|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
teraz możesz spokojnie myśleć i maleństwie, a nie denerwować się nie potrzebnie tym. Widziałam na fejsie, że śnieg u Was, widzę że tu też fotencję wrzuciłaś nie zazdroszczę mimo, że lubię śnieg ale nie może on być za długo :PHejo. na uczelni nudno i śpiąco. Jutro w sumie tylko na jedne ćwiczenia muszę jechać, ale są obowiązkowe jak to ćwiczenia, plus to, że mam kolosa potem, więc muszę być. uciekam coś poczytać ![]() Miłej soboty
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
Robiłam dziś próbę stroju i makijażu na halloween. Będę czarnym łabędziem z "Black Swan" (tudzież z "Jeziora Łabędziego ). Wyglądam super, nie ukrywam . Oczywiście, w kanonach horrorowych :p.---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- A w ogóle, to dziś wieczorem znów był u nas brat męża- skorzystać z kompa, jak zwykle. Jak już miał wychodzić do domu (po ok 2 godzinach), to się zorientował, że... drzwi wejściowe do mieszkania są OTWARTE , a mąż jak mu otwierał, też nie pomyślał, że ten nie zamknie i nie zrobił tego za niego. Pierwsza myśl: gdzie są koty?! Bo mamy dwa. Zrobiliśmy obchód mieszkania, posprawdzaliśmy szafy, zakamarki, poszuraliśmy miskami, otworzyliśmy lodówkę, żeby je wywabić i... nic. Poszłam na górę (mieszkamy na parterze) na klatkę schodową, a mąż do piwnicy, bo i tak miał dać coś bratu stamtąd. Weszłam już na 3. piętro, patrzę, a tam moja biedna kicia siedzi skulona. Wzięłam ją na ręce, to się we mnie wbiła pazurami ze strachu. Sprawdziłam jeszcze ostatnie piętro, ale drugiego kota nie ma. Poszłam szukać na dworze, chodzę, "kiciam" i nic. Byłam strasznie wkurzona, bo już było ciemno, pełno innych kocurów, ludzie chodzą z psami, a ta łazęga się wychowuje z psem, więc może nie będzie uciekać... On, jak nie był wykastrowany to uciekał sporo i obyło się bez większych obrażeń, ale i tak się bałam. Potem mama też poszła na obchód, ale kota dalej nie było... Za parę minut poszłam z mężem i z psem na spacer i na poszukiwania. Poszliśmy wzdłuż bloku, patrzę, a tam na trawie w dziurze leży, rozpłaszczony, żeby go nie było widać, rudo- biały kot . Pies, jak go zobaczył, to się wyrwał razem ze smyczą mężowi, kot spierdzielił na murek z kitą wielkości lisiego ogona. TŻ podszedł do niego, zanim zdążyłam wrzasnąć, żeby tego nie robił (ten kot i mąż za sobą nie przepadają :P). Więc rudzielec: hyc! na drzewo . Podeszłam do niego (na szczęście małe drzewka tam są) i zaczęłam mówić, że to ja :P. Spojrzał na mnie, powąchał i pozwolił się łaskawie ściągnąć z drzewa. Sytuacja opanowana. Ale miałam nerwowy wieczór- oczywiście przez rodzinę TŻta , więc musiałam się wygadać :P. Grunt, że kotka nie uciekła, bo ona nigdy się nie wypuszczała na dworze i pewnie by jej się coś stało, a to moja kochana najdrożejsza niunia .---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Ps. Sprawdziłam właśnie, co ile powstawała nowa część nowego wątku i muszę powiedzieć, że się opuszczmy . Bo choć od I do II minęło ok pół roku, to między II a III były tylko 2 miesiące! Potem 4 miesiące. A teraz ? Teraz już minęło ok 3, czy 4 . Pisać kobity :P! Morsi przycichła i nie ma kto wątku zapełniać :p.
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Przyjechałam do domu wczoraj i w końcu znalazłam chwilę na nadrobinie Was ;D Co do świątecznego tematu - mnie już szlag trafia jak sobie pomyślę o "poślubnych" świetach No cóż, mam trochę czasu jeszcze, to sobie odpowiednio ustawię Tż-a może :pAaaaaa. I jedna z ważniejszych nowinek - na 99% będę miała małego kotka |
|
|
|
#3274 | ||
|
Zakorzenienie
|
no i sypie dalej az do 5 ranno
![]() Cytat:
a mnie ten snieg dzisiaj wkurzyl pokrzyzowal nam plany ![]() Cytat:
o Black Swan fajny pomysl ![]() biedne kotki dobrze ze sie znalazly no dziewuchy pisac pisac
|
|
|
#3275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie chcę zimy Cytat:
![]() dobrze, że koty się znalazły, ale ta rodzina Tż-ta- brak słów ![]() oj tak, opuszczamy się w pisaniu, ja sama ostatnio zbyt dużo się nie udzielałam, ale mam usprawiedliwienie, bo poświęcam większość czasu na szukanie domu do kupna, bądź jakiejś małej działki nie ukrywam, że byliśmy blisko podpisaniu umowy, ale jednak ktoś nad nami czuwa ![]() Cytat:
Co tam u Ciebie?Fajnie, że będziesz miała kotka -chociaż ja nie lubię kotów
|
|
#3276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pierwszy wspólny zwierzak, faaaajnie .Cytat:
). Cytat:
. A byliście blisko podpisania jakiejś złej umowy ? Trzymam kciuki za znalezienie wymarzonego domku .
|
|||
|
|
|
#3277 |
|
sajkolidżist
|
Dalusia, ale Ty masz z tą TŻtową rodzinka ![]() My dziś jesteśmy sami w domu, bo moi rodzice i brat pojechali na zakupy no i ja siędzę z laptopem a TŻ obiera ziemniaki na obiad ![]() Ja wcale nie przycichłam, wypraszam sobie, piszę tyle ile Wy |
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? A w ogóle jest szansa, że będziecie ze sobą mieszkać już po tych wszystkich zawirowaniach szkolnych TŻta ? Był taki czas, że pisałaś baaaaardzo mało, przez co radykalnie zmniejszyła się ilość postów . Jakbyś zapomniała, to w 2 (chyba) części byłaś największą gadułą :p.
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
a Tz śpi
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
mój oglądał formułe, ale usnął
|
#3282 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() ![]() W tym roku akademickim już na pewno nie zamieszkamy razem, bo umowa najmu mieszkania w Kato jest na mnie. A botem bardzo byśmy chcieli I oczywiście, że pamiętam, że byłam największą gadułą
|
|
|
|
|
#3283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i chcieliśmy, żeby jeszcze zeszli z ceny, bo ten od domów powiedział nam, że to dużo. Chcieliśmy też aby zaczekali, aż dostaniemy od gminy pozwolenie na rozbudowę, bo jedna sąsiadka już zaczęła mieć problemy, ale oni nie chcieli. Więc podziękowaliśmy im....i jeszcze ta baba która nam miała dom sprzedawać zaczęła do nas pretensje mieć, że zachowujemy się jak dzieci bo jak to stwierdziła, kupuje się to co się widzi a nie to co będzie później...tak, tylko że później mogłoby się okazać, że kupę gruzu kupiliśmy za 70 tys.sąsiedzi nie pozwolili by na rozbudowę ( bo dom leży w granicy z jednym sąsiadem, a z drugiej strony w granicy z drogą dojazdową wspólną dla oby stron)...zagmatwane to trochę, ale mam nadzieję, że zrozumiałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
żeby Wam się udało
|
|
#3284 |
|
Rozeznanie
|
Taaak, wspólny zwierzak to jest to co tygryski lubią najbardziej
Właśnie wróciłam z siostrą z kościoła (tzn. ona z kościoła a ja sprzed kościoła ;p)
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
hej lasencje
ja już ugotowałam obiad zjadłam go z TŻcikiem on pojechał na uczelnie a ja się relaksuje dalenka Ty to się masz z tą rodziną męża... tego brata za te drzwi to bym już do domu nie wpóściła ![]() dobrze że kociaki sie znalazły całe i zdrowe... Wy macie dwa koty i psa w domku?? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- my mieliśmy wspólnego królika u TŻ ale jakiś dziki był od małego i oddaliśmy go do takiego pana na działkę on tam ma króliki kury na pewno jest mu lepiej niż tu w bloku a po przeprowadzce będziemy mieli psiaka
|
#3286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale... Może jakbyś pogadała z właścicielem i współlokatorkami, to TŻ mógłby być z Tobą w pokoju (bo masz chyba sama, nie?) ?Cytat:
. Na pewno trafi się Wam niejedna dobra okazja .Cytat:
A Wy chcecie jakiegoś konkretnego pieska ?
Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-10-30 o 13:53 |
|||
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
sama nie wiem
kiedyś chciałam yorka bo lubie małe pieski miałam już w domu jednego owczarka, jednego kundelka i teraz mamy jamniczkę. I tak jeszcze właśnie myślę o jakimś kundelku ze schroniska bo to strasznie mądre i kochane pieski. Więc jeszcze zobaczymy po przeprowadzce jak to będzie... Na pewno mały piesek wchodzi tylko w grę bo mamy małe mieszkanie (m3 tzn dla mnie jest małe bo mam m5 teraz ) więc nie chcę żeby się meczył
|
#3288 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
fajnie, że będziecie mieć kota :P![]() Cytat:
hej ja już w domku, po szkole. Właśnie zjedliśmy obiad i teraz odpoczywamy a na 18 do kościółka. Miłej niedzieli |
|||
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz pies jest średniego wzrostu i jest w niedużym mieszkaniu i się nie męczy- wychodzi na spacery 3 razy dziennie, z tego raz na dłuższy spacer . Właśnie z nim idziemy do parku teraz .
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
a mój jamnik schował się pod kocem i chyba nie ma zamiaru wyjść z pod niego do póki nie wrócą moi rodzice
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas zima na calego .. nie mamy pradu od wczoraj .. w domu zimno jak nie wiem , cieplej wody tez brak jakas masakra .. pelno drzew pomalanych na ulicy lezy sasiadowi jedno spadlo na auto ... no i kable tez pourywalo ... ciekawe kiedy wroci prad .. ja jutro mam wizyte mam nadzieje ze nie odwolaja ...
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia masakra, nie dość, że śnieg to jeszcze bez prądu i ogrzewania.
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jednak chyba nie idziemy ekipą, bo moje koleżanki coś marudzą, jak zwykle :/. W dupie ich wszystkich mamy, i tak idziemy :P. Masakra u Was z tą zimą... Oby Wam włączyli prąd szybko i nie odwołają wizyty.
|
|
|
|
|
#3294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bym chyba zwariowala a zimno strasznie pod koldra siedze brrrr Cytat:
oby oby .. a musze sobie glowe umyc i sie ogolic kurde chyba do znajomej bede musiala jechac .. bo u nas wody brak
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, pasowało by się odświeżyć, a w zimnej wodzie to masakra
zwłaszcza w zimie
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
zabciu współczuję zima jest piękna ale tylko z kubkiem ciepłej herbaty w nagrzanym domku a śnieg za oknem
mam nadzieję że szybko usunął wam te awarie bo w polsce to nawet bym na to nie liczyła a u was moze z tym jest trochę lepiej
|
#3297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to zima moze trwac caly rok ![]() ale ja mam jej juz serdecznie dosc
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
po takim początku zimy to też bym jej miała już dość
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
ja na samą myśl o zimie się trzęsę przez dwa ostatnie lata pierwszy atak zimy był dla mnie najgorszym dniem roku na prawdę
kurde przyczepił się do mnie mój były facet i sie odczepić nie chce nawet totalne olewanie nie odpisywanie albo napisanie że nie mam czasu gadać i nie chce wracac do przeszłości nie pomaga
|
#3300 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też w to wierzę ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że szybko coś z tym zrobią ![]() Cytat:
Cytat:
powiedz mu wprost, żeby dał Ci spokój, a jak nie to powiedz Tż-towi, że się przyczepił i on pewnie coś na to poradzi
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

teraz możesz spokojnie myśleć i maleństwie, a nie denerwować się nie potrzebnie tym.
ale nie może on być za długo
uciekam coś poczytać 

. Pies, jak go zobaczył, to się wyrwał razem ze smyczą mężowi, kot spierdzielił na murek z kitą wielkości lisiego ogona. TŻ podszedł do niego, zanim zdążyłam wrzasnąć, żeby tego nie robił (ten kot i mąż za sobą nie przepadają :P). Więc rudzielec: hyc! na drzewo
. Podeszłam do niego (na szczęście małe drzewka tam są) i zaczęłam mówić, że to ja :P. Spojrzał na mnie, powąchał i pozwolił się łaskawie ściągnąć z drzewa. Sytuacja opanowana. Ale miałam nerwowy wieczór- oczywiście przez rodzinę TŻta 
? Trzymam kciuki za znalezienie wymarzonego domku
.

żeby Wam się udało