|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
W weekend odyspiałam zaległości i cieszyłam się Rodzinką , teraz czas popracowac![]() Katarzynko ![]() Gorgulku swietny av Dziewczyny gratuluje swietnych zakupow
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Wy głodne dziewczyny jesteście![]() ja też bym się słowem nie odezwała po co ona to w ogóle mówiła, może lubi sprawiać przykrość![]() ![]() ojjj tak
|
|
#4023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo ja też o tym myślałam.U mnie też już przebrane były, ten z samochodem wzięłam 86 (nie było większych), ale idę go oddać, bo rękawy na styk, a długość i szerokość OK, ten w paski były duże rozmiary, ja mam 86/92. Karo, nie czytasz ze zrozumieniem ![]() Cytat:
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no 86 to juz by była przeginka chociaż Zu chodzi teraz w kurtce w której chodziła zeszłej jesieni Upatrzyłam sobie jedną kurtkę w smyku...ale były tylko 92 lub 104...a musiałaby mieć 98...jutro przejadę się do innego fajna jest jutro jedziemy jeszcze do TKMaxxa...może coś znajdę![]() możliwe...zmęczona już jestem...a z czym?
|
|
#4025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o to Zu gustuje w takich pojazdach? Cytat:
|
|
#4026 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super,że odpoczęłaś w gronie rodzinnym Cytat:
Jej zawsze coś nie pasuje ![]() ![]() Ona złośliwa jest i tyle ![]() Dobranoc Dziewczyny |
||
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, wiem, ale taki ładny jest, że myślałam, że jakoś ujdzie ![]() A u nas jeszcze są przecenione te kurtki ![]() To pewnie też ![]() *** Idę i ja, pa
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś była afera, bo w smyku było PO gadające, podobne do tego co ma...i wyjść nie chciała
cofała się nawet przy domu wytłumaczyłam jej że 2 PO które ma będą smutne że chce trzeciego i że znajdziemy LAALĘ do kompletu (to ten żółty tubiś - drugi w kolejce ulubiony)...a tam w sklepie akurat nie było![]() A w ogóle to w piątek mamy gościa i tak jej opowiadam o gościu od kilku dni...i mi się najpierw wymsknęło w sklepie że może gościa poprosimy żeby PO przywiózł na szczęście szybko się opamiętałam i wymyśliłam historię o Laali, więc może zapomni i nie będę musiała PO kupować dla gościa![]() Pewnie..Zu zdecydowanie woli auta i ciuciu od lalek...w smyku właśnie zawsze biegnie w miejsce gdzie przy suficie jeździ pociąg to trza się najeść...męża uruchomić ![]() następnym razem grzecznie że jak jej nie smakuje to po co się męczy, niech nie je ![]() Jola...wstępnie patrzyłam na takie zestawy: tomek1 tomek2 tomek3 tomek4 one są o tyle fajne, że można je rozbudowywać i łączyć Pewnie będę szukać jeszcze innych to dam Ci znać, jak coś fajnego znajdę ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Mamy Chłopaków Naszych...nie wiem czy używacie, ale my się bez tego obyć nie możemy fajna chłopięca okazja póki co więc wklejam
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-10-30 o 23:00 |
|
|
|
#4029 |
|
Ola-Unhola
|
Idę juz spać dobranoc
![]() Karola, mam fajne balony dla Ciebie balony.jpg Paaa
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem bardziej świadoma tego że mnie niosą ![]() dobranoc ja sobie jeszcze posiedzę chwilę...za 43 min kończy się moja aukcja na ebayu...szkoda że dopiero mi się przypomniało dobrze że w ogóle![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ---------- Wygrałam trzy płyty mojej ulubienicy za grosze...ale się cieszę ![]() Svi pomożesz dalej ![]() idę spać ![]()
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-10-31 o 00:32 |
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a widziałaś na żywo? Porządne są?*** Ale u nas pogoda , pada, ciemno, mglisto
|
|
|
#4032 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
NO to ja nie wiem co ze mną ![]() Cytat:
Ciekawe czy Zu zapomni o prezencie "od" Gościa ![]() Fajne te pociagi My mamy na razie ikeowski po Bartku. Antolek bezrękawnik ma, szukam dla Bartka, bo ma brzydki, taki działkowy już ![]() Cytat:
)Super ![]() Pokaż co ![]() sylko, no kurcze, jak można tak powiedzieć w gościach. Ostatnio z Małżem gadałam, że jego Tata tak czasami potrafi skomentować jak cos mu nie pasuje...Dla mnie to nie do pomyślenia.... ![]() U nas też jakoś szarawo, ale jeszcze nie pada i nie ma mgly...jeszcze... Dzień Dobry Kawki?
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej, a może spróbuj używać dla Kubusia mydełek organicznych - wybór zapachów, wzorów, kolorów jest bardzo duży, a wszystkie są bardzo łagodne i nie wysuszają
ja akurat teraz mam piankę dla Tomka z Yes to Carrots i Tomek ją lubi, ale mydełka moje też mi podbiera ja mam z zieloną glinką i Aleppo z oliwą - mało efektowne, bo kupione dla mnie, ale nic nie wysuszają - ja używam do twarzy, ale w chwilach desperacji (wszystko nie i mył się nie będę) kroiłam kawałek mydełka i była zabawa z myciem i skórka śliczna ja skończą mi się pianki to kupię Tomkowi kolorowe mydełka - sam sobie wybierze zapomniałam o najważniejszym - mydełka ze sklepu Organique - są bardzo wydajne kostka waży ok 100 g i płaciłam ok 13 zł, więc możesz poprosić kostkę za 5 zł chociażby, a poważnie są bardzo wydajne to się rozpisałam, ale trochę czasu spędziłam szukając czegoś do kąpieli dla T, więc się dzielę ![]() my jeszcze kolorową sól w Organique kupujemy i T uwielbia, ale to już do wanny tylko
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-10-31 o 09:29 |
|
|
|
#4034 |
|
Ola-Unhola
|
Pomożecie?
![]() http://allegro.pl/next-piekna-czekol...892105213.html (jest ich kilka w roznych cenach, ale jedną wklejam) http://allegro.pl/swietna-zimowa-kur...893321576.html http://allegro.pl/kurtka-zimowa-next-i1893144095.html http://allegro.pl/next-kurtka-3-4-la...892944897.html http://allegro.pl/next-kurtka-kurtec...907651157.html
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja w ogóle coś zawsze wybieram brązy i beże... tak już mam
|
|
|
|
|
#4036 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Bartuś z ulubionym wujkiem na podwórku a ja się lenie Wczoraj nadrabiałam, ale oczy mnie już tak piekły, ze nie miałam siły nic pisać ![]() Cytat:
już pojechali ... do teściów ![]() Cytat:
Małż kupił Bartusiowi taki Kubusiowy plecak na dzień dziecka ... jest troszkę duży ale Ba go uwielbia nawet teraz chodzi w nim po polku ![]() kazdy może Cytat:
u nas nawet ciepło ... i słońce czasem zagląda |
|||
|
|
|
#4037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty te mydełka Organique kupujesz stacjonarnie, tak? Tam są wszystkie takie dobre, znaczy niewysuszające? Czy jakiegoś konkretnego rodzaju trzeba szukać? Cytat:
, sama wczoraj zdecydowałam, że taką kupię , do jakiej ceny bierzesz? Bo nie chcę przepłacić
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nie wszystkie są takie, nie próbowałam wszystkich - na razie tylko te 2, które wymieniłam w moim sklepie panie są bardzo pomocne, więc pewnie u Ciebie też i na pewno doradzą i na początek mozesz spróbować małych kawałków ale one wszystkie są naturalne bez sls'ów, parabenów i innych ulepszaczy, więc na pewno są łagodne dla skóry dziecka dla dzieci są też inne naturalne specyfiki myjące, ale to już przez net trzea kupować
|
|
|
#4039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Nas ponuro ale ciepło...o 8 na rower poszłyśmy Po drodze weszłyśmy do Ross i znowu niespodzianka ![]() Od dłuższego czasu czaiłam się w Ross na toster - Zu rzadko jada chleb więc pomyślałam że może chrupiący jej zasmakuje ..czai łam się na taki fajny duży na 4 kromki w końcu wzięłam...Pani odbija przy kasie a tam...20,99 zł![]() Cytat:
ale chyba profilaktycznie jakieś PO muszę kupić, bo jak jej się przyponi jak gościa zobaczy będzie spalony przy wejściu![]() ![]() My mamy trzy nie wyobrażam sobie życia bez bezrękawników![]() ja znam osobistą...a jaka jest prawdziwa? ![]() 3 płyty Alicii Keys Cytat:
Cześć Ola Dzień dobry Zu bawi się nożyczkami więc mam chwilę...i multum sprzatania
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-10-31 o 12:06 |
|||
|
|
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas już nie pada, ciepło jest, z 13 stopni, byliśmy już na spacerze jednym ![]() Cytat:
A jakiś namiar?
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
TKMaxxie nie byłyśmy
Licytuję jedną kurtkę...dziś się kończy...jeśli wygram to już innej kurtki nie kupię
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ekodrogeria.pl/pol_m_DZIE...pieli-216.html zaraz poszukam, bo pytałam w wątku z naturalnymi kosmetykami, ale gdzieś mi się zapodziało... cześć Karo
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos..._znecania.html
Pamiętacie sprawę Szymona?
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
tu jest ten wątek - post 562 jest mój i potem ew odpowiedzi
a z takich bardziej dostępnych to Babydream z Rossmana mają dobry skład (my mamy dużą butlę z płynem do włosów i ciałka i olejek do smarowania dedykowany kobietom w ciąży )idę sprzątać, bo do pracy jeszcze idę
|
|
#4045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super, a jaki tostowy chleb jest dobry? A my nie mamy żadnego i żyjemy , a tak serio kupiłam jeden, ale za duży jest , jakich Ty masz firm?O, kupiłaś nożyczki? Plastikowe? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4046 | |||
|
Zakorzenienie
|
brakuje tu Ciebie Pani
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nexta taki włochaty, St.Bernard i jakiś no name od Baby ![]() nie ![]() nie a cena fajna na razie i dziś się kończy pokażę jak wygram
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-10-31 o 12:35 |
|||
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam napisać - w sobotę (było 15 stopni) widziałam dziecko w śniegowcach z Decathlona
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() No wiesz , tu same poczciwe dusze są ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Zauważyłyście, że od jakiegoś czasu więcej niż zwykle "gości" nas podczytuje?
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może dogadają się z tamtymi władzami ![]() ![]() nooo zawsze to urozmaicenie...a jak jeszcze serek się rozpuści to aż samemu ślinka cieknie ![]() Włochacz 98, st.bernard 86 ale cały czas dobry bo marszczony a noname 104, ale chyba mniejszy![]() Was się nie boję właśnie chodzi mi o gości
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko
|
|
#4050 | |||||
|
Zadomowienie
|
Czytam, czytam, a na pisanie jakoś czasu brak ![]() Czekam na Kasiową Blankę ![]() Przeczytałam uważnie wypowiedź p4w ( ) o mydełkach, napaliłam się, ale już mi skrzydełka opadły, bo u mnie w pobliżu nie ma tego sklepu Eh ![]() Kupiłam dzisiaj kolejną tonę książeczek z naklejkami, u nas idą jak woda Dobrze, że są stosunkowo niedrogie.Cytat:
![]() Cytat:
Zawiera polepszacze, środki antypleśniowe itp. itd. Chyba, że jecie raz na ruski rok. Cytat:
U nas dzisiaj tak ciepło, że Tymek znowu w adidasach poszedł ![]() Ciekawe co lub kogo śledzą ![]() .
Edytowane przez morska Czas edycji: 2011-10-31 o 13:17 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

, teraz czas popracowac

potrafiła teściowej powiedzieć,że placek jest niedobry(nie mój
) no kurczę,będąc u kogoś w gości,choćby mi nie samakował,to bym się nie odezwała 

ale Wy głodne dziewczyny jesteście
NIE LUBIĘ TROLLI
, bo ja też o tym myślałam.
fajna jest
jutro jedziemy jeszcze do TKMaxxa...może coś znajdę

, a widziałaś na żywo? Porządne są?
, pada, ciemno, mglisto 
, pogoń 

, tu same poczciwe dusze są