|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
a co myslicie o perfumach biedronkowych tych za 5.99.?
ja kupilam jeden i pachnie dlugo naprawde..
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
A umnie Trixx leży spokojnie na półce i też nikt się nim nie interesuje. Zawsze miałam go spróbować, ale mówiłam sobie, eee, może kolejnym razem. Dziś się skuszę
, skoro mówicie, że takie dobre
Edytowane przez Emocja20 Czas edycji: 2011-10-31 o 11:25 |
|
|
|
#634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i pachną długo bo to perfumy, a nie woda toaletowa. 6 zł za perfumy to bardzo tanio. a wody perfumowane są jakoś po 15. tak samo w lidlu. ja kupuje już tylko te. nie opłaca się kupować wody toaletowej w rossmanie i innych takich tam bo krótko się utrzymują i są droższe. a ceny wód perfumowanych tam są o wieeeeeele droższe. ale to moje osobiste wnioski
Edytowane przez zanciapp Czas edycji: 2011-10-31 o 12:00 |
|
|
|
|
#635 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj byłam w biedronce i patrzyłam na te papierowe lampy, ale nie mam gdzie ich postawić :-( U mnie buła juz ostatnia paczka tych grzanek pomidorowych z czosnkiem już nie było
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
bylam w biedronce matko jakie kooongo!
kolejki az po nabial! zaal.. co to nie robi dzien zamkniecia sklepu ;/ ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() ale kurcze jakies nowe by mogli do wyboru wprowadzic;/
|
|
#638 |
|
Dossisława I
|
Jeśli już piszemy o perfumach to warto też wspomnieć o tych z 14.99. z tych co teraz są nie miała jeszcze, ale wcześniejsze trzymają się bardzo długo. Myślę, ze są to najlepsze perfumy w tym przedziale cenowym.
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo to musze sie za nimi rozejrzec ;D
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny które posiadają szampon z pompką Diplona,
jak uaktywnić pompkę? widzę strzałkę w prawo, kręce kręce i nic! trzeba użyć siły? coś nacisnąć? mam nadzieje, że nie kupiłam jakiegoś felernego egzemplarza z zepsutą pompką! |
|
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mozecie mi powiedziec jak wygląda dzisiaj w biedrze sytuacja ze zniczami? Są jeszcze czy są całkiem przebrane? Nie wiem czy lecieć specjalnie do Biedry, żeby skorzystać z tych super przecen na znicze, bo boje się że już je wykupili :/ Są w biedronce chryzantemy..?
Btw podobają mi się te zabawki z tej światecznej gazetki. Niestety moja chrześniaczka będzie mieć w grudniu dopiero 9 m-cy, a to co mi się podoba jest dla dzieciaczków od 18 m-ca więc chyba nie ma sensu kupować. Myślę ewentualnie nad tym kwiatkiem od chyba 12 m-ca który jest zabawką usypiajacą- wyświatla kolorowe motywy i obraca się w takt łagodnej muzyczki ;D Miała moze któraś z Was takie cudo? Brzmi fajnie ale czy sie sprawdza i warto wydać 50 zł?
|
#642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz podejrzewam że Tołpa bo ona produkuje chyba większość jak nie wszystkie kosmetyki dla Biedrony. Z czego się cieszę i nie narzekam![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
moze producent myslal ze zamiast siedziec na wizazu to my pakujemy na siłowni ?
|
||
|
|
|
#643 |
|
Dossisława I
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w Biedronce i ...takich tłumów to ja jeszcze nie widziałam. Wpadłam po znicze,bo dzisiaj była obniżka cen kolejna. Ludzie kupowali całymi wózkami jakby to jakaś wojna nadchodziła.
1 dzień wolny....Znicz z różą- 1,99 zł Znicz z popękanego szkła- 4,99 zł (kupiłam 4 za tą cenę )Jak pisałyście-czasami warto poczekać. U mnie ręczniki kuchenne nadal w starej formie- 4 rolek. Czekam aż przecenią te skarpetki z mikrofibry. Już je dzisiaj przestawili bliżej tych koszy przecenowych- to dobry znak mam nadzieję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Wzięłam gazetkę "prezentowo/choinkową" ale zainteresował mnie opiekacz do kanapek/sandwich. Muszę koniecznie jakiś kupić,bo mój straszliwie podrapany ![]() Wiem,że już kiedyś był w ofercie. Dziewczyny czy miała go któraś z Was? W miarę porządny jest? Z tej gazetki kupię również miski do pieczenia z miarką.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
Hej babeczki!
Temat zniczowy na czasie... W mojej biedronce obniżyli ceny zniczy.Te które były po 4,99 teraz są po 3,99.
|
#647 |
|
Raczkowanie
|
ja dzis kupiłam te pojemniczki do przechowywania żywnosci ! są naprawde swietne ! ja kupiłam 5 pojemników po 0,7l pojemności z przykrywkami za 5 z czymś ! były też 1,2 litra x 3. Można je myć w zmywarce, tem. od -40 do 100 C. takze polecam : ))
|
|
|
|
#648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie jest bardzo fajny, nie psuje się, ta teflonowa powłoka się nie łuszczy, nic się nie przypala, mam go juz bardzo długo i wciąz spisuje się na medal. dodam tez ze kupilam go na zastępstwo opiekacza znanej drogiej firmy, ktory w bardzo krotkim czasie nie nadawał się kompletnie do niczego a szkoda bo mial wymienne wkladki i mozna bylo w nim robić gofry![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Jest w biedronie RICOTTA? i jesli jest to oczywiscie jaka cena i waga
|
|
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
myślicie, że nie wykupią mi zniczy do 16? dopiero wtedy będę mogła wlecieć do biedry zaraz po pracy..
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam dzisiaj czajnik elektryczny, biało-błękitny
woda po ugotowaniu nie śmierdzi, jest mały i poręczny (w sam raz na przyszłe eskapady urlopowe), funkcjonalny za tą cenę warto go kupić - ja polecam! ![]() dodam, że do gotowania używam ZAWSZE wody z 5 L butelki, nigdy z kranu więc i smak herbaty jest lepszy a i kamień się tak szybko nie osadza
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj skromnie bo tylko zestaw żeli z luksji za 7,99 i spożywkę.
Dziewczyny po ile są mandarynki w biedronce ? Słodkie? |
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zła ( ale właściwie to tylko na siebie ). Podczas Tygodnia Francuskiego, było w Biedronce pyszne różowe wino ( zdjęcie : http://www.finewines.ie/champteloup-...0030036pd.html - tylko etykieta jest łososiowa a nie fioletowa)
Tak mi smakowało, że kupiłam 10 butelek ( i na 100% kosztowało 9,99). Dwa dni temu zobaczyłam u mnie w Biedronce to wino poukładane w koszach przy kasach, ale nie byłam pewna czy to napewno to. Sprawdziłam w domu, okazało się że jest to TO SAMO wino,więc dzisiaj wzięłamjeszcze 5 butelek w cenie 14,99 :/ W tych koszach były same 'resztki' win z Francuskiego Tygodnia. W drugiej Biedronce nie było tego akurat w ogóle, widocznie im nie zostało. Rozumiem, że ta podwyżka ceny to tak w ramach okazji.... |
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ten zestaw 3 sztuk które wczesniej były za 9,90? kupiłam poprzednio jak były zele i teraz jak byly kremowe za niższą cenę kupiłabym może zapas... ale mam juz 9 żeli w kolejce...
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedzcie jak one pachną? ten kremowy zestaw nie wiecie moze czy luksja produkuje jeszcze te orientalne żele? bo wiem ze kiedys takie były i chętnie bym sprobowała |
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są ważne do 2014 roku także mogą stać, a stać, a za taką cenę szkoda się nie skusić. były jeszcze inne kosmetyki w niższych cenach z tej ostatniej gazetki- na pewno szampony z pompką i to coś co tak ładnie pachniało brzoskwiniami, ale niestety nie pamiętam po ile ![]() a pachną bardzo fajnie. Jeden jest z płatkami róży i z mlekiem, drugi z aloesem i czymś tam, a trzeci z avocado i prowitaminą b5. Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2011-10-31 o 15:30 |
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kupiłabym te zeele..
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez w takim razie skoczę i kupię jak maja tak długą date waznosci. i fajnie ze są po 250ml to szybciej się koncza i mozna sobie zmieniac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

, skoro mówicie, że takie dobre

a szkoda bo mial wymienne wkladki i mozna bylo w nim robić gofry
carpe diem...