|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
az tak tanio to nie jest ... my jezdzimy do Rörmond tam jest taki Outletcenter i rzeczywiscie mozna markowe rzeczy taniej kupic, ale nie wszystkie. Np w tamtym roku co bylismy to moj maz sobie kupil 3 czy 4 pary spodni z Levis'a kazde po ok 60 euro a tutaj musialby placic miedzy 80-100 za jedna pare. Ja kupilam sobie wtedy wlasnie spodnie od pizamki - tanie nie byly i mnie serce bolalo bo dalam za nie 30 euro, ale tak mnie material urzekl ze chyba bym spac po nocach nie umiala gdybym ich nie kupila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a przed ciaza zawsze czyhalam w jednym moim ulubionym sklepie na przeceny jeansow i takie z Only co kosztuja normalnie miedzy 55-70 euro ja kupowalam po 20-35 ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm Edytowane przez emigra Czas edycji: 2011-10-30 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
[QUOTE=anagat;30227105]Mi się np taki podoba wózek.. ktoś sprzadje używkę za 180 e . Drugi za 60 e... a trzeci do uzgodnienia..
Bedę polowała na coś takiego w styczniu..[/QUOTE o wlasnie taki wozek bym chciala, anagat a czy sie orientujesz czy one sie skladaja tak aby zapakowac do bagaznika? i nie wiem czy dobrze mysle....czy takie kola wlasnie duze to sie lepiej prowadza po trawie i i wybojach, bo ja to bede po lakach i polach spacerowac ![]() ![]() ![]() ![]() a co do wzrostu....wiesz jak ja musze uwazac aby nie byc szersza niz wyzsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle ze jak ktos sie nastawia ze cos z Boss'a czy Diesla kupi o wiele taniej to sie rozczaruje ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zadomowienie
|
Monia , te wózki się na pewno składają, ale nie wiem z jaką łatwością..
Jak coś wybiorę to zorganizuję wypad do Dublina(bo większość z nich w D. sprzedają) i sobie wypróbuję..Ja jestem technicznie upośledzona jeśli chodzi o składanie i rozkładanie takich rzeczy, więc mój wózek musi być dziecinnie prosty. Na razie z racji wilgoci w domu nie mogę nic kupować.. No bo już wózka do worka prózniowego to raczej nie zapakuję ![]() ![]() Kupiłam wczoraj ładny kawałek wołowiny.. i taką ochotę mam na pieczony, a piekarnik kaput nadal;/;/;./ Muszę na patelni zrobić..grrrr Znowu leżę rozwalona w wyrku.. Na dworze obrzydliwie szaro buro.. Muszę ogarnąć dom dzisiaj koniecznie.. To już do wyjazdu nie będę musiała gruntownych porządków robić, tylko doraźnie ogarniać ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Emigra, ja markowych ciuchów nie kupuję.. A mój mąż to już w ogóle.. On totalnie nie patrzy na to, w co się ubiera ![]() W Irlandii porządne przeceny to tylko w Dublinie;/ w tej mojej pipidówie to żadnych sezonowych wyprzedaży nie ma;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
stelaż wózka na dachu, środek w środku na przednim fotelu... mama z dzieckiem z tyłu. W bagażniku pewnie koło zapasowe i zakupy a w miejscu koła zapasowego butla z gazem ![]() I gdybym zdecydowała się na taki wózek, pewnie musiałabym robić podobnie, z tym, że wnętrze wózka spokojnie weszłoby już do bagażnika, stelaż nie ![]()
![]() |
#3277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wlasnie gotuje sobie pyzy z miesem ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotelik ważna sprawa, na tym nie oszczędzam nigdy, bezpieczeństwo dziecka to dla mnie podstawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jeszcze dzis kończą kabinę... faktycznie Aguśka nerwy podczas takich remontów są większe...ale potem jaka radość ![]() ![]() Jeszcze zostanie sprzątanie... w sumie ostatnio mam jakis taki etap na przemeblowywanie...sprząt anie i układanie...więc spoko ![]() Kochana ja ma 157cm...hehe a jak sie urodziłam to miałam 57cm...więc przez 27 lat urosłam AŻ METR!!! ![]() ![]() ![]()
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2011-10-30 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() widzę, że weekendu nie marnujecie i ciągle coś się dzieje ![]() Aguśka jak już wszystko ładnie ogarniesz to musisz nam pokazać jak wygląda efekt końcowy kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam Desia, jak jej mija podróż ![]() Ja sobie leniuchuję ![]() ![]()
![]() |
#3282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super fotki ![]() ![]() Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2011-10-30 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() Ależ u mnie buro na dworze. Taka smutnawa jesień..... a ja jeszcze się kuruję julliczka świetną masz figurę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MoniaHan;30227250]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe dobre Konia ![]() ![]() Jeszcze apropo kuchni.. u mnie nie będzie problemu z robieniem jej po kawałku, bo chcę kuchnię z ikea.. Więc naprawdę możne po kolei kupować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MoniaHan;30227250]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Teraz też mnie czeka remont kuchni ![]() ![]() Jeju przypomniało mi się,że lampka nad lustrem cały czas jest nie zamontowana hihihij Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2011-10-30 o 14:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie też było słonecznie, ale nie miałam z kim iść połazić, każdy zajęty swoimi sprawami ![]()
![]() |
#3289 |
Zakorzenienie
|
Karolca jaka piękna jesień
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3290 |
Zakorzenienie
|
siebie wrzucę później
![]()
#3291 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
wrzuciłam fotkę na maila
![]()
#3293 |
Wtajemniczenie
|
o, to nie dość, że u Ciebie słonecznie to i jeszcze ciepło jak taka porozpinana
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O kolor nie pytaj, syreniarze mówią "kawa z mlekiem" (jak większość klubowych syrenek). Po spacerze miałam taki apetyt, że moja porcja obiadowa była zdecydowanie większa niż mężowa ![]() ![]()
![]() |
#3295 |
Wtajemniczenie
|
karolca ladnie wygladacie razem z syrenka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No no, mama "pełną gębą" ![]() ![]() ![]() ![]() A dziękować, dziękować ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() anagat ja to w ogóle Cię podziwiam, że masz tyle siły i energii, żeby to wszystko w ogóle ogarniać, walczyć i jeszcze sama jak na razie. Życzę Ci, żeby wszystko Ci szło po Twojej myśli i z tą przeprowadzką i w pracy. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki za miłe słowa ![]() O i ten wózek - beżowo kremowy - prześliczny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() karolca jesień piękna, też dzisiaj na spacerze byliśmy w lesie - te kolory jesieni - piękne, a my aparatu gapy nie wzieliśmy ![]() ![]() ![]() Po spacerze poszliśmy do knajpy gdzie mini przyjęcie weselne urządzaliśmy. Ach jakie oni pyszne jedzenie mają, zjadłam standardowo krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym - niebo w gębie ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie byla tesciowa, przywiozla mi blaszke ciacha z wisniami ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3298 |
Zadomowienie
|
Julliczka, dziękuję
![]() Byłam na basenie.. Jakoś nagle zwlekłam się z wyra ![]() Karolca.. cudna złota jesień. Jak bym wam zdjęcia stąd wysłała, to by powiało filmem grozy.. Jest ochydnie, ale w sumie dość ciepło ![]() Zdjęcia na mailu zobaczę później.. Bo mój własny też na gmailu i tak ciągle się tylko wylogowuję z jednego na drugi ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Karolca, a jak bym Cię tak pięknie poprosiła, to dałabyś to samo zdjątko co tutaj na nasz mail, tylko w pełnej rozdzielczości?? Bo przecudny widok jest.. a ja zbieram zdjątka, żeby kiedyś stworzyć taką domową galeryjkę ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- No nie.. to teraz juz wiem, na co mam ochotę.. Paskudo Ty jedna!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No teraz z perspektywy czasu faktycznie traktuję to jak darmową operację plastyczną, ale nie było przyjemnie. Po wypadku wyglądałam koszmarnie, pół twarzy miałam w sińcu, schodziło mi 4 miesiące, tuż po wypadku byłam spuchnięta na buzi tak, że przez dwa tygodnie jednorazowych soczewek nie mogłam wyjąć, nawet lekarze tego się nie podejmowali, operowali mnie w soczewkach i jeszcze krew wylała mi się do gałek ocznych... coś koszmarnego, nawet pielęgniarki nie mogły na mnie patrzeć. A wypadek? banalny, zderzyłam się z kobietą na nartach i akurat mordą w kijek musiałam walnąć, ale pędziłam jak kretynka, więc prędkość miałam zawrotną. No ale teraz mam wszystko za sobą, blizn na nosie tak bardzo nie widać (bo też kość przebiła skórę). Mam teraz śliczny równiutki nosek ![]() ![]() anagat 50 basenów? :O kobieto, jesteś niezła. Ja to się zmobilizować nie mogę, żeby się wybrać na ten basen, ale ja muszę kostium kupić, bo jakoś w dwuczęściowym siebie nie widzę teraz. Edytowane przez julliczka Czas edycji: 2011-10-30 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.