Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-30, 23:17   #1171
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻtów wychowują i coraz więcej kupują część 7

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Taką: http://allegro.pl/jacobs-milka-nuss-...852030032.html lub saszetki to ciężko jest przeinaczyć. A tą to nie wiem http://allegro.pl/jacobs-cappuccino-...856899968.html -> zależy czy ma to ochronne sreberko Z resztą milkę zawsze poznam, bo ona jest bardzo charakterystyczna - ma kawałki czekolady w sobie
Ale co z innymi to nie mam zielonego pojęcia, nie spotkałam się z takim czymś
Chociaż ta moja Ciotka z Niemiec zauważyła, że jakaś kawa (nie pamiętam nazwy, na D jakoś, ta z droższych) w Pl ma słabszy smak i aromat. Tak jakby robili gorszą jakościowo dla nas Bardzo możliwe, że to tylko Jej widzimisię
no własnie taką milkę kupuję dla dzieci na bazarku za 13,5 i nie płacę za przesyłke tym samym
a ta kawa to Dallmayr.. czy jakoś tak - mają inne aromaty.. nasze sa gorsze..sprawdzałam na tej i na Kronung zielonej z Niemiec i Polskiej
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 23:19   #1172
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Poczekaj jak będziesz miała córkę, to sobie kupisz
A jak będzie chłopiec?

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Jasne

Ja dostałam na gwiazdkę w zeszłym roku od rodziców A wtym czają się żeby mi lalkę Barbie kupić, bo za szybko ponoć dorosłam
Ale bomba! Dziękuję
Już sobie upatrzyłam kilka rzeczy Strasznie mi się jedna sukienka podoba (koronkowa na ramiączkach), ale wiem, że jak kupię, to będzie wisieć w szafie i łapać kurz

A nie wiesz przypadkiem czy w najbliższym czasie nie będzie promocji na bieliznę?
Wiem, że na bank poproszę Cię o figi I chciałabym stanik, ale najpierw muszę poczłapać się i przymierzyć Mam nadzieję, że dorzucili mi coś z nowej kolekcji
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 23:21   #1173
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdzę i dam znać wieczorkiem.

Jasne

Ja dostałam na gwiazdkę w zeszłym roku od rodziców A wtym czają się żeby mi lalkę Barbie kupić, bo za szybko ponoć dorosłam

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Kawa Davidoff
Rzeczywiście jakby była słabsza
Ja to w ogóle lubię się bawić zabawkami...układać klocki, puzzle, grać w gry planszowe, lalkami już mi się znudziło, ale książki dla dzieci super...teraz czytam "Dzieci z Bullerbyn" naprzemian z "Bon ton czyli savoir vivre dla dzieci"
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 23:23   #1174
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
no własnie taką milkę kupuję dla dzieci na bazarku za 13,5 i nie płacę za przesyłke tym samym
a ta kawa to Dallmayr.. czy jakoś tak - mają inne aromaty.. nasze sa gorsze..sprawdzałam na tej i na Kronung zielonej z Niemiec i Polskiej
I widzicie?! Robią nas w bambuko
Taką milkę chcę, żeby Ciotka mi kupiła, bo u nas płacę 10zł za 8 saszetek A ta milka jest jeszcze waniliowa (nie piłam) i orzechowa (zwykła lepsza) Wiem, że jeszcze wypuścili z Oreo Mam nadzieję, że Ciotka mi ją namierzy
A jak ją namierzy, to powiem Ci ile stoi w Niemczech

W ogóle jak dziś wklepałam milka na allegro to duuużo cudów mi się pokazało jakich u nas na oczy nie widziałam. Oni nas chyba mają za stado zacofańców
Stary 2011-10-30, 23:24   #1175
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
A jak będzie chłopiec?

Ale bomba! Dziękuję
Już sobie upatrzyłam kilka rzeczy Strasznie mi się jedna sukienka podoba (koronkowa na ramiączkach), ale wiem, że jak kupię, to będzie wisieć w szafie i łapać kurz

A nie wiesz przypadkiem czy w najbliższym czasie nie będzie promocji na bieliznę?
Wiem, że na bank poproszę Cię o figi I chciałabym stanik, ale najpierw muszę poczłapać się i przymierzyć Mam nadzieję, że dorzucili mi coś z nowej kolekcji
Nie ma za co
A promocja się skończyła w czwartek. Była, że jak kupisz 3 pary fig to na dowolny biustonosz masz 30% rabatu, i druga 3x majtki i zapłacisz 49,90. I ta druga chyba do jutra trwa.
Stary 2011-10-30, 23:26   #1176
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
ja od teściowej dostałam golf pod choinkę mimo, iż doskonale wie, że nie chodzę w niczym co przylega do szyi bo mam odruch wymiotny i czekoladę, której jeść nie mogę, a na mikołaja sweterek w rozmiarze XL mimo iz noszę XS
Łączę się z Tobą w bólu
Cytat:

Ty też kup jej cha**ki prezent Najlepiej za mały swterek Lub dwa lewe kapcie
Moja ma dwie lewe ręce, to nogi pewnie też, to będą i tak pasować
Stary 2011-10-30, 23:28   #1177
katniewojt
Zakorzenienie

Na początku jeździłam do mojego Chrześniaka i na mikołajki i na gwiazdkę, ale Mamuśka 2 laat temu się zbulwersiła. Przebraliśmy Młodą za Mikołaja - Daniel się nie zorientował, ale Jego Ojciec następnego dnia stwierdził do mojego Tatuśka, że później u Daniela był prawdziwy Mikołaj, a nie taki niedorobiony I teraz jeździmy w drugi dzień świąt lub jakoś na tygodniu jak nie robią pokazówy na co ich stać. Zawsze jakaś zabawka, ciuchy i słodycze, ale i tak im to nie pasi. Woleliby, żebyśmy dali kasę
Stary 2011-10-30, 23:31   #1178
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
I widzicie?! Robią nas w bambuko
Taką milkę chcę, żeby Ciotka mi kupiła, bo u nas płacę 10zł za 8 saszetek A ta milka jest jeszcze waniliowa (nie piłam) i orzechowa (zwykła lepsza) Wiem, że jeszcze wypuścili z Oreo Mam nadzieję, że Ciotka mi ją namierzy
A jak ją namierzy, to powiem Ci ile stoi w Niemczech

W ogóle jak dziś wklepałam milka na allegro to duuużo cudów mi się pokazało jakich u nas na oczy nie widziałam. Oni nas chyba mają za stado zacofańców
no ciekawe po ile ona tam ??? teściowa mojej koleżanki,. pani doktor zresztą, kupowała od pielegniarki z oddziału gdzie była ordynatorem dwufazowy balsam Cien (ktory jej mąż pracujacy w Niemczech przywoził i który to balsam teraz jest w Lidl w stałym asortymencie- pewnie wiecie jaki) i kupowała go zawsze po 30zł szt - bo to z Niemiec specjalnie dla niej przywożony itp .. a jak u nas otworzyli Lidl'e i zobaczyła go za 8,9 to sie obraziła na tę swoją pielegniarkę która taka przysługę jej robiła
Stary 2011-10-30, 23:33   #1179
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co
A promocja się skończyła w czwartek. Była, że jak kupisz 3 pary fig to na dowolny biustonosz masz 30% rabatu, i druga 3x majtki i zapłacisz 49,90. I ta druga chyba do jutra trwa.
Musisz mnie na bieżąco informować o takich promocjach, proszę Niby zapisałam się an newslettera, ale nic mi nie przyszło
Ta druga mnie nie rajcuje, bo chcę, żebyś mi kupiła trójpak, który i tak kosztuje 49,90
Chcę te http://www.hm.com/pl/product/94032?article=94032-A lub te http://www.hm.com/pl/product/92994?article=92994-A . Ale wszystko na raz to za dużo Mamuśka by za nie płaciła, bo Moda zaraz by jakieś zabrała, a nie chcę Jej teraz naciągać
Staniki muszę przymierzyć, bo mimo, że znam rozamir, to niektóre wydają mi się niewygodne
A są jeszcze takie sweterki http://www.hm.com/pl/product/93642?article=93642-A ?
Stary 2011-10-30, 23:33   #1180
zalotnica83
Zakorzenienie

No lecę spać, bo się mąż śmieje że się już od dawna wybieram do wyrka, a nie mogę się z Wami rozstać i...F5, F5, F5...
Dobranoc laski, Kolorowych snów!
Stary 2011-10-30, 23:33   #1181
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Łączę się z Tobą w bólu

Jezu ale dałaś czadu, normalnie płaczę ze śmiechu

Cytat:
no ciekawe po ile ona tam ??? teściowa mojej koleżanki,. pani doktor zresztą, kupowała od pielegniarki z oddziału gdzie była ordynatorem dwufazowy balsam Cien (ktory jej mąż pracujacy w Niemczech przywoził i który to balsam teraz jest w Lidl w stałym asortymencie- pewnie wiecie jaki) i kupowała go zawsze po 30zł szt - bo to z Niemiec specjalnie dla niej przywożony itp .. a jak u nas otworzyli Lidl'e i zobaczyła go za 8,9 to sie obraziła na tę swoją pielegniarkę która taka przysługę jej robiła
też bym się obraziła
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 23:34   #1182
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku jeździłam do mojego Chrześniaka i na mikołajki i na gwiazdkę, ale Mamuśka 2 laat temu się zbulwersiła. Przebraliśmy Młodą za Mikołaja - Daniel się nie zorientował, ale Jego Ojciec następnego dnia stwierdził do mojego Tatuśka, że później u Daniela był prawdziwy Mikołaj, a nie taki niedorobiony I teraz jeździmy w drugi dzień świąt lub jakoś na tygodniu jak nie robią pokazówy na co ich stać. Zawsze jakaś zabawka, ciuchy i słodycze, ale i tak im to nie pasi. Woleliby, żebyśmy dali kasę
Co za cham***two
U mnie jest tak, że na gwiazdke kasy nie ma. Są prezenty.
Na urodziny owszem, kasa jest, bo przed nimi nigdy nie ma się czasu na zakupienie trafnego prezentu.
Stary 2011-10-30, 23:36   #1183
zalotnica83
Zakorzenienie

Doczytałam o dwóch lewych nogach i się popłakałam...

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Teraz zamiast liczyć owce będę powtarzać"F5,F5,F5..."aż zasnę
Stary 2011-10-30, 23:37   #1184
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Ale małpa
Na pewno dam znać ile kosztuje
Na tej czekoladzie z oreo zarabiają drugie tyle na allegro 9niby tylko 2zł, ale niech sprzedadzą 100sztuk). I w Niemczech mają fajne kupony - Ciotka zawsze z nich korzysta, bo może coś kupić nawet za 1/4 ceny I otworzyli jakieś drogerie, które są dużo tańsze od Schleckera (chodzi o ich "prywatne" schleckerowskie rzeczy). Teraz kupiła krem z loreala (taki czerwony, kod młodości) za niespełna 30zł Ale jeśli ma mi coś kupić, to jak na złość nie ma żadnych promocji
Stary 2011-10-30, 23:37   #1185
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle lubię się bawić zabawkami...układać klocki, puzzle, grać w gry planszowe, lalkami już mi się znudziło, ale książki dla dzieci super...teraz czytam "Dzieci z Bullerbyn" naprzemian z "Bon ton czyli savoir vivre dla dzieci"
też czytam "dzieci z Bullerbyn"

Cytat:
normalnie padłam
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 23:37   #1186
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
No lecę spać, bo się mąż śmieje że się już od dawna wybieram do wyrka, a nie mogę się z Wami rozstać i...F5, F5, F5...
ja tez lecę.. taki ukrop z kaloryfera na mnie się kładzie że nie wytrzymam.. musze sie oddalić na środek pokoju

Dobranoc
Stary 2011-10-30, 23:38   #1187
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz mnie na bieżąco informować o takich promocjach, proszę Niby zapisałam się an newslettera, ale nic mi nie przyszło
Ta druga mnie nie rajcuje, bo chcę, żebyś mi kupiła trójpak, który i tak kosztuje 49,90
Chcę te http://www.hm.com/pl/product/94032?article=94032-A lub te http://www.hm.com/pl/product/92994?article=92994-A . Ale wszystko na raz to za dużo Mamuśka by za nie płaciła, bo Moda zaraz by jakieś zabrała, a nie chcę Jej teraz naciągać
Staniki muszę przymierzyć, bo mimo, że znam rozamir, to niektóre wydają mi się niewygodne
A są jeszcze takie sweterki http://www.hm.com/pl/product/93642?article=93642-A ?
Dobra, to daj znać kiedy mam Ci je kupić, to zakupię.
Więc 1 są, 2 też, a w piątek i w sobotę mnie nie było, więc nie wiem czy kardigan taki jest już u nas. Jutro pojade specjalnie przed pracą i oblookam wszystko. Juz nawet listę zrobiłam na co mam patrzeć
Stary 2011-10-30, 23:38   #1188
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Ja miałam styczność z proszkami, płynami do płukania czy do garów i różnica między naszymi a tamtymi jest duża (parę lat temu była wręcz kolosalna). Ich produkty są lepsze, płyny gęstsze, proszki lepiej dopierają etc.
Znajomy Tatuśka zna kolesia, który handluje proszkami "z Niemiec". Przywozi z tamtą kilka proszków i mnóstwo pudeł. Ten oryginalny proszek miesza z naszym tanim (nie wiem jakim, ale na pewno nie ta półka cenowa), który wygląda podobnie i później rozsypuje do wszystkich pudełek... Są tacy, którzy w ogóle nie mieszają tylko jakiś najtańszy proszek przesypują do tych katonów po niemieckich proszkach
I zaznaczam, że nie mówię o wszystkich. Po prostu znam takie przypadki. Nie linczujcie
haha. osttnio mama kupła wielki 'niemiecki' proszek... ciekawe
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 23:38   #1189
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Kolorowych
Podrap Męża po plecach
Stary 2011-10-30, 23:40   #1190
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
ale jazda! cwana babka z tej pielęgniarki
Stary 2011-10-30, 23:41   #1191
cheneelle
Zakorzenienie

Dobra Laseczki, mój klawisz F5 ma na dzisiaj dosyć i powiedział że idzie spać
Dobranoc
Stary 2011-10-30, 23:45   #1192
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez lecę.. taki ukrop z kaloryfera na mnie się kładzie że nie wytrzymam.. musze sie oddalić na środek pokoju

Dobranoc
Kolorowych

Cytat:
Dobra, to daj znać kiedy mam Ci je kupić, to zakupię.
Więc 1 są, 2 też, a w piątek i w sobotę mnie nie było, więc nie wiem czy kardigan taki jest już u nas. Jutro pojade specjalnie przed pracą i oblookam wszystko. Juz nawet listę zrobiłam na co mam patrzeć
Dziękuję Złota dziewczyna z Ciebie
Dodam, że noszę najmniejszy rozmiar

A mi się w ogóle nie chce spać
Zastanawiam sie czy to nie przez nurofen antigrip Nigdy takiego czegoś nie brałam, ale dziś w aptece się skończył ibuprom zatoki i mieli tylko to W ogóele nie mieli stoperów Jak można ich nie mieć

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Dobra Laseczki, mój klawisz F5 ma na dzisiaj dosyć i powiedział że idzie spać
Dobranoc
Tobie też życzę kolorowych

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Poddaję się! Też idę do wyrka
Tylko najpierw muszę się pozbyć Rudego tak, żeby Mamuśka nie widziała Wczoraj strasznie Jej chrapał i zapowiedziała, że dziś ma się do Niej nie zbliżać

Słodkich snów
Stary 2011-10-30, 23:49   #1193
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Kolorowych

Zastanawiam sie czy to nie przez nurofen antigrip Nigdy takiego czegoś nie brałam, ale dziś w aptece się skończył ibuprom zatoki i mieli tylko to W ogóele nie mieli stoperów Jak można ich nie mieć

pewnie to przez to. zobacz czy nie ma w składzie pseudoefedryny bo ona ma właściwości pobudzające raczej i nie powinno się pić na noc tak jak np. gripexu
Stary 2011-10-30, 23:55   #1194
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Ja też zmykam dziewczynki,dobrej nocki,wyśpijcie się kto może

jutro wpadnę rano na kawkę przed 9-taki mam plan,a czy wstanę?

Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-30, 23:59   #1195
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja też zmykam dziewczynki,dobrej nocki,wyśpijcie się kto może

jutro wpadnę rano na kawkę przed 9-taki mam plan,a czy wstanę?

ja też zmykam. zboczonych
Stary 2011-10-31, 00:06   #1196
musso4
Zakorzenienie

Do rana
Stary 2011-10-31, 00:23   #1197
sheryl
szeryfcio

A ja jestem

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a oglądałyście gessler w ten weekend? u chińczyka w warszawie?
ja dziś na kompie obejrzałam i nie powiem .... ciekawy odcinek taki inny niż wszystkie ...
Oj, tak, niezły był odcinek No ale tak to właśnie jest u Chińczyków - taka kultura, musi być po jego, nie ma dyskusji.

Cytat:
Tą czekoladą ostatnio się zachwycałam: http://allegro.pl/nowosc-czekolada-m...901321513.html Cudo Ciotka stwierdział, ze Ona płaci jakieś 2zł, a tu przecież jeszcze trzeba doliczyć przesyłkę
A lubisz te ciastka Oreo? Ja jadłam, bo mnie mój syn (przez reklamę) naciagnął i muszę powiedzieć, że mi nie smakowało.

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Moze i kulture trzeba znac ale prawdziwe oblicze wobec ludzi pokazal na samym koncu jsk kazal wypie.... swojej siostrzenicy. Sympatii tym mojej sobie nie zaskarbil. No i na pewno bym juz u niego nie jadla. Pomijajac to jak powiedzial ze lubi jesc psy....
hehe

Cytat:
Wiesz to żaden obciach, ja też na początku byłam przekonana że to kawa, bo niedaleko domu mam kawiarnię gdzie serwują taką korzenną kawę z cynamonem...herbatę z przyprawami też bym spróbowała..ale z mlekiem...chyba niekoniecznie
A ja lubię herbę z mlekiem (czyli bawarkę). Nauczyłam się pić w Belgii.
I frytki z majonezem tam nauczyłam się jeść.

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
no psy to mnie rozwaliły
akcja z kelnerką ... no szczena mi opadła że to pokazali w ogóle ...

zdzwił mnie tn odcinek również pod tym względem, że gessler wprowadziła w sumie baaardzo mało zmian ... facet był starej daty i bardzo oporny, ale ona tam nic wg mnie nie wniosła
bez rewolucji tym razem było
a bo ona też... czasami te zmiany to ma od czapy... tu uparła się, żeby zmieniać kolor daszku (?) z zielonego na czarny. A czarny symbolizuje coś nie teges... śmierć chyba... Uważam, że tu powinna uszanować kulturę i nie przeinaczać im symboli.... Albo te jej zabawy integracyjne.... uważam, że do pupy często są... a z tymi Chinolami zabawa to już w ogóle jej nie wyszła i nadrabiała miną... Oni jej pokazują swoje ... (pozycje, asany - kurka przepraszam za brak fachowego słownictwa) do których podchodzą poważnie, a ta se jaja robi i nóżkami fika tu dała d... nieprofesjonalne to było.
Ale tak to lubię ją oglądać .

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
a ja właśnie o Barbiszonie takim z pewexu, też nie dostałam...
Oj, ja też....

Cytat:
proszek przesypują do tych katonów po niemieckich proszkach
:
No ale to wtedy widać, że nie jest fabrycznie zapakowane?
Cytat:

Chociaż ta moja Ciotka z Niemiec zauważyła, że jakaś kawa (nie pamiętam nazwy, na D jakoś, ta z droższych) w Pl ma słabszy smak i aromat. Tak jakby robili gorszą jakościowo dla nas Bardzo możliwe, że to tylko Jej widzimisię
Może Davidoff? To droższa, "eksluzywna" kawa. Kupuję ją mamuśce, bo to kawoszka. I jest zadowolona.
Wiesz, to już nie tajemnica, że wiele firm na rynki wschodnie robi gorsze jakościowo produkty... żeby były tańsze w produkcji... bo za wysokie kwoty tego nikt u nas nie kupi...taka polityka.

Cytat:
No, za granicą jest większy wybór we wszystkich tego typu rzeczach
A weź takie Stany i 100 smaków lodów Po kiego to komu? Lody o smaku ogórka czy łososia... Pamiętam jak znajomy Amerykanin miał pretensję, że u nas taki mały wybór w smakach, (bo on musi mieć 100)
Albo katalog w Stanach też tego tam maja od groma

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-10-31 o 00:26
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 06:22   #1198
Meitsa
Zakorzenienie

Witam
Jakoś dziwnie byc pierwsza z rana saszetke na grypę sobie zrobiłam

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 06:45   #1199
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

witam i spadam bo zaspalam
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 06:57   #1200
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
witam i spadam bo zaspalam
Hej Już lecisz...a chciałam Cię uraczyć kawką z rana...może innym razem...:P

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Witam
Jakoś dziwnie byc pierwsza z rana saszetke na grypę sobie zrobiłam
Meitsa a Ty co nie śpisz...chora to do wyra i lulu

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A ja jestem

Oj, tak, niezły był odcinek No ale tak to właśnie jest u Chińczyków - taka kultura, musi być po jego, nie ma dyskusji.

A lubisz te ciastka Oreo? Ja jadłam, bo mnie mój syn (przez reklamę) naciagnął i muszę powiedzieć, że mi nie smakowało.

hehe

A ja lubię herbę z mlekiem (czyli bawarkę). Nauczyłam się pić w Belgii.
I frytki z majonezem tam nauczyłam się jeść.

a bo ona też... czasami te zmiany to ma od czapy... tu uparła się, żeby zmieniać kolor daszku (?) z zielonego na czarny. A czarny symbolizuje coś nie teges... śmierć chyba... Uważam, że tu powinna uszanować kulturę i nie przeinaczać im symboli.... Albo te jej zabawy integracyjne.... uważam, że do pupy często są... a z tymi Chinolami zabawa to już w ogóle jej nie wyszła i nadrabiała miną... Oni jej pokazują swoje ... (pozycje, asany - kurka przepraszam za brak fachowego słownictwa) do których podchodzą poważnie, a ta se jaja robi i nóżkami fika tu dała d... nieprofesjonalne to było.
Ale tak to lubię ją oglądać .

Oj, ja też....

No ale to wtedy widać, że nie jest fabrycznie zapakowane?

Może Davidoff? To droższa, "eksluzywna" kawa. Kupuję ją mamuśce, bo to kawoszka. I jest zadowolona.
Wiesz, to już nie tajemnica, że wiele firm na rynki wschodnie robi gorsze jakościowo produkty... żeby były tańsze w produkcji... bo za wysokie kwoty tego nikt u nas nie kupi...taka polityka.

No, za granicą jest większy wybór we wszystkich tego typu rzeczach
A weź takie Stany i 100 smaków lodów Po kiego to komu? Lody o smaku ogórka czy łososia... Pamiętam jak znajomy Amerykanin miał pretensję, że u nas taki mały wybór w smakach, (bo on musi mieć 100)
Albo katalog w Stanach też tego tam maja od groma
Hej Sherylka a ja na brak lodów łososiowych to też bym nie narzekała...muszą być wyjątkowo blee...
Ja myślałam że te ciastka oreo będą takie dobre i też mnie córa naciągnęła, a one takie bezsmakowe...spróbuje czekolady jak będzie to może jest lepsza kombinacja
Lecę obejrzeć tych Chincolów...bo kusicie...a mąż już obejrzał...nie mogę zostać w tyle...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości