|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki zamienie....
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
perfect wear mialam 2 i jeden wymieniłam został jeszcze jeden kolor cream taki jak tamten, wode tez mam i podkład z avonu w musie tez jest jak bys chciała.
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
A wiec tak jak mowilam podklad jest bezmala pelny a woda około 35-40ml jesli sie zgodzisz wymienic wode i podklad na te rzecy moge ci dorzucic 4 probki kremow nivea pasuje???
-kuracja antytrądzikowa na noc Avon -podkład Avon rozświetlająco-antystresowy odcien Warmest Beige, -błyszczyk H&M odcień Praline -pomadka Avon odcien Cappucino -pomadka Avon odcień Flesh -pomadka Maybelline odcień Pink Lollipop -błyszczyk Avon Arabian Glow odcień beżowo-różowy -błyszczyk Avon zakręcony Strawberry -pomadka Nivea Sun spf 25 -krem długotrwale matujący Garnier -błyszczyk Nivea Click&Shine kolor Lilac,nowy |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Wstępnie listę obejrzałam i myślę że coś wybiorę. Postaram się dzisija jeszcze to zrobić, ale zobaczę jak będzie z czasem! POZdrawaim!
|
|
#36 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A zarezerwujesz dla mnie te kosmetyki??? *Nowy Zmysłowy balsam do ciała Celebrate me AVON *PRÓBECZKI: *L'oreal Wypełaniacz zmarszczek przeciw zmarszczkaom mimicznym *Anew Krem naprawczy Żródło Młodości na noc - Avon *Nie pozostawiający śladów antyperspirant w kremie Avon Sensitive. Używany dosłownie ze dwa razy.Data produkcji 04.06 *Krem do twarzy Drzewo herbaciane i Grejpfrut AVON. Nie mogę znaleźć daty, ale kupiony w tym roku na pewno. Jest jakaś połowa. *Krem nawilżająco - matujący Under Twenty. ważny do 11.2008 jest jakaś 1/3. Pojemność 50ml * Bi-es EDT for men Red Fire. Mocne, męskie perfumiki, jest ok.1/2. Gdyby ktoś chciał *Dezodorant antyperspiracyjny w sztyfcie Lady Speed Stick 24/7. Zapach Power burst - kwiatowy. Używany, niedużo. Ubytek widać na zdjęciu chyba. W razie wątpliwości pisać. *Chłodzący spray po opalaniu z wit.C AVON. Używany niewiele. Praktycznie cały. Zuzyć 3 lata od daty produkcji; data produkcji 07.04 *Tonik Nivea Visage Young z czystymi minerałami morskimi, beztłuszczowy. Jest ponad połowa. Data ważności 10/06. *Błyszczyk futurysta AVON Odcień: Violet Crystal. Uzywany dosłownie z raz *Avon Szminka Ultra Moisture Sheer Berry *Zapachy męskie Avon: Blue Rush, Pro Attraction, Pro Vibe, Individual Blue, Interact, Full Speed, Black Suede Touch *Zapachy damskie Avon: Crystal Aura, Blue Ruh for her. Wszytskie próbki nowe. *Elseve Szampon odbudowujący. Ubytek 1/2 może ciut więcej. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
kaczina
niestety ale woda toaletowa i podkład zarezerwowane dla anetak |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
PODKŁAD MATUJACY O KONSYSTENCJI MUSU NUDE 1/2 OPAKOWANIA 25ML AVON
co Słonce bys sobie u mnie za Tob wybrała?? |
|
|
|
|
#43 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U Ciebie interesuja mnie te rzeczy, co bys jeszcze chciala oprocz podkladu za to???Na podklad jest chetna jeszcze jedna osoba wieczorem napisze ci czy jest jeszcze do wymiany. -nowiutki żel pielegnacyjny VITIX (francuski) do skóry z problemami pigmentacyjnymi- 50ml -nieużywany 5).tusz do rzęs ISA DORA Build-up extra volume mascara- użyty ok 8 razy 6). pomadka do ust Lumene kolor 205(daje efekt delikatnego jasnego różu)- uzyta ok 5 razy 9).szminka avon Party Pink ( jasny róz)- uzyta ok 4 razy 10).szampon + odzywka Gliss Kur Świetlisty blond- użyto 1/3 opakowania 12).szybkoschnący lakier do paznokci soraya nr 29- użyty ok 5 razy 15).pomadka nivea-ochronna Velvet rose-zurzyte ok 1/3 17).krem do rak avon glicerynowy zostało ok 40% 7).cien do powiek maybelline- expert wear mono w odcieniu białym-perłowym- użyty około13 razy |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej interesuje mnie ten podkład-mus z avonu. wybrałam sobie jeszcze korektor pod oczy(on jest nowy tak???)i odżywke do włosów zniszczonych nutrilea..co byś sobie wzięła za to???
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
1.NOWY tusz do rzes Carrolla Lash with fibres nr.5 electric blue niebieski 12ml rzecz jasna mokry
2.MIGDAŁOWY BALSAM DO CIAŁA Z SERI NATURALS 3/4 opakowania 250ml AVON 3. -PODKŁAD MATUJACY O KONSYSTENCJI MUSU NUDE 1/2 OPAKOWANIA 25ML AVON <- jaki dokładnie to jets kolor? 4.LAWENDOWA MASECZKA DO STÓP Z GLINKA TROCHE PONAD 1/2 OPAKOWANIA 100ML AVON 5. -DEZEDORANT ANTYPERSPIRACYJNY Z SERI SILK 1/2 OPAKOWANIA 50ML ORIFLAME to mnie interesuje
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
mnie interesuje ten mus z avonu, korektor pod oczy(on jest nowy???) i -ODZYWKA PIELEGNACYJNA DO WLOSÓW SUCHYCH I ZNISZCZONYCH NUTRILEA 1/2 OPAKOWANIA 200ML
-NABŁYSZCZAJACY SZAMPON DO WŁOSÓW SUCHYCH I FARBOWANYCH MORELA I MANDARYNKA 1/4 OPAKOWANIA 200ML to co bys sobie wzieła za te rzeczy????? |
|
|
|
|
#48 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja jestem zainteresowana tymi rzeczami; -nowiutki żel pielegnacyjny VITIX (francuski) do skóry z problemami pigmentacyjnymi- 50ml -nieużywany 5).tusz do rzęs ISA DORA Build-up extra volume mascara- użyty ok 8 razy 6). pomadka do ust Lumene kolor 205(daje efekt delikatnego jasnego różu)- uzyta ok 5 razy 9).szminka avon Party Pink ( jasny róz)- uzyta ok 4 razy 10).szampon + odzywka Gliss Kur Świetlisty blond- użyto 1/3 opakowania 12).szybkoschnący lakier do paznokci soraya nr 29- użyty ok 5 razy 15).pomadka nivea-ochronna Velvet rose-zurzyte ok 1/3 17).krem do rak avon glicerynowy zostało ok 40% 7).cien do powiek maybelline- expert wear mono w odcieniu białym-perłowym- użyty około13 razy Czy odpowiada ci taka wymiana??Czy to za duzo?? |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
to sa aktualne rzeczy:
-nowiutki żel pielegnacyjny VITIX (francuski) do skóry z problemami pigmentacyjnymi- 50ml -nieużywany 6). pomadka do ust Lumene kolor 205(daje efekt delikatnego jasnego różu)- uzyta ok 5 razy 9).szminka avon Party Pink ( jasny róz)- uzyta ok 4 razy 10).szampon + odzywka Gliss Kur Świetlisty blond- użyto 1/3 opakowania 12).szybkoschnący lakier do paznokci soraya nr 29- użyty ok 5 razy 15).pomadka nivea-ochronna Velvet rose-zurzyte ok 1/3 17).krem do rak avon glicerynowy zostało ok 40% vitix kosztuje 130 z ale ma termin waznosci o2.2007 ale trzymaam go caly czas w lodwce.. wiesz dla mnie to troszke za duzo.. za te rzeczy co Ci napisaam to mogabym Ci dac: pomadke lumene,lakier z sorai, vitix i np krem do rak??? co Ty na to?? |
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Jak nic nie znalazłaś? jak sama do mnie napisałaś?
oto cytat Cytat:
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki zamienie.... DOKLADKA 07.11
hej
![]() no wiec u ciebie podoba mi sie : +PODKŁAD MATUJACY O KONSYSTENCJI MUSU NUDE 1/2 OPAKOWANIA 25ML AVON +Karbownica do włosów uzywana w stanie 5,blaszki nie sa przepalone ani zdrapane, kabel cały, obudowa cała kilka drobnych ryszek,czarna z czerwonym +Balsam do ust zapobiegajacy starzeniu sie skory Oriflame Time Reversing Anti-ageing Lip Balm zostala 1/2 z 15ml kupiony niedawno kilka miesiecy temu termmin przydatnosci to 3lata. a u mnie co cie zainteresowalo ?odp u mnie |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Słonce jestem zainteresowana musem z avonu i korektorem co bys chciala u mnie za to??
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za PODKŁAD MATUJACY O KONSYSTENCJI MUSU NUDE 1/2 OPAKOWANIA 25ML AVON, LAWENDOWA MASECZKA DO STÓP Z GLINKA TROCHE PONAD 1/2 OPAKOWANIA 100ML AVON i KOREKTOR POD OCZY ORIFLAME KOLOR UNIWERSALNY NOWU OPAKOWANIE 10ML ORIFLAME
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
ineteresują mnie ciuszki dla dzidzi, podgrzewacz /wanienkę mam już/ i inne rzeczy-prześlij fotki na e-maila: galionka@wp.pl
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY - WSTRZYMAJCIE SWOJE WYMIANY Z PAULA1990 !!!!!!!!!
JEŚLI CHCECIE WIEDZIEĆ DLACZEGO PROSZĘ O PRIV.
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki zamienie.... DOKLADKA 07.11
Cytat:
zaprszam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.