem,że się zżyła z nimi,ale w końcu reguły programu chyba zna

Stary 2011-10-30, 23:13   #450
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
A możliwe, że Rafał zapunktował wizualnie, aczkolwiek to nie mój typ, więc o tym nie pomyślałam Bardziej mi w oko wpadł Moniuszko, dlatego mimo koszmarnego repertuaru, byłam za tym, żeby przeszedł, bo miło mi się na niego patrzy
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości