|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Agniesik, z tej fontanny można sobie tą czekolade jesc bo to taka płynna czekolada wiec można sobie do kubeczka wziasc, u mnie na studniowce jedlismy banany z czekolada z tej fontanny
![]() Jak mozesz to odpowiedz na moja wczesniejsze pytanko, no chyba ze nie chcesz ![]()
#123 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
oglądał juz ktos film baby sa jakies inne? albo generalnie czy leci cos fajnego teraz w kinach?
![]() fontanna fenomenalna ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-10-30 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Nie widziałam tego filmu, ale opinie są baaaaaaaaardzo kiepskie..
Dżaga - niestety nie posiadam numeru telefonu do tej agroturystyki ( pojechaliśmy z Tż bez żadnej rezerwacji). Tak jak wspomniałam zatrzymaliśmy się w Nowej Słupi -bodajże 0statnia agroturystyka przed wejściem na Łysą Górę (charakterystyczny zielony budynek-nie ma tam 2 takiego ![]() My byliśmy jeszcze w Jaskini Raj niedaleko Chęcin (tam też wchodziliśmy na ruiny zamku), też warto się tam wybrać, ale bilety dość drogie - po 17 zł od osoby, tam możecie spędzić coś około 1, 5 h czasu, ale od Nowej Słupi do Chęcin trzeba jechać coś około 1h, to nie wiem czy warto się kręcić... Ale jak chcecie wszystko oblecieć w 1 dzień to polecam do zdobycia 2 szczyty w ciągu dnia, a wieczorem, w nagrodę romantyczny spacer po deptaku w Kielcach (tam też podobno jest coś do zwiedzania, ale my nie byliśmy). Jakbyś coś chciała jeszcze wiedzieć to pisz ![]()
#128 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!!
A ja w pracy ![]() ![]() O weekendzie nie piszę, bo znowu diety nie trzymałam, więc chwalić się nie ma czym. Wypiliśmy winko (mielismy rocznice DRUGĄ poznanania się z tż no i kolacyjkę małą tez zjadłam a w niedzielę ciasta troszę pojadłam(sernik na zimno) Ale w sumie nie jest źle, utrzymuję 55,5 kg. A Ze jestem przed okresem, więc mam nadzieję że po poleci troszku w dół ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Monia ja ogólnie nie przepadam za płatkami na mleku a już napewno nie na śniadanie kiedy jestem głodna bo tylko mnie zamulają.
Super że z mężem Ci się tak dobrze układa, wiedziałam że jak się stęskni to będzie z niego taki kochany aniołek. Tak to już jest z facetami ![]() ![]() Asia ja kiedyś zjadłam całe opakowanie merz specjal a później chyba 2 opakowania belissy i paznokcie przestały mi się łamać i rozdwajać. Nie wiem co miało na nie taki wpływ te pierwsze tabletki czy drugie, byłam wtedy bardzo zadowolona ![]() ![]() Nie odzywałam się bo cały weekend przesiedziałam na studiach , a wieczorem jak wróciłam byłam wykończona i nawet kompa nie chciało mi się włączać. Muszę się wam pochwalić że od poniedziałku zjadłam tylko jeden malutki kawałeczek sernika i jednego cukierka i to w ramach podwieczorku , odpócz tego nie jadłam nic słodkiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
A ja codziennie jem coś słodkiego (np. pasek czekolady, 2 cukierki czekoladowe itp.), chociaż obiecałam sobie, że nie będę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mogę wrócic po raz kolejny? Przyjmiecie mnie?
![]()
#132 |
Raczkowanie
|
Hejka, ja niedawno wróciłam z cmentarza, dzisiaj było sporo osób a co dopiero jutro
![]() Moje dzisiejsze jadło: 10: 5 chrupkich chlebków+ jabłko 13: kefir +otręby 15: jabłko 18: 4 małe śledziki w occie+ surówka z kapuchy kiszonej 20: serek wiejski+ pomidor Dzisiaj pół dnia spędziłam na cmentarzu i trochę sie nachodziłam, a co tam u was? Sandera witaj ponownie ![]()
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-10-31 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Dzięki Dorisek
![]() Teraz muszę dac radę to moje ostatnie podejście jeśli się złamię to daje sobie spokój ![]()
#134 |
Raczkowanie
|
Nie poddawaj sie
![]() Ja po dukanie przeszłam na dietę 1000 kcal i schudłam do 53 kg a potem miałam załamanie i przez miesiąc przytyłam 12 kg, codziennie sie objadałam słodyczami, i nie jadłam ale żarłam Przyjechałam do Polski i zaczełam walke bo ważyłam 65 kg i czułam sie jak świnia, teraz jestem na diecie 39 dzień ale miałam takie 2 dni w których sie objadlam ale nie dałam za wygraną i teraz ważę ok 56 kg, pomimo wpadek dalej to ciągne, czuję sie dobrze ze sobą ale nie jest jeszcze idealnie. Więc nie gadaj tylko walcz razem z nami. Powodzenia ![]()
#135 |
Zadomowienie
|
monia jeśli mogę spytać to te mieszkanie które dostał Twój mąż z pracy, to jak wygląda? na 1 osobę? tam może mieszkać tylko ta osoba która pracuje w tej firmie czy też może z kimś z rodziny? dużo musiał formalności załatwiać na miejscu, chodzi mi o jakieś pozwolenie na pracę czy na pobyt w Niemczech.. jak możesz to napisz mi co i jak
![]()
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mieszkanców to w tych hotelach mogą mieszkać tylko pracownicy. Ja jakbym pojechała tam w odwiedziny to raczej bym nie mogła tam spać ale tego dokładnie nie wiemy, bo mąż się nie pytał. Co do pozwolenia pracy czy pobytu w Niemczech to nie ma czegoś takiego bo jesteśmy w Unii Europejskiej. Jedyną formalnością było podpisanie umowy o pracę na niemieckich warunkach ![]() Jak chcesz wiedzieć coś więcej to śmiało pytaj ![]()
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
monia dziękuję za taką dokładną odpowiedź
![]() ![]() ![]() a powiem Ci jeszcze że to dzięki Tobie, bo tak Ci pozazdrościłam tego wyjazdu i pomyślałam że trzeba walczyć o swoje marzenia ![]()
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z wynajęciem mieszkań nie ma problemu bo jest tego mnóstwo. Jest bardzo dużo prywatnych pensjonatów gdzie można tanio wynająć pokój 1 lub 2 osobowy. Na pewno byście coś szybko znaleźli. W internecie jest też sporo ogłoszeń na niemieckich stronach. Wpisujesz w google miasto do którego się wybierasz i słowo Unterkunft. Dzwonisz, rezerwujesz i jedziesz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- mój mąż dziś wyjechał o 7 rano ![]() ![]() Idę się szykować i pójdę z dziećmi na cmentarz choć jakoś mi się nie chce. Mam straszny kaszel... nie śpię po nocach bo ciągle się duszę i kaszlę... Dziś wstawałam z 5 razy bo nie mogłam przestać kaszleć. Muszę jakiś syrop kupić a do apteki mam strasznie daleko ale samochód mąż zabrał do Niemiec. Ajjj co za dzień!!! Jakiś taki do dupy!!! Wieczorkiem się odezwę i po odpisuję Wam na wcześniejsze posty. Buziaki ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-11-01 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
amor vincit omnia
|
zupa prawdziwkowa z własnoręcznie zbieranych grzybów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Powracam, bo ostatnio zawaliłam. Tym razem czas mnie goni. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to pewnie gdzieś w styczniu wyjadę do usa do narzeczonego, więc ustalam to sobie jako deadline
![]()
#141 |
Raczkowanie
|
U mnie kolejny udany dzionek
![]()
#142 |
Zakorzenienie
|
Oj u mnie nie, ale od jutra trzeba zacisnąć pasa i chociaż do świąt zejść do 53kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
amor vincit omnia
|
ja się nie napinam z dietą ostatnio... nie opycham się itd, ale jakoś rygorystycznie to jej nie przestrzegam... najważniejsze, zeby waga nie wzrastała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() do świąt chcę zgubić około 5 kg. mam nadzieję, że mi się uda ![]() ![]() Wieczór u mnie do bani! Tż dzisiaj pił u mnie piwo wypił aż 5! potem poszliśmy do znajomych siedzieliśmy gdzieś do 20-stej, gdzie pił wódkę. No i mówię mu, że do domu Cię moja koleżanka odwiezie, a ten tekst w stylu, że koleżanki mam w pracy lepsze. ![]() ![]() smutno mi ![]()
#145 |
Zadomowienie
|
monia właśnie przeglądałam te strony ale nie wiem czy ja źle szukam czy takie są te ceny, że za miesiąc wychodzi 2-3tys zł w pensjonatach/hotelach (już po zniżkach)! taniej nie znalazłam. ale dziś się dowiedziałam że w Niemczech od niedawna mieszka mój brat cioteczny i może będziemy mogli się u niego zatrzymać na trochę
![]() ![]() ![]() a z tym kaszlem coś jest na rzeczy bo moja siostra od tygodnia ponad chodzi i się nie może cholerstwa pozbyć, w szkole też. bardzo się cieszę że się nie chciałaś z mężem rozstawać! to znaczy że się bardzo poprawiło między Wami, jak widać rozstania nie zawsze przekreślają związek ![]() Gosiu to pewnie przez ten alkohol takie fochy, moi koledzy też tak mają jak nieraz widziałam o jakie rzeczy się kłócą z dziewczynami to śmiać mi się chciało. ale faktycznie takie dziecinne zachowanie trochę, no cóż poradzić jaki byłby świat bez tych naszych facetów ![]() u mnie ostatnio znaczna poprawa z dietą, Tż też dzielnie się trzyma jestem z niego bardzo dumna, ćwiczy codziennie i bardzo mi tym imponuje ![]() ![]() tak poza tym to dostałam dziś @ (tydzień wcześniej niż powinnam) ale wzięłam 2 ibumy i jakoś się trzymam. jutro uzbrojona w ketonal może przeżyję w szkole.. lecę do łóżka, dobranoc ![]()
#146 |
Zadomowienie
|
Eee tam, chyba nie...? Czy mi się wydaje, czy serek 0% jest po prostu bez tłuszczu, a białka i wapnia, czyli tego co potrzeba, ma mniej więcej podobną ilość?
#147 | ||||||
Zakorzenienie
|
Kurde no nie mam kiedy z Wami popisać. Dzisiaj niby pół dnia przed kompem spędziłam ale ciągle wisiałam na telefonie bo pomagałam mężowi dojechać do celu bo mu nawigacja GPS coś szwankowała i dziwne trasy pokazywała. Na szczęscie dojechał szczęśliwie!!! I to przed chwilą dosłownie. 1200 kilometrów zrobił sam od 7 rana dzisiaj.... ja bym padła w połowie. Byłam też na cmentarzu z dziećmi, potem u rodziców na godzinkę i z rodzicami poszłam jeszcze raz na cmentarz. Ale jest pięknie wieczorami, gdy jest ciemno już
![]() ![]() Dzieci już śpią więc mam spokój i ciszę ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Przed Świętami ludzie szaleją ![]() Co do tabletek to jeśli w składzie będą miały żelazo i cynk to na pewno będą dobre. Byłam ostatnio w aptece i pytałam się czy są takie i Pani pokazała mi dwa rodzaje ale nazw nie pamiętam. Nie mogłam się zdecydować które wziąć i nie wzięłam żadnych ale po wypłacie na pewno jakieś kupie. ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
A nie boisz się że ten talk bardzo wysuszy Ci skórę? Mnie fryzjerka ostatnio skasowała za podcięcie 1 cm włosów 15 zł !!! Na fotelu siedziałam z 3 minuty może i za to 15 zł zapłaciłam! No masakra! Następnym razem sama sobie podetnę hihihi, ale siostra mi podetnie. Włosy mam pocieniowane więc nie widać czy są prosto obcięte :P No a 30 zł to już w ogóle przesada.... fryzjerzy ostatnio naprawdę przesadzają z cenami.... ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() U mnie te Ferrero Rocher leży w szafce i nie ma chętnych do zjedzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() No a Ty faktycznie długo nie będziesz widziała swojego TŻta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#148 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a faceci to dziwny gatunek, najwyraźniej z nimi to najlepiej na odległość być to wtedy nas doceniają ![]() Teraz jest tak fajnie między nami, że aż mi szkoda, że wyjechał ![]() ![]() Ja tez uwielbiam te uczucie pustości a konkretniej - lekkości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- To są jeszcze grzyby w lesie? ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- No oczywiście że tak ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
Gosiaczku nie smuć się ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
Mówią że taki serek 0% jest bardziej "przetworzony" - cokolwiek to znaczy... wolę nie wiedzieć ![]() Na pewno szkodliwy nie jest a schudnąć pomoże ![]() ![]()
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąz pracę juz miał jak tam jechał. On wysłał kilka CV do Niemiec bo w necie znalazł oferty i wszyscy pracodawcy się odezwali więc miał w czym wybierać. Dlatego też to juz jego 3 praca w ciągu miesiąca bo ciagle dostaje propozycje lepszych zarobków. Ja jak znajdę coś w necie to też wysylam za niego CV i zawsze dzwonią do niego. Tam Elektryków potrzebują dlatego ma takie "branie" ![]() ![]() ![]() Kaszel mnie strasznie męczy.... chyba jakieś zapalenie mam bo aż mnie "parzy" w klatce piersiowej :/ Też się cieszę, że z mężem zaczęło mi się znowu układać. Te rozstanie to faktycznie dobra sprawa bo przynajmniej docenia co to rodzina ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- A się napisałam!!!! Idę w końcu spać! Ciekawe czy zasnę przez ten kaszel.... To dobranoc ![]()
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszytskim
![]() Jak sądzicie dam radę schudnąć do 22.11 (3 tygodnie) -3/3,5kg? Lecę na zajęcia, wieczorem napiszę moje dzisiejsze menu. Miłego dnia dziewczęta! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.