![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: `Mówić prawdę` uwielbiamy i II część na wizażu zakładamy!
dobry wieczór.
![]() przyjedź do mnie na studia ! ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30215501]Zdjęcie mocne ![]() Świetne. [/QUOTE] naprawdę? to dziękuję ![]() Cytat:
![]() o mniam mniam podziel się ![]() tak, tak. wystawiłam je na konkurs na photoblogu ![]() dlatego pytam o opinie ![]() Piła? o jej ![]() ani trochę nie wzorowałyśmy się na tym ![]() dodam, że zdjęcie było zrobione na konkurs szkolny, ale NIE PRZYJELI go nawet bo stwierdzili, że jest zadrastyczne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() widzisz kochana! mówiłam to odrazu! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
tak tak , wróciliśmy i w sumie to jest dobrze ![]() ![]() ![]()
#93 |
Zakorzenienie
|
jak tam niedzielny poranek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() u mnie leniwie... siedzę sobie jeszcze w koszuli nocnej, nie chce mi się nic robić ![]() a Wy jakieś większe plany na dziś macie?
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Przyszłam się tylko przywitać ![]() Idę zaraz sprzątać w pokoju. Sylwia dokładnie dzieci w podstawówce widziały bardziej drastyczne zdjęcia. To Ty je zrobiłaś? Myślałam, że je znalazłaś w necie. Dobrze wiedzieć , że się pomyliłam. Dziewczyno masz talent . Zdjęcie jest mocne,drastyczne i rodem z horrorów ale to dodaje mu właśnie to coś , co czyni go wyjątkowym! Świetne zdjecia ![]() Dobra zmykam sprzątać ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w drugiej częsci
![]() Jeden dzień mnie nie było a tu juz tyle postów ![]() ![]() Zaraz lecę na cmentarz. ![]() Miłego dnia ;*
#98 |
Rozeznanie
|
hej
![]() witam w całkiem nowym czasie ![]() ![]()
#99 |
Konto usunięte
|
Hej ![]() Ja dzisiaj się obudziłam patrzę a na zegarku w telefonie 11 ![]() Ale później mi się przypomniało, że trzeba przestawić zegarek i jest dopiero 10 ![]() Dokładnie beznadziejnie bo będzie się szybciej robić ciemno. Ale przynajmniej rano będzie jaśniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
aj daj spokój chciałabym już czas letni ![]() maive - w sumie to idziemy jak burza ![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
a jak, wątek nabrał tempa
![]() miłego popołudnia, słonka!
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30227871]Hej
![]() Ja dzisiaj się obudziłam patrzę a na zegarku w telefonie 11 ![]() Ale później mi się przypomniało, że trzeba przestawić zegarek i jest dopiero 10 ![]() Dokładnie beznadziejnie bo będzie się szybciej robić ciemno. Ale przynajmniej rano będzie jaśniej ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- fakt...oby tak dalej ![]()
#103 |
Konto usunięte
|
Zaraz 17 a już się robi ciemno;/
Macie już plany na jutro? ![]() Ja zamierzam jechać na cmentarz posprzątać i postawić znicz. Cała pachnę perfumami ![]() Zamierzam sobie zamówić i ciągle nie wiem jaki. Mam na oku dwa ![]() A co u was? Jak wam mija niedziela? |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dopiero co do domu wróciłam ![]() a co u Was? ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() mój był na spidzie ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30224960] Sylwia dokładnie dzieci w podstawówce widziały bardziej drastyczne zdjęcia. To Ty je zrobiłaś? Myślałam, że je znalazłaś w necie. Dobrze wiedzieć , że się pomyliłam. Dziewczyno masz talent . Zdjęcie jest mocne,drastyczne i rodem z horrorów ale to dodaje mu właśnie to coś , co czyni go wyjątkowym! Świetne zdjecia ![]() [/QUOTE] Ja, ja robiłam. ![]() Bardzo dziękuję za miłe słowa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Sylwia to gdzie byłaś jak Cię nie było tutaj
![]() W ogóle jak minął Ci dzień? Bo chyba był pracowity skoro padasz ![]() Ja właśnie oglądam poraz 4 " 2012" . Ale ciemno na dworze;/ Już nic nie widać;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30230253]Sylwia to gdzie byłaś jak Cię nie było tutaj
![]() W ogóle jak minął Ci dzień? Bo chyba był pracowity skoro padasz ![]() Ja właśnie oglądam poraz 4 " 2012" . Ale ciemno na dworze;/ Już nic nie widać;/[/QUOTE] jeździłam po grobach ![]() we wtorek już tylko będę tutaj w moim miescie ![]() wyjechałam o 10, wróciłam o 17 ![]() ciemno, zimno, sennie ![]() ja 2012 oglądałam tylko raz - w kinie. i nie powiem, podobało mi się ![]()
![]() |
#107 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jutro jadę na cmentarz posprzątać i postawić znicze a we wtorek będę tylko na cmenatarzu w swoim mieście. A jutro jadę za Gorzów. Zgadzam się ![]() ciemno, zimno mi nie jest, sennie i nudno ![]() Z tych wszystkich katastroficznych filmów science-fiction to ten jest najlepszy ![]() Ale ja wolę "Titanic" ![]() Mam słabość do tego filmu, dla mnie to klasyka kina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30230616]Ja jutro jadę na cmentarz posprzątać i postawić znicze a we wtorek będę tylko na cmenatarzu w swoim mieście.
A jutro jadę za Gorzów. Zgadzam się ![]() ciemno, zimno mi nie jest, sennie i nudno ![]() Z tych wszystkich katastroficznych filmów science-fiction to ten jest najlepszy ![]() Ale ja wolę "Titanic" ![]() Mam słabość do tego filmu, dla mnie to klasyka kina ![]() ach, romantiko ![]() w ogóle ja uwielbiam komedie romantyczne! "PS. Kocham Cię" - strasznie mi się podoba fabuła ![]() i "Holiday" ![]() ożesz... czyżby angina? grypa?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
byłam u lekarza w czwartek i powiedziała doktorka, że zatoki zawalone. antybiotyk dostałam i kazała mi siedzieć w domu przez te wszystkie wolne dni, koszmar.
a co do filmu "Ps. kocham Cię" średnio mi się podobał. książka lepsza. w filmie nie pokazali kilku fajnych momentów... ![]()
![]() |
#111 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W sumie wszystko obejrzę oprócz westernów. "PS. Kocham Cię" to film z Hillary Swank? Wiesz ona i jej mąż są młodym małżeństwem. On ginie ale zostawia jej wiadomości? Coś ostatnio takiego było w telewizji. Bardzo chciałam obejrzeć ale się spóźniłam i nie obejrzałam ![]() "Holiday" nie oglądałam, ale skoro polecasz to z chęcią obejrzę skoro jest świetny ![]() Ja lubię też, niektóre filmy z bollywood ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Znam ten ból. Sama mam skrzywioną lewą przegrodę nosową ( dziwne bo nic nie widać. Nos ma normalny kształt) i przez to mam problemy z zatokami. Bolesny problem. Najgorzej kiedy głowa boli i w nocy są problemy z oddychaniem przez nos ;/' A chodziłaś kiedyś na lampy solux? To takie czerwone lampy. Masz założone specjalne okulary i lampy są skierowane w stronę zatok. Czujesz takie przyjemne ciepło. Jak byłam mała to na nie chodziłam i mi pomagało. Ale 5 lat temu zaczęłam miewać silne bóle głowy i dwa lata temu okazało się, ze mam krzywą przegrodę i przez to mam silne bóle głowy ![]() Zamierzam w przyszłym roku iść na zabieg prostowania krzywej przegrody. Ale trochę się boję;/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30230842]
Ale 5 lat temu zaczęłam miewać silne bóle głowy i dwa lata temu okazało się, ze mam krzywą przegrodę i przez to mam silne bóle głowy ![]() Zamierzam w przyszłym roku iść na zabieg prostowania krzywej przegrody. Ale trochę się boję;/[/QUOTE] nie bój się , to nic nie boli ![]() dają Ci przed zabiegiem taki zastrzyk że ty wcale nie kontaktujesz, nic nie czujesz ani nic nie pamiętasz ![]() więc nie masz się czego bać ![]() po zabiegu też raczej nic nie boli , nie odczuwasz tego nawet , to nie jest bolesne , poważnie . Więc śmiało zapisuj się i o nic się nie bój ![]()
#113 |
Zakorzenienie
|
już Ci kiedyś mówiłam, że ten zabieg nie jest wcale taki straszny!
![]() właśnie ja dość często mam problemy z tymi zatokami... nie, nigdy nie próbowałam tych lamp. ale coś tam słyszałam o nich. i jak to dokładniej działa? czuję ciepło i co? "przetykają" się te zatoki jakoś czy jak? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czytałam w necie opinie innych i przyznam, że niektóre są rodem z horroru. Ponoć ból jest straszny przez dwa tygodnie. Nie mam wyboru bo chcę w końcu żyć bez bólu głowy. Ostatnio po kilku miesiącach przerwy znowu mi zaczynają dokuczać bóle głowy;/ Cytat:
![]() Na te lampy chodziłam do swojej przychodni. Siadałam na krzesełko, zakładałam okulary. I tak przez dwa tygodnie ( Całe ferie) miałam naświetlenia przez 10-20 minut. Siadasz oczywiście pół metra dalej, żeby Cię nie poparzyło. Zresztą sama wyczujesz kiedy Cię parzy. Tak one pomagają. Lepiej się po nich oddycha i bóle głowy i zatok ustępują. Przynajmniej w moim przypadku tak było. Czytałam, że dobry jest olejek eukaliptusowy. Chciałam nawet kupić ale Pani w aptece mi odradziła bo ponoć nie pomaga na silne bóle zatok i głowy. Co do tych lamp jeszcze. Mi pomogło miałam spokój na dwa lata ![]() Jak najbardziej polecam te lampy bo są dobre i pomagają ![]() Mi niestety już nie pomogą. Zostaje mi tylko zabieg. Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-30 o 17:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Patrycja jak będę w przychodni to się zapytam babki o te lampy, może akurat coś zdziałają. dzięki wielkie za info
![]() a co do tego zabiegu - nie orientowałaś się ile musisz czekać na operację? są jakieś kolejki? czy szybko Cię przyjmą?
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30231190]Dziękuję
![]() Czytałam w necie opinie innych i przyznam, że niektóre są rodem z horroru. Ponoć ból jest straszny przez dwa tygodnie. Nie mam wyboru bo chcę w końcu żyć bez bólu głowy. Ostatnio po kilku miesiącach przerwy znowu mi zaczynają dokuczać bóle głowy;/ [/QUOTE] e tam , ja miałam prostowaną bo mi z kolei ciurkiem po godz, nawet 2 godz potrafiła krew z nosa lecieć , i powiem Ci że w szpitalu byłam tylko 3 dni , po zabiegu jeden dzień masz wymazany z pamięci , a jak wyszłam to nic mnie nie bolało , troszkę spuchnięta byłam ![]() a gdzie chcesz zrobić ten zabieg? ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
ja czekałam koło 2 miesięcy ![]() i akurat w urodziny miałam zabieg robiony ![]()
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Witam ponownie
![]() Objeździliśmy groby po drodze, a potem jeszcze pojechaliśmy na chwile do mojej ` przyrodniej pra babki ` ![]()
#119 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zapytaj się może akurat uda Ci się zapisać i przejdzie Ci po nich ![]() Będę czekała miesiąc lub dwa. Przynajmniej mam taką nadzieję. W listopadzie idę do swojego laryngologa i on mnie skieruje na zabieg. Bo powiem wam, że zapisywał mi antybiotyki i nic nie pomagało. Cytat:
Leżałaś w szpitalu? ![]() U nas ponoć wychodzi się jeszcze tego samego dnia. I dostajesz znieczulenie ale wszystko widzisz i słyszysz ![]() ![]() Zabieg chcę robić u mnie w szpitalu w Gorzowie. Oj współczuję Kochana ![]() W dniu urodzin zabieg, straszne ale przynajmniej masz już spokój ![]() Liczę na to, że będę czekać miesiąc lub dwa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Justynka nie ma to jak urodzinowy prezent
![]() te czekanie na badania/operacje mnie dobija. ja na rezonans kolana muszę czekać aż do stycznia... i to po znajomości załatwiane. Sylwia no to polecam w wolnym czasie do poczytania ![]() Milena masz jeszcze żyjącą prababcię? ale odjazd ![]() Patrycja z tymi antybiotykami też lepiej nie przesadzać. ja już taka nafaszerowana lekami, że mało co na mnie działa... a z Twoim noskiem wszystko będzie cacy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.