Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-29, 22:22   #991
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
"Nie, ciociu, ale chyba zaraz zaczne"
"Nie ciociu. Ale umiem na zawołanie, chcesz zobaczyć???"

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 22:25   #992
pearpearl
Wtajemniczenie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

"tesciowie" wrocili ((
nie, zebym ich nie lubila, bo sa w porzadku, ale tak fajnie bylo, luzacko... teraz trzeba bedzie sie troche spinac

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-29, 23:09   #993
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

"tesciowie" wrocili ((
nie, zebym ich nie lubila, bo sa w porzadku, ale tak fajnie bylo, luzacko... teraz trzeba bedzie sie troche spinac
teraz to myjku myjku i spaćku Nie będziesz musiała się spinać, tylko rak cak cak i nie będziesz ich widziała Spoko- ja też mam niby fajnych teściów, ale wkurzają ucho czasami i denerwują tekstami

Teściowa widzi moje 2 nabytki- kocyki:

"po co ci tyle kocyków????" nie no wezmę te ze ślubu rozmiaru na 2 metry i owinę dziecko z 10 razy pewnie, niech się dzieciak udusi jeszcze pod takim wielkim po co kupować skoro mam akrylowe 3, nie? mówię jej, że jest z epoki kamienia łupanego i się po prostu nie zna!

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Inutil mogłaś się spytać czemu pyta? Czy lubi hafty?? Powiedz, że masz koleżankę z Torunia która pięknie haftuje po glukozie i mogę jej coś wydziergać skoro tak bardzo chce

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ----------

I co poszłyście sobie już?!!

Znowu zostałam sama i muszę czuwać nad naszym wątkiem

Laseczki, przypominam, że dzisiaj przestawiamy zegarki o 1 godzinę do TYŁU

No dobra, spełniłam swoją funkcję i można iść spać

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-10-29 o 23:11
Stary 2011-10-29, 23:14   #994
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
teraz to myjku myjku i spaćku Nie będziesz musiała się spinać, tylko rak cak cak i nie będziesz ich widziała Spoko- ja też mam niby fajnych teściów, ale wkurzają ucho czasami i denerwują tekstami
moja wlasnie tez lubi sobie pogadac i niby nie mowi nic zlego, ale strasznie duzo mowi i czasem jak sie rozpedzi, to przez 15 minut jej nie zatrzymasz i tylko siedze i przytakuje -yhmy, yhmy, yhmy... (a w glowie: ciekawe,kiedy w koncu przyjda moje spodnie z allegro; jeju, jak ja bym chciala byc juz po obronie; ciekawe, czy mnie przepuszcza, nawet jak nic nie odpowiem na zadne pytanie; o, Bolek sie chyba zsikal; ciekawe czy tz duzo wypil i bedzie smierdzialo mi alkoholem cala noc) i tak non stop, a ona gada i gada i gada

Cytat:
Napisane przez Agatek
Teściowa widzi moje 2 nabytki- kocyki:

"po co ci tyle kocyków????"
"do jedzenia, mamusiu"

achhhh
myslisz, ze my tez bedziemy takimi tesciowymi ?

ide chyba spac,dobranoc

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 06:44   #995
renata:)
Zadomowienie

Agatek Pearl uwieliam was!
pierwsza!!

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 07:14   #996
bybella
Wtajemniczenie

ja jestem dzisiaj druga, ale mam do nadrobienia znowu sporo:// oj laski laski
Stary 2011-10-30, 07:14   #997
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
hej

wróciłam z urodzin kuzyna wymęczona cholernie..

wchodzę, przywitałam się (pełno ludzi), siadam do stołu a żona wujka (druga, nieznoszę jej...) mówi do mnie bardzo dobitnym i głośnym tonem: "I co Asia... rzygasz jeszcze???" ehmmm, zatkało mnie

Cytat:

Cytat:

Inutil mogłaś się spytać czemu pyta? Czy lubi hafty?? Powiedz, że masz koleżankę z Torunia która pięknie haftuje po glukozie i mogę jej coś wydziergać skoro tak bardzo chce

My dzisiaj idziemy na rodzinny obiad do tesciów, nie cierpię tego
TZcik jeszcze stara się spać, ale ja dostałąm jakiegoś ataku kataru i cały czas mu smarkam nad uchem

Miłego dzionka dziewczynki

Na wizażu sobie czasu jeszcze nie przestawili .....

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-30, 07:36   #998
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
pewnie już o tym było ale ja niepamietam ,czym smarujecie się na rozstępy???
Wieczorem babydream z Rosmana a rano sexi mama chyba z Bielendy

Cytat:
Napisane przez izulka4 Pokaż wiadomość
Każda z Was mierzy obwód brzucha...może i ja powinnam. W końcu dzisiaj 30 tc
Ja się zmierzyła w piątek dopiero jak ktoś zapytał o wymiary

Cytat:
z tym salami to ja zasialam ziarnko niepewnosci, ale to tylko dlatego, ze przeciez nie mozna jesc surowego miesa, a salami robi sie z suszonego,surowego miesa
Też słyszałam, że salami nie wolno, ale nie wiem dlaczego...
A jeśli chodzi o surowe mięso, to ja akurat w miesiącu, w którym się dowiedziałam, że jestem w ciąży, jadłam tatara dla spróbowania

Cytat:
moja wlasnie tez lubi sobie pogadac i niby nie mowi nic zlego, ale strasznie duzo mowi i czasem jak sie rozpedzi, to przez 15 minut jej nie zatrzymasz i tylko siedze i przytakuje -yhmy, yhmy, yhmy... (a w glowie: ciekawe,kiedy w koncu przyjda moje spodnie z allegro; jeju, jak ja bym chciala byc juz po obronie; ciekawe, czy mnie przepuszcza, nawet jak nic nie odpowiem na zadne pytanie; o, Bolek sie chyba zsikal; ciekawe czy tz duzo wypil i bedzie smierdzialo mi alkoholem cala noc) i tak non stop, a ona gada i gada i gada
Moja też ciągle gada a ja robię to co Ty

Dzisiaj spaliśmy z Wojtusiem sami, bo Mężulek na szkoleniu... Niby całe łóżko tylko dla nas, ale tak jakoś pusto bez niego było... Dzisiaj wraca, to się nim nacieszę
A jak będzie wracał, to ma po drodze pojechać do znajomej, która obiecała nam jakieś rzeczy po swoich dzieciach. Już nie mogę się doczekać
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 07:40   #999
aga__tka
Zakorzenienie

Witam Was serdecznie.
Można się dopisać do Waszego wątku?
Mam prawie dwuletniego synka i spodziewam się córeczki na 2.01.2012. Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad dopisaniem do jakiegoś wątku mamusiowo - oczekującego, ale jakoś jak widzę którąśtam odsłonę wątku to się stresuję wpisać... Wcześniej miałam kilka znajomych dzieciowych ale ostatnio albo długo pracują, albo się wyprowadzili i nie ma z kim poplotkować...
Najchętniej bym w ogóle znalazła kogoś w okolicach (jestem z Poznania), z kim możnaby się spotkać na "kawce" zimą, bo wychodzić to się chyba w mrozy nie będzie chciało za bardzo, ale na to już w ogóle nie mam odwagi, żeby jakoś zacząć szukać więc na razie poprzestanę na opcjach internetowych, jeśli mnie przygarniecie...

E: Wiem czemu w ciąży nie można surowego mięsa - lekarka mi powiedziała więc może się na coś przydam - więc nie tyle nie można co się nie powinno - ja całkiem surowego nie jem, ale już wędzone jem (choć może nie powinnam? )...
więc mięsem można się zatruć - nie tylko w ciąży zresztą - a leczenie takiego zatrucia w ciąży jest niebezpieczne dla dziecka

Edytowane przez aga__tka
Czas edycji: 2011-10-30 o 07:43
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 07:41   #1000
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez [URL="https://wizaz.pl/forum/member.php?u=586448"
Anabellita[/URL]]

yyy... salami nie wolno?
Co z tym salami? Ja zawsze je wcinam na domowej pizzy
Camemberta to chyba można jeść bo jest z mleka pasteryzowanego, wiem, ze feta odpada, poprawcie mnie jak coś namieszałam bo już sama nie wiem
noo właśnie z tym salami to ja tu na forum pierwsze słysze, że nie można bo to surowe suszone mięso.. ale skoro byt chodziło o to, że surowe, to na pizzy generalnie już by było można bo na pizzy to już Nie jest surowe ino pieczone :P hehe. Zapytam Gina, zobaczę co mi powie.

A camemberta to nie można ze względu na to, że ten ser powstaje w wyniku fermentacji (pleśnieje) i te bakterie, które biorą udział w tym procesie to one niby są nie wskazane dla ciężarnych, Niewinem czy dokładnie tak, ale coś z tym właśnie jest na rzeczy.

Eee lecę myć włoski i zrobić coś ze sobą potem pędzimy do mamy na obiadek – roladka, kluseczki i rosołek mmmmmm hehe, także będę pewnie wieczorkiem, to nie naskrobcie za dużo bo kto to będzie potem nadrabiał.. hehe miłego dnia!
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 07:43   #1001
uska000
Zadomowienie

Pear i Agatek jestescie nieziemskie

czesc mamuski mam takie slodkie pytanie odnosnie tesciow sczegolnie tych co sa po slubie do 2 lat mowice tatusiu i mamusiu?? a wasi tzci??
ja po slubie mowilam zeby nie bylo a tzt powiedzial ze nie bedzie mowil, to ja tez prestalam;p

wyjelam kuraka i biore sie za rosola;p

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie.
Mam prawie dwuletniego synka i spodziewam się córeczki na 2.01.2012. Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad dopisaniem do jakiegoś wątku mamusiowo - oczekującego, ale jakoś jak widzę którąśtam odsłonę wątku to się stresuję wpisać... Wcześniej miałam kilka znajomych dzieciowych ale ostatnio albo długo pracują, albo się wyprowadzili i nie ma z kim poplotkować...
Najchętniej bym w ogóle znalazła kogoś w okolicach (jestem z Poznania), z kim możnaby się spotkać na "kawce" zimą, bo wychodzić to się chyba w mrozy nie będzie chciało za bardzo, ale na to już w ogóle nie mam odwagi, żeby jakoś zacząć szukać więc na razie poprzestanę na opcjach internetowych, jeśli mnie przygarniecie...

Przygarniamy napisz cos o sobie ile masz lat, czy masz imie dla coreczki itd

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 07:49   #1002
MartuNiunia87
Rozeznanie

Pamiętajcie o zmianie godziny!!!!!!! dziś spimy teoretycznie godzinę dłużej!
Martynka- 23.02.2012

Stary 2011-10-30, 07:50   #1003
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Witam Was serdecznie.
Witamy
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 07:59   #1004
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Heloł

Agatek, Pear
gdyby nie to że mnie zatkało i większość ludzi przy stole spojrzała na mnie dziwnie, to bym do was szybko zadzwoniła i zapytała co mam powiedzieć; ciotka by padła pewnie
aga__tka witaj

Ja mówię do teściów, mama i tata. Tż mówi tak samo. Mówię przeważnie na 'ty', bo śmieszy mnie "czego się mama napije??' albo mama albo pani jak dla mnie
ale mam spoko teściów i tż też pewnie gdyby tacy nie byli to tak bym nie mówiła. Chociaż łatwo na początku nie było
Stary 2011-10-30, 08:41   #1005
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

UWAGA! się chwalę ostatnimi zakupami, za całość dałam całe 18zł
a kurta kupiona już jakiś czas temu, w lumku na wagę, nówka, z metką sklepową za.... oszałamiające 5,80zł

Aaa, i mam prośbę. Odda mi którąś małego człowieka? Bo ciuchów mam tyle, że nie wiem czy każdą chociaż raz mój nałoży, ale za taką cenę nie mogę się oprzeć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PA300046.jpg (40,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA300051.jpg (37,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PA300053.jpg (32,4 KB, 28 załadowań)
Stary 2011-10-30, 08:44   #1006
izulka4
Raczkowanie

Cześć dziewczyny My jesteśmy świeżo po ślubie, ale już dużo wcześniej obiecałam sobie, że do teściów nie będę mówić "mamo, tato", bo te słowa mam zarezerwowane tylko dla swoich rodziców. Pewnie są na mnie troszkę źli, ale nie obchodzi mnie to Z kolei TZ do moich rodziców mówi po imieniu i wszyscy są zadowoleni. Oczywiście moi rodzice sami ten pomysł zaproponowali. Była połóweczka i tak się zaczęło

Już jako Żona od 03/09/2011

Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham 09/01/2012
http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yrjjg4qj1zcx3.png
izulka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 09:22   #1007
aga__tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
UWAGA! się chwalę ostatnimi zakupami, za całość dałam całe 18zł
a kurta kupiona już jakiś czas temu, w lumku na wagę, nówka, z metką sklepową za.... oszałamiające 5,80zł

Aaa, i mam prośbę. Odda mi którąś małego człowieka? Bo ciuchów mam tyle, że nie wiem czy każdą chociaż raz mój nałoży, ale za taką cenę nie mogę się oprzeć

Nie martw się - przyjdzie zima, to Ci się odechce biegania po sklepach, to jak teraz nakupujesz, to będziesz mieć na zapas - szczególnie że jak już wózek zapakujesz na dwór, to tym bardziej nie będziesz chciała po sklepach się uganiać, bo byś musiała dzidzię rozbierać i w ogóle...

Ja się poprzednio zagapiłam za to i prawie nic nie miałam wcześniej nakupowane, a w szpitalu prawie miesiąc przed terminem wylądowałam, więc się potem skończyło na tym że mi mąż staniki do karmienia kupował i masę rzeczy dla dziecka (oczywiście większość kupiłabym inaczej ) - więc teraz myślę że trzeba jednak mieć wszystko wcześniej przygotowane...

Ja do teściowej mówię tak dziwnie właśnie: Co mama myśli - jest mi tak dużo łatwiej, bo wprost na ty, lub jak do własnej mamy bym nie umiała...
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 09:33   #1008
eliza1984
Zadomowienie

Hej mamusie
Cytat:
Witam Was serdecznie.

E: Wiem czemu w ciąży nie można surowego mięsa - lekarka mi powiedziała więc może się na coś przydam - więc nie tyle nie można co się nie powinno - ja całkiem surowego nie jem, ale już wędzone jem (choć może nie powinnam? )...
więc mięsem można się zatruć - nie tylko w ciąży zresztą - a leczenie takiego zatrucia w ciąży jest niebezpieczne dla dziecka
Witaj

[QUOTE=uska000;30223291]

czesc mamuski mam takie slodkie pytanie odnosnie tesciow sczegolnie tych co sa po slubie do 2 lat mowice tatusiu i mamusiu?? a wasi tzci??
ja po slubie mowilam zeby nie bylo a tzt powiedzial ze nie bedzie mowil, to ja tez prestalam;p
/QUOTE]
Ja mówię ,mój mąż na początku mówił bezosobowo wiec powiedziałam ,ze też przestanę i w końcu zaczął chociaż nie było i dalej nie jest łatwo.Czasmi mówie na ty własnie jak np. czy chcesz kawę.

Już tak mnie męczy przeziebienie ,ze dziś zjadłam 1/3 zabka czosnku z miodem i popiłam szybko syropem z aronii.Mam nadzieję że pomoże bo już zaczynam kasłać ,a to nie jest bezpieczne w ciaży,a katar tak mi leci ,ze od dmuchania dół brzucha mnie boli.Dziś mam zamiar zjeść ten ząbek do końca
Bambusiek żurawit też brałam,mam nadzieję ,ze Ci pomoże bo z takim bólem cieżko funkcjonować
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 09:58   #1009
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Witam Was.

Łóżeczko okazało się, że jest jednak z regulowana wysokoscia i mi kamien z serca spadł.

Wczoraj dwa razy poczulam w jednym punkcie tak jakby mnie cos ciągnęło od srodka, dziwne uczucie, az sie przestraszyłam.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-30, 09:59   #1010
NataliaM1103
Rozeznanie

[QUOTE=uska000;30223291]Pear i Agatek jestescie nieziemskie

wyjelam kuraka i biore sie za rosola;p

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Witam
my jesteśmy po ślubie 3,5 roku,mój tż już w dzień ślubu powiedział do moich rodziców mamo tato,ale może dlatego ,że mieszkaliśmy juz od raku razem z rodzicami,mi natomiast troche gorzej to przechodziło przez gardło,no ale po jakimś czasie przelamałam się i mowię
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 10:05   #1011
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
My dzisiaj idziemy na rodzinny obiad do tesciów, nie cierpię tego
TZcik jeszcze stara się spać, ale ja dostałąm jakiegoś ataku kataru i cały czas mu smarkam nad uchem
Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
ja jestem dzisiaj druga, ale mam do nadrobienia znowu sporo:// oj laski laski
dostarczamy Tobie wrażeń, żebyś się nie nudziła w niedzielę!
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
Agatek Pearl uwieliam was!
pierwsza!!
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Pear i Agatek jestescie nieziemskie

Ja mówię mamo, tato, chociaż trochę mnie to boli a jak mnie wkurzają to mówię z grubej rury : teść, teściowa- bo tego nie lubią
Cytat:
Witam Was serdecznie.
Witaj zaginiona duszyczko! Ok, ale musisz wpisowe zaliczyć
- imię, wiek
- czym się zajmujesz
- obwód brzucha w okolicy pępka bo teraz na wątku jest to 'na topie'
- czy wolisz czosnek od cebuli
- napisać pw do kasikzaki o dopisanie Cię do listy na 1 stronie
- pw do inutil o dopisanie Cię do klubu- o ile chcesz
- rozmiar stopy, biustu...
Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Już tak mnie męczy przeziebienie ,ze dziś zjadłam 1/3 zabka czosnku z miodem i popiłam szybko syropem z aronii.

chcemy więcej!!!
nie bądź cykor i wpałaszuj ten czosnek!

Stary 2011-10-30, 10:09   #1012
MartuNiunia87
Rozeznanie

My jesteśmy w sumie to 4,5 miesiąca po ślubie, ale mieszkaliśmy już razem jakoś 4 lata, więc do czasu ślubu mówiliśmy Pan/Pani, a teraz to tak bardziej bez nazwy, tzn. niby mama/tata się gada, ale TŻ to tak bardziej w stylu "Napije się mama kawy" czy coś, a ja do teścia to różnie raz tak, a raz normalnie na Ty (mamy po jednym - ja mam tylko teścia, a TŻ teściową- moją mamę)

Jedziemy zaraz do mamy mojej, to zrobię fotki nowych nabytków to wam wrzucę, acha i TŻ zniesie z schowka łóżeczko, bo muszę je w tym tygodniu wyprać, zanim jeszcze pogoda w miarę jest żeby wyschło ładnie
Martynka- 23.02.2012

Stary 2011-10-30, 10:12   #1013
*Agatek*
Zakorzenienie

A no i dołączam do gangu smarkaczy dzisiaj

Za szybko pochwaliłam, że mnie nic nie boli... i znów gardło i straszna flegma i katar w gratisie

Stary 2011-10-30, 10:19   #1014
Anabellita
Zadomowienie

Doobry
Niestety mój pies nie wie co to przestawianie zegarków, nie dał mi dłuzej pospać musiałam z nim na dworek wyjść.
Jak wracaliśmy to dowiedziałam się że dziś w nocy zmarła sąsiadka z piętra pode mną. Taka miła starsza pani. Nie znałam jej za bardzo, ale tak mi sie przykro zrobiło bo kilka razy zdązyłam z nią porozmawiać, zawsze zagadywała mnie o psa. Widziałam ją chyba z tydzień temu, a dziś już jej nie ma
------------------------
aga__tka witam nową mamuśkę Imię dla córci już wybrane? A jak stoisz z wyprawką?

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
- imię, wiek
- czym się zajmujesz
GAgatek zlituj się nad dziewczyną, nie tak z grubej rury (od razu o rozmiar stopy pytasz!) bo się Ciebie przestraszy i więcej się nie odezwie

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 10:29   #1015
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Doobry
Niestety mój pies nie wie co to przestawianie zegarków, nie dał mi dłuzej pospać musiałam z nim na dworek wyjść.
Jak wracaliśmy to dowiedziałam się że dziś w nocy zmarła sąsiadka z piętra pode mną. Taka miła starsza pani. Nie znałam jej za bardzo, ale tak mi sie przykro zrobiło bo kilka razy zdązyłam z nią porozmawiać, zawsze zagadywała mnie o psa. Widziałam ją chyba z tydzień temu, a dziś już jej nie ma
------------------------
aga__tka witam nową mamuśkę Imię dla córci już wybrane? A jak stoisz z wyprawką?

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

GAgatek zlituj się nad dziewczyną, nie tak z grubej rury (od razu o rozmiar stopy pytasz!) bo się Ciebie przestraszy i więcej się nie odezwie
oj tam oj tam, z grubej rury musi być przygotowana na wszelakie ewentualności

A z pieskiem nie mogłaś w 4 oczy porozmawiać?? może coś by zrozumiał jak nakładziesz do głowy odpowiednio
Cieszę, się, że nie mieszkam w bloku uff, nie mam sąsiadów i nie wiem kto kiedy odchodzi, bo domyślam się, że jest to przykre, w szczególności jak osoba była naprawdę super

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

29 tydzień dzisiaj u mnie!

Stary 2011-10-30, 11:04   #1016
kamciurka
Zakorzenienie

dzien dobry ide nadrabiac przy kawce i biszkoptach

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 11:24   #1017
AgaMili
BAN stały

Dzien dobry

Na poczatek - nie nadrobilam
Zdrowka dla chorujacych , u mnie juz tylko katar zostal a Milenka (odpukac) zdrowa bo wywiozlam ja do dziadkow na 2 dni. Wczoraj wrocila .
Obwod brzucha u mnie to 110cm - poczatek 29. tygodnia.

Inutil sliczne ubranka i za super cene.

A ja w tym tygodniu bede zamawiac meble
o Takie:
lozeczko
komoda
regal
przewijak na komode
Ale sie wkurzylam bo 3 dni temu lozeczko bylo w promocji za 75funtow a komoda za 130 a teraz drozej. Ale nic, napalilam sie i innych nie chce
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 11:42   #1018
ewula83
Rozeznanie

Agatek ,Pearl jestescie the best!!!

Ja melduje sie jeszcze z lozka,a za oknem taka piekna pogoda.

Nadrabiam Was z kubkiem kawy w reku!!

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Na poczatek - nie nadrobilam
Zdrowka dla chorujacych , u mnie juz tylko katar zostal a Milenka (odpukac) zdrowa bo wywiozlam ja do dziadkow na 2 dni. Wczoraj wrocila .
Obwod brzucha u mnie to 110cm - poczatek 29. tygodnia.

Inutil sliczne ubranka i za super cene.

A ja w tym tygodniu bede zamawiac meble
o Takie:
lozeczko
komoda
regal
przewijak na komode
Ale sie wkurzylam bo 3 dni temu lozeczko bylo w promocji za 75funtow a komoda za 130 a teraz drozej. Ale nic, napalilam sie i innych nie chce
Ja tez bede miala takie lozeczko http://www.ebay.de/itm/Kinderbett-Ba...34798499756143
Stary 2011-10-30, 12:10   #1019
magda1804
Rozeznanie

czesc laseczki!

[QUOTE=aga__tka;30223283]Witam Was serdecznie.
Najchętniej bym w ogóle znalazła kogoś w okolicach (jestem z Poznania), z kim możnaby się spotkać na "kawce" zimą, bo wychodzić to się chyba w mrozy nie będzie chciało za bardzo, ale na to już w ogóle nie mam odwagi, żeby jakoś zacząć szukać więc na razie poprzestanę na opcjach internetowych, jeśli mnie przygarniecie.../QUOTE]

Witaj Aga_tka!

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Witam Was. Łóżeczko okazało się, że jest jednak z regulowana wysokoscia i mi kamien z serca spadł.

Wczoraj dwa razy poczulam w jednym punkcie tak jakby mnie cos ciągnęło od srodka, dziwne uczucie, az sie przestraszyłam.
Zosia całe szczęście masz już spokój z łóżeczkiem, jeden problem z głowy

Co do tych bóli-> to podejrzewam skurcze Braxtona, takie przygotowujace do porodu pamietam, jak w poprzedniej ciazy mialam takie bole-to musialam kucnac i lzy stawaly mi w oczach, myslalam wtedy, ze jak przy porodzie ma bardziej bolec to ja sie wypisuje

Cytat:
- imię, wiek
- czym się zajmujesz

chcemy więcej!!!
nie bądź cykor i wpałaszuj ten czosnek!
Agatek no nie moge, jakie wytyczne

Wpadlam tylko zobaczyc co slychac i jade zaraz na uczelnie Wczoraj mialam odwolane zajecia, wiec znow sie wynudzilam. A dzis od rana musialam sie denerwowac. Wstalam o 7h,zeby przygotowac sie na wyjazd do szkoly, bo o 8:40h mialam autobus do bydgoszczy. Poszlam na pks, a tam zadnej tabliczki, ze on wogole jedzie!? posiedzialam 10min i zobaczylam tylko jak 500metrow od pks przejechal i nawet na przystanek nie zajechal!!! jak sie pozniej okazalo-to przeniesli odjazdy tej linii na inna ulice dobrze, ze dopiero o 15h mam cwiczenia to pojade zaraz z bratem, hihi dobrze mam

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 12:12   #1020
uska000
Zadomowienie

my juz po obiadku ale dalej w lozku szkoda pogody bo ladna ale w lozeczku tak milusio

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości