![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: The Voice of Poland
Jak tam, oglądacie? Bo ja po profanacji Let's dance już nie wytrzymałam i wyłączyłam
![]() Nie podobają mi się te występy na żywo ![]()
"If you can't say anything nice... Welcome to the club" ![]() Edytowane przez que_ Czas edycji: 2011-10-29 o 20:39 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale okropne to było, o matko <rzygi> większość odcinka oglądałam z wyłączonym głosem a i tak mnie bolało. Nergal miał szekszi sweterek ale to jednak za mało na 2h maltretowania ![]() Kaja Domińska jedynym jasnym punktem, nie wiem co ona tam robi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Rozeznanie
|
Najmniej mi się podobał Rafał, Ian i Kasia L.
Byłam w szoku, że Rafał dostał się z 2. miejsca ![]() I już mnie wkurza to faworyzowanie Mateusza przez Kayah. ![]() W tym odcinku najlepsza Kaja. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() Dogrywka jest bez sensu... Jeszcze żeby śpiewali inne piosenki, ale ciągle to samo... Przecież jurorzy już na pewno od razu wiedzą, kogo wybiorą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że za tydzień odcinek będzie ciekawszy - z głosami Nergala ;]
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
cholerka, zapomniałam o dzisiejszym odcinku! będzie któraś z Was tak dobra i po krótce wyjśni mi na czym on polegał i kto odpadł ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
ghana Już miałam wysyłać Ci odp i wcięło mi całego długaśnego posta. Eh
![]() no to jedziemy raz jeszcze.... Wszystkie inf. odnośnie dzisiejszego odcinka znajdziesz tu klik Możesz tu także zobaczyć wszystkie występy. Po kolei: Drużyna Piaska: 1. miejsce zajął Rafał Brzozowski. Zaśpiewał piosenkę Always Bon Joviego. Zagrał dodatkowo na fortepianie, za co duży plus ode mnie. 2. miejsce Antek Smykiewicz. Zaśpiewał piosenkę REM The One I Love. Całkiem nieźle sobie poradził. 3. miejsce Piasek zagwarantował Kasi Lisowskiej. Zaśpiewała piosenkę Let's dance-moim zdaniem strasznie ją spartaczyła i miała duże szczęście, że Piasek ją ocalił. Z pewnością odpadłaby dziś z programu. O pozostanie w progrmie 'walczyli' między sobą Ewa Kłosowicz z Piosenką księżycową Varius Manx oraz Ian Rooth z piosenką Friday I'm in Love. Odpadła Ewa Kłosowicz klik!. Drużyna Kayah: 1. miejsce Kaja Domińska. Zaśpiewała piosenkę Nothing comperess 2U -bardzo bardzo fajna wersja. 2. miejsce zajął Filip Moniuszko z piosenką Don't stop the music Rihanny. Moim zdaniem średnio... 3. miejsce Kayah zafundowała Edycie Strzyckiej. Zaśpiewała Golden eye-moim zdaniem kiepsko. O pozostanie w programie 'walczyli' Mateusz Krautwurst i Maciej Moszyński. W programie oczywiście pozostał Mateusz Krautwurst, który zaśpiewał piosenkę Closer. To już się staje nudne przyznam... Maciek zaśpiewał Virtual Insanity Jamiroquai. Chłopak chyba wiedział, jaki jest jego los w konfrontacji z pupilkiem Kayah. No cóż... Taką strategią Kayah nie zagwarantuje Mateuszowi fanów, to na pewno... Podsumowujac: z programu odpadł Maciej Moszyński klik!.
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-10-29 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
sweetish pięknie dziękuję za relację
![]() ![]() szkoda, że odpadli Ewa i Mateusz. On bardzo spodobał mi się na dogrywce, natomiast Ewę kojarzę z liceum. Zawsze śpiewała na apelach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
BAN stały
|
Dzisiaj było przynudnawo i tandetnie. W ogóle cekiny, tańce hulańce i łubudubu do mnie nie przemawia;/
Dzisiaj tylko Antek przypadł mi do gustu. Jako jedyny wykonał rockową piosenkę i wykonał ją ciekawie, takim miejscami brudnym głosem ![]() Kaja Domińska mnie trochę drażniła, bo odniosłam wrażenie, że ona tę piosenkę nie tyle wykonuje na ostro, co ją "rodzi". Pisząc rodzi, miałam na myśli odgłosy parcia. To jest moje bardzo subiektywne odczucie, generalnie uważam,że dziewczyna ma talent, ale nic nie poradzę na to, że tak odebrałam jej wykonanie. Po prostu takie było moje skojarzenie. Mam nadzieję, że żadna fanka Kai nie poczuje się urażona ![]() Ian na początku wydał mi się tragiczny, ale jak potem wykwitł Moniuszko z piosenką Rihanny, nauczycielka, która zmasakrowała "Let`s dance", wykonując ów hit jakby chciała, a nie mogła, to doszłam do wniosku, że to wcale nie jest najgorsze wykonanie wieczoru. Ta dziewczyna od nauczyciela od Piaska, która śpiewała "Piosenkę księżycową" zapomniała tekstu. Edyta od "Golden Eye" była całkiem przyzwoita, choć ta choreografia mi nie podpasowała. Krauftwurst po raz kolejny był bezbarwny. On kompletnie nie jest w stanie skupić mojej uwagi na swoim wykonaniu. Jeszcze dzisiaj śpiewał taką nie najwyższych lotów piosenkę, przynajmniej jak dla mnie. Ten chłopak od Jamiroquai był lepszy, więc szkoda, że odpadł. Generalnie cieszę się, że Kayah ocaliła Edytę, bo ta chociaż jest w miarę wyrazista. Swoją drogą myślę, że Moniuszko zebrał tyle głosów ze względu na to, że jest przystojny. Jak go zobaczyłam w tych ciuchach, to myślałam, że zaśpiewa coś Linkin Park. A Piasek i jego przepuszczenie nauczycielki mnie załamało. Byłam pewna, że ocali Iana. Obie dziewczyny były najsłabsze. Nie rozumiem fenomenu Rafała od fortepianu, czyżby zadziałał fakt, że zaśpiewał radiowy hit Bon Joviego, grany w rozgłośniach aż do znudzenia? W ogóle nie rozumiem, po co oni śpiewają to samo w dogrywce, to jest nudne, od razu wiadomo kogo wywalą. Już lepiej, żeby śpiewali coś innego, a decyzję, kto odpadnie, podejmowali pozostali jurorzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
Kiepski dziś ten odcinek. Drużyna Piaska jest strasznie słaba i nie wróżę nikomu kariery
![]() Mnie ani Mateusz, ani Maciek nie powalili swoimi występami, ale chyba też wybrałabym Mateusza. Adaś miał rację co do Ewy. Ona jest taka hm... bezbarwna. I ma zawsze taką samą minę jak śpiewa. A to oznacza, że w ogóle nie rozumie tego, co śpiewa i nie umie tego przekazać. Nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia i drużyny Nergala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
Sondrina ja raczej uważam, że to Rafał zebrał tyle głosów, bo jest przystojny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś zapomniał (w tym ja) to o 11.40 jest powtórka. Chociaż jak przeczytałam wasze posty (nie mogłam się powstrzymać) to mi się odechciało oglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Faktycznie odcinek słaby. Oglądałam amerykańską wersję The Voice i z tego co pamiętam tam w dogrywkach śpiewali piosenki ze swoich przesłuchań w ciemno. Myślę, że to by było lepsze rozwiązanie niż katowanie tego samego utworu dwa razy podczas jednego wieczoru. Chociaż idealnym rozwiązaniem byłoby przygotowanie przez każdego innej awaryjnej piosenki. Wczoraj najbardziej podobali mi się Antek i Filip. Czekam z niecierpliwością na następny odcinek z drużyną Nergala, liczę na to, że dadzą czadu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
Antek pozamiatał wczoraj. Był najlepszy, zaśpiewał na luzie.
Mateusz, Maciek i Filip Moniuszko jak dla mnie śpiewają podobnie i zupełnie nie w moim klimacie. Kaja jest oryginalna. Ian mnie pozytywnie zaskoczył, ale wkurza mnie ilość metroseksualnych w tv. Czekam na drużynę Nergala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Konto usunięte
|
Wczorajszy odcinek słaby i nudny... Rafał, dla mnie totalna masakra, nie rozumiem jak przeszedł.
Filip poradził sobie super, na początku mnie nie przekonywał, jednak wczoraj sobie poradził. Kasia Lisowska i jej masakra Let's dance, dla mnie koszmar. Edytka nie najgorzej, jednak góry na siłe. Ian się wylaszczył. ![]() Krauftwurst... Ja nie lubię tego gościa. Nie rozumiem rozplywania się nad nim... Kaja w porządku, jednak czasem chciała za dobrze, i jej parcie wychodziło. ![]() Ewa Kłosowicz wybrała utwór chyba zbyt poważny dla niej... Przeciętnie. Antek mnie pozytywnie zaskoczył... Dobrze mu poszło, razem z Filipem najlepiej z odcinka. A, mam jeszcze prośbę do Nergala... Podobała mi się ta lycrowa bluzka, chciałabym ją pożyczyć. Numer telefonu, i adres podam na PW. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Dla mnie Lisowska i ten, który grał na pianinie to porażka. Podobało mi się wykonanie Iana i Antka
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Mi Antek już na przesłuchaniach się spodobał
![]() ![]() ![]() ![]() Co do drużyny Kayah to wyrzuciłabym dziewczynę od Tiny Turner bo chłopaki fajniej zaśpiewali. Mateusz K. ma fajny głos, a u nas licho z męskimi fajnymi głosami. P.S. Nie mam pjęcia co Piaskowi tak się podoba w tej dziewczynie od Lets dance, ani głosu specjalnego, ani wyglądu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głosowanie widzów juz było.. stad te I i II miejsca. Tak zagłosowali widzowie właśnie. Trzecie miejsce gwarantował juror, a o czwarte w bitwie walczyli miedzy soba pozostali uczestnicy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie :
Rafał - ciężko powiedzieć,bo po kilku sekundach jego występ mnie nudził i wyszłam po jabłko do kuchni,więc porażka Filip - dla mnie rewelacja Kasia - generalnie jej nie lubię,ale obiektywnie nawet patrząc jej występ był beznadziejny Edytka - nawet nawet,ale bez szału Ian - dla mnie to była tragedia Krauftwurst - bez rewelacji,może dlatego że chory,ale przystojny jak cholera ![]() Kaja - dla mnie piękny występ Ewa - porażka Antek - przegadałam występ ,nic nie wiem ![]() Jestem pod wrażeniem występu Filipa i Kai,cieszę się,że odpadła Ewa.Tego drugiego chłopaka co odpadł trochę mi szkoda,ale jak dla mnie zawsze śpiewał identycznie...Wydawało mi się,jednak niesprawiedliwe,gdy Kayah mówiła,że najwięcej on pracuje ze wszystkich,a Mateusz wyszedł jako obibok,który wybrał piosenkę dla siebie bez wysiłku.Głównie przez to szkoda mi tego chłopaka,brak pamięci,jak on się nazywał ![]() Co do śpiewu Kayah i Piaska dla mnie rewelacja ![]() Nie mogę się doczekać przyszłego odcinka,co zaśpiewa Ani i NERGAL ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Konto usunięte
|
a mi się wydaje, że kto ma odpaść z 2 osób to powinni decydować pozostali jurorzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Krautwurst nie Krauftwurst
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie ludzie np.przez cały tydzień.
![]() |
#443 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
A zaważyłyście Monikę Urlik w chórkach gdy śpiewał zwycięzca Voice of Holland?
![]() Mnie coraz bardziej denerwuje zachowanie Kayah :/ To ze robi takie straszne szopki przy wyborze osoby, która odpada. Przecież zgadzając się na ten program zdawała sobie sprawę z jego polityki. Piasek przynajmniej jest konkretny - zapytał dream team, zapytał innych trenerów, szybko podjął decyzję i koniec. A ta labiedzi przez pół godziny, a na koniec wybiera nie tego kogo wszyscy jej doradzają tylko ratuje Mateusza. Przykro się na to patrzyło :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Konto usunięte
|
a w ogóle co to za ratowanie? przed kim? przed samym sobą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że odpadł Maciek, uważam, że świetnie sobie poradził. Ewy mniej mi szkoda, bo nie przepadam za takim natchnionym, "okołoorgazmicznym" śpiewaniem. Toleruję to jedynie w musicalach i myślę, że dziewczyna powinna tam poszukać szczęścia, bo dodatkowo jest bardzo ładna
![]() Ani Mateusz Krautwurst ani Ian do mnie nie przemówili, a Kasia poległa repertuarowo. Rafał zaśpiewał piosenkę, od której miękną mi kolana, ale tym razem jakoś mi nie zmiękły, nie przepadam za tym facetem. Edyta mnie trochę zawiodła. Trójka wieczoru - Antek (świetnie dobrana piosenka R.E.M.), Kaja i Filip - nie doceniałam go do tej pory, ale ma niesamowite możliwości głosowe. Ogólnie fajnie, tylko niesamowicie mnie irytują te częste wstawki z red roomu, i pokazywanie, jak uczestnicy przesiadują na enkusiu i fejsbusiu ![]()
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Oglądam powtórkę - miałyście rację, przesłuchania były o wiele lepsze.
Maciek - wywołuje we mnie niesamowicie pozytywne uczucia, szkoda, że nie przeszedł. Rafał - o ile jego głos mi się podoba, tak jego wykonanie było dla mnie okropne, piosenka kompletnie nieodpowiednia dla jego głosu. Tym bardziej, że Bon Jovi kocham od prawie 20 lat ![]() Edyta bez szału, niespecjalnie mi się podobało. Gdzie ten seks i wyuzdanie, o których mówił Nergal? ![]() Ian - coś okropnego, kolejna moja ulubiona piosenka zmasakrowana ![]() Filip - nic specjalnego. Kompletnie nietrafiony kawałek. Ewa - bezbarwna, nijaka. Mateusz - niesamowicie działa mi na nerwy. Nie wiem czym się tak wszyscy zachwycają. I dla mnie wcale nie jest przystojny ![]() Skoro Kayah twierdzi, że jest artystą skończonym to co on tu robi w tym programie? Kasia - "Let's Dance" w jej wykonaniu to porażka. Mielcarz powiedziała, że jak jej kiedyś spadnie ciśnienie to włączy sobie ten kawałek - ja bym powiedziała, że on raczej usypiający był ![]() Kaja - było nieźle, ale i tak wolę oryginał. Antek - najlepszy występ tego odcinka ![]() Wydaje mi się, że jurorzy powinni wybierać dla uczestników taki repertuar, który będą w ich stylu, w którym będą się dobrze czuli, nie każdy jest w stanie zaśpiewać dobrze każdy gatunek - jeśli coś jest do wszystkiego to jest do niczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trochę im współczuję. Siedzą pewnie zestresowani przed występem, a oni im jeszcze każą komentować na facebooku i nk ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#450 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.