|
|
#601 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Cytat:
![]() poszukaj w inglocie. |
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję!
|
|
|
|
#603 |
|
Moderator
|
ale za chwilę usłyszysz kontrargument, że przecież masz wakacje i weekendy wolne itepe itede... wałkowałam to już setki razy... a ile nauczyciel musi czasu swojego poświęcić to tylko on jeden wie... Najlepiej to mają właśnie chyba wuefiści (choć pewnie i im się da coś debilnego do roboty wymyśleć, bo przecież zawsze można człowiekowi dołożyć) a najgorzej chyba matematycy i poloniści... zwłaszcza dzisiaj, jak podesłać testy, ściągnąć z sieci klucz z odpowiedziami itp jest niezmiernie prosto..
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
zglupialam przez ta zmiane czasu..:P ktora godzina ?:P
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
23:28
![]() Ja się dzisiaj koszmarnie czuję przez tę zmianę, wszystko jest nie tak. ![]() Na dodatek zwykle pracuję wieczorami, a dzisiaj nie daję rady, bo mi się oczy zamykają. Chyba nie ma wyjścia i muszę iść spać.
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wiekszosc zegarkow sama sie przestawia, wiec rano jak wstaje to mam odpowiedni czas
|
#608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież nie ja pierwsza i nie ostatnia ;P.A co do pracy nauczyciela... Masakra, podziwiam Was, dziewczyny .
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki enn_ ![]() dobranoc slicznotki
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy u was na blogu wyświetlają sie obserwatorzy?
|
|
|
|
#612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Robiłam makijaż na halloween i otarcie na policzku. Tak fajnie ono wyszło, że miałam ochotę zmyć makijaż i zrobić się na poobijaną niestety nie mam zdjęcia, bo się spieszyłam. może z imprezy będzie dobre zbliżenie
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() widzę, za zawód na tapecie ![]() ja jestem mundurowa (nie policjantka
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pracuję jako pani od marketingu. Ale szczerze? Swojej pracy nienawidzę przez atmosferę, jaka tam jest i liczę, że wkrótce uda mi się ją zmienić
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pracuję w regionalnym miesięczniku i portalu internetowym
Praca mi się bardzo podoba, finansowo też nie narzekam - miło być docenianym za to co się robi Czasami jest konieczność pracy w sobotę czy niedzielę, ale to tylko gdy są jakieś większe imprezy którym patronujemy lub współorganizujemy, lub gale, które sami organizujemy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-10-31 o 08:39 |
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Moją jest z przypadku
Chciałam się "zaczepić" pracując tu na umowę o dzieło (z tym, że warunki były rzeczywiście zachowane, pracowałam sobie z domu, do biura przychodziłam tylko jak musiałam lub po pieniądze), a na tyle mi się spodobało, a i zarząd był ze mnie zadowolony, że wzięli mnie na umowę o pracę.
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Może jeszcze kiedyś mi się uda coś zrobić w tym kierunku Na razie piszę dla independent-publishing, ale to raczej dziennikarstwa nie przypomina
|
|
#620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z resztą wystarczy poczytać sobie opinie na temat właścicielki agencji w internecie. Szczerze mówiąc nie bardzo się nimi przejmowałam, bo pierwsze zlecenie, drugie, itd były w porządku. Ale tak jak mówię, do czasu... Edytowane przez Drozja Czas edycji: 2011-10-31 o 09:50 |
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie jestem dziennikarką
|
|
#622 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, ani jedna wczorajsza notka ani 2 się nie dodała, coś mi się zaczyna psuć na tym bloggerze :/
W każdym razie informuję, że są 2 notki, jedna dotyczy nowego bloga: http://subiektywnie-w-obiektywie.blogspot.com/ ![]() ![]()
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma żadnych problemów z notkami
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
co do dyskusji to ja na razie tylko studiuję.. mam ten komfort że mogę utrzymać się bez pracy z pomocą rodziców, ze stypendium i z korepetycji. Tym bardziej że teraz muszę napisać licencjat, za to za rok planuję poszukać czegoś na pół etatu.
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również studiuję, ale jestem teraz na 2 roku więc o pracy jeszcze nie myślę
No chyba, że sezonówce
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#627 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I nie wyobrażam sobie inaczej. Moi rodzice zarabiają dość dobrze, ale nigdy mnie nie rozpieszczali za bardzo i nie zaspokajali każdej mojej zachcianki, więc sama sobie zarabiam na moje pierdoły. Cytat:
Jak na razie myślę, że jestem na dobrej drodze. Ok rok temu wygrałam casting na którym znalazłam się przez przypadek i przez kilka miesięcy byłam prezenterką w programie tv. Program okazał się trochę niewypałem, ale złapałam kilka kontaktów i dzięki temu niedawno mogłam prowadzić międzynarodowy festiwal. Także powoli coś się kula. Dzięki wygranej na castingu trochę uwierzyłam w siebie, bo nawet moi rodzice nie wierzyli że mi się uda, ja przez całe życie myślałam że jestem mega niefotogeniczna, a na castingu usłyszałam że kamera mnie kocha. Niestety niezbyt lubię mojego "partnera scenicznego" i to jest największy problem jak dla mnie. |
|||
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Heh widze ze temat pracy sie rozwinal, ja to bym chciala pracowac w logistyce lub w finansach, ale obawiam sie troche finansow, ze sie zanudze ;D
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
A domyślam się
![]() [1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30239421]Kurde, ani jedna wczorajsza notka ani 2 się nie dodała, coś mi się zaczyna psuć na tym bloggerze :/ W każdym razie informuję, że są 2 notki, jedna dotyczy nowego bloga: http://subiektywnie-w-obiektywie.blogspot.com/ ![]() ![]() [/QUOTE]Na razie nie mam czasu nic wrzucać ![]() Cytat:
I gratuluję osiągnięć Ja na razie nie mogę się pochwalić niczym poza kilkoma artykułami w lokalnym tygodniku przestałam dla nich pisać, bo jakoś tematyka lokalna za bardzo mnie nie pociąga
|
|
#630 |
|
Zadomowienie
|
ja pracuję w jednej firmie od 19 roku życia
już 7 lat niedługo stuknie. Skończyłam dziennikarstwo na specjalizacji PR i Corporate Identity i chciałabym pracować w tej branży, ale na razie nic ciekawego nie znajduję.Więc pracuję w hurtowni farmaceutycznej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

)
Lush & China Glaze lover!
-> co sroce w oko wpadnie